opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Vigyázz magadra, nehogy megfulladj nekem! :P Áááááá, nem akarom hogy lelkiismeretfurdalásod legyen... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Áááááá, nem akarom hogy lelkiismeretfurdalásod legyen... :wub: Nem venném a szívemre, ha bajod esne! :P Visszatérve a fórum témájához, jó volt a találkozó, jókat beszélgettünk, láttunk szép autókat :P A versenykörért pedig külön köszönet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nem venném a szívemre, ha bajod esne! :wub: Visszatérve a fórum témájához, jó volt a találkozó, jókat beszélgettünk, láttunk szép autókat :P A versenykörért pedig külön köszönet! :P Nem a sör fog megölni, nyugi :D Szívesen, máskor is. :lol: A hugod izgalmasabb kört kapott, de már bizti mesélte. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 A hugod izgalmasabb kört kapott, de már bizti mesélte. :wub: 18+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Képeink :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Képeink :-) Ezek is gyók, kedves virágárus :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Hello! Jó volt a tali, megyünk jövőre is. Mindenkinek kösz mindent. Mi vettünk két pólót is, így van tavalyi is, mostmár nem kell offosklubbos pólóban járnom Opeltalira. Nem tudja véletlen valaki (Tomi vagy Mackó vagy bárki) hogy párom hanyadik helyen végzett a HFdobálásban? Csak mert azóta is izomláza van... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nem a sör fog megölni, nyugi B) Szívesen, máskor is. :P A hugod izgalmasabb kört kapott, de már bizti mesélte. :wub: Ejnye! Opel Fairlane! :P Látom jók lettek a videóim, mert most csak hatan töltik egyszerre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nem tudja véletlen valaki (Tomi vagy Mackó vagy bárki) hogy párom hanyadik helyen végzett a HFdobálásban? Csak mert azóta is izomláza van... :P Mélykék kolléga összesített. :wub: Őt kell kérdezni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Én is szeretném megköszönni a szervezők munkáját, jó volt a hétvége nagyon, bár én csak szombat délben értem oda (szombat reggel készült el a kocsim), jövőre próbálok előbb menni. Szerencsére az időjárás is megkegyelmezett a rendezvénynek. Megismertem sok klubtársat személyesen, akiket eddig csak innen a fórumról ismerhettem. Külön köszönöm a kecskeméti régió tagjainak, hogy befogadtak (csak miután leparkoltam az autóval, és körülnéztem, akkor tűnt fel, hogy tulképpen közéjük parkoltam, de látszólag senki sem neheztelt) :wub: Köszönöm továbbá Mélykék cartársnak, hogy segített nekem a klubtagsággal járó tárgyi eszközök (matricák, rendszámkeret) összegyűjtésében egy új klubtag számára, aki ma megkapta a klubkártyáját is :P Mindent összevetve szerintem jól sikerült a hétvége, jövőre próbálok előbb menni, ha tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Áki meg Macisajt képei full profik mostanig azokat nézegettem. Van köztük jópár olyan hogy percekig szakadtam a röhögéstől meg olyan is amit fotópályázatra lehetne küldeni. Grat fiúk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Hajni! Nem gond! :P Ha valaki unja a kep.tar-at... itt egy 30 megás verzsön Én ezt mért nem tom megnézni??? Azt írja, hogy nem regisztrált oldal...és már azóta próbálom, hogy beírta maci... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Mélykék kolléga összesített. :wub: Őt kell kérdezni. :P Dettit és Norbi volt olyan kedves, hogy együtt megcsinálták az összesítést. A papírokat ha előásom, akkor meg tudom nézni, hogy Edit pozicióban ért el a versengésben. Én ezt mért nem tom megnézni??? Azt írja, hogy nem regisztrált oldal...és már azóta próbálom, hogy beírta maci... :P Pedig sikerált letölteni korábban, de most nem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Dettit és Norbi volt olyan kedves, hogy együtt megcsinálták az összesítést. A papírokat ha előásom, akkor meg tudom nézni, hogy Edit pozicióban ért el a versengésben. Piiiista...még bizti korán van neked...fuss neki mégegyszer ennek a mondatnak... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Piiiista...még bizti korán van neked...fuss neki mégegyszer ennek a mondatnak... :P :P Gondolom, a lényeg benne volt, ha bénán fogalmaztam is. Ha szövegértelmezési problémád van forulj bazshoz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Külön köszönöm a kecskeméti régió tagjainak, hogy befogadtak (csak miután leparkoltam az autóval, és körülnéztem, akkor tűnt fel, hogy tulképpen közéjük parkoltam, de látszólag senki sem neheztelt) :P Mindenki oda parkolt ahova akart, ezért aztán nem is lehet neheztelni senkire sem. :P :wub: Én faházban aludtam, de a kocsim otthagytam a fiúk felügyelete alatt. Persze emiatt többször kellett sokat gyalogolnom, de belefért. Ja és elfelejtettem az új kártyámat elkérni, na majd alkalomadtán, vagy posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Én ezt mért nem tom megnézni??? Azt írja, hogy nem regisztrált oldal...és már azóta próbálom, hogy beírta maci... :P Anti!Nem tom mi történt... lehet a sok letöltés nem teccett nekik... felrakás után 1 órával már sokan leszedték... 500 mega felett volt az adatforgalma. :wub: Ez a baj az ingyen tárhelyekkel... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Anti!Nem tom mi történt... lehet a sok letöltés nem teccett nekik... felrakás után 1 órával már sokan leszedték... 500 mega felett volt az adatforgalma. :wub: Ez a baj az ingyen tárhelyekkel... :P Üdv mackósajt és többiek. Előzetes engedélyeddel felteszem a veteranopel.hu-ra , hogy le tudja szedni más is. Itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Renben. És köszönöm! Bár már a kep.tar is lekonvertálhatna... akkor még az eredeti méreteűek is gyorsan hozzáférhetőek lennének. :P Lehet már tudni, hogy melyik napon kb. hány ember volt kint? (engem egy páran már kérdeztek erről, de én csak saccolni tudok) ui: pár nappal korábban kollégám nyaralt szemesen, de nem látott-hallott semmit se a programokról... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 A többi letöltés a http://www.veteranopel.hu/blitz2.php oldalon van. Üdv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ui: pár nappal korábban kollégám nyaralt szemesen, de nem látott-hallott semmit se a programokról... :wub: Írtam, de kitörltem. Jobb ez így... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Írtam, de kitörltem. Jobb ez így... :wub: Bocs... lehet a kollégám kereste rossz helyen. Majd jól rápirítok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Hála a Dedeó Műveknek, talpra állt az Omega :wub: Most az egyszer megúsztam egy jeladóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 A papírokat ha előásom, akkor meg tudom nézni, hogy Edit pozicióban ért el a versengésben. Lécci-lécci. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Hála a Dedeó Műveknek, talpra állt az Omega :wub: Most az egyszer megúsztam egy jeladóval. mellik volt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts