opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ilyenre akartam először az omegát is megcsinálni elöl :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ilyenre akartam először az omegát is megcsinálni elöl :lol: Szerintem jobb, hogy nem ilyen lett :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nem válaszolok, mert elsírod magad bánatodban :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szerintem jobb, hogy nem ilyen lett :huh: :lol: Jó lett ám volna ez a koncepció is, csak nehezebb lett volna megcsinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Jó lett ám volna ez a koncepció is, csak nehezebb lett volna megcsinálni :lol: De akkor már egy mocicserével! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 De akkor már egy mocicserével! :huh: Tökéletes a mostani is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/93..._1199228533.jpg Ez a szekér nagyon rendben van...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ez igen! Ez nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szép-szép, de semmi különös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szép-szép, de semmi különös... Ma itthon már ez is egyedi,mert a tyúkrács mindent elborít tuning körökben! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szép-szép, de semmi különös... Na és ő? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Jó a színe.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ez elég érdekes szerintem. Bár igazán nem vagyok az ilyen spoilerszörnyek a híve, a színösszeállítás viszont szerintem nagyon jó, különösen a felniken... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na az utolsó kettőben azért már akad némi fantázia... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na az utolsó kettőben azért már akad némi fantázia... :lol: :huh: de az "etalon" nyomába se érhetnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szerintem is nagyon szép volt az a piros gépsas. Ilyesmi "tuning"-on gondolkozom én is a sajátomon. GSI Look és ennyi. Nem kell rá nekem aluszárny meg diffúziós hátsókötény... Bár a morcosítás meg a hátsó sárvédő szélesítése és peremezése az azért meglesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem tetszik az alsó rieger toldat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szépek ezek azért...csak sajnos a kör kezd bezárulni, és kicsit sablonossá vált a helyzet a GSI-k terén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szépek ezek azért...csak sajnos a kör kezd bezárulni, és kicsit sablonossá vált a helyzet a GSI-k terén... Sajnos igen. De ezek így szépek. Csak már megszoktuk őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Igen így van ez... Mindenkinek ugyanaz tetszik, ezt kihasználják a tuningcégek gyártanak lökösöket amik egyszer valakinek az egyedi ötlete alapján készítettek. Aztán már csak be kell menni a boltba megvenni és rácsapni a kocsira. Más 3évvel ezelőtt hónapokat dolgozott egy hasonló projecten. :lol: Szerk.: Persze azért vannak egyedi izléssel ellátott emberek is, csak nem mindíg jön nekik össze. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 etalon! ennél több nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 etalon! ennél több nem kell. :lol: Ennyire összejöttetek a szilveszteri buli alatt?:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :D Ennyire összejöttetek a szilveszteri buli alatt?:D Szerintem már himnuszt is írtak egymáshoz. :huh: :D Szerk.: Bájdövéj, tényleg szép volt az a verda. Azt nem értem Atommanó miért adta el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szépek ezek azért...csak sajnos a kör kezd bezárulni, és kicsit sablonossá vált a helyzet a GSI-k terén... Van még azért olyasmi,amiben lenne fantázia,bár az nem GSi! Pl itthon senki nem csinált még tuning dízel astrát,mondjuk egy húzott 2.0DTi-t szivesen látnék Dezső orrában. :huh: Bár azzal meg az a baj,hogy sok benne az elektronika,az meg ugye mindig bajos.Ha lenne stex nem lenne téma,mert a helyi bontóban van jóállapotú 2.0DTi,szal lenne miből hiénázni is. Kapna egy full gyári külsőt,semmi feltűnösködés,aztán ha jön egy takonyhuszár megzörgetném a düzelt és csak pillázás lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts