kori Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Vszinü mi is (kori 2fő+ babu 2fő) mennénk, de csak szombaton, mert az asszonyok már nem bírják a több napos megpróbáltatásokat. Hogy mivel jövünk, még időfüggő, mert ha nem lesz gatyarohasztó meleg akkor két Rekord lesz az utitársunk. Amúgy örülök Commodore, hogy mégis jöttök, és lesz egy nagytestvére a sorban a kék sárkányunknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 nekem sajna picinyke agyam miatt még nem világos h sátor esetén kell-e jelentkezni???? Nem muszáj, ha nem vagy biztos, mikor érsz oda, én is csak beesek majd valamikor :unsure: Ez a fenti lista csak a faházakra vonatkozik. Most úgy néz ki, talán már péntek délután tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Nem muszáj, ha nem vagy biztos, mikor érsz oda, én is csak beesek majd valamikor :) Ez a fenti lista csak a faházakra vonatkozik. Most úgy néz ki, talán már péntek délután tudok menni. Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Vszinü mi is (kori 2fő+ babu 2fő) mennénk, de csak szombaton, mert az asszonyok már nem bírják a több napos megpróbáltatásokat. Hogy mivel jövünk, még időfüggő, mert ha nem lesz gatyarohasztó meleg akkor két Rekord lesz az utitársunk. Amúgy örülök Commodore, hogy mégis jöttök, és lesz egy nagytestvére a sorban a kék sárkányunknak. éljen :) mi nem is találkoztunk még :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Ma le kellett vinnem Szemesre a vetítőket. Nem semmi darabok, a kettő együtt majdnem 2 tonna. Kijelöltük a helyet, ahol a vetítés lesz. Először arra gondoltam hogy majd a teniszpálya kerítésére fogjuk kifeszíteni a vásznat, de idén egy "vállalkozó" kibérelte a pályákat, és az első kérdése az volt, hogy mennyit fizetünk neki, ha megengedi, hogy éjjel bemenjünk a pályára. Hát semennyit :unsure: . Egy kis változás a tavalyihoz képest, hogy a kempingbe csak a Budapest felőli kapun lehet behajtani, tehát a körforgalom utáni első kihajtón kell jobbra fordulni ! Délután elmentem a Gyurcsó Lajoshoz - ő az a bizonyos mozgáskorlátozott úr, aki miatt a tv-ben voltunk az Attilával -, és megbeszéltük, hogy 8-10 társával együtt ők is lejönnek szombatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Tegnap Tomi023(valamint a szerencsés egybeesés) és gondolom Agressor26(az alapötlet gondolom az övé) révén kicsit hirdetni kezdtem. :unsure: Hátsó szélvédő is hasonló lesz, csak 1 dolog még hiányzik belőle. :) Már egy páran néztek nagyokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure: hát ez az h nem tom hova mennyit kell utalni még a a bankszámlám sem aktív, nem elég ott fizetni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure: Ha nekem 3900ft, sztem neked sem lesz több! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Ma le kellett vinnem Szemesre a vetítőket. Nem semmi darabok, a kettő együtt majdnem 2 tonna. Kijelöltük a helyet, ahol a vetítés lesz. Először arra gondoltam hogy majd a teniszpálya kerítésére fogjuk kifeszíteni a vásznat, de idén egy "vállalkozó" kibérelte a pályákat, és az első kérdése az volt, hogy mennyit fizetünk neki, ha megengedi, hogy éjjel bemenjünk a pályára. Hát semennyit :unsure: . Na ez a nem semmi... Lehet jővőre helyszínt fogunk váltani, mert lassan itt már a levegő vételért is fizetnünk kell. Egy kis változás a tavalyihoz képest, hogy a kempingbe csak a Budapest felőli kapun lehet behajtani, tehát a körforgalom utáni első kihajtón kell jobbra fordulni ! Igen, tessék ezt észben tartani:) Délután elmentem a Gyurcsó Lajoshoz - ő az a bizonyos mozgáskorlátozott úr, aki miatt a tv-ben voltunk az Attilával -, és megbeszéltük, hogy 8-10 társával együtt ők is lejönnek szombatra. A részleteket majd megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Leírom mert élmény volt. Tegnap feleségem szülőfalujában voltunk falunapokon. Amikor opelt láttam adtam a gazdinak egy szórólapot. Az egyik srác furcsán nézett, de elvette. Elindult, majd 20 méter után kiüvöltött a kocsiból: OTT LESZÜNK! Végén a fiam szólt már, hogy ott is egy opel meg amott is, és vitte nekik a szórólapot. Nagyon aktív volt egész délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Azt szeretném kérdezni, hogy volna-e egy önként jelentkező, aki szombaton vállalná egy bográcsgulyás vagy pörkölt elkészítését a mozgássérültek részére ? Az alapanyagot biztosítjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :) Tessék már türelmesebbnek lenni. :unsure: hát ez az h nem tom hova mennyit kell utalni még a a bankszámlám sem aktív, nem elég ott fizetni????? Nem kell ésőt, ha nem sikerül ON-LINE jelentkezned a helyszínen senki nem fog elzavarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Mi kecskemétiek beszéltünk már a főzésről, de lebeszéltük magunkat mert állítólag nem lehet tüzet gyújtani. Ha még is lehet akkor szeretnénk, és abból jutna sokaknak :unsure: Johnny beválalja most beszéltem vele, mert szabin van. Én meg jól tudok tüzet rakni :) Vinnénk tárcsát meg palackot és grilleznénk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na ez a nem semmi... Lehet jővőre helyszínt fogunk váltani, mert lassan itt már a levegő vételért is fizetnünk kell. Nem baj csak ne messzebb menjetek Kaposvártól. :unsure: :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mi kecskemétiek beszéltünk már a főzésről, de lebeszéltük magunkat mert állítólag nem lehet tüzet gyújtani. Ha még is lehet akkor szeretnénk, és abból jutna sokaknak :unsure: Johnny beválalja most beszéltem vele, mert szabin van. Én meg jól tudok tüzet rakni :) Vinnénk tárcsát meg palackot és grilleznénk is! Ezen még egyeztetünk. Írni fogok amint tudok érdemben a tűzgyújtásról nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Beszéltem a kemping vezetőjével, és azt mondta, hogy van egy hely a területen, ahol lehet nyílt lángon főzni, enes sütőt pedig bárhol fel lehet állítani ( mondjuk az ésszerűség határain belül :unsure: ) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Beszéltem a kemping vezetőjével, és azt mondta, hogy van egy hely a területen, ahol lehet nyílt lángon főzni, ######enes sütőt pedig bárhol fel lehet állítani ( mondjuk az ésszerűség határain belül :unsure: ) . A terület méretétől függöen fogjuk engedélyezni akkor bográcsos főzést. Eddig Blitz és a MOped91 szeretne bográcsozni, illetve a kecsóiak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 92 fő faház 39 fő sátor 25 fő külföldi 30 fő aki nem regisztrált, de jelezte szándékát. A regisztrációkra mennek folyamatosan a válasz emailok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 ellaposodott a topic! megkaptam a visszaigazolást, el is utaltam Attilának. mi legyen a főzéssel? mi viszünk tárcsát, grillet, bográcsot aztán majd látjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Megkérdezem mégegyszer biztos majd lehurrogtok :P , hogy aki sátorral jön és még nem udja melyik napokra esik be annak kell előrejelentkezni? Havarom jönne úgynézki de nem tudja mikor pontosan és hány napra. Ui: az utalást ami a mi sarunk azt csak 25.-én vagyis holnap toom utalni, remélem nem baj, ha baj akkor is csak akkor tudom sajna, bezárt előttem a bank :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha jól tudom (nekem is ezt írták) a sátrasoknak (mint nekem is) elég akár a helyszínen fizetni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Megkérdezem mégegyszer biztos majd lehurrogtok :P , hogy aki sátorral jön és még nem udja melyik napokra esik be annak kell előrejelentkezni? Havarom jönne úgynézki de nem tudja mikor pontosan és hány napra. Ui: az utalást ami a mi sarunk azt csak 25.-én vagyis holnap toom utalni, remélem nem baj, ha baj akkor is csak akkor tudom sajna, bezárt előttem a bank :wub: Jelentkezni érdemes ,de már csak ma lehet.. Fizetni nem kell, lehet a helyszínen is. Picit ugyan lehet nekünk ezzel is segíteni. Holnap lezárom az ON-LINE jelentekzést. Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :wub: 3900-at,én is annyira jelentkeztem,és én is sátorral :P Azt szeretném kérdezni, hogy volna-e egy önként jelentkező, aki szombaton vállalná egy bográcsgulyás vagy pörkölt elkészítését a mozgássérültek részére ? Az alapanyagot biztosítjuk. Tas biztosan megcsinálja! Tavaly manta talin kinyaltuk még a bográcsot is! :P Én azóta többször is ettem az ő bográcsából,és sosem csalódtam! Ha nem ő csinálja nem is lesz jó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tisztelt Szervezők! Nem tudom ki töltötte ki a regisztrációt Kadettklubból és ki nem, de az alábbi tagjainkról tudok hogy jönnek: MOTE tagok: Racce (cs,p,sz,v) és segitőnek jelentkezik Raccené Rattesid Diny (p,sz,v) SárgaGSi Zoli (p,sz.v) Kojakarettenetes (cs,p,sz,v) Joó Péter (p,sz,v) Albert (csak délutánonként tud jönni) nem MOTE tagok: Pehi Csabi /KCC-973/ (sz,v) Pehiné, Vanda Opelosfater /CYB-128/ (sz,v) B.I.G. /BLD-052/ (sz,v) B.I.G.né Karesz /EMT-215/ (p,sz) És van két bizonytalan ember: Atis + né /GKW-562/ Davey, aki ma Lurdynál mondta hogy szeretne jönni, sajna az ő rendszámát nem tudom. Azt gondoltam hogy nagyobb lesz a lelkesedés a rendezvény iránt, de sajnos a Kadettosok - főleg vidéken - egész egyszerűen szörnyű anyagi körülmények között vannak, akinek családja van, annak gyakorlatilag nincs pénze 50 km-nél messzebb utazni, hiába dolgozik napi 8 órát. Elég sokan vannak akik sajnálják hogy otthon kell ülniük és remélik jövőre össze tudják szedni a pénzt a talira. Magyarország, 2006.08.25. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Re! Részvételi díjat sajnos nem tudtam utalni - most még reménykedem, hogy jövő héten lesz fizu :wub: Viszont szeretnék kérni egy kontaktot és elérhetőséget, amit kiállítóknak ki lehet adni... (Dark szabadságon van, nem tudom kit lehet zaklatni ilyenekkel most...) köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts