grofbandi Elküldve Július22, 2013 Elküldve Július22, 2013 Nyah, tuningoltunk optika. :D Astra GSi (DSi) Cavaran. Tudom... de akkor se bírom ki, hogy szpemmeljek tele mindent vele. Imádom :D Nem rossz, nekem letisztítva, matricák nélkül, minden színrefújva, jönne be igazán.
Dáwid Elküldve Július22, 2013 Elküldve Július22, 2013 Nem rossz, nekem letisztítva, matricák nélkül, minden színrefújva, jönne be igazán. Mindennek oka van :) a következō egy GSi dupla vég lesz, hogy a saját kivágásába visszaköltözzön, aztán megy tovább a spórolás. Sajnos elég sokat kéne fújni, hogy jó is legyen, úgyhogy egyelōre marad a matt fekete struktúr. Ilyen legalább úgysincs. :D
megadave Elküldve Július23, 2013 Elküldve Július23, 2013 Nekem a tuning-horpadások jönnek be nagyon a hátsó ajtókon. :D :D De egyébként tényleg király lett! :icon13:
Dáwid Elküldve Július24, 2013 Elküldve Július24, 2013 Nekem a tuning-horpadások jönnek be nagyon a hátsó ajtókon. :D :D De egyébként tényleg király lett! :icon13: ájerodinamika miatt vannak. Stabilizálják, mint a golflabdát :D
Gabry001 Elküldve Augusztus13, 2014 Elküldve Augusztus13, 2014 Egy Tigrát szeretnék szélesíteni,(sárvésdő ívek)!Tudna nekem valaki segíteni hogy a legegyszerűbb es legszebb!!
GSI Gusztika Elküldve Február2, 2015 Elküldve Február2, 2015 Üdv! 92-es F astra FK-s Angel Eyes lámpán hol tudom a refit beállítani? Köszi! :D
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Elküldve Június8, 2015 Nem rossz, nekem letisztítva, matricák nélkül, minden színrefújva, jönne be igazán. Most, hogy megvan, nekem is :D 2
Tápiószecső Elküldve Június9, 2015 Elküldve Június9, 2015 Most, hogy megvan, nekem is :D Az első idomokra szándékosan nem került fel a díszléc? Mivel az első lökhárítónál nem lehet továbbvinni én nem raktam volna fel egyáltalán, és a hátsót is teljesen fényeztem volna. Egyébként nagyon jó. ;) Ha nem titok mennyibe volt a fényezés? Ha az, akkor privibe írd már meg. :)
Dáwid Elküldve Június9, 2015 Elküldve Június9, 2015 Az első idomokra szándékosan nem került fel a díszléc? Mivel az első lökhárítónál nem lehet továbbvinni én nem raktam volna fel egyáltalán, és a hátsót is teljesen fényeztem volna. Egyébként nagyon jó. ;) Ha nem titok mennyibe volt a fényezés? Ha az, akkor privibe írd már meg. :) Egész télen nem volt rajta, és nagyon bután nézett ki az egybe-lemezfelület. Kellett rá valami hosszanti vonal, mert magasabbnak nézett ki még attól is amilyen. Akkor meg már a lökösbe és a hátsó panelben is körbe kellett vinni, de az engem.is zavart, hogy az elsőben nem tudom körbevinni. :D A sárvédőkön is van már, csak itt még nem találtam hozzá meg az alsó vasakat, anélkül meg kicsi volt a ragasztható felület és lehullott. Sokba. K.rvasokba. Én sem akarom tudni, nem is nagyon adtam össze, mert félek hogy akkor felgyújtom. :lol: ma voltam kipufogósnál egyébként, megkapta a gyári gsi véget a helyére. :)
Recommended Posts