Tom Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Miért? Kerülgetni ezeket a kátyukat is lehet... Azért a hírdetőtábla elég meredek...:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Azért a hírdetőtábla elég meredek...:blink: ja, elég gázos de közte oks B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 azok a kátyuk tavaly is gázosak voltak, ahogy látom csak sz@rabbak lettek :blink: a hirdetőtáblák sztem megtorpedózzák az egészet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 ...a hirdetőtáblák sztem megtorpedózzák az egészet B) Nem lehet, hogy ezért tették oda? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Ha kell én kicincálom őket a "traktorral" :blink: Vonóhorogra kötél,oszt má mehet is! B) Szerintem ha a polgármester támogat minket,akkor vele kellene esetleg beszélni,hátha tud valami másik helyet ilyen célra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 a hirdetőtábla még okés lenne mert meg lehetne kerülni a 2 végéről csak az a baj hogy bal oldalt -ahol tavaly is - nagyon kaki a beton.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Ezt szomorúan hallom, látom... Viszont tényleg jó ötlet a polgármester bácsi bevonása az ügybe... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Ezt szomorúan hallom, látom... Viszont tényleg jó ötlet a polgármester bácsi bevonása az ügybe... :D sajna az egesz orszagban sirallmas az utak helyzete de ha ezt megoldjatok akkor mar nyertetek B) dehat a kihivas a lenyeg, remelhetoleg nem a llengescsillapitok terhere :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2006 idénre át kell tervezni a szlalom pályát :blink: ..... Köszönjük az észrevételt, a programok és helyszínét változásást továbbra is fenntartjuk. Amint tudunk érdemben nyilatkozni, megteszük. Kérem, akinek van ötlete azt szívesen veszük. Minél több helyet vizságál meg a főszervező, annál jobb pályát találhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? B) A Tied még az egész pályán sem fért el tavaly... :D :blink: De beszélgessünk komolyan a dolgokról, öteleteket várunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? B) talán igen, de csak akkor, ha nem te vezeted :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? :blink: Megnéztem a tavalyi BW DVD-t, és azt gondolom, neked nem kéne feltenni ezt a kérdést. B) Majd ha nem a Patyi navigátoraként állsz a dobogón, visszatérünk a dologra :D Egyébként Atommanó szívesen megmutatja, hogy kell egy ilyen pályán astrát vezetni. :D szlalom, RWD, 3000 ccm, automata váltó, 1675+130kg rulez! Egyébként több lehetőség után is kutatunk a térségben. Főleg olyat keresünk, ami nincs ennyire szem előtt (főleg a rend éber őreire gondolok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ilyenfajta programra engedély megkérése felejtős??? bár gondolom mentő, meg mindenféle biztosnaági előírást akkor be kéne tartani... B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 "Egyébként Atommanó szívesen megmutatja, hogy kell egy ilyen pályán astrát vezetni. " Már nekem is van kézifék a gépsasban. :D A környéken amúgy nem igazán ismerek ilyen nagyobb aszfaltos-betonos területet, pedig elég jól ismerem a déli partot somogyi gyerkőc lévén. B) Vagy kisajátítjuk majd az éppen készülő pályaszakaszt az M7-ből. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 siófoki tesco....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 siófoki tesco....? Annak amúgy is pici a parkolója, és szezonban ráadásul eléggé ki van használva szvsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ilyenfajta programra engedély megkérése felejtős??? bár gondolom mentő, meg mindenféle biztosnaági előírást akkor be kéne tartani... B) :blink: Sajnos,ha jól emléxem mentő és tűzoltó is kell,meg egy csomó biztonsági ember,aki a tömegre felügyel! Anno kecskeméti gokartpályát akartuk kibérelni a klub számára,de nagyon sokba lett volna legálisan létrehozni egy örültködést,szal itt sem lenne szerintem kevés! :D Nincs klubtagunk a közvetlen közelben? :D Hátha tudnak valami helyet erre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Sajnos,ha jól emléxem mentő és tűzoltó is kell... Mindkettő van a klubban, sőt úgy néz ki, rendőrautónk is van :blink: (na jó, kell rá lőni egy villogót, azt sajnos nem adták el) Amúgy épp tárgyalgatok egy ismerőssel a Zala megyei kapitányságon, ő talán tud valamit segíteni... Csak kérte, hogy időben szóljunk, mit szeretnénk, és sajnos ő nem igazán jár pesten mostanában B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Mindkettő van a klubban, sőt úgy néz ki, rendőrautónk is van :blink: (na jó, kell rá lőni egy villogót, azt sajnos nem adták el) Udinak van egy fényhídja, ha ez elég rá akkor ez is megoldható szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Köszönjük az észrevételt, a programok és helyszínét változásást továbbra is fenntartjuk. Amint tudunk érdemben nyilatkozni, megteszük. Kérem, akinek van ötlete azt szívesen veszük. Minél több helyet vizságál meg a főszervező, annál jobb pályát találhatunk. Én szoktam sokat nyaralni a környéken, de szerintem a legjobb Siófok után Balatonlelle. Nagyonnagy a strand, és van minden a városban. Ott is van a TEMPO áruház előtt jó nagy parkoló és ott asszem még nincs tábla. Amúgy Lelle Szemestől kb. 10 km-re van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Én szoktam sokat nyaralni a környéken, de szerintem a legjobb Siófok után Balatonlelle. Nagyonnagy a strand, és van minden a városban. Ott is van a TEMPO áruház előtt jó nagy parkoló és ott asszem még nincs tábla. Amúgy Lelle Szemestől kb. 10 km-re van. siofok meg szeplak eleg jo kis hely nagy stranddal es ez a ket hely jo kozel van egymashoz. hatha ott van egy kis hely. mas: erdekelne hogy abszolut , kezdo , miss dasy szindromas soforok is indulhatnak a szlalomon? ha masert nem legalabb a lassu vezetes oktatasa vegett, es itt sajna magamra gondolok. sose probaltam meg :blink: , akar szorakoztato szamnak is bevallalnam B) , hogy kell jelentkezni?es ha mar ritt tartunk szerintem a biztonsag erdekeben nekem egy repuloteret bereljetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 ...erdekelne hogy abszolut , kezdo , miss dasy szindromas soforok is indulhatnak a szlalomon?... Indulhatsz, jelentkezni pedig szerintem majd a helyszínen jelentkezel azzal, hogy odaállsz a rajtvonal elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 es ha mar ritt tartunk szerintem a biztonsag erdekeben nekem egy repuloteret bereljetek :) Van reptér a környéken - pl. Sármellék... de itt folyamatos "forgalom" van, nem hiszem, hogy bérelhető lenne. A többi, ami kisebb, és magánkézben van, az meg sima füves mező, ami tökéletes, hogy egy kisrepülő, sárkány, stb fel-le szálljon (itt készültek a képek az Astráról), de nekünk szlalomhoz nem az igazi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Van reptér a környéken - pl. Sármellék... de itt folyamatos "forgalom" van, nem hiszem, hogy bérelhető lenne. A többi, ami kisebb, és magánkézben van, az meg sima füves mező, ami tökéletes, hogy egy kisrepülő, sárkány, stb fel-le szálljon (itt készültek a képek az Astráról), de nekünk szlalomhoz nem az igazi :) Max lezárjuk az egyik környékbeli utcát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts