zaza73 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 ITT, de mint látom neked sem a szomszédban van. Hát igen, de ha oda kerülök, akkor egyszer megéri meglátogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Nem tudom, hogy a részecskeszűrő mennyit oszt vagy szoroz, de ha nyüglődni fogok vele, akkor egy darab cső veszi át a helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Üdv! Katalizátorral nincs egybe. Teljesen különálló dob. Ki lehet iktatni, a lényeg, hogy ha fizikailag ki van iktatva, akkor szoftveresen is ki kell. Nekem van Op-Com, én azzal nézem meg, hány % a telítettség. Regenerálást is el tudok vele indítani. Megkérdezhetem, hogy honnan és mennyiért lehet Op-Com-ot szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Ma szétszedtem a 19DTH motorom AGR szelepét, és kipucoltam. Teszek fel pár képet, érdemes megnézni milyen volt: Klassz lett, tiszta új, a neve pedig EGR (Exhaust Gas Recirculation). Szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Klassz lett, tiszta új, a neve pedig EGR (Exhaust Gas Recirculation). Szerintem :lol: Németeknél szokták agr-nek hívni............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Németeknél szokták agr-nek hívni............. Én kérek elnézést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Én kérek elnézést :lol: Abgas recirkulation :lol: Hülye krautok különcködnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Abgas recirkulation :lol: Hülye krautok különcködnek :D Jogos, én is elnézést kérek! :lol: Bár mentségemre legyen mondva, a német nyelv inkább az erősségem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Megkérdezhetem, hogy honnan és mennyiért lehet Op-Com-ot szerezni? http://www.op-com.hu/default_HU.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 http://www.op-com.hu/default_HU.aspx Ez nekem egy kicsit drága, viszont rákerestem neten, bár nem tudom, hogy pl. ezzel mennyire lehetne belekukucskálni az autóba.. http://racing-bazar.hu/egyeb/szerszam/opel...b_magyar_olcson Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ez nekem egy kicsit drága, viszont rákerestem neten, bár nem tudom, hogy pl. ezzel mennyire lehetne belekukucskálni az autóba.. http://racing-bazar.hu/egyeb/szerszam/opel...b_magyar_olcson Ilyet kinálgattam nemrég eladásra én is, tökéletes, mindig igazat mondott eddig :lol: Az ár kicsit húzós, 25 fontért vettem az ebay-en anno. szerk: KLIKK IDE, 5 fontért postáz Mo-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyh1990 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 hali! a c20let beszerelhető 2003as évjáratú vectra c-be??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 hali! a c20let beszerelhető 2003as évjáratú vectra c-be??? Persze,csak egy élmény lehet az elektronikával összehozni,a papirozásról nem is beszélve.Akkor már inkább Z20NET,azzal gyártották is,vagy valami hasonlóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 hali! a c20let beszerelhető 2003as évjáratú vectra c-be??? Én inkább A vagy B corsába, esetleg kadettbe tenném, csak a jobbos motortartót kell átalakítani, és a kis kasznit legalább viszi, mint a rongyot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Sziasztok! Még mindig a kifújással küzdök. Ma sikerült aknát kerítenem, alá tudtam menni az autónak. Leszedtem az alsó műanyag légterelőt, hogy lássak. Csatolom a képet, a turbó alatt minden korom. http://kep.psharing.com/581603.jpg Ott fúj ki valahol, de látni nem láttam hol, a turdó, és a hűtő közti kis hővédő lemezt meg még mindig nem tudtam leszerelni, mert belső torx nyílású csavarral van fent rögzítve, nekem azokból meg csak 8-asig van, az pedig kicsi hozzá. Szervizes fórumozók, vagy bárki aki ért hozzá, szenvedett már ettől, nem tud nekem segíteni, hogy mi szokott ilyenkor a hiba lenni? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 szerintem a turbonál fúj ki, a kipufogó csonk tömités szokott.... sokszor ilyenkor már a tőcsavar is bele szokott törni a hengerfejbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 szerintem a turbonál fúj ki, a kipufogó csonk tömités szokott.... sokszor ilyenkor már a tőcsavar is bele szokott törni a hengerfejbe..... Köszi! A kipufogó sor tömítésére gondolsz, vagy a leömlő, és a turbó közötti tömítésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 a kipufogó sor tömitést szoktuk cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 a kipufogó sor tömitést szoktuk cserélni Értem. Már néztem is a tömítést, annyira nem veszélyes. Azt szeretném még megkérdezni, hogy ehhez a művelethez kiveszitek a hűtőket is, vagy kiszenveditek anélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Értem. Már néztem is a tömítést, annyira nem veszélyes. Azt szeretném még megkérdezni, hogy ehhez a művelethez kiveszitek a hűtőket is, vagy kiszenveditek anélkül? mi a komplett elejét lebontjuk, hütők ki...szerintem anélkül nem is tudod megcsinálni, mert összenyomoritod a hütőt, és az alsó csavarokhoz nem is férsz hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Hello Bocs, hogy beleszólok, de...Kettő ilyet cseréltem eddig: Az egyiknél egy beletört tőcsavar miatt fújt ki, és nem szorította a kipufogó csonkot a hengerfejhez. A dolog szépsége, hogy mélyen a hengerfejbe volt beletörve a csavar, esélytelen lett volna a helyén kiszedni. Hengerfej le, a csavar maradvány úgy lett kiszikráztatva. A másiknál meg maga a kipufogó csonk volt elrepedve, vagy 4-5 centi hosszan, oda hoztak egy másikat. Ugye az a szép, hogy turbóval együtt van. De ha jól rémlik, garanciába is cseréltem már repedés miatt csonkot. Egyébként le lehet szedni hűtő kiszerelés nélkül, de nem egyszerű. Ha azt a hővédő lemezt sikerül levenni, onnan már egyszerűbb, és külön le kell venni az előkatalizátort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! A következő érdekességet vettem észre a napokban: 1.9 varázsdízel (automata) melegen, jellemzően 1800-2200 közti fordulat tartományban, normál gyorsításkor (ha tolom neki, meg ha csordogálok, akkor nem) ránt néhányat. Mint mikor kéziváltósnál túl alacsony a fordulat, és vissza kéne váltani. 140/tempomat mellett is, ha jön egy emelkedő, ugyanezt csinálja, ha áthúzom manualba akkor is. Hibakód semmi, szakszerviz ennek hiányában nem nyilatkozik. Váltós szaki szerint nem váltó, elektronikás ember szerint öntsek bele catacleant. Nem az az idegesítő, hogy költeni kell rá, hanem hogy nem tudom mi a baja. :lol: Valaki járt már hasonló cipőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! A következő érdekességet vettem észre a napokban: 1.9 varázsdízel (automata) melegen, jellemzően 1800-2200 közti fordulat tartományban, normál gyorsításkor (ha tolom neki, meg ha csordogálok, akkor nem) ránt néhányat. Mint mikor kéziváltósnál túl alacsony a fordulat, és vissza kéne váltani. 140/tempomat mellett is, ha jön egy emelkedő, ugyanezt csinálja, ha áthúzom manualba akkor is. Hibakód semmi, szakszerviz ennek hiányában nem nyilatkozik. Váltós szaki szerint nem váltó, elektronikás ember szerint öntsek bele catacleant. Nem az az idegesítő, hogy költeni kell rá, hanem hogy nem tudom mi a baja. :lol: Valaki járt már hasonló cipőben? Szia! Szerintem se az automata váltódal lesz a gond, mert nekem is csinálja, pedig manuál váltóm van. Tisztító löttyök az üzemanyagba semmit se érnek. (próbáltam én is párat, haverom is) Olvastam már olyat, hogy motorvezérlő szoftver frissítése megoldja a dolgot, ha nem a legújabb van rajt persze. Sokan írták azt, hogy az AGR vagy EGR szelep eltömődött, és miután kitisztították, megszűnt a hiba. (kitisztítottam, nekem nem segített) Egy szerelő már olyat is mondott, hogy a kettős tömegű lendkerék miatt rángat. (tudom, hogy már nem a legjobb állapotú az enyémbe, de nem hiszem, hogy amiatt csinálja) Szóval egyenlőre még nem jöttem rá, mitől lehet. De vannak itt tapasztalt szerelő márkatársak, ők biztos tudnak okos dolgokat mondani mitől lehet, én még nem jöttem rá, ezért csak annyiban tudtam segíteni mitől nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Szia! Szerintem se az automata váltódal lesz a gond, mert nekem is csinálja, pedig manuál váltóm van. Tisztító löttyök az üzemanyagba semmit se érnek. (próbáltam én is párat, haverom is) Olvastam már olyat, hogy motorvezérlő szoftver frissítése megoldja a dolgot, ha nem a legújabb van rajt persze. Sokan írták azt, hogy az AGR vagy EGR szelep eltömődött, és miután kitisztították, megszűnt a hiba. (kitisztítottam, nekem nem segített) Egy szerelő már olyat is mondott, hogy a kettős tömegű lendkerék miatt rángat. (tudom, hogy már nem a legjobb állapotú az enyémbe, de nem hiszem, hogy amiatt csinálja) Szóval egyenlőre még nem jöttem rá, mitől lehet. De vannak itt tapasztalt szerelő márkatársak, ők biztos tudnak okos dolgokat mondani mitől lehet, én még nem jöttem rá, ezért csak annyiban tudtam segíteni mitől nem. Már megvolt minden, EGR fénylik, mint a tücsöké (youtube-on van videó, hogy lehet még a tekercset is tisztítani, mert oda is bemegy a korom) injektorok csatlakozását, vezetékét átnéztem, lendkerék ebben nincs, szoftverek kb 2 hónapja lettek frissítve, gondolom ez nem olyan, mint a vírusírtó, hogy naponta kell :lol: Most várom az isteni villáskulcs megjelenését, hátha előrébb leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! A következő érdekességet vettem észre a napokban: 1.9 varázsdízel (automata) melegen, jellemzően 1800-2200 közti fordulat tartományban, normál gyorsításkor (ha tolom neki, meg ha csordogálok, akkor nem) ránt néhányat. Mint mikor kéziváltósnál túl alacsony a fordulat, és vissza kéne váltani. 140/tempomat mellett is, ha jön egy emelkedő, ugyanezt csinálja, ha áthúzom manualba akkor is. Hibakód semmi, szakszerviz ennek hiányában nem nyilatkozik. Váltós szaki szerint nem váltó, elektronikás ember szerint öntsek bele catacleant. Nem az az idegesítő, hogy költeni kell rá, hanem hogy nem tudom mi a baja. :lol: Valaki járt már hasonló cipőben? Szerelő beül melléd,diagnosztika rákötve és élő adatokat kell mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts