Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Szegény öreg iskolások akik abban a sárga kocsiban ülhetek... :unsure: :wacko:
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 úúú ez kegyetlen: Valamelyik kommentben azt írják hogy 140-es tempóval csapták a falnak, szóval nem kell csodálozni az eredményen...
berlina Elküldve December4, 2007 Elküldve December4, 2007 Mösziő Laurie a nyugat-francia Opelklub vezetője vette a hétvégén: Elég szép állapotú darab, csak néhány pikli van rajt, német belsőpiaci modell (hát nemtudom mitől érdekes ez neki, de szerinte fontos) írja, hogy Franciórszágban az Opelklub 5 példányt ismer. egyébként elég jól mutat a króm küszöb
rtomi Elküldve December5, 2007 Szerző Elküldve December5, 2007 Ilyen króm küszöb volt a tesóm D Rekordján is. Igaz küszöb meg nemnagyon volt alatta. :(
88gsi Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Rekordon csak a luxusváltozaton volt emlékeim szerint ilyen küszöb. Amúgy én is láttam olyan forgalomban lévő D Rekordot, ahol egy, a hátsó ajtó által beszorított spárga tartotta a helyén a díszlécet, ami egyébként a nem létező küszöb helyét takarta. Elöl még nem volt elrohadva a rögzítés.
nagy istván Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 hali.keresek commodore hátsó hidat a vasamba,ha tudnátok egy jó állapotút megköszöném.üdv.istván.
Gelko Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 hali.keresek commodore hátsó hidat a vasamba,ha tudnátok egy jó állapotút megköszöném.üdv.istván. kérdezd meg őt, hátha tud segíteni. a fórumot nemnagyon olvassa de a privátra talán reagál :)
nagy istván Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 érdeklődnék,volt-e commodore-ban speer?olyat keresnék ami nincs előfeszítve(tehát felemelve az autót külön el tudom forgatni a két hkereket).nekem csak rekié volt és az kicsit mindig összezárt.csináltattam egy reki mechanikusan zárható(100%)hídat,de ezt buktam.mert kultiválja a 2.0-ás híd a 2.4-es mocit. :) :) :) ha valaki tudna segíteni hálás lennék!!!üdv.istván.
Gelko Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 érdeklődnék,volt-e commodore-ban speer?olyat keresnék ami nincs előfeszítve(tehát felemelve az autót külön el tudom forgatni a két hkereket).nekem csak rekié volt és az kicsit mindig összezárt.csináltattam egy reki mechanikusan zárható(100%)hídat,de ezt buktam.mert kultiválja a 2.0-ás híd a 2.4-es mocit. :) :) :) ha valaki tudna segíteni hálás lennék!!!üdv.istván. ha beszélsz németül akkor nézz körül itt
nagy istván Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 ha beszélsz németül akkor nézz körül itt kösz.már néztem ezt az oldalt.azt írja,a senator difi belső elvileg jó a comi hídba.ha lesz ilyen hidam kipróbálom,van seni speerem.
Endlos Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Kadettem mellé gondolkozom egy Commodore-n. Nagyon teccik a B orr része, de a 4 ajtós formája nem, abból a C teccik. Szerintetek egy B orr rámenne egy C-re? Elég, ha csak a hűtőrács, és a lámpák kompatibilisak. Léteznek ezekből még rozsdamentes példányok?
rtomi Elküldve Február16, 2008 Szerző Elküldve Február16, 2008 Kadettem mellé gondolkozom egy Commodore-n. Nagyon teccik a B orr része, de a 4 ajtós formája nem, abból a C teccik. Szerintetek egy B orr rámenne egy C-re? Elég, ha csak a hűtőrács, és a lámpák kompatibilisak. Léteznek ezekből még rozsdamentes példányok? Felejtős. :) Egyébként B Commoban is volt Coupé. :)
nagy istván Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 van a használtautón egy A comi.annak a hídja nem jó nekem?? :D
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 van a használtautón egy A comi.annak a hídja nem jó nekem?? :D Azon az A Commodore-on nekem is jár az agyam rendesen. A C Rekordhoz jó lenne cuccos kocsinak. Akkor azé, aki először viszi! :D István! Volna egy kérdésem. A tréler a sajátod, ami a képen van? Mert ha az, akkor lehet, hogy pofátlan lennék kicsit (illetve mindíg az vagyok :D). Zalában van egy Senatorom, amit nemigen tudok elhozni sehogy. Legalábbis az eddigi próbálkozásaim mind bebuktak. Ha azt valahogy el tudnánk hozni, akkor abból is tied lehetne a gázszett, a többiről pedig még beszélhetnénk. Vélemény?
nagy istván Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 Azon az A Commodore-on nekem is jár az agyam rendesen. A C Rekordhoz jó lenne cuccos kocsinak. Akkor azé, aki először viszi! :D István! Volna egy kérdésem. A tréler a sajátod, ami a képen van? Mert ha az, akkor lehet, hogy pofátlan lennék kicsit (illetve mindíg az vagyok :D). Zalában van egy Senatorom, amit nemigen tudok elhozni sehogy. Legalábbis az eddigi próbálkozásaim mind bebuktak. Ha azt valahogy el tudnánk hozni, akkor abból is tied lehetne a gázszett, a többiről pedig még beszélhetnénk. Vélemény? sajátom természetesen. a comit csak akkor viszem ha jó a hid. találtam münchenben egy c comit,csak drága. a szállítást bárkinek vállalok,persze csak ha ráérek.(az a drága ha ráérek :D :D ).
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 Akkor ezt még letárgyaljuk valamikor. :D
nagy istván Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 Akkor ezt még letárgyaljuk valamikor. :D ok.
Rekord Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Tépek én is egy sorszámot a commodore hídra! :D Ti holnap úgy is talira mentek, addig még megvehetem :D
rtomi Elküldve Március15, 2008 Szerző Elküldve Március15, 2008 Tépek én is egy sorszámot a commodore hídra! :D Ti holnap úgy is talira mentek, addig még megvehetem :D Beszéltem vele telefonon. Gödöllöre jár egyetemre és csak 2 hét mulva megy haza. Én a két hátsólámpa közti alu betétet és a lökhárítóbabákat stipistopiztam le.
Rekord Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Beszéltem vele telefonon. Gödöllöre jár egyetemre és csak 2 hét mulva megy haza. Én a két hátsólámpa közti alu betétet és a lökhárítóbabákat stipistopiztam le. Így lenne értelme, hogy többen össze jövünk a különböző részekre.
Stefan Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Beszéltem vele telefonon. Gödöllöre jár egyetemre és csak 2 hét mulva megy haza. Én a két hátsólámpa közti alu betétet és a lökhárítóbabákat stipistopiztam le. Melyik szakra? Barátnőm is odajár :D
nagy istván Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 tudja valaki jó-e nekem a híd,mert ha igen akkor akár már holnap elhozom az autót.nekem nem kell belőle semmi csak a híd,a többin lehet verekedni.
Recommended Posts