opel16v Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Télleg voltak tavaly ott robogósok is? :wub: Ééééén auttttammm... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Sőt az EgüMotors (robogó alkatrész) is kiállított! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Szeva mindenkinek! Mivel már elkezdtünk pakolni, így nem leszek netközelben. Lent tanákozunk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Énis leakartam vinni a kiskockást csak a Mantán nincs vonóhorog. Na mindegy akkor lemegyek azzal. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 jajóvan :wub: leesett... ugyanott lesz... mielött bárki megvádolna: nem voltam részeg, nem azért nem emlékszem, csak nem voltam ott. Illetve nem ott voltam részeg :P Tartott vagy 10 másodpercbe, míg rájöttem, hogy dekódolhatnám! :P De ha Szimósok is lesznek, lehet összefutok egy ezer éve nem látott mániákus haverommal is. De jó lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ahogy nézem az időjárási előrejelzést lehet holnap mindenki vizes, koszos kocsival fog érkezni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gelko kérésére 100 tempo :P nem lehet mindenkinek olyan szép nagy erős és gyors kocsija mint neked :wub: a kabrio megy többet is bőven csak kissé ramaty a motor és szeretnék leérni vele B) reggel 9 lurdy...ott leszek koszos dszuvás kocsival mert semmi időm nem volt foglalkozni vele :P de majd lent lemosom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gelko! Nehogy otthon hagyd a tudod mit! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 reggel 9 lurdy... Hűha, hűha, ezek szerint nem ért el az István... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hűha, hűha, ezek szerint nem ért el az István... :wub: Erről jut eszembe...Loree-ékkal sikerült valakinek beszélni? Bár reggel úgyis talizok velük, és így legkésőbb akkor szólok nekik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 ...ott leszek koszos dszuvás kocsival mert semmi időm nem volt foglalkozni vele :P de majd lent lemosom :P Csak ne tangában! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Csak ne tangában! :wub: Hűűű... inkább nélküle? :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gelko! Nehogy otthon hagyd a tudod mit! :P hú de jó h mondod Hűha, hűha, ezek szerint nem ért el az István... :wub: mindjárt felhívom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 9re mi is ott leszünk... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Jó utat mindenkinek, holnap ilyenkorra remélem már én is lent leszek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 jujj de trágya idő van.... :wub: remélem minnyá jóra fordul minden..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 A kecskeméti reptérről kaptam egy jelentést az időről, miszerint javul 25-27fok szombat vasárnap. remélem így is lesz :wub: én még pakolok, 11-kor rajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 ....remélem minnyá jóra fordul minden.... Negatív hullámokat tessék elfeledni :wub: Majd javul az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Javul bezony! Időjárás Lesz itt 28 fok! Jöhetnek a topless autómosó lányok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Javul bezony! Időjárás Lesz itt 28 fok! Jöhetnek a topless autómosó lányok! :P Nembaj az,hogy kicsit hideg lesz. Legalább hegyesednek a cicik. :P B) Csak nehogy megkarcolják az autókat. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Javul bezony! Időjárás Lesz itt 28 fok! Jöhetnek a topless autómosó lányok! :wub: jaja! már nálunk is hétáűgra süt a nap.... jönnek a bikinis lányok :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Huuuuuuu a fene a gusztusod Ákos!!! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Huuuuuuu a fene a gusztusod Ákos!!! :wub: :P :P Hát... tudom hogy Veszprém nem Balatonszemes, de jelen pillanatban itt 14fok van és fúj a szél... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Itt mán sütik a napooooocskaaaaaaaa :wub: Jó időnk lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 ÚÚÚÚ BAZZZ.... akkor mi nagyon messze vagyunk egymástól.... itt meg tombol a szélvihar..... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts