Guest Elküldve December27, 2003 Elküldve December27, 2003 Üdvözletem! Tud-e valaki segíteni, hogy a műszerfalon található nyomógombos kapcsolók mit működtetnek? Kettőről tudom, az egyik a hátsó ködlámpa, a másik meg az ülésfűtés. Viszont van még kettő, ami be van kötve, mert ha ráteszek egy kapcsolót, akkor világít. Nade mit kapcsolok?! :shock: Opel Kadett 1.6D "E". Köszi előre is. Csaba U.i.: Lehetséges az autómata váltó olaj előfűtés?
FBalazs Elküldve December29, 2003 Elküldve December29, 2003 másik kettő: másik oldali ülésfűtés első ködlámpa (legalább is ez szokott lenni :) )
Guest Elküldve Január3, 2004 Elküldve Január3, 2004 másik kettő: másik oldali ülésfűtés első ködlámpa (legalább is ez szokott lenni :) ) Köszönöm szépen! Mint kiderült, csupán csak előkészítés az a két vakdugó, hiába van bekábelezve... :lol: Csaba
tgabika76 Elküldve Január22, 2004 Elküldve Január22, 2004 Helló! A jobb oldali vakdugók helyére hol lehetne találni gyári kapcsolókat, mert nem akarom elcsúfítani a műszerfalat mindenféle nem odaillő dolgokkal, és eddig ahol néztem (bontók, miegymás) nem lehetett találni. Konkrét cím és ármegjelölés (nagyságrendileg, kb.) érdekelne.
FBalazs Elküldve Január28, 2004 Elküldve Január28, 2004 Rosszul keresed 8) Úgy keresd, hogy Pontiac TransAM-hoz lesz. Abban ez benne volt, mint szokásos széria extra... bye
Qpack Elküldve Május11, 2004 Elküldve Május11, 2004 Helló! A jobb oldali vakdugók helyére hol lehetne találni gyári kapcsolókat, mert nem akarom elcsúfítani a műszerfalat mindenféle nem odaillő dolgokkal, és eddig ahol néztem (bontók, miegymás) nem lehetett találni. Konkrét cím és ármegjelölés (nagyságrendileg, kb.) érdekelne. A középkonzolba valókra gondolsz...Én még anno a D Kadetthez is tudtam venni pár éve bontóba, de akkor is igen borsos volt..ha jól emlékszem vagy 2 rugót elkértek érte... :shock: szerintem több bontót keress fel..Én anno az aszódiba találtam az említettet, de nem tudom azóta megvan e még egyáltalán az a bontó.. :?
tgabika76 Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 A középkonzolba valókra gondolsz...Én még anno a D Kadetthez is tudtam venni pár éve bontóba, de akkor is igen borsos volt..ha jól emlékszem vagy 2 rugót elkértek érte... :shock: szerintem több bontót keress fel..Én anno az aszódiba találtam az említettet, de nem tudom azóta megvan e még egyáltalán az a bontó.. :? Középkonzolba :?: :?: Ugyan most épp megújítás alatt van az autóm, és már egy hónapja nem ültem benne, de emlékeim szerint a Kadett E középkonzolában nincs is semmilyen kapcsoló (leszámítva a szellőzés/hátsóablakfűtés kapcsolóját). Nem, én a műszercsoport jobb oldalán, a vészvillogó alatt található vakdugók helyére kerestem kapcsolókat, mert a bal oldalra ugyan lehet találni ködlámpakapcsolót, de az nem csereszabatos a másik oldallal. (Asszem gyárilag talán ülésfűtés kapcsolója lehetett ott vmi agyonextrázott versionban.)
Qpack Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 Középkonzolba :?: :?: Ugyan most épp megújítás alatt van az autóm, és már egy hónapja nem ültem benne, de emlékeim szerint a Kadett E középkonzolában nincs is semmilyen kapcsoló (leszámítva a szellőzés/hátsóablakfűtés kapcsolóját). Nem, én a műszercsoport jobb oldalán, a vészvillogó alatt található vakdugók helyére kerestem kapcsolókat, mert a bal oldalra ugyan lehet találni ködlámpakapcsolót, de az nem csereszabatos a másik oldallal. (Asszem gyárilag talán ülésfűtés kapcsolója lehetett ott vmi agyonextrázott versionban.) Szerintem majdnem egyről beszélünk csak máshogy :) Én is anno ködlámpa kapcsolót tudtam venni...miért Te mit akarsz beszerelni? ülésfűtést? :wink:
uhuhu Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Szerintem majdnem egyről beszélünk csak máshogy :) Én is anno ködlámpa kapcsolót tudtam venni...miért Te mit akarsz beszerelni? ülésfűtést? :wink: én a régi kadettomba szereltem ülésfűtést, de már nem lehetett rendelni kapcsolót, mert leálltak a gyártásával. Bontóban meg nincs, mert nemsok kadettot szereltek gyárilag ülésfűtéssel.... nekem nem volt első ködlámpám, és az ülésfűtést az első ködlámpa helyére tettem. merthogy csak a Bal1-be volt ülésfűtés. :)
gabo007 Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Uhu! A ködlámpa helyére szereltél ülésfűtést? :shock: Biztos jól nézett ki vele a kocsi.. Gondolom a lökháritón is lehetett utána télen kocsikázni.. :oops: :) 8) :? :roll: :twisted: :) :)
gabo007 Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Ezt elismerem. Télen én is szoktam felrakni füthető üléshuzatot, állat ha beülsz a jéghideg kocsiba és meleg az ülés.. egyetlen hátránya h. jó ha egy telet kibir, csak kinai szar minőségüeket lehet kapni..
uhuhu Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Ezt elismerem. Télen én is szoktam felrakni füthető üléshuzatot, állat ha beülsz a jéghideg kocsiba és meleg az ülés.. egyetlen hátránya h. jó ha egy telet kibir, csak kinai szar minőségüeket lehet kapni.. én a kadettomba gyári ülésfűtéspárnát raktam bele. nagyon király volt. kb 1 perc alatt meleg volt az ülés, és a jéghideg autóba sem fáztál télen. astrába is tervezem beletenni, csak drága. olyan 25 / ülés.
gabo007 Elküldve Június16, 2004 Elküldve Június16, 2004 Akkor maradok a kinainál kétezerért :twisted:
tito1983 Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Hali! Szereztem egy GSI Kadett digit műszerfalat a D Kadettembe. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni valamilyen bekötési rajzzal vagy jó tanáccsal! Elöre is köszi!
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Hali! Szereztem egy GSI Kadett digit műszerfalat a D Kadettembe. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni valamilyen bekötési rajzzal vagy jó tanáccsal! Elöre is köszi! Ez ügyben szerintem keresd Sonique-t az Astra topikban, már van rutinja :) digit műszerfal terén, bár lehet, hogy D-kadettbe még nem szerelt...
uhuhu Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Ez ügyben szerintem keresd Sonique-t az Astra topikban, már van rutinja :) digit műszerfal terén, bár lehet, hogy D-kadettbe még nem szerelt... és az elgonolásom alapján nem is fog. ugyanis némi elektronika hiány van a D kadettnál, ami a digit müszerfalnak nélkülözhetetlen.... PL: nincs utjeladó, vizhőfokjeladó,cpmuter, stb,stb..... bár biztosan meg lehet oldani.
uhuhu Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 mekkora hülye vagyok! Persze hogy meg lehet oldani! csak kell egy csomó minden: utjeladó, a váltóba. kell fordulatszámjel a trafóról. Az öcsém 82-es dizel asconájában is ilyen van :)
kori Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Én a Rekordomba szereltem ü.fűtést mindkét oldalra 8) de tescos olcsót szétvágtam és a kárpit és szivacs közé tettem be,kapcsolót én sem kaptam,így egy kombi hátsó ablakmosókapcsolóját alakítottam át:0 állás ki,1 állás bal 2 állás bal+jobb.Amugy tényleg király :)
fly Elküldve Január12, 2005 Elküldve Január12, 2005 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 91-es Kadettem (C14NZ) műszerfalát szerettem volna kicserélni fordulatszámmérősre, de nem sikerült. A 12 polusú dugón be volt húzva a fordulatszámmérő kábele, de amikor rádugtam egy 90-es előtti műszerfalat a fordulatszámmérő mutatója 2000-et mutatott és nem reagált a gázadásra. Megpróbáltam egy külön kábelen a hall jeladótól is rákötni, de akkor is ugyan az történt. Egy másik fordulatszámmérővel is megpróbáltam, de azzal sem sikerült. Mit tegyek? Segítségeteket előre is köszönöm.
Racce Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 sziasztok!!! szertnék végre találni a D Kadettembe 1 fordszámmérős műszerfalat!! SEGÍTSETEK :) :D :lol:
tgabika76 Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 sziasztok!!! szertnék végre találni a D Kadettembe 1 fordszámmérős műszerfalat!! SEGÍTSETEK :) :D :lol: A www.opelbonto.hu -n van egy ilyen 5000Ft-ért. Jó lesz? De máskor ne írd be minden topikba :wink:
hunluigi Elküldve Február25, 2005 Elküldve Február25, 2005 Szevasztok! E Kadett üzemanyag, és hűtővízfok műszerek csalnak (lefelé). Azt hallotam hogy kondi cserével időlegesen megoldható a probléma -Hol található(k) a kondik pontosan és milyen értékűek? -Esetleg megoldás a hiba végleges megszüntetésére?
Dark Angel Elküldve Február25, 2005 Elküldve Február25, 2005 Van a műszeregység mögött egy fesztstab IC (fekete, fém rögzítőfüllel, 3 lábú), na valószínűleg az a ludas. A kimenetén (a vezetetékelésből ki lehet sakkozni) fix 12V kell hogy legyen. Sztem bármelyik elektronikai üzletben lehet venni. Ha nincs akkor 7812-vel lehet helyettesíteni, de azt fejjel lefelé kell beszerelni, mert fordított a lábkiosztása. 2-300 FT az egész
hunluigi Elküldve Február25, 2005 Elküldve Február25, 2005 Van a műszeregység mögött egy fesztstab IC (fekete, fém rögzítőfüllel, 3 lábú), na valószínűleg az a ludas. A kimenetén (a vezetetékelésből ki lehet sakkozni) fix 12V kell hogy legyen. Sztem bármelyik elektronikai üzletben lehet venni. Ha nincs akkor 7812-vel lehet helyettesíteni, de azt fejjel lefelé kell beszerelni, mert fordított a lábkiosztása. 2-300 FT az egész Na kössz akkor utána nézek! Bár én valami kondiról olvastam :?
Recommended Posts