S.D.I. Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Javaslom olvasgasd az "Elektronikák, elektromos kérdések" témát, ebben szerepelnek kérdéseid nagy része. Többek között, hogy az automata ablakfelhúzás csak a távirányító gomb hosszanti nyomására megy fel (ha felmegy), automatán nem lehet. Automata felhúzás is lehetséges... csak kell hozzá egy ablak felhúzó modul, és akkor záráskor felhúzódnak az ablakok nem kell hosszanti nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandita8 Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. Opel Zafirám van 2000-es év jártat, és elszakadt a hátsó ajtóba a vezeték. Jelen pillanatban össze lett "kókányolva" de szeretném kicserélni újra. Van erre lehetőség? Mert az autóvillamossági szerelő aki most megcsinálta mondta h járjak átunna, hogy külön ezt a részt lehet-e cserélni. Szeretném kicserélni, de nem tudom hogy megvalósítható e. Esetleges válaszotokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. Opel Zafirám van 2000-es év jártat, és elszakadt a hátsó ajtóba a vezeték. Jelen pillanatban össze lett "kókányolva" de szeretném kicserélni újra. Van erre lehetőség? Mert az autóvillamossági szerelő aki most megcsinálta mondta h járjak átunna, hogy külön ezt a részt lehet-e cserélni. Szeretném kicserélni, de nem tudom hogy megvalósítható e. Esetleges válaszotokat köszönöm. Nem lehet szakaszonként cserélni....legalábbis az Astra H-ban nem(szervizben megkérdeztem, ez az info tőlük származik) nekem is szétszakadt, most össze van "kókányolva". Ha 1x ráérek, normálisan össze akarom rakni. Én úgy gondoltam, hogy valami puhább vezetékkel kipótolom....talán így az a rész, ahol igénybe van véve, jobban fogja bírni...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Megcsináltam a bal hátsó ajtó vezetékezését. Az lehet, hogy van összeköttetés a tanksapka ajtóval? Arra gondolok, hogy amíg szakadt vezetékeim voltak, minden bezáródott, csak néha a tanksapka ajtó nem.....viszont kicsit "messze" van a tanksapka a bal hátsó ajtótól.... Ami több lett az akcióban, hogy több vezetéket toldottam be , így a kábelkorbács felőli forrasztások bekerültek a kasztniba....a gumi gégecsőbe meg szilikon spay-jal befújtam, hogy csúszkáljanak a vezetékek....:D 2 óra alatt megvolt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trió Kft. Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. Opel Zafirám van 2000-es év jártat, és elszakadt a hátsó ajtóba a vezeték. Jelen pillanatban össze lett "kókányolva" de szeretném kicserélni újra. Van erre lehetőség? Mert az autóvillamossági szerelő aki most megcsinálta mondta h járjak átunna, hogy külön ezt a részt lehet-e cserélni. Szeretném kicserélni, de nem tudom hogy megvalósítható e. Esetleges válaszotokat köszönöm. Szia Javító készletet lehet kapni hozzá. A gyári száma: 62 86 768 Az ára: 55.381Ft. Jobban jársz ha nézel hozzá az e-bay-en utángyártott alkatrészt. A németeknél sokfélét, különböző árakon lehet kapni. Amúgy itt egy orosz link, hogy esetleg mivel lehet kiváltani pl. a kábeleket/sarukat: http://photo.qip.ru/users/gm-parts/200904760/?mode=xlarge Link to comment Megosztás: More sharing options...
arboreto Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 Sziasztok! Van egy 2007-es astra H 1,7 CDTI kombi autóm. Rec modul sajnos nincs az autóban. LEV, illetve S.D.I. említette, hogy utólag raktak (rakattak) a gépbe ablak felhúzó modult. Én mivel kellően szétszórt tudok lenni szeretnék a gépbe egy riasztót ami rámcsippant ha félig nyitva maradt az ajtó és felhúzza az ablakot. Szeretném kérdezni milyen riasztót javasolnátok, illetve kérdezném, hogy milyen ablakfelhúzó modult használtatok és tudtok-e ehhez bekötési rajzot adni? El drótozgatok autókban, de ez a can bus néha megőrjít. Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VicKnr_25 Elküldve November15, 2014 Megoszt Elküldve November15, 2014 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet kiküszöbölni azt a hibát, hogyha zenét hallgatok cd-ről nem ugrik át váratlanul rádióra? azt mondták, hogy a rec modullal kell csinálni valamit. 2005 Astra H Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 A rádión a TP vagy a [TP] látszik? Előbbi azt jelenti, hogy közlekedési infórmációkat is adnak, utóbbi pedig, hogy ha ilyen hírt sugároznak, akkor arra az időre oda is kapcsol (a CD-ről is). Általában a TP gomb megnyomásával lehet a zárójelet ki-be kapcsolni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
VicKnr_25 Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 A rádión a TP vagy a [TP] látszik? Előbbi azt jelenti, hogy közlekedési infórmációkat is adnak, utóbbi pedig, hogy ha ilyen hírt sugároznak, akkor arra az időre oda is kapcsol (a CD-ről is). Általában a TP gomb megnyomásával lehet a zárójelet ki-be kapcsolni. És mikor van kikapcsolva?:) Ha a Tp körül nincs zárójeL? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VicKnr_25 Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 megvan köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
VicKnr_25 Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Már csak azt nem értem, hogy miért nem játszik le mp 3 cd-ket ebben tud segíteni valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Már csak azt nem értem, hogy miért nem játszik le mp 3 cd-ket ebben tud segíteni valaki? Arra alkalmas típusú a fejegységed? Ha igen, akkor csak valami fájl kódolási, cd-írási problémára gondolnék... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
VicKnr_25 Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Arra alkalmas típusú a fejegységed? Ha igen, akkor csak valami fájl kódolási, cd-írási problémára gondolnék... cd30 as fejegység elvileg kéne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 A CD30MP3 típus tudja lejátszani az mp3-as lemezeket 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery77 Elküldve November28, 2015 Megoszt Elküldve November28, 2015 Sziasztok.hogyan tudnám legolcsóbban frissiteni a navit.2007 kombi h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banatila Elküldve November28, 2015 Megoszt Elküldve November28, 2015 19 minutes ago, Gery77 írta: Sziasztok.hogyan tudnám legolcsóbban frissiteni a navit.2007 kombi h. szia, én így csináltam és jó lett. googleba beütöd opel navi System update,és jönnek a találatok 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November29, 2015 Megoszt Elküldve November29, 2015 Attól függ! Magát a térképszoftvert akarod frissíteni, hogy aktuálisak legyenek a térképek, ahhoz elég térkép CD-t cserélni. A legolcsóbb módja, na letöltöd, kiírod CD-re, ennyi. Általában évente jelennek meg ehhez új térkép CD-k. Ha a fejegység firmware-ét akarod frissíteni, akkor úgy ahogy a fenti videón linkelték. Szintén letöltöd a radio update-et, kiírod CD-re, betolod a fejegységbe, lefuttatod, kész. De a legfrissebb is 2007-es kiadású. Tehát esélyes, hogy a tiéden már ez van. Én nagy változást nem vettem észre a frissítéssel. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery77 Elküldve November29, 2015 Megoszt Elküldve November29, 2015 (edited) És az egészet nem lehet valahogy magyarosirani? És nem tudnáok valsmi konkrét oldalt ajánlani? Módosítva November29, 2015 : Gery77 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November30, 2015 Megoszt Elküldve November30, 2015 Szoftverfrissitéssel óvatosan, mert ha besül, akkor lehet hozni hozzám visszaállításra! Magyarositást több helyen csinálnak, igaz csak a navi lesz magyar, a fedélzeti computer nem! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
banatila Elküldve November30, 2015 Megoszt Elküldve November30, 2015 23 hours ago, Gery77 írta: És az egészet nem lehet valahogy magyarosirani? És nem tudnáok valsmi konkrét oldalt ajánlani? ncore keresőbe beütöd dvd90 vagy CD70 2016-os navi térkép már fent van a DVD90 -hez fent van az sw frissítés is,azt akkor érdemes feltenned ha az aux menü nem jön elő és azt szeretnél a gépedre,de jobb ebben az esetben keresni itt a fórumon Somit. letöltött navi dvd kiírása neroval(nero burning rom) cd/dvd-író fülre méssz és cd- kép felírásra és így kiírva tuti jó lesz,olvasni fogja a navid. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery77 Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 Kösz a gyors választ Majd megirom mire jutotam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Akos90 Elküldve Július5, 2016 Megoszt Elküldve Július5, 2016 Sziasztok! Valaki tudna nekem mondani egy kuplung tárcsa átméröt? Vagy ha esetleg valakinek azonos autója van hogy ö mit vett ?! Astra h gtc L08 27.04.2005 motor 1.6 benzin Z16XEP[LJ7] 20FD8797 váltó.: TYP F17 Válaszokat köszönöm !!! Idéz Módosít Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Július5, 2016 Megoszt Elküldve Július5, 2016 4 órája, Akos90 írta: Sziasztok! Valaki tudna nekem mondani egy kuplung tárcsa átméröt? Vagy ha esetleg valakinek azonos autója van hogy ö mit vett ?! Astra h gtc L08 27.04.2005 motor 1.6 benzin Z16XEP[LJ7] 20FD8797 váltó.: TYP F17 Válaszokat köszönöm !!! Idéz Módosít Nekem ugyan nem GTC van, de Z16XEP F17-es váltóval. Én tavaly ezt vettem bele: https://autoalkatreszed.hu/list/article/1024898/4438992/621302733-luk-kuplungkészlet.html Ha kuplungot cserélsz, akkor már a nyomólapot is kell (de legalábbis igen erősen ajánlott), kinyomócsapágyat meg jó ha cserél az ember, mert sok munka (pénz) szétszedni, és akkor már érdemes ezt is. Nekem már eléggé kivolt a csapágy is. A fenti csomagban benne van mind a három cucc, így sokkal olcsóbban kijön, mintha egyenként veszed meg a dolgokat. Mondjuk kuplungban a LUK az egyik legjobb. Amit még ajánlok, hogy cseréltesd ki a kumplung oldali főtengely szimering. Egy jobb márka nincs 2eFt, viszont ha már szét van szedve az egész, akkor ennek cseréje 5 perc és 10 évig nem lesz ezzel gondod. Nekem nem engedett, de nagyon meg volt keményedve, és amikor kiszedtük, könnyen tört, valószínű nem bírta volna már sokáig. ;) Ja és én a lendkereket is felszabályoztattam. Valószínű erre neked is szükséged lesz. A kuplunghoz kapcsolódóan egy kérdés: neked indulásnál nem rángat az autó, mikor felengeded a kuplungot (ja és nem mindig, de elég sűrűn)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Augusztus5, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2016 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek OPC Line szettel szerelt Astra H Caravanja, és levehető vonóhoroggal szerelt? Arra lennék kíváncsi, hogy melyik vonóhorog gyártó levehető feje fér el a hátsó lökhárító toldat alatt, úgy, hogy nem kellett kivágni semmit a toldatból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április4, 2017 Megoszt Elküldve Április4, 2017 Lezárom. Itt lehet folytatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts