ropicsek75 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 na nincs telefon menüpontod akkor valszeg nincs :( könnyen kijön a rekesz :) képet tudsz rola küldeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 képet tudsz rola küldeni? miről ?? az UHP4 modulról , vagy a menüben az ikonról? csináltam egy pár képet... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu http://www.diagnostics.org.uk/2010/01/factory-bluetooth-uhp4/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 miről ?? az UHP4 modulról , vagy a menüben az ikonról? csináltam egy pár képet... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu http://www.diagnosti...bluetooth-uhp4/ köszi a képeket sokat segített.De az az igazság hogy én már mindenütt megnéztem a kormány alatt a tároló doboz mögött és középen is de vagy én nem láttam vagy nincs,de akkor azt nem értem hogy nem minden ELITE CD70-hez tettek bele? Mert nekem az van a magnó is és a kijelző is gyári benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ma reggel észrevettem, hogy a jobb oldali xenon lámpám nem világít. Utólag van szerintem beépítve a xenon szett, mert lámpamosó nincs hozzá. Valakinek tapasztalta, hogy ilyenkor mi szokott lenni? Gondoltam, hogy talán van külön biztosítéka, és az (nem tudom hol van, már ha van benne), vagy elektronika (azt se tudom, hol van), és a legkézenfekvőbb meg természetesen az izzó. Ha izzó, akkor hol érdemes megvenni? Néztem, elég horror áron vannak 8.000-13.000 Ft-ig a legolcsóbbak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ma reggel észrevettem, hogy a jobb oldali xenon lámpám nem világít. Utólag van szerintem beépítve a xenon szett, mert lámpamosó nincs hozzá. Valakinek tapasztalta, hogy ilyenkor mi szokott lenni? Gondoltam, hogy talán van külön biztosítéka, és az (nem tudom hol van, már ha van benne), vagy elektronika (azt se tudom, hol van), és a legkézenfekvőbb meg természetesen az izzó. Ha izzó, akkor hol érdemes megvenni? Néztem, elég horror áron vannak 8.000-13.000 Ft-ig a legolcsóbbak... Az enyém utólagos, én raktam bele. Ha nincs mosód és belül állítható, akkor tuti utólagos. Az enyém is (bal oldali) elkezdett vibrálni, aztán elaludt. Ha lekapcsoltam és újra fel, akkor kis ideig világított, aztán újra kezdte. Kezdtem izzócserével, aztán trafó cserével, egyik sem hozott megoldást. Most minden új benne, izzók, trafók, illesztők. Ugyan olyat vettem bele, mert ezek még a b-s vekimből lettek átrakva és négy évet hibátlanul működtek. Izzót találsz olcsóbban is: http://www.metroman.hu/product/Xenon-tartalek-izzo-H7-6000K Enyémben ilyen szett van: http://www.metroman.hu/product/Auto-vilagitas-fenytechnika/-Xenon-szett/Xenon-lampa-keszlet-THUNDER-H7-6000-K http://www.metroman.hu/product/Auto-vilagitas-fenytechnika/Xenon-trafo-Can-Bus-Fenyszoro-moso-lampaszintezo/CAN-BUS-illeszto-es-szuro-Xenon-keszlethez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Az enyém utólagos, én raktam bele. Ha nincs mosód és belül állítható, akkor tuti utólagos. Az enyém is (bal oldali) elkezdett vibrálni, aztán elaludt. Ha lekapcsoltam és újra fel, akkor kis ideig világított, aztán újra kezdte. Kezdtem izzócserével, aztán trafó cserével, egyik sem hozott megoldást. Most minden új benne, izzók, trafók, illesztők. Ugyan olyat vettem bele, mert ezek még a b-s vekimből lettek átrakva és négy évet hibátlanul működtek. Izzót találsz olcsóbban is: http://www.metroman....k-izzo-H7-6000K Enyémben ilyen szett van: http://www.metroman....UNDER-H7-6000-K http://www.metroman....enon-keszlethez Köszönöm a választ. Belülről tudom állítani a magasságát, és nincs lámpamosó, tehát biztos utólagos. Az előző tulaj adott egy papírt, amire felírta, milyen xenon van bent, ha cserélni kéne. "02S" Ez van a papírra íva. Biztos ami biztos majd a hét végén kiszedem, megnézem én is, meg megcserélem a két felébe az izzókat, hogy lássam, elektronika, vagy izzó hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Köszönöm a választ. Belülről tudom állítani a magasságát, és nincs lámpamosó, tehát biztos utólagos. Az előző