rtomi Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Re! Részvételi díjat sajnos nem tudtam utalni - most még reménykedem, hogy jövő héten lesz fizu :wub: Viszont szeretnék kérni egy kontaktot és elérhetőséget, amit kiállítóknak ki lehet adni... (Dark szabadságon van, nem tudom kit lehet zaklatni ilyenekkel most...) köszönöm... Hemit. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Johnny hívott a nyaralásáról, hogy mi legyen a főzéssel? Mi legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Johnny hívott a nyaralásáról, hogy mi legyen a főzéssel? Mi legyen? A mozgássérülteknek biztos kell. Kb 10-15 fő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ők kannibálok? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ők kannibálok? :wub: Jól van leülhetsz. :P A Kecskemétiek megynyerték a főzésre kiírt pályázatot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Tisztelt Szervezők! Nem tudom ki töltötte ki a regisztrációt Kadettklubból és ki nem, de az alábbi tagjainkról tudok hogy jönnek: MOTE tagok: Racce (cs,p,sz,v) és segitőnek jelentkezik Raccené Rattesid Diny (p,sz,v) SárgaGSi Zoli (p,sz.v) Kojakarettenetes (cs,p,sz,v) Joó Péter (p,sz,v) Albert (csak délutánonként tud jönni) nem MOTE tagok: Pehi Csabi /KCC-973/ (sz,v) Pehiné, Vanda Opelosfater /CYB-128/ (sz,v) B.I.G. /BLD-052/ (sz,v) B.I.G.né Karesz /EMT-215/ (p,sz) És van két bizonytalan ember: Atis + né /GKW-562/ Davey, aki ma Lurdynál mondta hogy szeretne jönni, sajna az ő rendszámát nem tudom. Azt gondoltam hogy nagyobb lesz a lelkesedés a rendezvény iránt, de sajnos a Kadettosok - főleg vidéken - egész egyszerűen szörnyű anyagi körülmények között vannak, akinek családja van, annak gyakorlatilag nincs pénze 50 km-nél messzebb utazni, hiába dolgozik napi 8 órát. Elég sokan vannak akik sajnálják hogy otthon kell ülniük és remélik jövőre össze tudják szedni a pénzt a talira. Magyarország, 2006.08.25. Küldtem neked párnapja egy excel fájlt. Kérlek azt kitöltve küld el nekem! Írtam is benne 29-ig kérném vissza. ------------------------------------------------------------------ - Akik nem tudtak utalni, fizetni majd megteszik a helyszínen. - A felvonuláshoz minden 3 éjszakás kap egy matricát. Akik nem szeretnének közülük élni a lehetőséggel azok ezt a matricát ne ragaszák fel az autójukra, hanem adják annak akit szívesen látnak a felvonulók között. - A ON-LINE regisztráció lezárult. ------------------------------------------------------------------- @Fbalász és más akit érdekel: Szponzoroknak, kiállítóknak Ebből a lényeg a kiállító számára: Kiállítók részére 5 000 forint + áfa összegért sátorhelyet biztosítunk áramellátással a találkozó helyszínén. Reklámban már nem tudjuk öket felvenni, mert már késő. A kiállítói létszám korlátozott, 25 kiállító fogadására van lehetőségünk, van még hely. Kiállítóktól, pedig azt várjuk, hogy termékeikkel, tuning-, versenyautóikkal, szórólapjaikkal és személyes jelenlétükkel emeljék a találkozó színvonalát. - Kiállítók: - Moped91 Kft - MOTE/MVOK - DBS2002 kft - Opel Siófok - JB Motorsport - Meg még sokan mások:) egyéb info: hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Köszönjük szépen! J vasárnap jön haza, és a részletekben Ő nyilatkozik. pl hús, tüzifa...etc Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 - A felvonuláshoz minden 3 éjszakás kap egy matricát... És minden kűfődi. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 És minden kűfődi. :P :wub: te kis hamis :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nekem az lenne a kérdésem, hogy a klubtagok kérhetnek-e (vagy vehetnek-e) opelklubos matrinyákat a talin? Csak mert nekem már csak a nagy szélvédőmatricám van meg, a kisebbik fajta leamortizálódott. Én valszeg öcsémmel megyek, aki friss klubtag, neki is kellenének a matricák, meg a rendszámkeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 És minden kűfődi. :P Huh tényleg, meg a VIP vendégek, meg ha izzé :P De mivel itt egy kűfödi vagy VIP sincs, ezt nem is írtam. :wub: Nekem az lenne a kérdésem, hogy a klubtagok kérhetnek-e (vagy vehetnek-e) opelklubos matrinyákat a talin? Csak mert nekem már csak a nagy szélvédőmatricám van meg, a kisebbik fajta leamortizálódott. Én valszeg öcsémmel megyek, aki friss klubtag, neki is kellenének a matricák, meg a rendszámkeret. Szerintem igen,illetve lesz sok ajándéktárgy. Persze korlátozott számban. Mindenkinek szép napot! Hétvégén nem vagyok netközelben ,ezért csak hétfőn tudok válaszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Szerintem igen,illetve lesz sok ajándéktárgy. Persze korlátozott számban. Én se kaptam meg a klubtasággal járó dolgokat pl. matrica, rendszámkeret :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Én se kaptam meg a klubtasággal járó dolgokat pl. matrica, rendszámkeret B) Bizony olyat már én is szeretnék. :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Jelen!No mi legyen a főzéssel??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Szerintem igen,illetve lesz sok ajándéktárgy. Persze korlátozott számban. Én se kaptam meg a klubtasággal járó dolgokat pl. matrica, rendszámkeret :wub: Ezzel nem én fogalalkozom, sőt ez a topik sem. Erről a mote@opelklub.hu címen kell érdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Gelko,Tom meg Én azt beszéltük meg hogy olyan 9körül találkozunk a Lurdynál csütörtök reggel,és onnan megyünk le szemesre.Gelko kérésére 100 tempo :P Ha valaki jönne velünk akkor várjuk a lurdynál :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Én Budaörsnél fogok becsatlakozni a konvojba. :P Ja, amennyiben az időjárás is úgy akarja, akkor versenybringával megyek, így nekem is a 100 a max :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Na akkor én tényleg magjárom addig Veszprémet...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Üdvözöljük az állatkertben a nagy barna medvét, aki a Hernádot megszivatta! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hát most az állatkertet kihagyom, de ha nagy az igény rá beugrok dumcsizni egyet a macival... Ja jut eszembe...Maci itthon lesz a hétvégén, és úgy néz ki, hogy szombaton átjön, mert a Balcsin lesz... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Yuhhééééé! Maci koma welkám! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Gelko,Tom meg Én azt beszéltük meg hogy olyan 9körül találkozunk a Lurdynál csütörtök reggel,és onnan megyünk le szemesre.Gelko kérésére 100 tempo :P Ha valaki jönne velünk akkor várjuk a lurdynál :wub: Akkor mi valószínű csatlakoznánk egy corsa gsi-vel is és Mackósajtal is, ha nem baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Esküszöm, elkeztem olvasgatni, hogy kinek lehetne szólni... :wub: de inkább így kérdezném: lehetne még faházhoz jutni? Úgy alakult, hogy lemennénk mi is péntek este (8-9felé talán már lent is lennénk, így meló után) és maradnánk vasárnapig. Ha már nincs faház, akkor kinéztek, ha a mantában alszunk? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 , akkor kinéztek, ha a mantában alszunk? :wub: Én igen. :P :P (vigyek nektek sátrat?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Esküszöm, elkeztem olvasgatni, hogy kinek lehetne szólni... :wub: de inkább így kérdezném: lehetne még faházhoz jutni? Úgy alakult, hogy lemennénk mi is péntek este (8-9felé talán már lent is lennénk, így meló után) és maradnánk vasárnapig. Ha már nincs faház, akkor kinéztek, ha a mantában alszunk? :P 90% esély, hogy lesz faház. Kaptunk még párat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts