opel16v Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A ködlámpa kapcsolót nekem adod? :rolleyes: Nem találtam meg. :blink: Fel akartam használni, de olyan jól eldugtam tavaly amikor ki lett szerelve, hogy nem sikerült meglelni. ;) Ez mennyi is? Csak hogy tudjak mihez viszonyítani. A H/1 kategóriában 920kg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Köszi skacok az infókat, akkor ragacs + csavar a megoldás... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Köszi skacok az infókat, akkor ragacs + csavar a megoldás... :blink: Egy pillanatig sem kételkedem a hozzáértésben, de szvsz nem kellene ezt inkább a Dugár Sanyinak feltennie? Olyan széép az a kombi Géastra! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 irtam a Power Tuningnak a info@power-tuning.hu cimre.. egyenlore semmi valasz.... Mas karbonost tudtok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Olyan széép az a kombi Géastra! :rolleyes: ;) Nem kombi hanem CARAVAN :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nem kombi hanem CARAVAN :rolleyes: 8 :blink: A lényeg, hogy szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 8 :rolleyes: A lényeg, hogy szép. Nemmindegy,hogy szarsz a csapba vagy csapsz a szarba. :blink: CAR A VAN=CARAVAN Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 na abbahagyni itt az offolást, merugye a doboz nem optikai tuning :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 na abbahagyni itt az offolást, merugye a doboz nem optikai tuning :blink: Remélem nem a gépemre célzol... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Remélem nem a gépemre célzol... :blink: bazs a szó valódi jelentésére célzott. ;) Mikor lesznek már képek arról a spoilerről?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hát lehet mit reszelni rajta...elég gyatra kidolgozású... :blink: Festő cimbimnél van, lessz neki mit gittelni... :rolleyes: Már nem bizti hogy felrakom-é... Ugyan is felnyitva bele ér az antennám... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ugyan is felnyitva bele ér az antennám... :rolleyes: Biztos, hogy G-re való?Sztem Sanyiéknak meg kellene mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Van a városban egy G azon is hasonló van....mondjuk felnyitva még nem láttam :rolleyes: Nyílván megmutatom a szakinak is (Sanyinak) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Van a városban egy G azon is hasonló van....mondjuk felnyitva még nem láttam :rolleyes: Nyílván megmutatom a szakinak is (Sanyinak) ! Okés.Hivatkozz arra a két másik Astrára a klubból, amiket ő csinált.Egy fehér, és egy pezsgőmetál! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! A kérdésem a következő: hol lehet minőségi, ár-érték arányában jó vagy elfogadható optikai tuningot készittetni az Astrámra (G-s)? Vagy, ha én beszerzem, akkor Pest megyében hol érdemes a vett spoilereket felrakatni? Endyka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! A kérdésem a következő: hol lehet minőségi, ár-érték arányában jó vagy elfogadható optikai tuningot készittetni az Astrámra (G-s)? Vagy, ha én beszerzem, akkor Pest megyében hol érdemes a vett spoilereket felrakatni? Endyka Szerintem a legjobb, országos hírű műhely Majosházán található. De a kisebb műhelyek is csodálatos munkát végeznek. Itt Fehérváron pl. az Árpásy tuning. Honlapjuk: http://www.arptuning.hu . Van árlista, de gyakorlatilag mindent megcsinálnak, amit elképzeltél. Virtuális tuningon megnézheted a dolgokat, választhatsz, és azt kapod, ami a képen van. De tuti van felétek is ilyen műhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szerintem a legjobb, országos hírű műhely Majosházán található. De a kisebb műhelyek is csodálatos munkát végeznek. Itt Fehérváron pl. az Árpásy tuning. Honlapjuk: http://www.arptuning.hu . Van árlista, de gyakorlatilag mindent megcsinálnak, amit elképzeltél. Virtuális tuningon megnézheted a dolgokat, választhatsz, és azt kapod, ami a képen van. De tuti van felétek is ilyen műhely. Majosházán gondolkodtam már én is. Ezt az Árpy tuningot meg nem ismerem, bár az oldalon látható képek jók voltak. Gondolkodtam én az RS-en is csak nyilván drága, na meg az XXl-en is de azt hiszem itt is főleg a nevet kell megfizetni...bár egy próbálkozást megérnek..veszteni valóm nincs..mondjuk még úgy is "érőt" kell gyüjtenem! Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Az rs-tuningot csak akkor ajánlom ha nagyon sok pénzed van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nincs mit. Árpásyékat ajánlom, mert tényleg jó munkát végeznek, és árra sem hallottam panaszt. Érdemes őket felhívni, mégha csak érdeklődsz is. Addigis gyűjtsd az erőt, mert az erő veled van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! A kérdésem a következő: hol lehet minőségi, ár-érték arányában jó vagy elfogadható optikai tuningot készittetni az Astrámra (G-s)? Vagy, ha én beszerzem, akkor Pest megyében hol érdemes a vett spoilereket felrakatni? Endyka A Főnix tuningot is érdemes lenne megpróbálni, a srácnak nagyon szép egyedi B Vectrája van. Konkrét személyes tapasztalat nincs, de egy próbát ugyancsak megér. Az újpesti viztoronynál lehet megtalálni őket, az Árpád-üzletház környékén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A Főnix tuningot is érdemes lenne megpróbálni, a srácnak nagyon szép egyedi B Vectrája van. Konkrét személyes tapasztalat nincs, de egy próbát ugyancsak megér. Az újpesti viztoronynál lehet megtalálni őket, az Árpád-üzletház környékén. :rolleyes: A főnix tuning jó de spoilerezést nem csináltatnék nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A főnix tuning jó de spoilerezést nem csináltatnék nála. Van valami konkrét infó? Nekem az a B Vectra tetszik, szerint pont korrekt, egyáltalán nem olyan túlzó, mint a mostani optikai tuningok (vasalódeszka aluszárny és 1200m2 alurács a legváltozatosabb helyeken...). De a műanyagos ismerősöd is ezzel foglalkozik, ő elvileg szépen dolgozik nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Majosházán gondolkodtam már én is. Ezt az Árpy tuningot meg nem ismerem, bár az oldalon látható képek jók voltak. Gondolkodtam én az RS-en is csak nyilván drága, na meg az XXl-en is de azt hiszem itt is főleg a nevet kell megfizetni...bár egy próbálkozást megérnek..veszteni valóm nincs..mondjuk még úgy is "érőt" kell gyüjtenem! Azért köszi! Na figy, nekem volt szerencsém az apotuningal pesten, véleményem :blink: Haverom b corsa gsi-ére csináltak hátsó lököst, de mikor itthon felraktuk kb.2 cm-rel szélesebb volt, pedig a gyerek azt mondta hogy volt már ilyen corsán (pl. az övén). Az anyag és kivitelezés nem a legjobb, az ára pedig 35 volt. Az első lököst már a főnixtuningnál csináltatta 26-ér és az nagyon passzol nagyon jó az anyaga (csavargattuk össze vissza de semmi baja), a kivitelezés első osztályú, még belül is. G-re asszem vannak komoly szettek, és hidd el nagyon jól dolgoznak mert az említett lökös gyönyörű lett hiba nélkül :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Na figy, nekem volt szerencsém az apotuningal pesten, véleményem :blink: Haverom b corsa gsi-ére csináltak hátsó lököst, de mikor itthon felraktuk kb.2 cm-rel szélesebb volt, pedig a gyerek azt mondta hogy volt már ilyen corsán (pl. az övén). Az anyag és kivitelezés nem a legjobb, az ára pedig 35 volt. Az első lököst már a főnixtuningnál csináltatta 26-ér és az nagyon passzol nagyon jó az anyaga (csavargattuk össze vissza de semmi baja), a kivitelezés első osztályú, még belül is. G-re asszem vannak komoly szettek, és hidd el nagyon jól dolgoznak mert az említett lökös gyönyörű lett hiba nélkül :rolleyes: ;) Látod én ezért nem ajánlok senkinek semmit.Az apotunigos srácok a barátaim nem akarom őket védeni mert semmi előnyöm nem származik belöle de szépen dolgoznak és meg lehet nézni a munkáikat.Kicsit én is sokkalom az áraikat de a tuning sose volt egy olcsó dolog.Tényleg volt a srácnak egy corsaja.Keres a vaterán a tuning részben van egy B corsa első lökös azt a főnix csinálta ha megtaláltad kiváncsi leszek a véleményedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Látod én ezért nem ajánlok senkinek semmit.Az apotunigos srácok a barátaim nem akarom őket védeni mert semmi előnyöm nem származik belöle de szépen dolgoznak és meg lehet nézni a munkáikat.Kicsit én is sokkalom az áraikat de a tuning sose volt egy olcsó dolog.Tényleg volt a srácnak egy corsaja.Keres a vaterán a tuning részben van egy B corsa első lökös azt a főnix csinálta ha megtaláltad kiváncsi leszek a véleményedre. Sajnos most nem találom azt a képet de az a lényeg hogy olyan szinten hullámos volt mint valami domborzati térkép nem volt fényező aki vállalta volna a fényezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts