Hic Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 format c:-t láttam! Még a manta ajtó is nyitva maradt, de a veszkócsizmát még idejében kiraktad, de hogy dobodt e valaki valami sárgát is bele? :wub: :P Úgy tűnik a legjobb részről lemaradtam... de így jár aki családos ember... B) Ha a gyerek már paaariipííípöööl kompatibilis lesz, nem maradunk ki mi sem, megígérem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Az ajtót Kojak hagyta nyitva. Ő is szépen nézett ki. Úgyhogy a Hotel Mantának két szállóvendége volt éjjel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Nálunk is ment rendesen a szeszelés a torkom meg is bánta. 3 tálca sört ittunk meg 3-an 3 nap alatt+WiskeyCola( :wub: )és fütyülős barack :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mi is itthon vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat és jókat beszélgettünk a sok fórumozó és nem fórumozó kedves ismerősökkel. :wub: A hengerfejhajítástól még picit izomlázas a hasam.... Needforspeednek köszi a kabriózást, gyönyörű az autó és élmény benne utazni! :P Köszönet Telónak és a kecskeméti fiúknak, akik szakértő szemmel megvizslatták az autómat. :P Sok új infót szereztem tőlük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Ez a buli murvakirályságos volt, bár csütörtökön az eszkimó party nem annyira tessett, :P de utána naggyon jóól éreztem magam. Én is szeretném mindenkinek megköszönni, hogy ott lehettem, és ilyen jól érezhettem magam. B) Jövőre ugyanitt?? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Megszeretném köszönni: -Macisajtnak: a vákuumcsövet remélem jó lesz -Atomantinak:hogy vitt egy kört a szlalomon -Futógabinak: a papírkutyás pólót és,hogy ő is vitt egy kört a szlalomon. -Coupénak: a rongyot amivel a 3. helyre törölgettem be a kocsit a szépségversenyen -Tomnak: a CIF-et -Huginak és Gregnek: hogy nem sértődtek meg -Rickynek: a dobozos ajándékot -Boginak és megint Rickynek:hogy segítettek amikor segítettem. -Hicnek: a speckó söröt - a szüleimnek: hogy hisznek bennem és végül de nem utolsósorban Boginak: hogy ott volt velem. :P Blitz!! Egyszer énis egy ilyen remek családot szeretnék mint a tiétek. :P Bocsi,ha kihagytam valakit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Jaa a Kadettnak is köszönöm,hogy element 25 liter benzinnel több mint 400 kilométert. Blitz jövőre tényleg elkérem a bringádat egy körre. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Blitz!! Egyszer énis egy ilyen remek családot szeretnék mint a tiétek. :wub: Igen ! nem lehet elégszer hangsúlyozni a Dedeó család munkáját.....hogy 3 napig reggeltől estig dolgoztak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Hát mi is hazaérkeztünk, már tisztába is tettem megam :P . Mindenkinek köszönöm a segítséget, és azt, hogy jól érezte magát. Hazafelé kicsit beállt a Senator bal h. fékje, de sikerült egy kútnál helyrehozni. Képeket nem sokat csináltam, szerintem nem volt időm :wub: Biztos mindannyian összefutottatok a két mozgássérülttel és a kisérőikkel. A fekvőágyon az az úr volt, aki miatt Darkkal együtt voltunk a TV-ben. Egyébként a hölgy és az úr is nagyon jó fejek. Ha jövőre lesz buli, akkor ismét jönnének. Gabi készülj! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Némi írigykedéssel olvasom soraitokat!!! Sajnos én lemaradtam, mint a borravaló! De jövőre, ha Isten is úgy akarja, én is bevállalok 1 Format C-t veletek!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Én nem ittam csak kólát, pedig vittem 2 üveg bort - de elosztogattam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Némi írigykedéssel olvasom soraitokat!!! Sajnos én lemaradtam, mint a borravaló! De jövőre, ha Isten is úgy akarja, én is bevállalok 1 Format C-t veletek!! :P I J Egyébként a mostani ruhanélkül barátkozós táncoslányok sztem vérprofi cuccok voltak. Racce meg kattya be! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Királyságosság volt a buli! :lol: Igaz, volt be nem tervezett dolog is(a hengerfejdobó verseny adminisztrációja, aztán mégsenem volt jó valami :P ) A Balcsiban idén nem fürdőztünk. :P Köszönöm: Futó Gabinak a "bemelegítőkört", amit nagyon élveztem, B) Redinek a fuvart, ami szintén sirály volt, :wub: NeedForSpeednek a dobókockát, és mindenkinek aki eljött, ottvolt és jót buliztunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mindenkinek köszönöm a részvételt. Sokan segítetek idén is, ezért nekik külön köszönet. Tom és Coupé igazán sokat vállalt. Talán túl sokat is. Csáó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Köszönöm Blitz családjának a fáradhatatlan segítséget. Túlzás nélkül mondom, hogy szerintem Nélkülük nem lett volna tali (ezen egyébként el lehet gondolkozni is...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Én is hazaértem a versenygéppel, cseng a fülem az itthoni nagy csendben. :P Az idei tali is fantasztikusan yo volt! Köszönet a szervezőknek, és akik besegítettek nekik. A csütörtöki buli nagy volt, sajnálhatja aki lemaradt róla. :P Persze a többi sem volt kutya... :wub: A szlalomverseny egyik köréről elvileg sikerült egy belső videó, ha meglesz gépen is, felteszem ide fórumra a linket. Képet is csináltam párat, majd felteszem. :P Ha már a köszöneteknél tartunk... Köszönöm: - Hogy mindenki jól viselt engem :P - A sört Johnnynak - A sört Macinak (ikertesóm B) ) - A sört Sanyinak - A további söröket az ismeretlen tetteseknek (nem emléxem) :D - Az Opeles naptárat, nagyon cool! - Mackósajtnak a csajos hazafuvart - meg még sokmindent, ami most nem jut eszembe a fáradtságtól :D Blitz! Jövőre betervezve a plusz program. :lol: A családodhoz én is csak gratulálni tudok, örülök hogy megismertem őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Jó buli lehetett! Sajnálom, hogy lemaradtam... :wub: De az Opel is betegeskedik, és céges elfoglaltságom volt.. De várom a képeket! Köszi opeltomi a szombati helyzetjelentést! :P Na majd 30,-án kecskeméten ott leszek! Remélem nem szól közbe semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Sikeresen hazaértem én is. Igaz, a végén már csak 50-60-nal jöttem, mert nagyon elfáradtam, de vessek agamra... senki se kérte, hogy ne aludjak sokat! Nagyon nagyon köszönöm, hogy ott lehettem. Szeretnél csatlakozni az előttem szólókhoz a köszöneteket illetően a szervezőknek és a résztvevőknek. Képek készültek... majd töltögetem őket felfelé. Külön szeretném megköszönni Futó Gabinak a kütyüt, a beállítását valamint az itinert a pesti áthajtáshoz, ami végül enyhe eltévedéssé lett, de a térkép csodákra képes. (a "csajos" fuvart ne köszönd. ) Továbbá: Atommanónak, hogy elvitt egy próbaútra. Demónak úgyszint. Sörös Sanyinak a lehetőséget, hogy vezethettem a Mantát. Vasconának a sátorozást. Jövőre veletek ugyanitt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Képeim a tar.hu vacakol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Na gond nélkül megérkeztünk mi is...Végigkísértünk egy A8 4.2 -t a pályán, úgyhogy elég gyorsan hazaértünk... :wub: Remélem nem volt trafi... :P én legalább is nem láttam... :P Booooooginak és Tominak nagyon szépen köszönöm a polót, nagyon örültem neki, és igyekeztem rá is szolgálni a címre... :lol: A szervezőknek a szervezést, szerintem jól sikerült, legalább is mi nagyon jól éreztük magunkat... Demonak a segítséget..., Dininek a cumót...,Dettiknek meg a Coupenak, hogy elviselték a horkolásom...:-) Viktroéknak a folyadék folyamatos biztosítását... Blitz családját én is kiemelném...köszönet érte..., viszont sajnálom, hogy Coupe és Tom ennyit dolgozott, és nem lett jobban elosztva a sok tennivaló...:-( Hiányoltam a megnyitót...bár az eredményhírdetés elejérőll meg én csúsztam le... B) De összességében nagyon jól sikerült... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Képeim a tar.hu vacakol Szintén zenész! BW 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Köszönet mindenért ,mindenkinek... :P Nagyon jól éreztem magam, kicsit elszoktam már az éjszakai élettöl. Hamar ki is döltem... :P Mi Tomi023 Vekiét (bejáratós) kisértük szigorú 90-el... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Itt van az a néhány kép, amit csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Itt van az a néhány kép, amit csináltam. tök jó ezen csak a csajok vannak :P személyesen úgysem láttam őket :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Üdv mindenkinek. Egy pár fotó péntekről és szombatról. - bocs, 5 óra után lesz elérhető, mert nagyon terhelte a vonalamat - 42MB (letöltésre kicsinyítve :wub: ) zippelve. A fotók erotikus képeket is tartalmaznak. Gyereket és feleséget távol tartani !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts