Gelko Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 készültek matricák, lehet majd kérni, az árak majd késöbb: Hátsó -nagy Caravan oldalsó Szélvédő -csík szélvédő messziről..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 készültek matricák, lehet majd kérni, az árak majd késöbb: Hátsó -nagy Caravan oldalsó Szélvédő -csík szélvédő messziről..... Ki kivitelezte ezt?Tomi023nak elküldhetné a vonalrajzot és mi is feltudnánk ragasztani itt párat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Ki kivitelezte ezt?Tomi023nak elküldhetné a vonalrajzot és mi is feltudnánk ragasztani itt párat! elküldtem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 elküldtem..... Köszönjük! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ezek az adatok a szállásfoglalást visszaigazoló mailban voltak: Lehet benéztem valamit, de nekem az utolsó sor nem egyértelmű. Ha a faház 3300/fő/éj MOTE klubtagok részére, akkor hol rontottam el a számolást, ha nekem az összesen 6 vendégéjszakára 6x3300=19800Ft jött ki? Szia! Nem számoltad el. A rögzitéskor nem vettük figyelembe, hogy klubtag vagy (hibáztunk). Tehát, neked mivel klubtag vagy 19.800 Ft kell fizetned. Kérnék mindenkit a privát kérdéseket csak emailban jelezzétek. Köszi:) Nincs mit. Ilyen sokáig tartott, amíg kirakták? nem hiszem, csak Én most vettem észre. ---------------------------------------- Pici változás lesz még a programban. a Re-G együttes még is fel fog lépni pénteken, mivel felajánloták ingyen játszanak. Köszönöm Rastalosnak, nagyon megtisztelő számunkra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Jelentem átutaltam még múlthéten 2 főre a pénzecskét. :unsure: Mi már tuti megyünk 4 napra!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Üdv. Én megköszönöm a lehetőséget, de idén nem megyünk, mert a nyaralás után csak 1 napos bulira való pénz maradt és fizu meg csak utánna lesz. Mivel pénteken csak délután lesz program, -meg évnyitó is ekkor van a gyereknek- (akkor lesz a jó "autózós") és a szombati felvonulásra meg csak az mehet aki minden nap ott van, így nem látom értelmét lemenni 1 napra. Mindenkinek jó szórakozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Cs-P-Sz-V: 1 Faházban: - Gelko - Telo - Gepard - FBalázs Részemről ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nekem az lenne a kérdésem, hogy kötelező-e előre regelni magam, és befizetni a pénzt, vagy a helyszínen is lehet, mikor odaérek (faház nem kell, viszek sátrat). Azért kérdem, mert lehet, hogy csak előtte pár nappal derül ki, hogyan dolgozom. Valszeg szombat-vasármapra tudok menni, de ez még nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 és a szombati felvonulásra meg csak az mehet aki minden nap ott van, így nem látom értelmét lemenni 1 napra. volt már ki lemondott a felvonuláson való részvételről és biztosan lesz is...sztem kár lenne ha ilyen okból nem lenne ott a Commodore :unsure: -meg persze ti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nekem az lenne a kérdésem, hogy kötelező-e előre regelni magam, és befizetni a pénzt, vagy a helyszínen is lehet, mikor odaérek (faház nem kell, viszek sátrat). Azért kérdem, mert lehet, hogy csak előtte pár nappal derül ki, hogyan dolgozom. Valszeg szombat-vasármapra tudok menni, de ez még nem biztos. Szerintem nincsen akadálya így,hogy sátorozol. :unsure: Lesznek sokan (reméljük) akik szórólapról értesülnek és úgy jönnek majd. A faház már problémásabb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 volt már ki lemondott a felvonuláson való részvételről és biztosan lesz is...sztem kár lenne ha ilyen okból nem lenne ott a Commodore :unsure: -meg persze ti :D Én pl. nem szeretnék idén felvonulni, és szerintem is minden résztvevőre szükség van, mert csak úgy teljes a "csapat". Úgyhogy az én helyemre nyugodtan be lehet állni a Commodore-ral! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 na ez milyen? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu kinek kell ilyen? :unsure: a Dekoros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 kinek kell ilyen? :unsure: a Dekoros :) Jelen! :D Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 kinek kell ilyen? :unsure: a Dekoros :) Nekem hátra kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 A gyerekek unszolására úgy néz ki mégis lemegyünk péntek-szombatra sátorral. Ha Gelko vagy Warwolf helyére beszállhatok a felvonuláson, azt megköszönném. üdv srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 A gyerekek unszolására úgy néz ki mégis lemegyünk péntek-szombatra sátorral. Ha Gelko vagy Warwolf helyére beszállhatok a felvonuláson, azt megköszönném. üdv srácok. Részemről máris átadtam a helyen! :unsure: Nagyon kár lenne, ha nem lenne ott a Commodore! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Részemről máris átadtam a helyen! :unsure: Nagyon kár lenne, ha nem lenne ott a Commodore! :) Nagyon köszönöm. Unokaöcsém még nem volt ilyen rendezvényen, 14 éves és be van sózva. Kösssz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Nagyon köszönöm. Unokaöcsém még nem volt ilyen rendezvényen, 14 éves és be van sózva. Kösssz. Te is bevagy netagadd. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 52 fő faház 30 fő sátor 25 fő külföldi 28 fő aki nem regisztrált, de jelezte szándékát. Eddig 2x annyi mint tavaly ilyenkor:) A regisztrációkra mennek folyamatosan a válasz emailok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Ma utalni fogom én is a pénzt este. Ha lesznek szórólapok, szóljatok, itt Budaörsön elég jól lehet teríteni a bevásárlóközpontoknál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ----------------------------------------------------------------------------------- Sokan kérték rakjam be ide ez egyszerű szórólapunkat. Letölthető: -KLIKK- Olvass vissza :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Én ugyan csak szombat éjszakára megyek, de ha a vonulásba beleférek akkor szívesen mennék, mert már délelött megérkezek. Sajnos nem tudok hosszabb időre menni, így is rizikós mert feleségem öt napra rá van kiírva szülésre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 nekem sajna picinyke agyam miatt még nem világos h sátor esetén kell-e jelentkezni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts