Dark Angel Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Miután elolvastam ezt kicsit elbizonytalanodtam... Lehet hogy rosszul emlékszem, és 9V-ról működik a cucc? Esetleh keresd itt a fórumon Opel_16V-t neki is vannak ilyen jellegű tapasztalatai. Ezen felül ha nem akarsz szívni, keresd fel a XIII ker. Alig utcában található Haudek autóműszer javító műhelyt. Szerintem a helyszínen ki is veszik a műszeregységed, meg helyre is pofozzák, és mindezt általában elfogadható áron. Az összes bowdenes km órás Opelnél kicsit macerás kivenni a műszeregységet (asszem ki kell szerelni a biztosíték táblát, és onnan kell felnyúlni hogy levedd a bowdent az óráról, legalábbis a Vectra/Calibra esetén ez az eljárás.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 én meg ugy emlékszem hogy fix 10V nak kell lenni....... nekem a kadettomon is csaltak a müszerek, és nem a feszültség stabilizátornak volt baja, hanem egyszerüen a müszer lehetett kikopva, és az csalt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunluigi Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 én meg ugy emlékszem hogy fix 10V nak kell lenni....... nekem a kadettomon is csaltak a müszerek, és nem a feszültség stabilizátornak volt baja, hanem egyszerüen a müszer lehetett kikopva, és az csalt......9V;10V;12V :? na ebből műhely lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 TCA700Y-nak hívják, és 10V-os stab IC. De nem jellemző a halála, ha meg mégis, akkor teljesen elmúlik, és nem más értéket ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 :toothy7: én nyertem :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunluigi Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 TCA700Y-nak hívják, és 10V-os stab IC. De nem jellemző a halála, ha meg mégis, akkor teljesen elmúlik, és nem más értéket ad.Na akkor csak nem lettem okosabb... én még mindíg azt hangoztatom hogy valami kondi szokta beadni az unalmast mert el kezd kiszáradni (tehát valoszínűleg elkó) persze ezt csak halottam... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Akkor most kimérem mégeccer ezt a TCA 700 Y-t , 10,02 Volt érkezik a tankszintjelzőre, de a másik oldalon meg 8,93 Volt feszülstége van ennek az ICnek, és ezt most nem értem nagyonnemértem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 TCA700Y-nak hívják, és 10V-os stab IC. De nem jellemző a halála, ha meg mégis, akkor teljesen elmúlik, és nem más értéket ad. Nekem 2 C Asconában is elszállt, és hülyeségeket mutatott. Pont ilyet nem kaptam, és 7810-el helyettesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lassze Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Sziasztok! Kadett GSI digit műszerfalat szedett már szét valaki? Az a gondom, hogy a napi számlálót nem tudom nullázni, ráadásul van hogy a akad a számláló. Gondoltam szétszedném megnézni mi lehet a gond, de előtte azért érdeklődnék, hogy szét lehet-e egyáltalán szedni, és van-e rá esélyem, hogy megoldjam a gondot? Köszi Lacy Link to comment Megosztás: More sharing options...
shoni Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok!Tudna segíteni valaki hogy milyen foglalatú ízzó szerelhető be a 89-es E kadettem műszerfalába????Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok!Tudna segíteni valaki hogy milyen foglalatú ízzó szerelhető be a 89-es E kadettem műszerfalába????Előre is köszi! Rizsszem izzónak hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Rizsszem izzónak hívják. nem ez volt a kérdés... :lol: meg amúgy is ez elég tág amit írtál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 nem ez volt a kérdés... :lol: meg amúgy is ez elég tág amit írtál... :lol: Ez a neve. :lol: Nemtom mi a problémád? Ki ne cseréljem helyette? Vagy menjek el a benzinkútra és vegyek neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ez a neve. :lol: Nemtom mi a problémád? Ki ne cseréljem helyette? Vagy menjek el a benzinkútra és vegyek neki? Ebben a sorrendben Tomi és különben is kérj elnézést hogy válaszolni mertél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ez a neve. :lol: Nemtom mi a problémád? Ki ne cseréljem helyette? Vagy menjek el a benzinkútra és vegyek neki? Az oké, hogy ez a neve! :lol: Nincs problémám, csak mint írtam, ez elég tág, hogy rizsszem izzó... konkrétan a kadettéba milyen kell? Köszi nem kell kicserélned....venned sem kell,és nem is kell a válasz már, mert más fórumon megtaláltam... :lol: Bocsi, hogy meg lett kérdezve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
shoni Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Az oké, hogy ez a neve! :lol: Nincs problémám, csak mint írtam, ez elég tág, hogy rizsszem izzó... konkrétan a kadettéba milyen kell? Köszi nem kell kicserélned....venned sem kell,és nem is kell a válasz már, mert más fórumon megtaláltam... :lol: Bocsi, hogy meg lett kérdezve... :lol: Köszi Csabi!!!4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fissile Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Sziasztok! Segítségeteket kérném, hogy lehet kipróbálni egy gsi digit műszerfalat, hogy egyáltalán működik, anélkül, hogy beépíteném? Egy angol fórumon olvastam, hogy az x8 és x9 csatlakozók +12V(fekete) és föld lábait (barna) össze kell kötni, és áramot kell neki adni. Ez igaz lehet? Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsilka Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Sziasztok! Nekem egy GSI műszerfal kellene! Nem tud valaki eladót??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts