FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Valami német fórumra mutat(ott) a link... sorry... Amúgy astrahclub.hu vagy astrah.ru oldalakon megtalálható minden :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Valami német fórumra mutat(ott) a link... sorry... Amúgy astrahclub.hu vagy astrah.ru oldalakon megtalálható minden :wacko: a ruszki oldalon nem tudtam kiigazodni, az astrahclub oldalán pedig egy testmode aktiválást találtam, ami ugyan működik, de csak a firmware verzióról, motorhőmérsékletről, sebességről meg hasonló apróságokról nyilatkozik, utána pedig egy csomó oldal csupa csupa nulla, és nem mondja meg a fogyasztást, egyéb kapcsolódó adatokat... :unsure: egyébként röviden: rádió be, settings gomb 1x röviden, utána hosszan nyom amíg ki nem írja hogy testmode, ott bc gomb (csak a rádión fogadja el) 2x röviden, és már bent is van a menüben, ahol a bc gombbal lehet lépkedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 a ruszki oldalon nem tudtam kiigazodni, az astrahclub oldalán pedig egy testmode aktiválást találtam, ami ugyan működik, de csak a firmware verzióról, motorhőmérsékletről, sebességről meg hasonló apróságokról nyilatkozik, utána pedig egy csomó oldal csupa csupa nulla, és nem mondja meg a fogyasztást, egyéb kapcsolódó adatokat... :unsure: egyébként röviden: rádió be, settings gomb 1x röviden, utána hosszan nyom amíg ki nem írja hogy testmode, ott bc gomb (csak a rádión fogadja el) 2x röviden, és már bent is van a menüben, ahol a bc gombbal lehet lépkedni... Az Astraclub oldalán hol? Nekem azt dobálta állandóan,hogy semmihez sincs jogosultságom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Az Astraclub oldalán hol? Nekem azt dobálta állandóan,hogy semmihez sincs jogosultságom... regisztrálni kő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Sziasztok! Várhatóan jövő hét keddtől Astra tulajdonos leszek. A cégtől kapok egy 2005-ös 1,7 cdti kombi Astrát. A nagy örömben az egyetlen problémám, hogy csak német nyelvő kezelési leírások vannak az autóhoz. Nincs esetleg valakinek elektronikus formában meg a leírás? Esetleg, ha valaki néhány órára nélkülözni tudja a sajátját, akkor bescennelném, vagy lefényképezném. Üdv: pz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Sziasztok! Várhatóan jövő hét keddtől Astra tulajdonos leszek. A cégtől kapok egy 2005-ös 1,7 cdti kombi Astrát. A nagy örömben az egyetlen problémám, hogy csak német nyelvő kezelési leírások vannak az autóhoz. Nincs esetleg valakinek elektronikus formában meg a leírás? Esetleg, ha valaki néhány órára nélkülözni tudja a sajátját, akkor bescennelném, vagy lefényképezném. Üdv: pz fényképezd, nekem is kéne! :wacko: csak csiganyálas kiadásom van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Sziasztok! Várhatóan jövő hét keddtől Astra tulajdonos leszek. A cégtől kapok egy 2005-ös 1,7 cdti kombi Astrát. A nagy örömben az egyetlen problémám, hogy csak német nyelvő kezelési leírások vannak az autóhoz. Nincs esetleg valakinek elektronikus formában meg a leírás? Esetleg, ha valaki néhány órára nélkülözni tudja a sajátját, akkor bescennelném, vagy lefényképezném. Üdv: pz Sose értem minek is kell az a kezelési! Ha nem kell a német nekem jó lesz de nekem mincs cserébe magyarom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.l Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Sziasztok! Új és büszke Opel Astra H tulajdonos vagyok. 2 hónapja vettem az autót viszont kezdenek jönni a gondok. Ki tudja milyen széria hibái vannak a 2007-ben gyártott modelleknek? Nálam eddig: 1. legelőször ropog-nyikorog a hátulja (kereskedés szerint ismert széria hiba) szlient hézagolás. Egy darabig jó volt most megint kezdi. 2. Egyesből kettesbe vátásnál néha kicsit vagy nagyon ugrik kifelé a váltó. 2 hónap után hajlandó megjavítani a szervíz (márha sikerül neki) 3. Egyszerűen lepergett a festék a müa. tetősinekről. Hál' isten szó nélkül cserélték. 4. Kezd peregni a festék a hátsó lökhárítóról. x.? A fedélzetin nem tudom bekapcsolni az óra RDS szinkronizációt. Clolck sync. off és ne hajlandó on lenni. A kereskedés szerint ez levan tiltva az autóban. Pont csak ez az egy????? Kinek mi a tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Sziasztok! Új és büszke Opel Astra H tulajdonos vagyok. 2 hónapja vettem az autót viszont kezdenek jönni a gondok. Ki tudja milyen széria hibái vannak a 2007-ben gyártott modelleknek? Nálam eddig: 1. legelőször ropog-nyikorog a hátulja (kereskedés szerint ismert széria hiba) szlient hézagolás. Egy darabig jó volt most megint kezdi. 2. Egyesből kettesbe vátásnál néha kicsit vagy nagyon ugrik kifelé a váltó. 2 hónap után hajlandó megjavítani a szervíz (márha sikerül neki) 3. Egyszerűen lepergett a festék a müa. tetősinekről. Hál' isten szó nélkül cserélték. 4. Kezd peregni a festék a hátsó lökhárítóról. x.? A fedélzetin nem tudom bekapcsolni az óra RDS szinkronizációt. Clolck sync. off és ne hajlandó on lenni. A kereskedés szerint ez levan tiltva az autóban. Pont csak ez az egy????? Kinek mi a tapasztalata? ez az x...hogy van? Nekem is van fedélzeti,de lövésem sem volt róla,hogy ilyet egyáltalán lehet rajta állítani... Hogyan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.l Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 ez az x...hogy van? Nekem is van fedélzeti,de lövésem sem volt róla,hogy ilyet egyáltalán lehet rajta állítani... Hogyan?? Igazából ez nem is a fedélzetitől függ ha jobban belegondolok. Fejből írom, de lehet, hogy tévedek: Setting gomb -> System -> Clock.sync.off/on (nálam nem lesz on) Ha jól emléxem az első paraméter a System-be. A fent leírt problémáimra senki nem tud válaszolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 ... 1. legelőször ropog-nyikorog a hátulja (kereskedés szerint ismert széria hiba) szlient hézagolás. Egy darabig jó volt most megint kezdi. 2. Egyesből kettesbe vátásnál néha kicsit vagy nagyon ugrik kifelé a váltó. 2 hónap után hajlandó megjavítani a szervíz (márha sikerül neki) 3. Egyszerűen lepergett a festék a müa. tetősinekről. Hál' isten szó nélkül cserélték. 4. Kezd peregni a festék a hátsó lökhárítóról. ... 1. ez a hézagolás mit takar? Csak mert a szilenteket tudtommal nem szokták... azokat cserélni szokás más típusoknál. 2. ez a kiugrás mire értendő? Nagyot mozdul a kar? vagy kilöki a sebességet? 3. új autó, és pereg a festék? hmmm... gyanús 4. szintén gyanús... Honnan vetted a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 1.) Volt valami probléma a szilenteknél, amit a gyári előírás alapján úgy javítottak, hogy vmi műanyag hézagológyűrűt építettek be... 3-4.) érdekes probléma, ilyet még senki más nem írt. Lökhárítónál arra gondolnék, hogy valami gyökér parkolásnál nekiment. Mivel elég jó anyagból van, kisebb koccnál nem deformálódik, viszont a festék berepedezhet... Tetősínre lövésem sincs... x.) szvsz ne akarj RDS-ről órát szinkronizálni. :unsure: Ezt általában GPS-ről szoktak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.l Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Igazából ez nem is a fedélzetitől függ ha jobban belegondolok. Fejből írom, de lehet, hogy tévedek: Setting gomb -> System -> Clock.sync.off/on (nálam nem lesz on) Ha jól emléxem az első paraméter a System-be. A fent leírt problémáimra senki nem tud válaszolni? Setting gomb -> System -> Ok gomb -> Clock.sync.off egész pontosan. Szóval ez működik valakinél??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.l Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 1. ez a hézagolás mit takar? Csak mert a szilenteket tudtommal nem szokták... azokat cserélni szokás más típusoknál. 2. ez a kiugrás mire értendő? Nagyot mozdul a kar? vagy kilöki a sebességet? 3. új autó, és pereg a festék? hmmm... gyanús 4. szintén gyanús... Honnan vetted a kocsit? Soproni márkakereskedés 1. Ők azt mondták, hogy hézagolják nem tudom, hogy ezalatt mit értenek 2. amikor húzom kifele 1-ből néha megugrik. Ezt nehéz leírni, de elég nagy hangja tud lenni 3. ők is vakarták a fejüket miután kicserélték (először tőlem kérdezik, hogy mit kezdjenek vele JÓ VICC JÓT RÖHÖGTEM) 4. lökhátító Biztos, hogy nem külső hatás. A hátsó lámpabúra alatt. Semmi sérülésnyom. Mivel csak kézzel mosom az autó ezért vettem észre (aprólékosan centiről-centire törlöm szárazra és közben bosszankodom) külömben nem látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Soproni márkakereskedés 1. Ők azt mondták, hogy hézagolják nem tudom, hogy ezalatt mit értenek 2. amikor húzom kifele 1-ből néha megugrik. Ezt nehéz leírni, de elég nagy hangja tud lenni 3. ők is vakarták a fejüket miután kicserélték (először tőlem kérdezik, hogy mit kezdjenek vele JÓ VICC JÓT RÖHÖGTEM) 4. lökhátító Biztos, hogy nem külső hatás. A hátsó lámpabúra alatt. Semmi sérülésnyom. Mivel csak kézzel mosom az autó ezért vettem észre (aprólékosan centiről-centire törlöm szárazra és közben bosszankodom) külömben nem látni. 2. Nem arra gondolsz, hogy amikor nyomod neki nyélgázzal egyesben és váltod a kettest nem feltétlenül 100%osan pontosan/erősen? Akkor szokott így tiltakozni nekem,ha ilyen van és a fordulat 5ezer körül van... Ha erőteljesen rakom be a fokozatot,akkor nem csinál ilyet... Ha nagyon gyengén, akkor be sem veszi a kettest... Amúgy viccces,hogy intenzív gyorsításos váltásnál kettesben is megpörög a kerék kicsit:):unsure::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Sziasztok! Tud róla valaki be lehet-e állítani valahogy, hogy mutassa az autó a pillanatnyi fogyasztást? Ha valakit érdelkel van pdf-ben leírásom a cd 50, 60, 80-as rádiókról. pz Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Hali engem érdekelne a pdf dokumentum.Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hali engem érdekelne a pdf dokumentum.Előre is köszi. Itt a cd leírása! http://www.bari012.extra.hu/download.php?f...866148f48fef193 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Itt a cd leírása! http://www.bari012.extra.hu/download.php?f...866148f48fef193 Köszi de valamiért nem birom letölteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Köszi de valamiért nem birom letölteni Itt egy másik link. Ez tuti működik. pz http://www.gigasize.com/get.php?d=pv9xyg4c22f Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valakit, aki az 1,7 cdti Astrám komputerébe be tudja programozni az automata ajtózárást, a pillanatnyi és egyéb fogyasztások megjelenítését, esetleg az ablakfelhúzást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valakit, aki az 1,7 cdti Astrám komputerébe be tudja programozni az automata ajtózárást, a pillanatnyi és egyéb fogyasztások megjelenítését, esetleg az ablakfelhúzást. Egy része megoldható :lol: automata zárást azt nem hiszem hogy lehet mer csak 2004 év végéig lehet aktiválni Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Egy része megoldható :lol: automata zárást azt nem hiszem hogy lehet mer csak 2004 év végéig lehet aktiválni Szia! Esetleg tudnál valakit aki meg tudja csináni. pz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Szia! Esetleg tudnál valakit aki meg tudja csináni. pz Kecskeméten a beépített szervizesünk meg tudja csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
somagyik Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Kecskeméten a beépített szervizesünk meg tudja csinálni :lol: Köszi! Ha nem boldogulok Pesten jelentkezem. pz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts