Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Re!

Részvételi díjat sajnos nem tudtam utalni - most még reménykedem, hogy jövő héten lesz fizu :wub:

Viszont szeretnék kérni egy kontaktot és elérhetőséget, amit kiállítóknak ki lehet adni...

(Dark szabadságon van, nem tudom kit lehet zaklatni ilyenekkel most...)

köszönöm...

Hemit. :P

• Hozzászólások 519
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Tisztelt Szervezők!

Nem tudom ki töltötte ki a regisztrációt Kadettklubból és ki nem, de az alábbi tagjainkról tudok hogy jönnek:

MOTE tagok:

Racce (cs,p,sz,v) és segitőnek jelentkezik

Raccené

Rattesid Diny (p,sz,v)

SárgaGSi Zoli (p,sz.v)

Kojakarettenetes (cs,p,sz,v)

Joó Péter (p,sz,v)

Albert (csak délutánonként tud jönni)

nem MOTE tagok:

Pehi Csabi /KCC-973/ (sz,v)

Pehiné, Vanda

Opelosfater /CYB-128/ (sz,v)

B.I.G. /BLD-052/ (sz,v)

B.I.G.né

Karesz /EMT-215/ (p,sz)

És van két bizonytalan ember:

Atis + né /GKW-562/

Davey, aki ma Lurdynál mondta hogy szeretne jönni, sajna az ő rendszámát nem tudom.

Azt gondoltam hogy nagyobb lesz a lelkesedés a rendezvény iránt, de sajnos a Kadettosok - főleg vidéken - egész egyszerűen szörnyű anyagi körülmények között vannak, akinek családja van, annak gyakorlatilag nincs pénze 50 km-nél messzebb utazni, hiába dolgozik napi 8 órát. Elég sokan vannak akik sajnálják hogy otthon kell ülniük és remélik jövőre össze tudják szedni a pénzt a talira.

Magyarország, 2006.08.25.

Küldtem neked párnapja egy excel fájlt. Kérlek azt kitöltve küld el nekem! Írtam is benne 29-ig kérném vissza.

------------------------------------------------------------------

- Akik nem tudtak utalni, fizetni majd megteszik a helyszínen.

- A felvonuláshoz minden 3 éjszakás kap egy matricát. Akik nem szeretnének közülük élni a lehetőséggel azok ezt a matricát ne ragaszák fel az autójukra, hanem adják annak akit szívesen látnak a felvonulók között.

- A ON-LINE regisztráció lezárult.

-------------------------------------------------------------------

@Fbalász és más akit érdekel:

Szponzoroknak, kiállítóknak

Ebből a lényeg a kiállító számára:

Kiállítók részére 5 000 forint + áfa összegért sátorhelyet biztosítunk áramellátással a találkozó helyszínén. Reklámban már nem tudjuk öket felvenni, mert már késő. A kiállítói létszám korlátozott, 25 kiállító fogadására van lehetőségünk, van még hely.

Kiállítóktól, pedig azt várjuk, hogy termékeikkel, tuning-, versenyautóikkal, szórólapjaikkal és személyes jelenlétükkel emeljék a találkozó színvonalát.

- Kiállítók:

- Moped91 Kft

- MOTE/MVOK

- DBS2002 kft

- Opel Siófok

- JB Motorsport

- Meg még sokan mások:)

egyéb info: hemi@opelklub.hu

Elküldve

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a klubtagok kérhetnek-e (vagy vehetnek-e) opelklubos matrinyákat a talin? Csak mert nekem már csak a nagy szélvédőmatricám van meg, a kisebbik fajta leamortizálódott.

Én valszeg öcsémmel megyek, aki friss klubtag, neki is kellenének a matricák, meg a rendszámkeret.

Elküldve
És minden kűfődi.

:P

Huh tényleg, meg a VIP vendégek, meg ha izzé :P

De mivel itt egy kűfödi vagy VIP sincs, ezt nem is írtam.

:wub:

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a klubtagok kérhetnek-e (vagy vehetnek-e) opelklubos matrinyákat a talin? Csak mert nekem már csak a nagy szélvédőmatricám van meg, a kisebbik fajta leamortizálódott.

Én valszeg öcsémmel megyek, aki friss klubtag, neki is kellenének a matricák, meg a rendszámkeret.

Szerintem igen,illetve lesz sok ajándéktárgy. Persze korlátozott számban.

Mindenkinek szép napot! Hétvégén nem vagyok netközelben ,ezért csak hétfőn tudok válaszolni.

Elküldve
Szerintem igen,illetve lesz sok ajándéktárgy. Persze korlátozott számban.

Én se kaptam meg a klubtasággal járó dolgokat pl. matrica, rendszámkeret :wub:

Ezzel nem én fogalalkozom, sőt ez a topik sem.

Erről a mote@opelklub.hu címen kell érdeklődni.

Elküldve

Gelko,Tom meg Én azt beszéltük meg hogy olyan 9körül találkozunk a Lurdynál csütörtök reggel,és onnan megyünk le szemesre.Gelko kérésére 100 tempo :P

Ha valaki jönne velünk akkor várjuk a lurdynál :wub:

Elküldve

Én Budaörsnél fogok becsatlakozni a konvojba. :P

Ja, amennyiben az időjárás is úgy akarja, akkor versenybringával megyek, így nekem is a 100 a max :wub:

Elküldve

Hát most az állatkertet kihagyom, de ha nagy az igény rá beugrok dumcsizni egyet a macival...

Ja jut eszembe...Maci itthon lesz a hétvégén, és úgy néz ki, hogy szombaton átjön, mert a Balcsin lesz... :wub:

Elküldve
Gelko,Tom meg Én azt beszéltük meg hogy olyan 9körül találkozunk a Lurdynál csütörtök reggel,és onnan megyünk le szemesre.Gelko kérésére 100 tempo :P

Ha valaki jönne velünk akkor várjuk a lurdynál :wub:

Akkor mi valószínű csatlakoznánk egy corsa gsi-vel is és Mackósajtal is, ha nem baj

Elküldve

Esküszöm, elkeztem olvasgatni, hogy kinek lehetne szólni... :wub: de inkább így kérdezném:

lehetne még faházhoz jutni? Úgy alakult, hogy lemennénk mi is péntek este (8-9felé talán már lent is lennénk, így meló után) és maradnánk vasárnapig. Ha már nincs faház, akkor kinéztek, ha a mantában alszunk? :P

Elküldve
Esküszöm, elkeztem olvasgatni, hogy kinek lehetne szólni... :wub: de inkább így kérdezném:

lehetne még faházhoz jutni? Úgy alakult, hogy lemennénk mi is péntek este (8-9felé talán már lent is lennénk, így meló után) és maradnánk vasárnapig. Ha már nincs faház, akkor kinéztek, ha a mantában alszunk? :P

90% esély, hogy lesz faház. Kaptunk még párat:)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.