Cruelthar Elküldve Február5, 2021 Megoszt Elküldve Február5, 2021 Sziasztok ! Vectra c z19dth cim modul problémám van elvileg a kormányszög jeladót nem lehet kalibrálni valamiért elutasítja ha próbálkozunk valakinek valami ötlet mit lehet vele csinálni? Valamint ki kértem az autó security kódját de azzal se engedi ! Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
controls65 Elküldve Február8, 2021 Megoszt Elküldve Február8, 2021 Sziasztok! Sajnálom, hogy ide kell beírjak, csak még új vagyok és nem tudok posztolni :(. A segítségetekre illetve a tapasztalataitokra lenne hatalmas szükségem. 2004-es Opel H Astra Z16XEP a következő problémát dobta fel nálam amire még mindig keresem a megoldást C0460-5A Kormányszög érzékelő jel áramkör névleges tartomány/teljesítmény Mi lenne a teendő valaki letudná írni nekem? Köszönöm szépen előre is válaszaitok szép napot kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turul Elküldve Február9, 2021 Megoszt Elküldve Február9, 2021 Üdv! Csak tipp, de erős a gyanúm, hogy a CIM modul lesz a problémás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Halma Elküldve Április13, 2021 Megoszt Elküldve Április13, 2021 Sziasztok tudna valaki esetleg segíteni hogy a computer a megtehető km helyén miért azt írja reggel óta hogy "F,,. Ja bocsi 2004-es Vectra c 1.9 cdti 150 lovas. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TimKing Elküldve Április14, 2021 Megoszt Elküldve Április14, 2021 (edited) Sajnálom, talán rossz dolgot írtam... Szeretnék vásárolni egy új Opel Astra hibridet - van-e nyilvánvaló problémája ? Ez egy jó vásárlás ? Módosítva Április14, 2021 : TimKing Link to comment Megosztás: More sharing options...
Privilege Elküldve Május1, 2021 Megoszt Elküldve Május1, 2021 Sziasztok! Most került hozzám egy C Vectra, aminek nem működött a rendszám világítása. A csonagteri elektronika hibás volt, szét volt benne nyilva egy IC. Vettem egy ugyanolyan gyári számú ugyanolyan AQ kódú biztosíték dobozt. Minden tökéletesen működik, kivéve a csomagter zár. Az nem nyílik, úgy kellett bemászni az utastér felől hogy a kárpitot levéve ki tudjam nyitni. Próbaképpen visszatéve az eredeti biztosíték dobozt működik a zár. Kell ezt tanítani az autóhoz, vagy mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts