Gepard Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Köszönet mindenkinek aki ennyit fáradozott a rendezvény lebonyolításában. Nem emelnék ki neveket, aki tett valamit is az úgyis tudja magáról. Szerintem nagyon jó volt, legalábbis én jól éreztem magam. Pláne miután el lett rontva a csütörtököm, és a péntekem azzal, hogy melózni kellett. Főleg szombat hajnalra sikerült szépen lefárasztani magamat, köszönhető a söröcskéknek, meg a többinek. Ez a fajta hangulatjavítás rá is tette a bélyegét az ottlétemre, eléggé használhatatlan voltam a kora délutáni órákig, szombaton és vasárnap is. Fotóztam én is sokat, majd déluán megpróbálom feltölteni a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 eléggé használhatatlan voltam a kora délutáni órákig, szombaton és vasárnap is. Hehe, én előre szóltam, hogy sokáig tud lappangani az a tavaszi fáraccság. :wub: Én egész jól megúsztam, csak pénteken napközben küzdöttem a kórsággal, de ahogy láttam, többen igencsak elkapták csúnyán. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 tök jó ezen csak a csajok vannak :P személyesen úgysem láttam őket :P Én meg csak azt láttam B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Remélem jól csinálom.... Szeretném megköszönni mindenkinek a köszönő szavakat, igazán jól esett. :wub: Azt hiszem családom többi tagja nevében is mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon szívesen csináltuk amit csináltunk. Jó volt veletek bulizni!!!!!!!! (Most meg majdnem lefordulok a székről :P ) Üdvözlettel: Blitzné Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hali! Végre regenerálódtam. Vasárnap reggel úgy nézett ki nem lesz baj. De úgy lett 13:00 környékén valszeg időzített másnaposság volt. No meg lehet az a megypálinkás üvegben levő cucc (Ákos kínálgatta) + az étteremi ajándék pálesz összeveszett a Jégermesterrel és a sörrel. Köszönöm a szervezésnek ezt a jó bulit és a közönségnek, hogy elviselt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Az a Stiwi pálesze volt, és én nagyon haragszom rá, amiért elhozta :P ugfyanis én vasárnap egész nap a tavaszi fáraccság felkeveredett bennem... Ugyhogy én kicsit üvöltöztem a fákkal vasártnap reggel... Bocsánat mindenkinek aki nem tudott tőlem aludni... :wub: Amugy a tali rettenet jó volt, én az ott töltött 3 nap alatt egy pillanatig sem unatkoztam, jó sok emberrel beszélgettem, ismerkedtem. A szervezőknek sok sok gratulácio, nagyon szinvonalas, és jóóóóó talitz szerveztek sok sok programmal. Ugyanilynnek kell lenni a 3. Blitz Weekendnek is ! :P én csináltam 350 db fényképet igen nagy felbontásban. 443 mega. feltöltsem ilyen nagy méretben, vagy lekicsinyitsem??? Felhivás!! Sajnos elvesztettem az Okleveleimet... nagyon nem tudom hova tettem le. Aki megtalálta legyenolyanbájos jelezze nekem, mert nagyon kiszeretném tenni a falra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 én csináltam 350 db fényképet igen nagy felbontásban. 443 mega. feltöltsem ilyen nagy méretben, vagy lekicsinyitsem??? Szerintem jöhet, max többet várok. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 este feltöltöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én is nagyon jól éreztem magam, köszönet a szervezőknek (Gyula és családja, Dark, Hemi, Tom, Coupe...)! Örülök, hogy a mozgássérültek és kísérőik is jól érezték magukat, és tudtunk nekik egy kis örömet szerezni... Nagyon kellemes társaság, remélem találkozunk még velük más rendezvényen is! Kiemelt köszönet még Rastalosnak és Szandrának, akik szombat esti meglepetésükkel nagyon nagy örömet szereztek nekem! :wub: Ja és szintén köszi Szandráéknak, hogy megtalálták a kocsikulcsomat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 én csináltam 350 db fényképet igen nagy felbontásban. 443 mega. feltöltsem ilyen nagy méretben, vagy lekicsinyitsem??? Felhivás!! Én nagyon szívesen venném,mert sajnos nincs meg a fényképezöm :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Találtam egy Ericsson töltőt... a tulaj jelentkezhet nálam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Találtam egy Ericsson töltőt... a tulaj jelentkezhet nálam ha a házunkban az asztalon volt akkor Telóé...vasárnap nem találkoztam vele és az asztalra raktam h vissza tudjon menni érte :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Felhivás!! Sajnos elvesztettem az Okleveleimet... nagyon nem tudom hova tettem le. Aki megtalálta legyenolyanbájos jelezze nekem, mert nagyon kiszeretném tenni a falra.... Az Oklevelek megvannak, de valaki átgyalogolt rajtuk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 ha a házunkban az asztalon volt akkor Telóé...vasárnap nem találkoztam vele és az asztalra raktam h vissza tudjon menni érte :wub: Köszi Gelkó, már jeleztem Balázsnak, hogy valószínű az enyém lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én nagyon szívesen venném,mert sajnos nincs meg a fényképezöm :P Ne b@zd?! Mi volt mégis ittál alkoholt? :wub: Reggel még lefotóztál a Touring szállóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ne b@zd?! Mi volt mégis ittál alkoholt? :wub: Reggel még lefotóztál a Touring szállóban! Inkább simán ellopták. Elég szomorú, vasárnap reggel már nem sok idegen volt ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ne b@zd?! Mi volt mégis ittál alkoholt? :wub: Reggel még lefotóztál a Touring szállóban! Arra még emlékszünk mind a hárman hogy utána beraktam a kocsi ajtóba,és siófokon meg már nem volt meg mikor mentünk haza.Lehet hogy elhagytam,de annak elég kicsi a valószínűsége :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Arra még emlékszünk mind a hárman hogy utána beraktam a kocsi ajtóba,és siófokon meg már nem volt meg mikor mentünk haza.Lehet hogy elhagytam,de annak elég kicsi a valószínűsége :wub: Egyből jöttetek haza? Vagy bár nem kell osztanom az észt ahol megálltatok csak felhívtad őket nem maradt e ott. Igaz letagadnám de vannak még rendes emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Az ajtót Kojak hagyta nyitva. Ő is szépen nézett ki. Úgyhogy a Hotel Mantának két szállóvendége volt éjjel. Mellékelten köszönném az ápolást. Hát igen format c, meg reset, meg ilyenek. Aszem bővíteni kell a ramot, meg a merevlemezt, mert sok infó elveszett. De az is lehet h sérült a vincseszter. :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Akkor ezexerin Te is haza értél, egészben... Hány km vontatásban volt részed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Mellékelten köszönném az ápolást. Hát igen format c, meg reset, meg ilyenek. Aszem bővíteni kell a ramot, meg a merevlemezt, mert sok infó elveszett. De az is lehet h sérült a vincseszter. :wub: :P :P Sikerült a kocsit zökkenömentesen hazahúzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Minden vágyam egy füstölös C20LET... Bitangul megy... állandóan szerelni kell Elegem lett a tötymörgésből...inkább megyek busszal Hát ez nadonjóóó... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én is köszi szépen a szervezőknek meg a társaságnak a hétvégét, sajna szombaton nem tudtam jól érezni magam, de a többi nap hibátlanul sikerült, nálam a szlalom vitte a pálmát. Köszönjük a Főrendezőknek hogy azt a pár Kadettklub tagok akik (még) nem MOTE-sok, beengedtétek MOTE áron. Büszke vagyok hogy segithettem szlalom után felcsavarni egy olyan fehér szalagot amitől piszkos lett a kezem, de páran ennél jóval többet tettek hozzá a rendezvényhez. Jó nagy tali volt, kicsit sok volt az ismeretlen, és emiatt volt ám zűr szombat éjjel, ami nem az autókról szólt, hanem a ránéztélanőmreszétveremafejedBUMMról :wub: Na ez pl nem hiányzott. Ha fent lesznek a képek én is linkelem, de nem sok van. Demót meg Mackósajtot ismertem meg a talin, akikkel eddig csak itt beszéltem, de jó látni hogy már nagyon sok az ismerős. Kár hogy vasárnap korán lelépett mindenki, mi még egész délután ott ökörködtünk, és csak 6-kor mentünk haza. Sajna Kekkemétre nemtok menni, de a Kadettklubot összeszervezem rá amennyire tudom. Hárman már biztosra mondták :P Ha valaki lent felejtett vmit szóljatok, hétvégén ott leszek a közelben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Jó buli volt nagyon, köszönet érte. Este sikerült betankolni csinosan. A GDZ koncert fergeteges volt, akinek tetszett, ismétlés csütörtökön :wub: Meglepően sokan voltak szombaton, örültem neki. Végre volt még két Tigra is, meg egyéb gyönyörű autók. Egy rossz érzés van ilyenkor, ami rámtör: az a mocskos irigység... Elnézést kérek azoktól, akiktől nem köszöntem el és elvárták volna. Anyáztak volna, ha korán reggel azzal keltem őket, hogy hello, szia. Remélem megbocsátható. A szombat esti buliképekért fizetek, ha nem teszitek fel. :P Csúnyák vótunk már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 sajna szombaton nem tudtam jól érezni magam, de a többi nap hibátlanul sikerült, tavaszi fáraccság??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts