Krisztofor Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 Értem, akkor a fogyasztás ennyi és kész.. :\ (akkor valószínűleg marad 2. autó jelleg). A lakatolást én csinálnám (csak az elemeket kéne megvenni, így számoltam 200-ban), festésre meg van ismerős (nemtudom mennyiér csinálná nekem, arra is 200-at számoltam. Mennyi festék megy rá kb a kasznira literben? ), fékre 50-et, futóműre 100-at (teleszkópok, csapágyak) belselyére számoltam 150-et, nem gyári cseredarabbal, hanem kárpitossal felújíttatni a sajátját (eredeti szerint), gumikra 100-at a motor,váltó karbantartásra(olajcsere szűrők,kopott alkatrészek cserélye), esetleges javításra 200-at, és az egyébre 100-at, a kocsi megvételére 300-at. Javítsatok ki nyugottan, ha valamit nem jól kalkulálok, épp az ilyenek miatt jöttem ide a fórumra, hogy kijavítsatok, ha nem jól gondolok valamit.
nagy istván Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 Értem, akkor a fogyasztás ennyi és kész.. :\ (akkor valószínűleg marad 2. autó jelleg). A lakatolást én csinálnám (csak az elemeket kéne megvenni, így számoltam 200-ban), festésre meg van ismerős (nemtudom mennyiér csinálná nekem, arra is 200-at számoltam. Mennyi festék megy rá kb a kasznira literben? ), fékre 50-et, futóműre 100-at (teleszkópok, csapágyak) belselyére számoltam 150-et, nem gyári cseredarabbal, hanem kárpitossal felújíttatni a sajátját (eredeti szerint), gumikra 100-at a motor,váltó karbantartásra(olajcsere szűrők,kopott alkatrészek cserélye), esetleges javításra 200-at, és az egyébre 100-at, a kocsi megvételére 300-at. Javítsatok ki nyugottan, ha valamit nem jól kalkulálok, épp az ilyenek miatt jöttem ide a fórumra, hogy kijavítsatok, ha nem jól gondolok valamit. x2 és nem lőttem felé egyáltalán....de majd meglátod.ez úgysem kiszámolós....
Krisztofor Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 Háát, akkor még erősen át kell gondolni az egészet... :\ Köszönöm a segítséget.
nagy istván Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 Háát, akkor még erősen át kell gondolni az egészet... :\ Köszönöm a segítséget. én már párat megépítettem és bár nem járok állandóan mutogatni őket akik ismernek tudják mik vannak a birtokomban. egy E reki összerakása úgy,hogy tényleg magam csináltam a kaszni meg a fény kivételével 10 éve volt olyan 1.5 millben.és hidd el mindenből nem 1 és nem is 5 db van polcon nálam...egy C commo 5 éve 2 felett állt meg(igaz ebben van minden ami csak létezett és nem csak felaggattam rá a felszereltségjelzőt mint itt egyesek...). most csinálok egy A2-es monza cabriot.csak a kasznimunka eddig 1 misi(ebben benne a gyári javítók ára persze) és még csak a rongytető van bent.a tüzfaltól előre még van meló.a fény lesz sztem 300 de a festő nekem szinte ingyen fest.gyerekkori barátom.és ha megvan a fény akkor már minden van a raktáramban,de úgy is fog vagy 4-5 kilóban fájni.mindig kell ez-az. 2
Krisztofor Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 én már párat megépítettem és bár nem járok állandóan mutogatni őket akik ismernek tudják mik vannak a birtokomban. egy E reki összerakása úgy,hogy tényleg magam csináltam a kaszni meg a fény kivételével 10 éve volt olyan 1.5 millben.és hidd el mindenből nem 1 és nem is 5 db van polcon nálam...egy C commo 5 éve 2 felett állt meg(igaz ebben van minden ami csak létezett és nem csak felaggattam rá a felszereltségjelzőt mint itt egyesek...). most csinálok egy A2-es monza cabriot.csak a kasznimunka eddig 1 misi(ebben benne a gyári javítók ára persze) és még csak a rongytető van bent.a tüzfaltól előre még van meló.a fény lesz sztem 300 de a festő nekem szinte ingyen fest.gyerekkori barátom.és ha megvan a fény akkor már minden van a raktáramban,de úgy is fog vagy 4-5 kilóban fájni.mindig kell ez-az. Köszönöm a segítséget, akkor ha meg is veszem, akkor is sokkal tovább tart majd, mint amire gondoltam.
nagy istván Elküldve Január11, 2015 Elküldve Január11, 2015 Köszönöm a segítséget, akkor ha meg is veszem, akkor is sokkal tovább tart majd, mint amire gondoltam. biztos lehet benne... :)
nova Elküldve Január16, 2015 Elküldve Január16, 2015 Értem, akkor a fogyasztás ennyi és kész.. :\ (akkor valószínűleg marad 2. autó jelleg). A lakatolást én csinálnám (csak az elemeket kéne megvenni, így számoltam 200-ban), festésre meg van ismerős (nemtudom mennyiér csinálná nekem, arra is 200-at számoltam. Mennyi festék megy rá kb a kasznira literben? ), fékre 50-et, futóműre 100-at (teleszkópok, csapágyak) belselyére számoltam 150-et, nem gyári cseredarabbal, hanem kárpitossal felújíttatni a sajátját (eredeti szerint), gumikra 100-at a motor,váltó karbantartásra(olajcsere szűrők,kopott alkatrészek cserélye), esetleges javításra 200-at, és az egyébre 100-at, a kocsi megvételére 300-at. Javítsatok ki nyugottan, ha valamit nem jól kalkulálok, épp az ilyenek miatt jöttem ide a fórumra, hogy kijavítsatok, ha nem jól gondolok valamit. Nyugodj meg nem kerül 3 milllába a felújítás . És a kedved semmiképp ne menjen el . Én őrülők neki hogy van utánpótlás és ambíció .De a lakatolást bizd olyan valakire aki már csinált ilyesmit / és ezzel nem a képességeidet akarom lebecsülni / csak egy tanács . És normális esetben az sem fog sokkaltőbbe kerülni 200 ezernél , Persze 500 ezret is el lehet kérni a javításért . ha odakerül a dolog , esetleg még segteniis tudok ebbe . Bárbiztos találsz a kőrnyezetedbe is olyan szakembert aki megoldjamajd ezt neked . üdv. 2
Krisztofor Elküldve Január25, 2015 Elküldve Január25, 2015 Nyugodj meg nem kerül 3 milllába a felújítás . És a kedved semmiképp ne menjen el . Én őrülők neki hogy van utánpótlás és ambíció .De a lakatolást bizd olyan valakire aki már csinált ilyesmit / és ezzel nem a képességeidet akarom lebecsülni / csak egy tanács . És normális esetben az sem fog sokkaltőbbe kerülni 200 ezernél , Persze 500 ezret is el lehet kérni a javításért . ha odakerül a dolog , esetleg még segteniis tudok ebbe . Bárbiztos találsz a kőrnyezetedbe is olyan szakembert aki megoldjamajd ezt neked . üdv. Köszönöm szépen a bíztatást, még nem adtam fel a projektet, csak csúsztatom egy kicsit (remélem még meg lesz addig a kocsi). Jelenlegi terv, az az, hogy veszek egy e kadett gsi-t, és majd ha úgy állok anyagilag, akkor hobbynak megveszem majd az A Commot, és szépen lassan megcsinálom.
Recommended Posts