tulaj adott egy papírt, amire felírta, milyen xenon van bent, ha cserélni kéne. "02S" Ez van a papírra íva. Biztos ami biztos majd a hét végén kiszedem, megnézem én is, meg megcserélem a két felébe az izzókat, hogy lássam, elektronika, vagy izzó hiba. Bocs, nem "02S2, hanem "D2S" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Bocs, nem "02S2, hanem "D2S" A D2S a gyári foglalatot jelenti, mint pl a H7 vagy H1. Először a biztiket nézdd meg. Nekem a gyári 10-es helyett már 20-as van, mert gyújtáskor(bekapcsoláskor) mindig kiment. Ha nem bizti, próbáld meg felcserélni a két izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Azt meg tudja valaki mondani, hogy az milyen gyári hifi amiben felül olyan mintha kazetta lenne alatta meg valami cd tár szerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Megpróbáltam kivenni a xenon izzót, megnézni, biztosan D2S van-e bent. Kivettem a légszűrőházat is, de az égőhöz nem lehet hozzáférni. Felhívtam a szervizes ismerősömet, mondta, le kell bontani hozzá a lökhárítót, hogy ki lehessen venni a lámpát, akkor lehet a xenon égő mögötti burkolatot levenni, amit 3 csavar tart, addig nemhogy cserélni, de látni se lehet az égőt... Ahogy néztem a helyzetjelzővel hasonlóan poénos egy izzócsere.... Veszek xenon izzót, aztán imádkozok hogy az legyen bele való, és beviszem a szervizbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Megpróbáltam kivenni a xenon izzót, megnézni, biztosan D2S van-e bent. Kivettem a légszűrőházat is, de az égőhöz nem lehet hozzáférni. Felhívtam a szervizes ismerősömet, mondta, le kell bontani hozzá a lökhárítót, hogy ki lehessen venni a lámpát, akkor lehet a xenon égő mögötti burkolatot levenni, amit 3 csavar tart, addig nemhogy cserélni, de látni se lehet az égőt... Ahogy néztem a helyzetjelzővel hasonlóan poénos egy izzócsere.... Veszek xenon izzót, aztán imádkozok hogy az legyen bele való, és beviszem a szervizbe... gyárilag nem D1S van benne??? nekem az van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 gyárilag nem D1S van benne??? nekem az van ... Nem tudom, még xenon égőt is csak képen láttam. Enyémbe utólag tették bele, és az előző tulaj szerint D2S. Azt se tudom igazából, mi a különbség a kettő között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Nem tudom, még xenon égőt is csak képen láttam. Enyémbe utólag tették bele, és az előző tulaj szerint D2S. Azt se tudom igazából, mi a különbség a kettő között. értelek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Megpróbáltam kivenni a xenon izzót, megnézni, biztosan D2S van-e bent. Kivettem a légszűrőházat is, de az égőhöz nem lehet hozzáférni. Felhívtam a szervizes ismerősömet, mondta, le kell bontani hozzá a lökhárítót, hogy ki lehessen venni a lámpát, akkor lehet a xenon égő mögötti burkolatot levenni, amit 3 csavar tart, addig nemhogy cserélni, de látni se lehet az égőt... Ahogy néztem a helyzetjelzővel hasonlóan poénos egy izzócsere.... Veszek xenon izzót, aztán imádkozok hogy az legyen bele való, és beviszem a szervizbe... Pedig ha kiveszed a légszűrőt, több hely van, mint az akksis oldalon. Nekem simán ment a csere szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Pedig ha kiveszed a légszűrőt, több hely van, mint az akksis oldalon. Nekem simán ment a csere szerencsére. A xenon izzó mögött (érintésvédelmi meggondolásból gondolom) van egy takaró műanyag ház. 3 csavar fogja. Légszűrőházat természetesen kivettem, így az elsőt pofon egyszerű volt kivenni. A másodikat éppen hogy lehet látni tükörrel, harmadiknál már annyi hely sincs, hogy oda bedugjam a tükröt, hogy valamilyen szögből egyáltalán lássam. Innentől szerintem egyértelmű, hogy a másik két csavart kivenni csak a lámpa kivételével lehet. Márkaszervizes havert felhívtam, ő is azt mondta, le kell venni a lökhárítót. Ide kapcsolódik a kérdésem is. :) Még soha nem vettem le. Mennyire bonyolult? (2004-es évjárat GTS) Aki vette már le. Hol fogják a csavarok? Motorvédő burkolatot le kell majd hozzá venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 A xenon izzó mögött (érintésvédelmi meggondolásból gondolom) van egy takaró műanyag ház. 3 csavar fogja. Légszűrőházat természetesen kivettem, így az elsőt pofon egyszerű volt kivenni. A másodikat éppen hogy lehet látni tükörrel, harmadiknál már annyi hely sincs, hogy oda bedugjam a tükröt, hogy valamilyen szögből egyáltalán lássam. Innentől szerintem egyértelmű, hogy a másik két csavart kivenni csak a lámpa kivételével lehet. Márkaszervizes havert felhívtam, ő is azt mondta, le kell venni a lökhárítót. Ide kapcsolódik a kérdésem is. :) Még soha nem vettem le. Mennyire bonyolult? (2004-es évjárat GTS) Aki vette már le. Hol fogják a csavarok? Motorvédő burkolatot le kell majd hozzá venni? Nem vészes levenni a lököst! Alul fogják patentok, ha jól emlékszem 3dba kerékjárati iv aljánál 1 darab, meg ugye a motorháztető alatt két patent! Asszem nagyjából ennyi, de semmi extrára ne számíts ,könnyen lejön! Inkább a ködlámpa kábeleire vigyázz, illetve az egyéb kábelekre amik a lökhárítóban futnak, hogy amikor leveszed ne tépődjenek el! kb annyit tudod mozdítani, hogy az autó elé letedd a lököst! Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 nem kell levenni,mindket kereknel 2-2 csavar a motorhazteto alatt 2 csavar es szepen lebuktatod de tegyel ala rongyot vagy kartont.ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október31, 2012 Megoszt Elküldve Október31, 2012 Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Serio Elküldve Október31, 2012 Megoszt Elküldve Október31, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyit érhet egy gyári irmscher chip ha el akarnám adni? Mivel volt a kocsimban de ki lett véve és azóta itt porosodik Esetleg ha érdekel valakit az írjon (Z19DTH motorban volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 A xenon izzó mögött (érintésvédelmi meggondolásból gondolom) van egy takaró műanyag ház. 3 csavar fogja. Légszűrőházat természetesen kivettem, így az elsőt pofon egyszerű volt kivenni. A másodikat éppen hogy lehet látni tükörrel, harmadiknál már annyi hely sincs, hogy oda bedugjam a tükröt, hogy valamilyen szögből egyáltalán lássam. Innentől szerintem egyértelmű, hogy a másik két csavart kivenni csak a lámpa kivételével lehet. Márkaszervizes havert felhívtam, ő is azt mondta, le kell venni a lökhárítót. Ide kapcsolódik a kérdésem is. :) Még soha nem vettem le. Mennyire bonyolult? (2004-es évjárat GTS) Aki vette már le. Hol fogják a csavarok? Motorvédő burkolatot le kell majd hozzá venni? Valóban, gyári xenonnál a kezelési is a szervizt ajánlja a lámpa kiszerelése miatt :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Valóban, gyári xenonnál a kezelési is a szervizt ajánlja a lámpa kiszerelése miatt :whistle: Így igaz, de annyira nem gáz, ahogy most jobban megnéztem. Motorháztető felnyit, ott van két patent ami fogja a lökköst, kerékjáratokba bent még plusz 2-2, és már le is hajlik annyira, hogy a lámpát ki lehet venni, és ennyi. Elvileg az alsó pár patentot ki se kell venni, amivel a lökhárító teljesen lejönne. Kér hét múlva fogom csinálni, majd megírom, hogy ment. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Ismerősömnek vettünk egy 1.8 GTS-t 2003-ast. Fedélzeti kijelzőn nem tudjuk meg jeleníteni a pillanatnyi fogyasztást, meg egyeb adatokat sem. Ezt nem mindegyik kijelző tudja? Természetesen nem a két sorosra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Ismerősömnek vettünk egy 1.8 GTS-t 2003-ast. Fedélzeti kijelzőn nem tudjuk meg jeleníteni a pillanatnyi fogyasztást, meg egyeb adatokat sem. Ezt nem mindegyik kijelző tudja? Természetesen nem a két sorosra gondolok. lehet hogy nincs aktiválva .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Hogy lehet aktiválni? Op-Comm-al lehet, vagy csak Tech2? Valami légzsák menübe be enged, de kb ennyi lehet hogy nincs aktiválva .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Hogy lehet aktiválni? Op-Comm-al lehet, vagy csak Tech2? Valami légzsák menübe be enged, de kb ennyi lehet az első géppel is aktiválni .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts