vectra mikike Elküldve Január27, 2016 Megoszt Elküldve Január27, 2016 1 hour ago, Somi írta: Lehet állítani a lámpák magasságán, van egy alapbeállítás, és ahhoz képest szintez a gyári magasságállító! Minden eggyes inditasnál csinál egy színezést de akkor is lent világítanak! Egyébként kanyar követős. (pár napja volt rajta lengőkar cserélve mind a két oldalon és szerintem a szintező vel lehet valami) Nekem azt mondták hogy újra kéne programozni, na de hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Január30, 2016 Megoszt Elküldve Január30, 2016 Sziasztok! Egy aprócska kérdésem lenne csak. Opel kereskedésben láttam egy C Vectrát (2007-es), 5 év garancia, minden földi jó. Egy valami zavar, h elviekben nincs benne bluetooth. DVD 90-es navi,BC, CID van. Lehet bele utólag, emberi áron BT-t építeni (volt aki azt mondta, h az Opel 400 ezresért szívesen beépíti, ezt érthetően sokallom.) ? Gondolok olyasmire, h előre be van-e kábelezve a helye, akkor bedug, tech2 és öröm. Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Január30, 2016 Megoszt Elküldve Január30, 2016 Sziasztok, 2008-as C Vectrához nem tud valaki első lökhárító alá jobb oldali koptató lemezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Január31, 2016 Megoszt Elküldve Január31, 2016 On 2016. 01. 30. at 10:56, TomH írta: Sziasztok! Egy aprócska kérdésem lenne csak. Opel kereskedésben láttam egy C Vectrát (2007-es), 5 év garancia, minden földi jó. Egy valami zavar, h elviekben nincs benne bluetooth. DVD 90-es navi,BC, CID van. Lehet bele utólag, emberi áron BT-t építeni (volt aki azt mondta, h az Opel 400 ezresért szívesen beépíti, ezt érthetően sokallom.) ? Gondolok olyasmire, h előre be van-e kábelezve a helye, akkor bedug, tech2 és öröm. Köszönöm a válaszokat. Igen lehet utólag, UHP4 modul kell bele, meg egy mikrofon hozzá! Meg persze kábelezés, ha nincs előkészítve! Használtam 35ezer körül mozog egy ilyen modul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 On 2016. 01. 31. at 17:10, Somi írta: Igen lehet utólag, UHP4 modul kell bele, meg egy mikrofon hozzá! Meg persze kábelezés, ha nincs előkészítve! Használtam 35ezer körül mozog egy ilyen modul! Köszöntem, ez azért már barátibb Tech2-vel kell engedélyeztetni vagy csak összerakom és egyből használható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 3 perce, TomH írta: Köszöntem, ez azért már barátibb Tech2-vel kell engedélyeztetni vagy csak összerakom és egyből használható? igen minden programozni kell, ezt is tech2-vel, esetleg frissíteni is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 23 órája, Somi írta: igen minden programozni kell, ezt is tech2-vel, esetleg frissíteni is! Rendben, köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
hatys Elküldve Február8, 2016 Megoszt Elküldve Február8, 2016 (edited) Aki tud segítsen olyan problémám van,hogy a vectra c folyamatosan azt írja nincs ablakmosó folyadék mindent végignéztem de hibát sehol nem találom Módosítva Február13, 2016 : hatys Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Február26, 2016 Megoszt Elküldve Február26, 2016 (edited) Sziasztok! Ha valaki tud olyan emberkét aki ért hozzá vagy szervizeli a gyári TECH2 készüléket kérem jelezze!!!! Nagyon köszi!!! Módosítva Február26, 2016 : viperes Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalman76 Elküldve Március24, 2016 Megoszt Elküldve Március24, 2016 Sziasztok! 2004/09 havi C vectrába be lehet építeni egy CDC40 Opera CD-t? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Március25, 2016 Megoszt Elküldve Március25, 2016 16 órája, kalman76 írta: Sziasztok! 2004/09 havi C vectrába be lehet építeni egy CDC40 Opera CD-t? Köszönöm Jelenleg milyen rádiód van? Ha görgős a kormányod akkor már igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalman76 Elküldve Március27, 2016 Megoszt Elküldve Március27, 2016 On 2016. 03. 24. at 8:53, Somi írta: Jelenleg milyen rádiód van? Ha görgős a kormányod akkor már igen! Szia, CDR2005 van, és nem görgős a kormányom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Március27, 2016 Megoszt Elküldve Március27, 2016 10 órája, kalman76 írta: Szia, CDR2005 van, és nem görgős a kormányom... Akkor macerás mutatvány csatlakoző cserékkel, és egyéb eszközök cseréje szükséges! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalman76 Elküldve Március30, 2016 Megoszt Elküldve Március30, 2016 On 2016. 03. 26. at 22:44, Somi írta: Akkor macerás mutatvány csatlakoző cserékkel, és egyéb eszközök cseréje szükséges! Köszönöm. Akkor tovább gondolkodom, az enyém már nem nagyon eszi már a CD-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurikab Elküldve Április2, 2016 Megoszt Elküldve Április2, 2016 Sziasztok! Több dologban szeretném a Tanácsotokat kérni. Van egy Z19DTH Vectrám (2004.08.). Mostanában több probléma is felütötte a fejét amire sajnos nem találok megoldást. A tempomat-ot eldobálgatja (nagyobb sebességnél és fordulatnál is) - bajuszkapcsolót ill kuplung jeladót cseréltem, de a hiba az továbbra is előfordul. A másik problémám az automatikus központi zár 20-30km óra felett. Az utóbb időben ez is beadta kulcsot és hol működik - hol nem.(de többnyire inkább nem) -Próbáltam a rátanítást az sikerült is, de javulás sajnos az után sem volt. Az autó volt már márkaszervizben is ott javasolták a bajuszkapcsoló cseréjét meg a kuplung jeladót (ezzel kicsit javult a tempomat hiba bár közel sem olyan mint réggen) de utána már mást ők se mondtak. Az ajtó hibára sem tudtak érdemlegeset mondani -gépre dugták, állítgattak rajta, de változás nem volt Bízok benne, hogy Ti tudtok nekem ezekben a problémákban tanácsot adni. Segítségetek és Tanácsotokat Előre is Nagyon Szépen Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 Sziasztok! Tudja e valaki hogy a szervizlampat hogyan kell torolni vagy valahogyan eltuntetni? Tech 2 van! Koszontem ja az auto 2004 vectra 1.8 benzin Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 14 perce, opelesjocco írta: Sziasztok! Tudja e valaki hogy a szervizlampat hogyan kell torolni vagy valahogyan eltuntetni? Tech 2 van! Koszontem ja az auto 2004 vectra 1.8 benzin Hali!Mármint melyik szervízlámpa?A kijelzőn a kulcs vagy a motorhiba jelző,netán az olajcsere jelző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julian Elküldve Április19, 2016 Megoszt Elküldve Április19, 2016 On 2016. 03. 30. at 7:25, kalman76 írta: Köszönöm. Akkor tovább gondolkodom, az enyém már nem nagyon eszi már a CD-t... Szia! Én pont most raktam rá egy AUX kimenetet. Így nincs gond a kormánnyal sem, hangerőt tudok állítani, a léptetést meg a telóról oldom meg, mert azt dugok rá. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy kell bele egy CD, ami folyamatosan megy. Viszont úgy csináltam meg, hogy, ha kihúzom a jack-et, akkor a CD szól, ha bedugom, akkor a teló. Nálam is vacakol a CD rész. Múltkor nem akarta felismerni (eredeti), másik lemezzel kellett piszkálnom, hogy legyen valami. Aztán lejátszotta, de nem akarta kiadni. Egy készülék kiszedést, visszarakást követően érdekes mód kiadta és a következő lemezt (másolt) simán beolvasta. Most az marad benn és majd telóról megy a zene. http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?333778-Delco-Electronics-CDR-2005-Aux-Input-Mod-Done-Properly. http://www.css-haupt.de/vectra/ http://www.css-haupt.de/vectra/zwei/cdr2005_line_in_tel.html Más: A kulcsaimhoz vettem javító készletet. Tokot és gombokat. Ezzel nem is lenne gond, viszont az új toknál van egy piros csík, ami a gombok megnyomásánál felvillanó led fényét engedné ki. Viszont a kulcsaimon nincs led, csak a helyük? Tudja valaki, hogy milyen ellenállás és milyen led van rajta? Esetleg meg tudná nézni? Az autó egy Vectra C Station Wagon és 3 gombos kulcsom van hozzá. Zár nyit egymás mellett, csomagtartó alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalman76 Elküldve Április20, 2016 Megoszt Elküldve Április20, 2016 19 órája, Julian írta: Szia! Én pont most raktam rá egy AUX kimenetet. Így nincs gond a kormánnyal sem, hangerőt tudok állítani, a léptetést meg a telóról oldom meg, mert azt dugok rá. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy kell bele egy CD, ami folyamatosan megy. Viszont úgy csináltam meg, hogy, ha kihúzom a jack-et, akkor a CD szól, ha bedugom, akkor a teló. Nálam is vacakol a CD rész. Múltkor nem akarta felismerni (eredeti), másik lemezzel kellett piszkálnom, hogy legyen valami. Aztán lejátszotta, de nem akarta kiadni. Egy készülék kiszedést, visszarakást követően érdekes mód kiadta és a következő lemezt (másolt) simán beolvasta. Most az marad benn és majd telóról megy a zene. http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?333778-Delco-Electronics-CDR-2005-Aux-Input-Mod-Done-Properly. http://www.css-haupt.de/vectra/ http://www.css-haupt.de/vectra/zwei/cdr2005_line_in_tel.html Szia, Köszönöm a válaszod. Vettem egy NCDC 2013-at +CID kijelzőt és azt szeretném beépíteni vagy beépíttetni. A fórumról csinált már valaki ilyen cserét, és ha igen tudna segíteni? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Április20, 2016 Megoszt Elküldve Április20, 2016 50 perce, kalman76 írta: Szia, Köszönöm a válaszod. Vettem egy NCDC 2013-at +CID kijelzőt és azt szeretném beépíteni vagy beépíttetni. A fórumról csinált már valaki ilyen cserét, és ha igen tudna segíteni? Köszönöm Szia!Csináltam már egy párat.Csörögj meg.06209919316 Link to comment Megosztás: More sharing options...
oreszteszi Elküldve Április20, 2016 Megoszt Elküldve Április20, 2016 (edited) Tisztelt Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy a Corsa B 1994-esben hol található a központizárvezérlő elektronika. És mi a típusa- interneten találtam egy GM KIEKERT tipusú valamit-? Lehetséges hogy ezzel a típussal szerelték? A válaszokat előre is köszönöm! Tisztelettel: István Módosítva Április20, 2016 : oreszteszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gattila84 Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 Sziasztok! Vectra C-nél hol helyezkedik el a motor térben a motorvezérlő egység? Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 2 órája, gattila84 írta: Sziasztok! Vectra C-nél hol helyezkedik el a motor térben a motorvezérlő egység? Szia! Ha benzines akkor a motoron,ha cdti akkor a jobb fényszóró alatt,ha adagolós akkor meg az adagolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gattila84 Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 9 perce, viperes írta: Szia! Ha benzines akkor a motoron,ha cdti akkor a jobb fényszóró alatt,ha adagolós akkor meg az adagolóba. Benzines. A motoron pontosan hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Április29, 2016 Megoszt Elküldve Április29, 2016 2 órája, gattila84 írta: Benzines. A motoron pontosan hol? Mekkora a moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts