Sörös Sanyi Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Srácok, most már biztos, hogy holnap délután legurulok én is. Viszont volna egy iszonyat fontos, szinte már életbe vágó kérdésem: sörivó verseny mikor lesz, ha lesz? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Tavaly, szombaton volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Remélem, idén is lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Nahh némi tolmácsolt helyzetjelentés. Huszonegynéhány fok van a helyszínen + süt a nap :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Akkor estére ottvagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Akkor estére ottvagyok! Nem tudom, hogy este mikor tervezed az érkezést, de lehetséges, hogy jobban jársz, ha szlalom helyszínét célzod be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Te mikor jössz le? én má lemosattam a paripát a nagy menethez :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Te mikor jössz le? Este 7 környékén tervezem az indulást nagyságrendileg. De én még útbaejtem Veszprémet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Te mikor jössz le? én má lemosattam a paripát a nagy menethez :wub: én olyan fél4 körül megyek Ti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 mi fél 5 körül indulunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ...akkor mi meg fél hatkor. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Mindenkinek jóv útat akármely nap is érkezzen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Én ma ejjél szolgálatban vagyok, de holnap 8 körül indulunk a Rekorddal. Jó bult minden lent lévő cartársnak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Én meg 9 körül indulok le. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Tegnap leugrottam én is a Blitz-re, sajnos csak kevés idei tudtam lent lenni, de nagyon jól éreztem magam! Ezen kívül végre megismertem sok olyan ember személyesen is, akikkel itt a fórumon már régóta beszélgetünk! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Tegnap leugrottam én is a Blitz-re, sajnos csak kevés idei tudtam lent lenni, de nagyon jól éreztem magam! Ezen kívül végre megismertem sok olyan ember személyesen is, akikkel itt a fórumon már régóta beszélgetünk! :wub: megjöttem én is.... jó kis buli volt a társaságnak köszönhetően,köszönet a szervezőknek rendezőknek....sajnos sok emberrel nem tudtam sokat beszélni mert mindig volt mit tenni... képek majd jönnek (kb csak 140 :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mi is megérkeztünk. Nagyon tetszett az egész hétvége, szerencsére péntektöl már sokkal jobb idö volt, mint csütörtökön. Szeretnék a szervezöknek és rendezöknek köszönetet mondani, az egész hétvége lebonyolításáért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mi is megérkeztünk. Nagyon tetszett az egész hétvége, szerencsére péntektöl már sokkal jobb idö volt, mint csütörtökön. Szeretnék a szervezöknek és rendezöknek köszönetet mondani, az egész hétvége lebonyolításáért. jah és Demo Corsája nagyon nagyon megy :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mi is hazaértünk, nagyon jó volt a buli, az autók és sok mindenkit megismertem. Az idő is megjavult, jövőre tuti, hogy megyek ha lesz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Na sikerült hazavergődni végre és sikerült kipakolni is a kocsit!Pöttyet másnapos vagyok még!Kicsit sok lett a pariipíípööl tegnap este! :wub: Majdnem sikerült format C:-re inni magam! Óriási köszönet a szervezőknek az egész rendezvényért,nagyon jó volt,jövőre ugyanitt! Jó volt dumálni a sok klubbos ismivel,jót buliztunk,ittunk ettünk és jó volt a balatonban is megmártózni! Képeket tolom én is felfelé,155Mb,amint fentvan linkelem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Sziasztok! Jó kis buli volt! Köszönet a szervezők áldásos munkájának! Sikeresen hazaértem és már be is linkelem a képeimet. Nem túl sok lett, mert inkább videóztam. Az is jön ám! :wub: Hungarian Blitz Weekend ZWO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Szeretnénk mi is köszönetet mondani a szervezőknek, és a segítőknek. Igaz, csak szombat-vasárnapra tudtunk elmenni, de azt nagyon élveztük. Asszonyban nagy élémnyt hagyott az a fotó, amikor Ganxsta arcán puszálta :P Hajnali 3-ig élveztük a bulit, akkor kezdett közeledni a format c: ( ahogy J0hnny mondaná ) :wub: Sógorom is meglátta mi a jó a klubéletben :P Jövőre remélem találkozunk ugyanitt. Készült pár 100 kép, majd linkelem, ha feltoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Sógorom is meglátta mi a jó a klubéletben :P Eladhatná már a digóautót és vehetne egy opelt! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 No ez tényleg nagyon jó volt! Köszönet a szervezőknek, és azoknak, akik eljöttek! Ennyit én még életben nem táncoltam disco zenére, és a karaoke sem tartozik a kedvenceim közé, de nem bánom, hogy ott üvöltöttem (remélem ti se :wub:) És de jó annak, aki nem nyomott Entert az a:\>format c: -re! nekem sajna összejött tegnap... Úgyhogy elnézést, ha valakinek már az idegeire mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 No ez tényleg nagyon jó volt! Köszönet a szervezőknek, és azoknak, akik eljöttek! Ennyit én még életben nem táncoltam disco zenére, és a karaoke sem tartozik a kedvenceim közé, de nem bánom, hogy ott üvöltöttem (remélem ti se :P) És de jó annak, aki nem nyomott Entert az a:\>format c: -re! nekem sajna összejött tegnap... Úgyhogy elnézést, ha valakinek már az idegeire mentem. format c:-t láttam! Még a manta ajtó is nyitva maradt, de a veszkócsizmát még idejében kiraktad, de hogy dobodt e valaki valami sárgát is bele? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts