hemi Elküldve Június2, 2006 Szerző Elküldve Június2, 2006 A helyszin marad. Ma megtekintetem, és nem kell új hely után nézzni. Jó lesz. -------------------------------------------------------------------------------------------- A szervezés halad. Rész infokat nem kívánok mondani, mert képlékenyek a dolgok. Annyit elárulok, hogy idén az Opel is támogatja majd valamilyen formában a találkozót. Lesz sok újdonság, remélem minden jól alakul majd.
Atommanó Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Ezt már én is megtettem másfél hete, és még mondtam is, csak ide elfelejtettem beírni... :)
Omegatd Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Van reptér a környéken - pl. Sármellék... de itt folyamatos "forgalom" van, nem hiszem, hogy bérelhető lenne. A többi, ami kisebb, és magánkézben van, az meg sima füves mező, ami tökéletes, hogy egy kisrepülő, sárkány, stb fel-le szálljon (itt készültek a képek az Astráról), de nekünk szlalomhoz nem az igazi :huh: Sármellék kissé odébb van, ráadásul működő nemzetközi reptér...
Albert Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Nézegettem a tavalyi oldalt, és NFS videói nem elérhetőek :huh: Meg a főoldalon "édreklődők" van... - ha valaki hekkelne az oldalon
aztec Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 kellene ismerős a rendőrségen, akkor L lehetne intézni.... Tűzoltó csapatot -official- tudok valszin de ez nem 100.. és az sem biztos h a bp-i roham1 hajland lesz lejönni :huh: mindenesetre megkérdezem ha kell! de a lényeg h be kell jelenteni, rendőr,tűzoltó, mentő kell és állni kell a ktsit.
hemi Elküldve Június16, 2006 Szerző Elküldve Június16, 2006 Nézegettem a tavalyi oldalt, és NFS videói nem elérhetőek :huh: Meg a főoldalon "édreklődők" van... - ha valaki hekkelne az oldalon OK, majd javítom a videók elérését.
Kővári Beáta Elküldve Július14, 2006 Elküldve Július14, 2006 Sziasztok! Mi is megyünk blitzre az egész család,most már 4-en.Amiről érdeklődnék,hogy az árak hogy alakulnak az idén? vagy elkerülte csak a figyelmemet és valahol fel van tüntetve?
FBalazs Elküldve Július14, 2006 Elküldve Július14, 2006 Hivatalos weboldal: http://www.blitz-weekend.hu - itt találsz minden publikus infót... A szervezés meg folyamatban, reméljük, hamarosan itt is lesz némi mozgás :huh:
Dark Angel Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Tájékoztatnám az érdeklődőket, hogy a II Blitz Weekend árai, programjai (ezek még erősen szervezés alatt) megtalálhatók a www.blitz-weekend.hu oldalon. Valamint elindult az ON-Line jelentkezési rendszer is.
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Namost lehet, hogy én vagyok lökött, de nem tudom, miként számoljam 5 személy 1 autóval és 1v. 2 sátorral történő teljes részvételi költségeit. Ugye ezek beférnek 1 autóba... de még 3 sátor is... Segítenétek értelmezni az az árak táblázatát? Köszi.
tgabika76 Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Jaja, ez engem is érdekelne, mert ott van hogy pölö faház: 3300 (1 személy, 1 éjszaka, 1 autó). Mostakkor ez két személy de egyébként változatlan konfig mellett a duplája éjszakánként? És két autóval? Vagy ha az egyik személy klubtag, a másik meg nem, de hozzátartozó? Esetleg még csak az sem?
greg Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Továbbá a faház bérlés mellé kell-e napijegy is, vagy aki faházat bérel az már magában foglalja a belépőt is? Ha kell, akkor ez azt jelenti, hogy 4 napi beugró, plusz 3 éjszaka faház? :unsure: (Én sejtem a választ, a tavalyira alapozva, de lehet, h vki nem.)
Dark Angel Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Jaja, ez engem is érdekelne, mert ott van hogy pölö faház: 3300 (1 személy, 1 éjszaka, 1 autó). Mostakkor ez két személy de egyébként változatlan konfig mellett a duplája éjszakánként? És két autóval? Vagy ha az egyik személy klubtag, a másik meg nem, de hozzátartozó? Esetleg még csak az sem? Kicsit átírtuk a táblázatot, így egyértelmű. Egyébként "minden tag hozhat magával még egy embert". Az On-Line regisztráció után (a jövő hét közepétől), a jelentkező fog kapni egy válaszlevelet, amelyben megkapja (levezetve) a pontos összeget, meg azt is, hogy milyen módokon fizethet.
SuiciD Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 A blitzweedend honlaprol letoltheto kepeket fel lehet hasznalni egy esetleges ujsagban valo megjeleneshez? Ha igen es hajlando vki nyilatkozni interjuhot adni akkor probalok besegiteni.
Dark Angel Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 A blitzweedend honlaprol letoltheto kepeket fel lehet hasznalni egy esetleges ujsagban valo megjeleneshez? Ha igen es hajlando vki nyilatkozni interjuhot adni akkor probalok besegiteni. Szívesen nyilatkozok, és a fotók is felhasználhatók. Mindent a cél érdekében.
mantababy Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 akkor ha most kitoltom az online jelentkezest az mar neem valtoztathato ha jon valami valtozas, igaz? :) es 1 tag 1 hozzatartozot hozhat? en vegulis az autok , meg a satrak szamat mar tudom, mennyhien megyunk de a szemelyek szama meg valtozhat, nameg az en autom se tuti , hogy ggurulokepes lesz addigra :unsure: ez aznap derul ki. de a mostani allas szerinti szamokat on-line jelentkeezebee elkuldjem?
hemi Elküldve Július22, 2006 Szerző Elküldve Július22, 2006 akkor ha most kitoltom az online jelentkezest az mar neem valtoztathato ha jon valami valtozas, igaz? :) es 1 tag 1 hozzatartozot hozhat? en vegulis az autok , meg a satrak szamat mar tudom, mennyhien megyunk de a szemelyek szama meg valtozhat, nameg az en autom se tuti , hogy ggurulokepes lesz addigra :unsure: ez aznap derul ki. de a mostani allas szerinti szamokat on-line jelentkeezebee elkuldjem? Szerintem, várj pár hetet. Addigra, minden körvonalazódik mind tali ügyben mind a te ügyeidben:) Ez esetben várj.
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Szeretnék igényelni BW'2005 DVD-t - akár egy másolás erejéig... Az enyém sajnos vagy 250km-el messzebb van :unsure:
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Itt van bent nálam..ha kell egy átírás erejéig a Tied.. :unsure:
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 és meddig leszel "bent"? (5 év...? :unsure: )
commodore Elküldve Július27, 2006 Elküldve Július27, 2006 Sziasztok. Bocs, hogy értetlenkedek,de a táblázatot nem értem. Az van, hogy 1személy 1 éjszakára rendezvény részvétellel. Akkor neki nem kell személy jegyet fizetni ? A szállásban benne van a részvételi díj (a táblázat szerint) ? :unsure: Ha családostul megyek akkor az asszonkám az belefér a klubtag kategóriába, a gyerek nem ? :) Mert hogy minden klubtag vihet egy embert magával. :lol: :D Mi az hogy személyenként egy autó? Egy ember csak egy autót tud vezetni :D Na én erre vagyok kíváncsi, ezt nem értem - vagy csak túl meleg van ??
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Elküldve Július27, 2006 Úgy tudom, hogy ha elküldöd online a jelentkezést, akkor majd kapsz egy visszaigazolást, amiben benne lesz, hogy mennyit és hova fizetsz. :unsure:
tgabika76 Elküldve Július27, 2006 Elküldve Július27, 2006 Van ám még kérdés: mi van akkor ha valaki a helyszínen szeretne belépni a klubba (mert ez tűnik a legegyszerűbbnek számára)? Akkor neki klubtagáron lesz a belépő, vagy még "külsősként"?
Gelko Elküldve Július28, 2006 Elküldve Július28, 2006 Van ám még kérdés: mi van akkor ha valaki a helyszínen szeretne belépni a klubba (mert ez tűnik a legegyszerűbbnek számára)? Akkor neki klubtagáron lesz a belépő, vagy még "külsősként"? ha a pénz befizetve,jel lap kitöltve, akkor klubtag már :unsure:
tgabika76 Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Bocs hogy sokat értetlenkedek, csak még annyi hogy valami letölthető szórólapot nem tervez a klub csinálni amit osztogathatnék mintegy az ismertséget növelendő?
Recommended Posts