Atta86 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Z20NET -es motor (signum) és a P0033 Turbo Charger Bypass Valve Control Circuit-as kódot kiírja. Törlés után csak akkor ,ha kb. 3000 fordulat fölé megy a motor. Számomra azért érdekes mert ha az Op-Com -mal élődiagrammos diagnosztikát nézek akkor akárhogy is taposom nem dobja ki újra a hibát. Cseréltem benne bypass szelepet, de nem hiszem , hogy ez a kulcsa. Ha valaki tud rá megoldást vagy tapasztalatokat nagyon megköszönném! Üdvözlettel: Egy vigyorgó Opel-es! Válaszokat előre is KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila_C Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jobbhíjján ide körmölöm! Gyújtás ráadáskor és indítás után a középső szellőző tájékáról furcsa hang hallatszik. Olyan mintha valamilyen fogaskerékcsúszna, vagy "darálna" valamin. Ez mi lehet? Helló. Az egész levegő rendszert villanymotorok mozgatják. Gyakori, hogy letörnek a fogak, és ilyenkor elég nagy zajt csapnak. Így szokta kezdeni, majd mikor az összes fog letörik, akkor folyamatosan kattogni fog. Leggyakrabban a külső belső keringetés állítója pukkan meg, Ára valahol göncölszekér környékén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Helló. Az egész levegő rendszert villanymotorok mozgatják. Gyakori, hogy letörnek a fogak, és ilyenkor elég nagy zajt csapnak. Így szokta kezdeni, majd mikor az összes fog letörik, akkor folyamatosan kattogni fog. Leggyakrabban a külső belső keringetés állítója pukkan meg, Ára valahol göncölszekér környékén van. Hát ez sajnos nem túl jó hír! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Kézikönyvben olvastam, hogy tempomatot 30 km/h alatt nem lehet használni. Nekem 45-nél sem akar bekapcsolni. Illetve gyujtás ráadásakor sem gyullad ki visszajelző lámpa. Valamit figyelmen kívűl hagyok? Vagy maga a tempomat rossz? A kézikönyv szerint próbálkoztam a bekapcsolással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Én úgy tudom, biztonsági okokból amíg legalább egyszer nem léptél a fékre, nem működik a tempomat. Nem biztos, hogy ez a baj, de gondoltam hátha ez segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Én úgy tudom, biztonsági okokból amíg legalább egyszer nem léptél a fékre, nem működik a tempomat. Nem biztos, hogy ez a baj, de gondoltam hátha ez segít. Menet közben próbálgattam, így túl voltam már egy két lassításon és megálláson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Menet közben próbálgattam, így túl voltam már egy két lassításon és megálláson. Akkor CIM modul hiba is lehet ha nem működik sehogysem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Akkor CIM modul hiba is lehet ha nem működik sehogysem. Lehetséges. Nekem néha olyat produkál az autó, hogy beteszem a kulcsot, gyújtást adok, és megjelenik egy lakat. Kulcs ki, be, és akkor jó. Havonta, de az utóbbi időbe már hetente is eljátszotta ezt. Valakinek volt ilyen tapasztalata? Ilyenkor mi lehet a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mjoey Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Sziasztok!! 2004-es vectra c 2.0 dti-hez keresnék egy helyet ahol kulcsot lehetne venni ill.csináltatni mert az egyik elhagyódott. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni!! Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Sziasztok!! 2004-es vectra c 2.0 dti-hez keresnék egy helyet ahol kulcsot lehetne venni ill.csináltatni mert az egyik elhagyódott. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni!! Köszönöm!!! Baromi egyszerű a dolog!Másoltatni kell a kulcsmásolónál chippel együtt!!!!Vagy szalonban rendelsz gyárit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Akkor CIM modul hiba is lehet ha nem működik sehogysem. Voltam hibakód olvasáson egy ismerősnél. Neki nem gyári opel szoftver van, hanem valami általános program, de az semmit sem látott. Annyit mondott a srác lehet, hogy a gyári szoftver többet látna, de ha valami komolyabb vezérlő ment volna ki azt valószínűleg ez is kidobta volna. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Voltam hibakód olvasáson egy ismerősnél. Neki nem gyári opel szoftver van, hanem valami általános program, de az semmit sem látott. Annyit mondott a srác lehet, hogy a gyári szoftver többet látna, de ha valami komolyabb vezérlő ment volna ki azt valószínűleg ez is kidobta volna. :icon11: A kormányoszlopon lévő kezelő szervek működnek rendesen???Multikormány kapcsolói?Kürt?Gyujtáskapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Hello tudna nekem segíteni valaki.Szeretném + tudni hogy mi az a GID? kicseréltem a középső kijelzőmet nagy kijelzősre a kábeleket is átkötöttem de van 2 aminek nem találom a helyét. http://kephost.hu/share-D5A0_4F61C0CD.html.Remélem tudtok segíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 http://kephost.hu/share-D5A0_4F61C0CD.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szemi19 Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Lehetséges. Nekem néha olyat produkál az autó, hogy beteszem a kulcsot, gyújtást adok, és megjelenik egy lakat. Kulcs ki, be, és akkor jó. Havonta, de az utóbbi időbe már hetente is eljátszotta ezt. Valakinek volt ilyen tapasztalata? Ilyenkor mi lehet a hiba? Én friss Signumos vagyok, de a könyvében épp ma olvastam erről. Azt írta, hogy ha gyújtás ráadásakor felvillan a lakat, akkor ellenőrzi az indításgátlót és ha nem alszik el, akkor van vmi gond vele.. Ha nincs meg a füzetkéje, akkor szó szerint bemásolhatom neked. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 A kormányoszlopon lévő kezelő szervek működnek rendesen???Multikormány kapcsolói?Kürt?Gyujtáskapcsoló? Igen. Minden teljesen rendben "üzemel". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Én friss Signumos vagyok, de a könyvében épp ma olvastam erről. Azt írta, hogy ha gyújtás ráadásakor felvillan a lakat, akkor ellenőrzi az indításgátlót és ha nem alszik el, akkor van vmi gond vele.. Ha nincs meg a füzetkéje, akkor szó szerint bemásolhatom neked. Üdv Köszönöm szépen! A könyve megvan, el is olvastam tavaly egyszer. Gondoltam, hogy immo hiba, a kérdés az, hogy vajon kulcs, vagy CIM/ISM modul hiba-e. Ha majd nagyon sokszor csinálja, akkor lehet megcserélem a kulcsokat, és kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnie89 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Van egy B Corsám x15td motorral, és nem működik a fordulatszámmérőm. Megnéztem a generátort, és van rajta egy 2-es csatlakozó, amit ha kihúztam, nem világított a töltésvisszajelző. Mivel más autókban úgy tudom egy szálon fut a töltésvisszajelző (a lámpa negatívja ugye a generátortest), így elképzelhető, hogy a másik vezeték lenne a fordulatszámmérőé?? Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Van egy B Corsám x15td motorral, és nem működik a fordulatszámmérőm. Megnéztem a generátort, és van rajta egy 2-es csatlakozó, amit ha kihúztam, nem világított a töltésvisszajelző. Mivel más autókban úgy tudom egy szálon fut a töltésvisszajelző (a lámpa negatívja ugye a generátortest), így elképzelhető, hogy a másik vezeték lenne a fordulatszámmérőé?? Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. De miért a Vectra fórumba írtál, ha Corsád van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnie89 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Még új vagyok, bocsi. Félrenéztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya971 Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok Urak! Mint sokaknak,nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. 2005-ös C-s paripámat is utolérte a tipikus klímavezérlő (2 zónás) tekerentyű mikrokapcsoló probléma.Vettem egy komplett vezérlőt,kicseréltük és semmi.Nem ismeri fel az autó az új vezérlőt,mintha bent sem lenne,még a ventillátort,hőfokot sem lehet állítani.Össze lehet valahogy bratyiztatni az autót az új alkatrésszel? Feltéve,ha jó az új egység... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Sziasztok Urak! Mint sokaknak,nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. 2005-ös C-s paripámat is utolérte a tipikus klímavezérlő (2 zónás) tekerentyű mikrokapcsoló probléma.Vettem egy komplett vezérlőt,kicseréltük és semmi.Nem ismeri fel az autó az új vezérlőt,mintha bent sem lenne,még a ventillátort,hőfokot sem lehet állítani.Össze lehet valahogy bratyiztatni az autót az új alkatrésszel? Feltéve,ha jó az új egység... Szerintem lehet egyszerűbb megjavítani a régit! Merre laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya971 Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Szerintem lehet egyszerűbb megjavítani a régit! Merre laksz? Kérdezősködtem sokat javítás ügyben,30e huf ért csinálják.Ez az új darab 55 angol fontban van itthon,gondoltam berakom és pikk-pakk megoldódik a bajom.Egy szerelő ismerős megkérdezte az itteni opelnál a villamosság szerelőt mi a véleménye a dologról.Röviden:lövése sincs,vegyük le az akksi sarut és akkor talán felismeri... Szekszárdon lakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Kérdezősködtem sokat javítás ügyben,30e huf ért csinálják.Ez az új darab 55 angol fontban van itthon,gondoltam berakom és pikk-pakk megoldódik a bajom.Egy szerelő ismerős megkérdezte az itteni opelnál a villamosság szerelőt mi a véleménye a dologról.Röviden:lövése sincs,vegyük le az akksi sarut és akkor talán felismeri... Szekszárdon lakok. Ha a középső tekerő gondjára gondolsz, arra már írtunk orvosságot itt a fórumon, valószinűleg csak át kell forrasztani a lábait, mert nem érintkezik jól! De ha nem segít, akkor abból a példányból amit vettél át kell rakni a kapcsolót! Én Budapesti vagyok, azért kérdeztem hol laksz, mert megnéztem volna közelebbről is a dolgot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya971 Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Ha a középső tekerő gondjára gondolsz, arra már írtunk orvosságot itt a fórumon, valószinűleg csak át kell forrasztani a lábait, mert nem érintkezik jól! De ha nem segít, akkor abból a példányból amit vettél át kell rakni a kapcsolót! Én Budapesti vagyok, azért kérdeztem hol laksz, mert megnéztem volna közelebbről is a dolgot! Megoldódott a probléma :-)!!! Az átforasztás sikekeres volt,minden ujra működik! Arra van valami tipp,hogy az utólag vásárolt komplett egység miért nem működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts