VEKI88 Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Simán nem, mert teljesen más a csatlakozója. A CD30 már Can buszos, ezért plusz vezetékeket is be kellene fűzni, plusz ahhoz már új kijelző is kell, az új kijelzőnek meg megint mások a vezetékei, és a csatlakozója is, tehát egy komolyabb átkábelezés mindenképpen kell, és újabb kijelző is. Szia,köszi a választ azt hittem jó a kijelzőm mert igaz nem a szines de a nagy háromsoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Szia,köszi az ajánlatot de nem az mp3 miatt hanem mert irták a forumon hogy csak akkor lesz pill.fogy hátralévő km stb kijelzésem ha másik a fejegység igaz a kijelzőm nem szines de a nagy háromsoros. Szerintem ahhoz kijelzőt kell cserélned! Lehet a te rádiódra is grafikus kijelzőt kötni, ami tudja azokat a funkciókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 OBD2-es bluetoth-os interfeszt hasznal valaki? Tegnap egyet kiprobaltam, de nem kommunikal a kocsival. V1.5-os volt. Ez mukodhet: http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-ELM327-V2-1-Bluetooth-OBD2-OBD-II-Car-Auto-Diagnostic-Scanner-Tool-/141085336831?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d95764ff koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbe2 Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Hello! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Vectrába, elvileg bi-xennon van, ahol a fény útját egy tükör állítja. Akkor mitöl lehet, hogy csak a távolsági fényszoró világít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Hello! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Vectrába, elvileg bi-xennon van, ahol a fény útját egy tükör állítja. Akkor mitöl lehet, hogy csak a távolsági fényszoró világít? Mikor évjárat? Facelift előtti, vagy utáni? Nem egészen értem. Azt írod, hogy nincs tompítottad, csak reflektorod? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Sziasztok! A Vectra-ba ki akarom cserélni a belső tér, csomagtér, első helyzetjelző valamint a rendszámtábla világitásokat LED-esre. Belül elöl 4db, a hátsó ülésnél pedig kettő izzó van. Meg tudná valaki mondani, hogy milyen foglalatú izzókra lenne szükségem? Tudna valaki olyan e-bayes vagy egyéb forrást ajánlani, ahol jó minőségü, hosszú élettartamú LEDes lámpákat tudnék rendelni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbe2 Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Mikor évjárat? Facelift előtti, vagy utáni? Nem egészen értem. Azt írod, hogy nincs tompítottad, csak reflektorod? 2002. Igen. Csak reflektorra kapcsolva világít. izzót kicseréltük, és a helyzet nem változott. Lehetséges, hogy mégis külön izzóról működik a kettő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 A facelift előttiben biztosan nincs bixenon. A tompított az xenon (ha az) esetleg még mozog is a kormány mozgatására (AFL), de a reflektor normál halogén az összes facelift előttiben. Csak a későbbieknél jött be a bixenon, ahol egy tükör mozdul akkor, ha reflektort kapcsolsz. Én így tudom, de javítsatok ki, ha tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siki007 Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Valaki tudja, hogy a radio menujeben mit jelent a Decrease(csokkentes)? Ill kilehet e kapcsolni a sebessegnovekedesevel novekvo hangerot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 A facelift előttiben biztosan nincs bixenon. A tompított az xenon (ha az) esetleg még mozog is a kormány mozgatására (AFL), de a reflektor normál halogén az összes facelift előttiben. Csak a későbbieknél jött be a bixenon, ahol egy tükör mozdul akkor, ha reflektort kapcsolsz. Én így tudom, de javítsatok ki, ha tévedek. Hali Akkor kijavítalak :) A xenon elől elhúzza a fémlapot, így telibe szórja a fényt + gyújtja mellé a sima halogén izzókat is, már a facelift előtti is (legalábbis nekem az AFL-es). De ha nem világít a tompított, csak pl. villantasz vkinek akkor nem gyújt xenont. Az újabbaknál annyi a különbség, hogy abba már D1S izzó való, ami az integrált trafó miatt 4x annyiba kerül :) De ha már itt tartunk, nem tudja vki milyen led való a belső visszapillantó tükör aljába (sárga, ami a középkonzolt világítja meg)? Mert az enyém eldobta a kanalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Hali Akkor kijavítalak :) A xenon elől elhúzza a fémlapot, így telibe szórja a fényt + gyújtja mellé a sima halogén izzókat is, már a facelift előtti is (legalábbis nekem az AFL-es). De ha nem világít a tompított, csak pl. villantasz vkinek akkor nem gyújt xenont. Az újabbaknál annyi a különbség, hogy abba már D1S izzó való, ami az integrált trafó miatt 4x annyiba kerül :) De ha már itt tartunk, nem tudja vki milyen led való a belső visszapillantó tükör aljába (sárga, ami a középkonzolt világítja meg)? Mert az enyém eldobta a kanalat :) Köszönöm a kiigazítást. :) Az AFL-ben nem voltam biztos, de a többiben igen, mert azokat már darabokra is szedtem. AFL-t csak kívülről vizsgáltam meg, azon úgy tűnt, ő is csak tompítottnál pislákol xenonnal, a reflektor sima halogén, és van mellett egy másik izzó, amivel be tud világítani a kanyarba, plusz ugye ha jól emlékszem 15 fokban a xenon lencsét is tudja mozgatni jobbra-balra. Azt nem láttam, hogy fém lappal takarja is refi nélkül, refivel meg elvenné előle. Na, de most már ezt is tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Köszönöm a kiigazítást. :) Az AFL-ben nem voltam biztos, de a többiben igen, mert azokat már darabokra is szedtem. AFL-t csak kívülről vizsgáltam meg, azon úgy tűnt, ő is csak tompítottnál pislákol xenonnal, a reflektor sima halogén, és van mellett egy másik izzó, amivel be tud világítani a kanyarba, plusz ugye ha jól emlékszem 15 fokban a xenon lencsét is tudja mozgatni jobbra-balra. Azt nem láttam, hogy fém lappal takarja is refi nélkül, refivel meg elvenné előle. Na, de most már ezt is tudom. :) Sajnos volt hozzá szerencsém, mikor plexit cseréltem rajta :) ráadásul valami különleges irányjelzője van, ami cserélhetetlen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 sziasztok, hogyan lehet legegyszerűbben usb csatlakozót a hifihez csapni? navi70hez. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 sziasztok, hogyan lehet legegyszerűbben usb csatlakozót a hifihez csapni? navi70hez. köszi http://www.ebay.com/itm/Wireless-Car-Kit-MP3-Player-FM-Radio-Transmitter-Modulator-USB-Mobile-Charger-SD-/141112780308?pt=UK_MP3_Players_Accessories_Cases_Covers_Skins&var=&hash=item20dafa2614 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 sziasztok, hogyan lehet legegyszerűbben usb csatlakozót a hifihez csapni? navi70hez. köszi ez a legjobb megoldás : http://www.dension.hu/termek/gateway-300 szerintem :) én egy ilyennel oldottam meg : http://dx.com/p/lx-b3503-bluetooth-v3-0-wireless-audio-receiver-black-171089 olcsó és jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 http://www.ebay.com/itm/Wireless-Car-Kit-MP3-Player-FM-Radio-Transmitter-Modulator-USB-Mobile-Charger-SD-/141112780308?pt=UK_MP3_Players_Accessories_Cases_Covers_Skins&var=&hash=item20dafa2614 köszi, ez minőségben milyen, mondjuk a cd-hez viszonyítva? folyamatos a jel, vagy néha szaggat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 ez a legjobb megoldás :http://www.dension.hu/termek/gateway-300 szerintem :) én egy ilyennel oldottam meg :http://dx.com/p/lx-b3503-bluetooth-v3-0-wireless-audio-receiver-black-171089 olcsó és jó :) köszi, a dension nagyon profi, de beszerelve 50 alatt nem áll meg. az meg elég sok. abból tudnék venni 500 db cd-t :) a második szimpi, csak az enyémben nincs BT. gondolom úgy meg nem működik. lehet, elkezdek gyűjteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 köszi, a dension nagyon profi, de beszerelve 50 alatt nem áll meg. az meg elég sok. abból tudnék venni 500 db cd-t :) a második szimpi, csak az enyémben nincs BT. gondolom úgy meg nem működik. lehet, elkezdek gyűjteni... Szia! Ugyan nem USB, de AUX bemenetet tudok rátenni neked! Gyári minőségben, erre telefont, vagy MP3 lejátszót is dughatsz, nemkell CD-t írni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 a második szimpi, csak az enyémben nincs BT. gondolom úgy meg nem működik. AUX kell hozzá csak a forrás meg pl a telefonod Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 AUX kell hozzá csak a forrás meg pl a telefonod Ehhez egy jack-jack kábel is elég lenne. Nem? Felesleges BTn áttolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 köszi, ez minőségben milyen, mondjuk a cd-hez viszonyítva? folyamatos a jel, vagy néha szaggat? Nemtudom milyen lehet, hirtelen ezt találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Ehhez egy jack-jack kábel is elég lenne. Nem? Felesleges BTn áttolni igen átlehet azon is tolni de akkor nemtudod tölteni a lejátszó eszközt ,mert egy negatív hurok jön létre legalább is nálam ez van :) meg még egy dolog nekem a teló 4 pines , az aux 3 ,ezt sem szerette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 igen átlehet azon is tolni de akkor nemtudod tölteni a lejátszó eszközt ,mert egy negatív hurok jön létre legalább is nálam ez van :) meg még egy dolog nekem a teló 4 pines , az aux 3 ,ezt sem szerette :) ÉrtELEK... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Szia! Ugyan nem USB, de AUX bemenetet tudok rátenni neked! Gyári minőségben, erre telefont, vagy MP3 lejátszót is dughatsz, nemkell CD-t írni! szia, ezt hogy kell érteni, hogy teszel rá? jön egy kábel a hifiből, mondjuk arra rádugom a telefont és nyomja róla a zenéket? hogyan vezérlem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 igen átlehet azon is tolni de akkor nemtudod tölteni a lejátszó eszközt ,mert egy negatív hurok jön létre legalább is nálam ez van :) meg még egy dolog nekem a teló 4 pines , az aux 3 ,ezt sem szerette :) itt a negatív huroknál elvesztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts