Tom Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Miért? Kerülgetni ezeket a kátyukat is lehet... Azért a hírdetőtábla elég meredek...:blink:
bazs Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Azért a hírdetőtábla elég meredek...:blink: ja, elég gázos de közte oks B)
redline Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 azok a kátyuk tavaly is gázosak voltak, ahogy látom csak sz@rabbak lettek :blink: a hirdetőtáblák sztem megtorpedózzák az egészet B)
FPepe Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 ...a hirdetőtáblák sztem megtorpedózzák az egészet B) Nem lehet, hogy ezért tették oda? :blink:
J0hnny Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Ha kell én kicincálom őket a "traktorral" :blink: Vonóhorogra kötél,oszt má mehet is! B) Szerintem ha a polgármester támogat minket,akkor vele kellene esetleg beszélni,hátha tud valami másik helyet ilyen célra!
Gelko Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 a hirdetőtábla még okés lenne mert meg lehetne kerülni a 2 végéről csak az a baj hogy bal oldalt -ahol tavaly is - nagyon kaki a beton....
Atommanó Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Ezt szomorúan hallom, látom... Viszont tényleg jó ötlet a polgármester bácsi bevonása az ügybe... :blink:
mantababy Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Ezt szomorúan hallom, látom... Viszont tényleg jó ötlet a polgármester bácsi bevonása az ügybe... :D sajna az egesz orszagban sirallmas az utak helyzete de ha ezt megoldjatok akkor mar nyertetek B) dehat a kihivas a lenyeg, remelhetoleg nem a llengescsillapitok terhere :blink:
hemi Elküldve Április18, 2006 Szerző Elküldve Április18, 2006 idénre át kell tervezni a szlalom pályát :blink: ..... Köszönjük az észrevételt, a programok és helyszínét változásást továbbra is fenntartjuk. Amint tudunk érdemben nyilatkozni, megteszük. Kérem, akinek van ötlete azt szívesen veszük. Minél több helyet vizságál meg a főszervező, annál jobb pályát találhatunk.
opel16v Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? :blink:
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? B) A Tied még az egész pályán sem fért el tavaly... :D :blink: De beszélgessünk komolyan a dolgokról, öteleteket várunk... :D
bazs Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? B) talán igen, de csak akkor, ha nem te vezeted :D :blink:
Dark Angel Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 A táblák lábai között vajon elfér az autó? :blink: Megnéztem a tavalyi BW DVD-t, és azt gondolom, neked nem kéne feltenni ezt a kérdést. B) Majd ha nem a Patyi navigátoraként állsz a dobogón, visszatérünk a dologra :D Egyébként Atommanó szívesen megmutatja, hogy kell egy ilyen pályán astrát vezetni. :D szlalom, RWD, 3000 ccm, automata váltó, 1675+130kg rulez! Egyébként több lehetőség után is kutatunk a térségben. Főleg olyat keresünk, ami nincs ennyire szem előtt (főleg a rend éber őreire gondolok).
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Ilyenfajta programra engedély megkérése felejtős??? bár gondolom mentő, meg mindenféle biztosnaági előírást akkor be kéne tartani... B) :blink:
opel16v Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 "Egyébként Atommanó szívesen megmutatja, hogy kell egy ilyen pályán astrát vezetni. " Már nekem is van kézifék a gépsasban. :D A környéken amúgy nem igazán ismerek ilyen nagyobb aszfaltos-betonos területet, pedig elég jól ismerem a déli partot somogyi gyerkőc lévén. B) Vagy kisajátítjuk majd az éppen készülő pályaszakaszt az M7-ből. :blink:
tgabika76 Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 siófoki tesco....? Annak amúgy is pici a parkolója, és szezonban ráadásul eléggé ki van használva szvsz
J0hnny Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Ilyenfajta programra engedély megkérése felejtős??? bár gondolom mentő, meg mindenféle biztosnaági előírást akkor be kéne tartani... B) :blink: Sajnos,ha jól emléxem mentő és tűzoltó is kell,meg egy csomó biztonsági ember,aki a tömegre felügyel! Anno kecskeméti gokartpályát akartuk kibérelni a klub számára,de nagyon sokba lett volna legálisan létrehozni egy örültködést,szal itt sem lenne szerintem kevés! :D Nincs klubtagunk a közvetlen közelben? :D Hátha tudnak valami helyet erre!
FBalazs Elküldve Április19, 2006 Elküldve Április19, 2006 Sajnos,ha jól emléxem mentő és tűzoltó is kell... Mindkettő van a klubban, sőt úgy néz ki, rendőrautónk is van :blink: (na jó, kell rá lőni egy villogót, azt sajnos nem adták el) Amúgy épp tárgyalgatok egy ismerőssel a Zala megyei kapitányságon, ő talán tud valamit segíteni... Csak kérte, hogy időben szóljunk, mit szeretnénk, és sajnos ő nem igazán jár pesten mostanában B)
Gepard Elküldve Április19, 2006 Elküldve Április19, 2006 Mindkettő van a klubban, sőt úgy néz ki, rendőrautónk is van :blink: (na jó, kell rá lőni egy villogót, azt sajnos nem adták el) Udinak van egy fényhídja, ha ez elég rá akkor ez is megoldható szerintem.
loree_gsi16v Elküldve Április19, 2006 Elküldve Április19, 2006 Köszönjük az észrevételt, a programok és helyszínét változásást továbbra is fenntartjuk. Amint tudunk érdemben nyilatkozni, megteszük. Kérem, akinek van ötlete azt szívesen veszük. Minél több helyet vizságál meg a főszervező, annál jobb pályát találhatunk. Én szoktam sokat nyaralni a környéken, de szerintem a legjobb Siófok után Balatonlelle. Nagyonnagy a strand, és van minden a városban. Ott is van a TEMPO áruház előtt jó nagy parkoló és ott asszem még nincs tábla. Amúgy Lelle Szemestől kb. 10 km-re van.
mantababy Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Én szoktam sokat nyaralni a környéken, de szerintem a legjobb Siófok után Balatonlelle. Nagyonnagy a strand, és van minden a városban. Ott is van a TEMPO áruház előtt jó nagy parkoló és ott asszem még nincs tábla. Amúgy Lelle Szemestől kb. 10 km-re van. siofok meg szeplak eleg jo kis hely nagy stranddal es ez a ket hely jo kozel van egymashoz. hatha ott van egy kis hely. mas: erdekelne hogy abszolut , kezdo , miss dasy szindromas soforok is indulhatnak a szlalomon? ha masert nem legalabb a lassu vezetes oktatasa vegett, es itt sajna magamra gondolok. sose probaltam meg :blink: , akar szorakoztato szamnak is bevallalnam B) , hogy kell jelentkezni?es ha mar ritt tartunk szerintem a biztonsag erdekeben nekem egy repuloteret bereljetek :D
Gepard Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 ...erdekelne hogy abszolut , kezdo , miss dasy szindromas soforok is indulhatnak a szlalomon?... Indulhatsz, jelentkezni pedig szerintem majd a helyszínen jelentkezel azzal, hogy odaállsz a rajtvonal elé.
FBalazs Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 es ha mar ritt tartunk szerintem a biztonsag erdekeben nekem egy repuloteret bereljetek :) Van reptér a környéken - pl. Sármellék... de itt folyamatos "forgalom" van, nem hiszem, hogy bérelhető lenne. A többi, ami kisebb, és magánkézben van, az meg sima füves mező, ami tökéletes, hogy egy kisrepülő, sárkány, stb fel-le szálljon (itt készültek a képek az Astráról), de nekünk szlalomhoz nem az igazi :)
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Van reptér a környéken - pl. Sármellék... de itt folyamatos "forgalom" van, nem hiszem, hogy bérelhető lenne. A többi, ami kisebb, és magánkézben van, az meg sima füves mező, ami tökéletes, hogy egy kisrepülő, sárkány, stb fel-le szálljon (itt készültek a képek az Astráról), de nekünk szlalomhoz nem az igazi :) Max lezárjuk az egyik környékbeli utcát! :)
Recommended Posts