berlina Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ha valaki talát vóna egy magyar nyelvű E Reki könyvet, akkor az talán az enyém. voltam olyan, hogy bevágtam az autó alá a négy kerék közé, másnap meg elindultam anélkül, hogy betettem volna a kocsiba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ha valaki talát vóna egy magyar nyelvű E Reki könyvet, akkor az talán az enyém. voltam olyan, hogy bevágtam az autó alá a négy kerék közé, másnap meg elindultam anélkül, hogy betettem volna a kocsiba.... ne mán pedíg,hogy vigyáztam rá. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ha kell, akkor beszkennelem az enyém (E2-höz) és eljuttatom hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 annyira nagyon nem köll, most már talán csak a tranzisztoros gyújtásról tudna mondani valamit.... de arról van németül is meg angolul is könyvem, asszem... hát sajnálom, most ez van, kipakoltam a verdát és nincsen seholsenem Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 annyira nagyon nem köll, most már talán csak a tranzisztoros gyújtásról tudna mondani valamit.... de arról van németül is meg angolul is könyvem, asszem... hát sajnálom, most ez van, kipakoltam a verdát és nincsen seholsenem ennyi erővel nekem is ad6-tad volna :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hjjaa, de majd meglesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nekem is van hiányom. Kölcsönadtam egy sárga hosszabbítót és a tali végén nem érkezett vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nekem is van hiányom. Kölcsönadtam egy sárga hosszabbítót és a tali végén nem érkezett vissza. Balázskánál volt egy. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Balázskánál volt egy. :wub: nem neki adtam, hanem kadettosoknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 nem neki adtam, hanem kadettosoknak Bekanyarítom majd fórumra, h juttassák vissza. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Képeim Nem tar.hu-s, láthatók a kis képek is. Amúgy 1600*1200-as felbontás, kb: 350 kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 mellik volt??? főtengely Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 jujjjdeokosvagyok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 főtengely De azt már cserélted,ha jól eml. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 nem neki adtam, hanem kadettosoknak Nálam a Futó mesteré volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Képeim Nem tar.hu-s, láthatók a kis képek is. Amúgy 1600*1200-as felbontás, kb: 350 kép. Itt is jól elvannak az ikertesók :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Képeim :wub: jövőre a bejáratnál fényképezőgép elkobzás legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 :wub: jövőre a bejáratnál fényképezőgép elkobzás legyen! Ááááá, úgy nem tudnál hitelesen mesélni az unokáknak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 vazze! Ez hihetetlen! Még mindig konvertál ez a gyökér :wub: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ááááá, úgy nem tudnál hitelesen mesélni az unokáknak... :P ....arról, hogy igenis tud repülni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Itt is jól elvannak az ikertesók :P megmondom a tesónak h soha többé nem ihat nyilvánosan :P bár szombat este inkább fáradt voltam mint ittas :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 :P jövőre a bejáratnál fényképezőgép elkobzás legyen!Neked nem az ikertesód volt? :P vazze! Ez hihetetlen! Még mindig konvertál ez a gyökér :wub: !Na én ezért kerestem másik képgalériás oldalt. Aki figyelmesen nézi a képeket az észreveheti, hogy Tomi023 az összes lánnyal lefotóztatta magát. B) :lol: Váájemszijé... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Aki figyelmesen nézi a képeket az észreveheti, hogy Tomi023 az összes lánnyal lefotóztatta magát. :wub: :P Csalódtam volna a Tomiban, ha ez nem így történik! :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Képeim ezek után már biztos, hogy inkább ikerbuli volt... :P én ott se vótam Asszony ha ezeket meglátja. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Váájemszijé... :wub: :P Nem inkább a Butabi fivérek? :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts