kori Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Vszinü mi is (kori 2fő+ babu 2fő) mennénk, de csak szombaton, mert az asszonyok már nem bírják a több napos megpróbáltatásokat. Hogy mivel jövünk, még időfüggő, mert ha nem lesz gatyarohasztó meleg akkor két Rekord lesz az utitársunk. Amúgy örülök Commodore, hogy mégis jöttök, és lesz egy nagytestvére a sorban a kék sárkányunknak.
FPepe Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 nekem sajna picinyke agyam miatt még nem világos h sátor esetén kell-e jelentkezni???? Nem muszáj, ha nem vagy biztos, mikor érsz oda, én is csak beesek majd valamikor :unsure: Ez a fenti lista csak a faházakra vonatkozik. Most úgy néz ki, talán már péntek délután tudok menni.
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Nem muszáj, ha nem vagy biztos, mikor érsz oda, én is csak beesek majd valamikor :) Ez a fenti lista csak a faházakra vonatkozik. Most úgy néz ki, talán már péntek délután tudok menni. Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Vszinü mi is (kori 2fő+ babu 2fő) mennénk, de csak szombaton, mert az asszonyok már nem bírják a több napos megpróbáltatásokat. Hogy mivel jövünk, még időfüggő, mert ha nem lesz gatyarohasztó meleg akkor két Rekord lesz az utitársunk. Amúgy örülök Commodore, hogy mégis jöttök, és lesz egy nagytestvére a sorban a kék sárkányunknak. éljen :) mi nem is találkoztunk még :unsure:
Blitz Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Ma le kellett vinnem Szemesre a vetítőket. Nem semmi darabok, a kettő együtt majdnem 2 tonna. Kijelöltük a helyet, ahol a vetítés lesz. Először arra gondoltam hogy majd a teniszpálya kerítésére fogjuk kifeszíteni a vásznat, de idén egy "vállalkozó" kibérelte a pályákat, és az első kérdése az volt, hogy mennyit fizetünk neki, ha megengedi, hogy éjjel bemenjünk a pályára. Hát semennyit :unsure: . Egy kis változás a tavalyihoz képest, hogy a kempingbe csak a Budapest felőli kapun lehet behajtani, tehát a körforgalom utáni első kihajtón kell jobbra fordulni ! Délután elmentem a Gyurcsó Lajoshoz - ő az a bizonyos mozgáskorlátozott úr, aki miatt a tv-ben voltunk az Attilával -, és megbeszéltük, hogy 8-10 társával együtt ők is lejönnek szombatra.
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Tegnap Tomi023(valamint a szerencsés egybeesés) és gondolom Agressor26(az alapötlet gondolom az övé) révén kicsit hirdetni kezdtem. :unsure: Hátsó szélvédő is hasonló lesz, csak 1 dolog még hiányzik belőle. :) Már egy páran néztek nagyokat.
sárgaGSI Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure: hát ez az h nem tom hova mennyit kell utalni még a a bankszámlám sem aktív, nem elég ott fizetni?????
warwolf Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :unsure: Ha nekem 3900ft, sztem neked sem lesz több! :)
hemi Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Elküldve Augusztus20, 2006 Ma le kellett vinnem Szemesre a vetítőket. Nem semmi darabok, a kettő együtt majdnem 2 tonna. Kijelöltük a helyet, ahol a vetítés lesz. Először arra gondoltam hogy majd a teniszpálya kerítésére fogjuk kifeszíteni a vásznat, de idén egy "vállalkozó" kibérelte a pályákat, és az első kérdése az volt, hogy mennyit fizetünk neki, ha megengedi, hogy éjjel bemenjünk a pályára. Hát semennyit :unsure: . Na ez a nem semmi... Lehet jővőre helyszínt fogunk váltani, mert lassan itt már a levegő vételért is fizetnünk kell. Egy kis változás a tavalyihoz képest, hogy a kempingbe csak a Budapest felőli kapun lehet behajtani, tehát a körforgalom utáni első kihajtón kell jobbra fordulni ! Igen, tessék ezt észben tartani:) Délután elmentem a Gyurcsó Lajoshoz - ő az a bizonyos mozgáskorlátozott úr, aki miatt a tv-ben voltunk az Attilával -, és megbeszéltük, hogy 8-10 társával együtt ők is lejönnek szombatra. A részleteket majd megbeszéljük.
Gepard Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 Leírom mert élmény volt. Tegnap feleségem szülőfalujában voltunk falunapokon. Amikor opelt láttam adtam a gazdinak egy szórólapot. Az egyik srác furcsán nézett, de elvette. Elindult, majd 20 méter után kiüvöltött a kocsiból: OTT LESZÜNK! Végén a fiam szólt már, hogy ott is egy opel meg amott is, és vitte nekik a szórólapot. Nagyon aktív volt egész délután.
Blitz Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Azt szeretném kérdezni, hogy volna-e egy önként jelentkező, aki szombaton vállalná egy bográcsgulyás vagy pörkölt elkészítését a mozgássérültek részére ? Az alapanyagot biztosítjuk.
hemi Elküldve Augusztus21, 2006 Szerző Elküldve Augusztus21, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :) Tessék már türelmesebbnek lenni. :unsure: hát ez az h nem tom hova mennyit kell utalni még a a bankszámlám sem aktív, nem elég ott fizetni????? Nem kell ésőt, ha nem sikerül ON-LINE jelentkezned a helyszínen senki nem fog elzavarni.
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Mi kecskemétiek beszéltünk már a főzésről, de lebeszéltük magunkat mert állítólag nem lehet tüzet gyújtani. Ha még is lehet akkor szeretnénk, és abból jutna sokaknak :unsure: Johnny beválalja most beszéltem vele, mert szabin van. Én meg jól tudok tüzet rakni :) Vinnénk tárcsát meg palackot és grilleznénk is!
kojakarettenetes Elküldve Augusztus22, 2006 Elküldve Augusztus22, 2006 Na ez a nem semmi... Lehet jővőre helyszínt fogunk váltani, mert lassan itt már a levegő vételért is fizetnünk kell. Nem baj csak ne messzebb menjetek Kaposvártól. :unsure: :) :D :lol: :D
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Elküldve Augusztus22, 2006 Mi kecskemétiek beszéltünk már a főzésről, de lebeszéltük magunkat mert állítólag nem lehet tüzet gyújtani. Ha még is lehet akkor szeretnénk, és abból jutna sokaknak :unsure: Johnny beválalja most beszéltem vele, mert szabin van. Én meg jól tudok tüzet rakni :) Vinnénk tárcsát meg palackot és grilleznénk is! Ezen még egyeztetünk. Írni fogok amint tudok érdemben a tűzgyújtásról nyilatkozni.
Blitz Elküldve Augusztus22, 2006 Elküldve Augusztus22, 2006 Beszéltem a kemping vezetőjével, és azt mondta, hogy van egy hely a területen, ahol lehet nyílt lángon főzni, enes sütőt pedig bárhol fel lehet állítani ( mondjuk az ésszerűség határain belül :unsure: ) .
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Elküldve Augusztus22, 2006 Beszéltem a kemping vezetőjével, és azt mondta, hogy van egy hely a területen, ahol lehet nyílt lángon főzni, ######enes sütőt pedig bárhol fel lehet állítani ( mondjuk az ésszerűség határain belül :unsure: ) . A terület méretétől függöen fogjuk engedélyezni akkor bográcsos főzést. Eddig Blitz és a MOped91 szeretne bográcsozni, illetve a kecsóiak.
hemi Elküldve Augusztus22, 2006 Szerző Elküldve Augusztus22, 2006 92 fő faház 39 fő sátor 25 fő külföldi 30 fő aki nem regisztrált, de jelezte szándékát. A regisztrációkra mennek folyamatosan a válasz emailok.
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 ellaposodott a topic! megkaptam a visszaigazolást, el is utaltam Attilának. mi legyen a főzéssel? mi viszünk tárcsát, grillet, bográcsot aztán majd látjuk?
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Megkérdezem mégegyszer biztos majd lehurrogtok :P , hogy aki sátorral jön és még nem udja melyik napokra esik be annak kell előrejelentkezni? Havarom jönne úgynézki de nem tudja mikor pontosan és hány napra. Ui: az utalást ami a mi sarunk azt csak 25.-én vagyis holnap toom utalni, remélem nem baj, ha baj akkor is csak akkor tudom sajna, bezárt előttem a bank :wub:
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Ha jól tudom (nekem is ezt írták) a sátrasoknak (mint nekem is) elég akár a helyszínen fizetni. :wub:
hemi Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 Megkérdezem mégegyszer biztos majd lehurrogtok :P , hogy aki sátorral jön és még nem udja melyik napokra esik be annak kell előrejelentkezni? Havarom jönne úgynézki de nem tudja mikor pontosan és hány napra. Ui: az utalást ami a mi sarunk azt csak 25.-én vagyis holnap toom utalni, remélem nem baj, ha baj akkor is csak akkor tudom sajna, bezárt előttem a bank :wub: Jelentkezni érdemes ,de már csak ma lehet.. Fizetni nem kell, lehet a helyszínen is. Picit ugyan lehet nekünk ezzel is segíteni. Holnap lezárom az ON-LINE jelentekzést. Üdv, hemi
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Én jelentkeztem sátorral is csüt-vasárnapig,de még nem kaptam visszajelzést mennyit is kell utalnom! :wub: 3900-at,én is annyira jelentkeztem,és én is sátorral :P Azt szeretném kérdezni, hogy volna-e egy önként jelentkező, aki szombaton vállalná egy bográcsgulyás vagy pörkölt elkészítését a mozgássérültek részére ? Az alapanyagot biztosítjuk. Tas biztosan megcsinálja! Tavaly manta talin kinyaltuk még a bográcsot is! :P Én azóta többször is ettem az ő bográcsából,és sosem csalódtam! Ha nem ő csinálja nem is lesz jó! B)
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Tisztelt Szervezők! Nem tudom ki töltötte ki a regisztrációt Kadettklubból és ki nem, de az alábbi tagjainkról tudok hogy jönnek: MOTE tagok: Racce (cs,p,sz,v) és segitőnek jelentkezik Raccené Rattesid Diny (p,sz,v) SárgaGSi Zoli (p,sz.v) Kojakarettenetes (cs,p,sz,v) Joó Péter (p,sz,v) Albert (csak délutánonként tud jönni) nem MOTE tagok: Pehi Csabi /KCC-973/ (sz,v) Pehiné, Vanda Opelosfater /CYB-128/ (sz,v) B.I.G. /BLD-052/ (sz,v) B.I.G.né Karesz /EMT-215/ (p,sz) És van két bizonytalan ember: Atis + né /GKW-562/ Davey, aki ma Lurdynál mondta hogy szeretne jönni, sajna az ő rendszámát nem tudom. Azt gondoltam hogy nagyobb lesz a lelkesedés a rendezvény iránt, de sajnos a Kadettosok - főleg vidéken - egész egyszerűen szörnyű anyagi körülmények között vannak, akinek családja van, annak gyakorlatilag nincs pénze 50 km-nél messzebb utazni, hiába dolgozik napi 8 órát. Elég sokan vannak akik sajnálják hogy otthon kell ülniük és remélik jövőre össze tudják szedni a pénzt a talira. Magyarország, 2006.08.25.
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Re! Részvételi díjat sajnos nem tudtam utalni - most még reménykedem, hogy jövő héten lesz fizu :wub: Viszont szeretnék kérni egy kontaktot és elérhetőséget, amit kiállítóknak ki lehet adni... (Dark szabadságon van, nem tudom kit lehet zaklatni ilyenekkel most...) köszönöm...
Recommended Posts