mantababy Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 sziasztok Életem első Blitz hétvégéje nagyon jól sikerült. Próbaltam minél hamarabb éekezni a helyszínre dehat a manta műszaki(vagyis próbálkozás) miatt kicsit késve érkeztünk, bár csütörtök délutánra ígyis odaértünk. Jó volt pár ismerős arcot látni. Minden rendezvényen vannak kellemetlen helyzetek, adódnak kis balhék de amihez közöm volt azt próbáltam kultúráltan rendbehozni és megoldani. Blitz-től is utoljára bocsánatot szeretnék kérni, remélem utoljára.A buli jól sikerült és egyik szemem sírt a másik nevetett a sok gyönyörű manta láttán. Jövőre az enyémnek is ott a helye a sátram mellett. Új arcokat is látam és így kicsit bővült az ismerettség. Örülök a sok képnek bár nehéz végignézni őket. Mégegyszer gratulálok a szervezőknek én is és jövőre ott a helyünk újra. Addig meg ermélem találkozunk még. sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ami lemradt még... Köszi a nagyfokú önkontrolt. Komolyabb beindulás ellen, biztonsági rendszerrel nem voltunk el látva. Köszi a szinvonalas részvételt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Csináltam egy gyors anyagi számadást. Az idei BW egyenlege is negatív, kb a rendőri felvezetés összegével (40-50e Ft)! Ez a tavalyihoz képest nagyon jó szerintem. Igaz, ehhez az összeghez el kellene adni az összes idei pólót, bögrét. Ezeket hamarosan árulni fogjuk valami webshop segítségével, méghozzá klubtagoknak önköltség+postaköltség áron. Az APEH-től is megjött az SZJA 1%-os papírja, ami 265 000.- (az elszámolásban ez is benne van). Hát most egy kicsit optimistább vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Én egy olyan órát szeretnék majd, remélem van még belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 - aki a jövőben azzal próbál piszkálni, hogy széria mantám van, azt valószínüleg megölöm nemán Hajni az nemúgy volt....kérdezted h a Te mantád széria-e énmeg ránéztem és mondtam h szerintem igen...nem látszik rajta a sok okosítás,főleg egy nem mantásnak nem....a kérdés volt buta :P :P Vagy Coupé, Gelko, Opeltomi, Boogi, Ricky, Miki, Orsi, és a Dedeó család. Biztos kimaradt valaki, mert rengetegen segítetek. köszi Hemi te vagy az első kinek feltűnt h énis ott voltam :wub: Ez a tavalyihoz képest nagyon jó szerintem. Igaz, ehhez az összeghez el kellene adni az összes idei pólót, bögrét. lent nem volt alkalmam venni olyanokat szóval jó ötlet lenne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ... Mackósajtot egyből megjegyeztem (de ha azt mondja, hogy már találkoztunk ezelött, akkor mégsem :wub: ) - szerintem a dj is jó volt (azt csinálta, amit mondtunk neki) Most más nem jut eszembe, de bazi jó volt az egész, igazi királyság :P Idén soltvadkerten... B) :P és a folytatással teljesen egyetértek... Jó bulik voltak! ... el kellene adni az összes idei pólót, bögrét. Ezeket hamarosan árulni fogjuk valami webshop segítségével, méghozzá klubtagoknak önköltség+postaköltség áron. erre szerintem sokan lesznek kíváncsiak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 vazze :P mackósajt! Bocsássá meg léccciiiiiii! :wub: de legalább nem mutatkoztam be háromszor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Biztos kimaradt valaki, mert rengetegen segítetek. Coupe kedvese is segített sokat. :wub: Az alkatrészfelismerőt pölö együtt javítottuk. :P Meg macisajttal lett mérve a hengerfejdobás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hajni! Nem gond! :P Ha valaki unja a kep.tar-at... itt egy 30 megás verzsön Coupe kedvese is segített sokat. :wub: Az alkatrészfelismerőt pölö együtt javítottuk. B) Meg macisajttal lett mérve a hengerfejdobás. :lol: Én azt hittem mérőszalaggal mértem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Macisajt képein nem én vóóótam, hanem az ikertesóm. :P Sosem bír magával. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Jó képek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nos igen. Tehetséges a fotós, és roppant fotogén az ikertesó is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Jó képek :wub: Jó fotó alanyok voltak. :P Nos igen. Tehetséges a fotós, és roppant fotogén az ikertesó is! B) csak mákom volt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 az Antiról is készitettél egy pár "jó" képet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 az Antiról is készitettél egy pár "jó" képet :wub: Te meg rólam. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Macisajt képein nem én vóóótam, hanem az ikertesóm. B) Sosem bír magával. :wub: :P ahogy látom a képeken az én ikertesóm is a tieddel bulizott :lol: klónok támadása :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 vazze B) mackósajt! Bocsássá meg léccciiiiiii! :wub: de legalább nem mutatkoztam be háromszor :P De nekem már igen! Nem baj Hajni, én is szeretlek. Szerintem az élmény ami mindig bemutatkozásra késztet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Üdv A szervezőséghez intéznék egy kérést. Ha lehetne felrakni a díjazottak listáját, vagy elküldeni nekem mailben - kiraknám a veteránopel lapra is. Kössszike. Valamit kaptam én is, csak nem toom mit. A gangxta helyett jobban érdekelt a mozi, aztán mire vége lett, befejeződött a díjkiosztás is. :wub: Ja egyébként nagyon klassz volt az, hogy volt mozizás, mert így akinek nem tetszett az egyik program az ment a másikra. A legjnagyobb poén az volt, mikor a mozigépész a film kezdete előtt egy írtó nagy zsák popcorn-t hozott oda (mint látható a képeimen is). Szóval nekem pozitívabb élményeket nyújtott mint tavaly (egy-két campniges engedély nélküli gumifüstölő kivételével). Ez azt jelenti, hogy 1 év múlva még jobb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hey Ombreros! Végre feltoltam a videókat is! :P Szedhetitek le a várvavárt leszbishow-t is. B) Egész jó a minőség, bár 165mb lett a 3,5 gigából. :wub: Blitz 2 Videók Húú vazz! Valaki nagyon rámozdult a szerverre, mert már be se jön az oldalam. Pedíg csak most linkeltem ki a fórumba! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 én mindössze ezt találtam hosszas kutakodás után: :P :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Voszi! qrva jó...lehetne ilyen kis képregényt kreállni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Voszi, te mágus! Olvasol az ember gondolataiban... :P Legközelebb jobban odafigyelek, mi jár a fejemben. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Sziasztok! Köszi az átméretezést! Megijedtél tőlem mi Gabi? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Megijedtél tőlem mi Gabi? :wub: :P :P Khmmmm... :P Ma már másodszor nyelem félre a söröm... B) Reszketek ha rád nézek... :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Khmmmm... :P Ma már másodszor nyelem félre a söröm... :wub: Reszketek ha rád nézek... :P :P B) :lol: :D :P Vigyázz magadra, nehogy megfulladj nekem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts