mantababy Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 sziasztok igaz, hogy ha sátorban alszunk akkor lehet a helyszínem fizetni? online küldtük a regisztrációt de egy srácnak nem tuti a részvétel és ígn nem merem neki befizetni a lóvét. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 sziasztok igaz, hogy ha sátorban alszunk akkor lehet a helyszínem fizetni? Mint, már annyiszor meg lett kérdezve, és lett válaszolva is, ezért biztosra írom, hogy igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 sziasztok igaz, hogy ha sátorban alszunk akkor lehet a helyszínem fizetni? online küldtük a regisztrációt de egy srácnak nem tuti a részvétel és ígn nem merem neki befizetni a lóvét. :wub: A regisztráció meg van. Beszéltem veled erről már, hogy elég ha a helyszínen fizetek ilyen esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Időjárás: http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weath...ri=0&stt=Siofok Csütörtökön még lehet eső, meg hideg is lesz... péntek-szombat jó időnek néz ki, vasárnapra megint jön a hideg és eső. Talán megússzuk a rosszabb dolgokat. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Köszi a választ! Akkor majd ott fizetünk és FAHÁZAT opeltomi, mert én nem vagyok hajlandó sátrazni, ahhoz már rohadt hideg van. Amúgy most borítékolom, hogy tök szar idő lesz - de én nem fogok úgy fázni,mint zamárdiban, mert viszek pufidzsekit meg csizmát is és pont nem fog érdekelni - ellenben viszont csak a vicc kedvéért lehet, hogy isten épp ezért ad majd jó időt, hogy röhöghessen rajtam :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Gelko,Tom meg Én azt beszéltük meg hogy olyan 9körül találkozunk a Lurdynál csütörtök reggel,és onnan megyünk le szemesre.Gelko kérésére 100 tempo :P Ha valaki jönne velünk akkor várjuk a lurdynál :P ha valaki esetleg péntek délután indulna és van kedve konvojozni akkor kb 3-fél4 körül tervezek indulni (mondjuk m1/m7-nél lévő teszkotol). A tempo: "dinamikusan" tartani a forgalom ritmusát :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ...- ellenben viszont csak a vicc kedvéért lehet, hogy isten épp ezért ad majd jó időt, hogy röhöghessen rajtam :wub: Hát úgy néz ki, egyelőre a jóisten áll nyerésre.... :P szombatra mindenképp jó időt mondanak (egyelőre)... én mindenestere most neki drukkolok, de remélem nincs harag... B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 A Kecskeméti Szekció első túrnusa Solton ebédel pontban délben és onnan indul tovább Balatonszemesre. Rám való tekintettel 90km/h tempomat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 A héten délelőttös vagyok, egyre jobban kezdek azon gondolkodni, hogy pénteken melóból kiesve egyenest Szemes a cél... Persze ez még csak álom, de lehet, hogy összejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ha valaki esetleg péntek délután indulna és van kedve konvojozni akkor kb 3-fél4 körül tervezek indulni (mondjuk m1/m7-nél lévő teszkotol). A tempo: "dinamikusan" tartani a forgalom ritmusát :wub: Mi kb 4kor tudunk indulni angyalfődről, az nem jó neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 A héten délelőttös vagyok, egyre jobban kezdek azon gondolkodni, hogy pénteken melóból kiesve egyenest Szemes a cél... Persze ez még csak álom, de lehet, hogy összejön. Én is délelőttös vagyok, hasonló dolgon gondolkodom. De biztos nem közvetlenül melóból, valszeg valamikor estefelé indulnék, ha megyek. Ha nem, akkor szombat reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mi csütörtök 12-kor indulunk a házunk elől :P :P de nem pályán megyünk, hanem árkon-bokron (a legrövidebb úton). :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 12:00kor talizunk Solton,ebéd,aztán megyünk a többiekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mi csütörtök 12-kor indulunk a házunk elől :P :P Ha minden jól megy. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hemi, átküldtem az Excel filet! A talit meg már alig várom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Segitség mit irt imént egy ismerősöm iwiw-en :P :P B) Aki hétvégén robogó, és simson találkozóra megy a motorjával Balatonszemesre az dobjon egy e-mailt, vagy egy üzit en mert megyek szombaton én is http://www.robogo-magazin.hu Remélem gombelemmel működő járművek nem fognak a közelben gizdázni :lol: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: asztapaszta! :P ezek innen másolták a programot :P de legalább a sztárvendégeknek nem kell messze menni haknizni B) (ha még a sztiptízcsaj is ugyanaz lesz, akkor besz@rok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: tavaly is együtt volt az opel és a robogó tali..... ha nem emlékeznétek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Én nem.... Nem hallottunk gumifüstölést és tiltásigpörgetést sem. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nekem semmi kifogásom,csak ne kelljen őket a camping területén kerülgetni és arra figyelni mikor üt el egy suhanc kölök a céklafözőjével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Mielött letámadnátok őket,csak hogy tudjátok hogy rengeteget segítettek és talán még pénzel is beszáltak ha jól tudom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Majd jól megnézzük őket is. :wub: Vannak biztos köztük is érdekes emberek és érdekes járművek bőven. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Az egyik főszponzora a BW találkozónak a Moped'91 Kft, programlopásról és egyéb dologról szó sincs. Mint tavaly, most sem lesz máskép, jól lesz a tali. Remélem a robogósok senkit nem fognak zavarni . Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tavaly is elfértünk egymás mellett, szerintem idén is menni fog. :P Egyébként sokat segítettek, mint ahogy azt már többen említették is. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 jajóvan :wub: leesett... ugyanott lesz... mielött bárki megvádolna: nem voltam részeg, nem azért nem emlékszem, csak nem voltam ott. Illetve nem ott voltam részeg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts