Racce Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nagyon jól éreztük magunkat a talin....még mindíg sajnálom, hgy vége lett :wub: Mindenkinek, mindent köszönök! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Albert, sikerült beindítani a Kadettet? Mi volt a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 tavaszi fáraccság??? :wub: Nem. Konkrétan nem indult be a GTE. Átálltam vele egyik helyről a másikra, leállítottam, és azóta nem indult el. Este héttől éjjel egyig szereltük, de nem ad szikrát bármit csináltunk. Na ezért nem voltam (és vagyok) felhőtlen boldog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Itt lennének a képeim... szelektálás után 371 db került fel, ha valakit valamelyik kép mégis bántja, szóljon és törlöm. Persze ezek is "konvertálás alatt" vannak. Ha esetleg valakinek van valahol 500 MB-nyi ingyen tárhelyre ötlete, akkor egy .zip-ben is fel tudom rakni őket. Mégegyszer köszönet a szervezőknek a találkozóért, a programokért és a sok-sok munkáért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ha leveszed őket 800*600 körüli méretre, és 85-90%-os tömörítésre, akkor elég lesz jóval kevesebb tárhely is (ilyeneket meg sokat találsz ingyen, gyors reg-gel), és még élvezhető lesz a minősége. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ha esetleg valakinek van valahol 500 MB-nyi ingyen tárhelyre ötlete, akkor egy .zip-ben is fel tudom rakni őket. Tipp gyanánt... http://atw.hu/?a=main Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Jó buli volt nagyon, köszönet érte. Este sikerült betankolni csinosan. A GDZ koncert fergeteges volt, akinek tetszett, ismétlés csütörtökön :wub: Meglepően sokan voltak szombaton, örültem neki. Végre volt még két Tigra is, meg egyéb gyönyörű autók. Egy rossz érzés van ilyenkor, ami rámtör: az a mocskos irigység... Elnézést kérek azoktól, akiktől nem köszöntem el és elvárták volna. Anyáztak volna, ha korán reggel azzal keltem őket, hogy hello, szia. Remélem megbocsátható. A szombat esti buliképekért fizetek, ha nem teszitek fel. :P Csúnyák vótunk már... Csak úgy kb. milyen összegre gondoltál? :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Commodore! Miért nem rakod inkább egy ingyenes tárhelyre? 3x indítottam el napközben, egyszer sem jött le jól tőled. Szerintem a tárhely neked is kevesebb kellemetlenséget fog okozni, ha rácuppan 200 ember erre a zipre. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Commodore! Miért nem rakod inkább egy ingyenes tárhelyre? 3x indítottam el napközben, egyszer sem jött le jól tőled. Szerintem a tárhely neked is kevesebb kellemetlenséget fog okozni, ha rácuppan 200 ember erre a zipre. :wub: Na ja. Minggyá dolgozom rajta. Úgylátszik a céges szervert nagyon leterhelte. Felteszem a klubbosra, az bírja. Kb fél óra múlva ott lesz. (4-re) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ez kep.tar.hu egy kalap sz@r! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Mindenekelőtt mégegyszer bocsánat az érintettektől, hogy csak péntek este sikerült leérnem. Remélem, hogy aki eljött az nem csalódott. Van nálam egy feket pulcsi, amit vasárnap reggel szedtem le a szimpad mögötti résznél található keresztertóról, majd csinálok róla képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Na itt van srácok. letölt A vége felé "kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Na itt van srácok. Jók a képek nagyon! B) Sajna képtáras képek még mindig nem nézhetőek normálisan :P mk76! Az én felsőm is nálad van. :wub: Lassan kimehetsz a piacra felsőket árulni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 ....Az én felsőm is nálad van. :wub: Lassan kimehetsz a piacra felsőket árulni. :P.... Már megen ? Hihetetelen, hogy képtelen vagy figyelni a pulcsiaidra, ha iszol :P Akkor ezt ismegkapod, ha legkozelebb talizunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Már megen ? Hihetetelen, hogy képtelen vagy figyelni a pulcsiaidra, ha iszol :wub: Akkor ezt ismegkapod, ha legkozelebb talizunk. Héééka! Még a múltkoriról beszélünk, azt nem sikerült még visszabótóóóni! :P Különben is, most csak csütörtökön voltam nagyon OH-hatás alatt, akkor meg te nem is prezentáltad még magad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 párípííípöl... Te is elmondhatod magadról :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 párípííípöl... Te is elmondhatod magadról :wub: Te csak maradjál, karate kölyök! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Te csak maradjál, karate kölyök! :D Muuuhhahhhhhaaaaaaaaa! :wub: :P :P B) :lol: No azért első éjszaka megint Balázskával megmutattuk, hogy kell kitartani a paripííípőőő hangulatban, bár most nem hagytuk lemerülni a GTC aksiját. :P Mi előbb merültünk le. :P De az az este hozta a tavalyi péntek éjszakás feelinget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Csak úgy kb. milyen összegre gondoltál? :wub: :P :P Hát ha olyan ronda képet sikerült csinálni, akkor nagy összeg, de csak sörben lehet leinni. Hiú ribi vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Batta meg! Jövőre ha viszek gépet, csak Ricky-t fogom fényképezni, aztán zsarolom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Batta meg! Jövőre ha viszek gépet, csak Ricky-t fogom fényképezni, aztán zsarolom! :wub: Add vissza a DVD-t Te dög :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Na, ezen kiröhögtem magam rendesen! :P Már ezért érdemes volt ott lenni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 a képeket igy nem tudom végignézni..... :wub: tar.hu :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 csak gartulálni tudok a szervezőknek, köszönet mindenért nekem az első 5 perc után el fogyott volna a türelmem és feladtam volna az egészet télleg grat mindenkinek aki kivette a részét a szervezésből...... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Na srácok, itt van még egy adag. Ez egy másik géppel készült (nem én csináltam) ezért nem mindíg tuti a kép, de beszédes :P letölt "A képek megtekintése 12 éven felülieknek csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott" :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts