Guest Elküldve December27, 2003 Megoszt Elküldve December27, 2003 Üdvözletem! Tud-e valaki segíteni, hogy a műszerfalon található nyomógombos kapcsolók mit működtetnek? Kettőről tudom, az egyik a hátsó ködlámpa, a másik meg az ülésfűtés. Viszont van még kettő, ami be van kötve, mert ha ráteszek egy kapcsolót, akkor világít. Nade mit kapcsolok?! :shock: Opel Kadett 1.6D "E". Köszi előre is. Csaba U.i.: Lehetséges az autómata váltó olaj előfűtés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December29, 2003 Megoszt Elküldve December29, 2003 másik kettő: másik oldali ülésfűtés első ködlámpa (legalább is ez szokott lenni :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január3, 2004 Megoszt Elküldve Január3, 2004 másik kettő: másik oldali ülésfűtés első ködlámpa (legalább is ez szokott lenni :) ) Köszönöm szépen! Mint kiderült, csupán csak előkészítés az a két vakdugó, hiába van bekábelezve... :lol: Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Helló! A jobb oldali vakdugók helyére hol lehetne találni gyári kapcsolókat, mert nem akarom elcsúfítani a műszerfalat mindenféle nem odaillő dolgokkal, és eddig ahol néztem (bontók, miegymás) nem lehetett találni. Konkrét cím és ármegjelölés (nagyságrendileg, kb.) érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Rosszul keresed 8) Úgy keresd, hogy Pontiac TransAM-hoz lesz. Abban ez benne volt, mint szokásos széria extra... bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Helló! A jobb oldali vakdugók helyére hol lehetne találni gyári kapcsolókat, mert nem akarom elcsúfítani a műszerfalat mindenféle nem odaillő dolgokkal, és eddig ahol néztem (bontók, miegymás) nem lehetett találni. Konkrét cím és ármegjelölés (nagyságrendileg, kb.) érdekelne. A középkonzolba valókra gondolsz...Én még anno a D Kadetthez is tudtam venni pár éve bontóba, de akkor is igen borsos volt..ha jól emlékszem vagy 2 rugót elkértek érte... :shock: szerintem több bontót keress fel..Én anno az aszódiba találtam az említettet, de nem tudom azóta megvan e még egyáltalán az a bontó.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 A középkonzolba valókra gondolsz...Én még anno a D Kadetthez is tudtam venni pár éve bontóba, de akkor is igen borsos volt..ha jól emlékszem vagy 2 rugót elkértek érte... :shock: szerintem több bontót keress fel..Én anno az aszódiba találtam az említettet, de nem tudom azóta megvan e még egyáltalán az a bontó.. :? Középkonzolba :?: :?: Ugyan most épp megújítás alatt van az autóm, és már egy hónapja nem ültem benne, de emlékeim szerint a Kadett E középkonzolában nincs is semmilyen kapcsoló (leszámítva a szellőzés/hátsóablakfűtés kapcsolóját). Nem, én a műszercsoport jobb oldalán, a vészvillogó alatt található vakdugók helyére kerestem kapcsolókat, mert a bal oldalra ugyan lehet találni ködlámpakapcsolót, de az nem csereszabatos a másik oldallal. (Asszem gyárilag talán ülésfűtés kapcsolója lehetett ott vmi agyonextrázott versionban.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Középkonzolba :?: :?: Ugyan most épp megújítás alatt van az autóm, és már egy hónapja nem ültem benne, de emlékeim szerint a Kadett E középkonzolában nincs is semmilyen kapcsoló (leszámítva a szellőzés/hátsóablakfűtés kapcsolóját). Nem, én a műszercsoport jobb oldalán, a vészvillogó alatt található vakdugók helyére kerestem kapcsolókat, mert a bal oldalra ugyan lehet találni ködlámpakapcsolót, de az nem csereszabatos a másik oldallal. (Asszem gyárilag talán ülésfűtés kapcsolója lehetett ott vmi agyonextrázott versionban.) Szerintem majdnem egyről beszélünk csak máshogy :) Én is anno ködlámpa kapcsolót tudtam venni...miért Te mit akarsz beszerelni? ülésfűtést? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Szerintem majdnem egyről beszélünk csak máshogy :) Én is anno ködlámpa kapcsolót tudtam venni...miért Te mit akarsz beszerelni? ülésfűtést? :wink: én a régi kadettomba szereltem ülésfűtést, de már nem lehetett rendelni kapcsolót, mert leálltak a gyártásával. Bontóban meg nincs, mert nemsok kadettot szereltek gyárilag ülésfűtéssel.... nekem nem volt első ködlámpám, és az ülésfűtést az első ködlámpa helyére tettem. merthogy csak a Bal1-be volt ülésfűtés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Uhu! A ködlámpa helyére szereltél ülésfűtést? :shock: Biztos jól nézett ki vele a kocsi.. Gondolom a lökháritón is lehetett utána télen kocsikázni.. :oops: :) 8) :? :roll: :twisted: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 amugy az ülésfűtés nagyon jó dolog..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Ezt elismerem. Télen én is szoktam felrakni füthető üléshuzatot, állat ha beülsz a jéghideg kocsiba és meleg az ülés.. egyetlen hátránya h. jó ha egy telet kibir, csak kinai szar minőségüeket lehet kapni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Ezt elismerem. Télen én is szoktam felrakni füthető üléshuzatot, állat ha beülsz a jéghideg kocsiba és meleg az ülés.. egyetlen hátránya h. jó ha egy telet kibir, csak kinai szar minőségüeket lehet kapni.. én a kadettomba gyári ülésfűtéspárnát raktam bele. nagyon király volt. kb 1 perc alatt meleg volt az ülés, és a jéghideg autóba sem fáztál télen. astrába is tervezem beletenni, csak drága. olyan 25 / ülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Akkor maradok a kinainál kétezerért :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tito1983 Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Hali! Szereztem egy GSI Kadett digit műszerfalat a D Kadettembe. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni valamilyen bekötési rajzzal vagy jó tanáccsal! Elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Hali! Szereztem egy GSI Kadett digit műszerfalat a D Kadettembe. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni valamilyen bekötési rajzzal vagy jó tanáccsal! Elöre is köszi! Ez ügyben szerintem keresd Sonique-t az Astra topikban, már van rutinja :) digit műszerfal terén, bár lehet, hogy D-kadettbe még nem szerelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Ez ügyben szerintem keresd Sonique-t az Astra topikban, már van rutinja :) digit műszerfal terén, bár lehet, hogy D-kadettbe még nem szerelt... és az elgonolásom alapján nem is fog. ugyanis némi elektronika hiány van a D kadettnál, ami a digit müszerfalnak nélkülözhetetlen.... PL: nincs utjeladó, vizhőfokjeladó,cpmuter, stb,stb..... bár biztosan meg lehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 mekkora hülye vagyok! Persze hogy meg lehet oldani! csak kell egy csomó minden: utjeladó, a váltóba. kell fordulatszámjel a trafóról. Az öcsém 82-es dizel asconájában is ilyen van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Én a Rekordomba szereltem ü.fűtést mindkét oldalra 8) de tescos olcsót szétvágtam és a kárpit és szivacs közé tettem be,kapcsolót én sem kaptam,így egy kombi hátsó ablakmosókapcsolóját alakítottam át:0 állás ki,1 állás bal 2 állás bal+jobb.Amugy tényleg király :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fly Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 91-es Kadettem (C14NZ) műszerfalát szerettem volna kicserélni fordulatszámmérősre, de nem sikerült. A 12 polusú dugón be volt húzva a fordulatszámmérő kábele, de amikor rádugtam egy 90-es előtti műszerfalat a fordulatszámmérő mutatója 2000-et mutatott és nem reagált a gázadásra. Megpróbáltam egy külön kábelen a hall jeladótól is rákötni, de akkor is ugyan az történt. Egy másik fordulatszámmérővel is megpróbáltam, de azzal sem sikerült. Mit tegyek? Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 sziasztok!!! szertnék végre találni a D Kadettembe 1 fordszámmérős műszerfalat!! SEGÍTSETEK :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 sziasztok!!! szertnék végre találni a D Kadettembe 1 fordszámmérős műszerfalat!! SEGÍTSETEK :) :D :lol: A www.opelbonto.hu -n van egy ilyen 5000Ft-ért. Jó lesz? De máskor ne írd be minden topikba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunluigi Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Szevasztok! E Kadett üzemanyag, és hűtővízfok műszerek csalnak (lefelé). Azt hallotam hogy kondi cserével időlegesen megoldható a probléma -Hol található(k) a kondik pontosan és milyen értékűek? -Esetleg megoldás a hiba végleges megszüntetésére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Van a műszeregység mögött egy fesztstab IC (fekete, fém rögzítőfüllel, 3 lábú), na valószínűleg az a ludas. A kimenetén (a vezetetékelésből ki lehet sakkozni) fix 12V kell hogy legyen. Sztem bármelyik elektronikai üzletben lehet venni. Ha nincs akkor 7812-vel lehet helyettesíteni, de azt fejjel lefelé kell beszerelni, mert fordított a lábkiosztása. 2-300 FT az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunluigi Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Van a műszeregység mögött egy fesztstab IC (fekete, fém rögzítőfüllel, 3 lábú), na valószínűleg az a ludas. A kimenetén (a vezetetékelésből ki lehet sakkozni) fix 12V kell hogy legyen. Sztem bármelyik elektronikai üzletben lehet venni. Ha nincs akkor 7812-vel lehet helyettesíteni, de azt fejjel lefelé kell beszerelni, mert fordított a lábkiosztása. 2-300 FT az egész Na kössz akkor utána nézek! Bár én valami kondiról olvastam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts