ropicsek75 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Sziaztok uj vagyok itt és a segítségeteket kérném.Vettem egy vectra combit 04-es kiadásút LS tipust.Az lenne a kérdésem hogy a kijelzőn csak az idő és a hőfokot mutatja,szeretném kicserélni csak nem tudom hogy lehetne megoldani.Mik kellenek hozzá.A 2-dik kérdésem meg hogy manuális a belső tükröm és vettem egy automatát de annak a csatija 3 kábeles míg az én csatim 4.Hogy lehetne azt összehozni,hogy müködjön.Bocsi a sok kérdésért remélem tudtok segíteni.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Megtaláltad, a hamutartó alatt van az OBD. Szétszednem még nem kellett, de gondolom a lábtérnél levő csavarokkal, meg esetleg a váltószoknya alatt lehet rögzítve. Nekem csak a tetőt vitte el a szarvas, műszerfalat nem kellett cserélni ;) Én már sokszor szétszedtem és nem egy ördöngösség.A teljes középkonzolt ki kell venned/a könyöktámaszt is/Onnan kell kezdened mivel együtt vannak.Hátul vedd ki a hamutartót és ott találsz 4 darab 14-es csavart azokkal kezd.A könyöktámaszt két csavar fogja mind két oldalról.a középső pohártartót csak ki kell pattintanod.Remélem tudtam segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Valóban, bár nekem nagyon tetszik a gyári szín. Arra nem jöttem még rá, ha megcsinálják a fényszórót fényérzékelősre, meddig tartott volna a kijelzőt is rákötni. Ha éjszakaira állítom, nappal is sötét, ha felkapcsolom a világítást, ha nappalira teszem, sötétben kisüti a szemem. Idióták ;) Igazából nem rossz a gyári szín szerintem sem, de a fehér jobban tetszene, és ha a navis kijelzőt sikerül beszereznem annak úgy is fehér a háttérszíne jobban fog passzolni a többivel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Igazából nem rossz a gyári szín szerintem sem, de a fehér jobban tetszene, és ha a navis kijelzőt sikerül beszereznem annak úgy is fehér a háttérszíne jobban fog passzolni a többivel! De este - amikor látod a fényeket - meg fekete a háttér szürkés-barnás betűkkel ;) Ördögi kör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 De este - amikor látod a fényeket - meg fekete a háttér szürkés-barnás betűkkel ;) Ördögi kör. A színes kijelző valóban bután van megcsinálva világitás szempontjából sehogy sem jó!A műszerfalban baromi sok gomb van ahol ki kellene cserélni a világitást nem kevés munkával,ehhez nagyon sok türelem kell!Bár ha kész akkor biztos nagyon szép egy képet kérnénk ide a fórumra!Találtam valamit!Ez ? És ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Jók a videók, hasonlóan szeretném én is, nekem tetszik a fehér! És a kikapcsolható ESP is jópofa, ahhoz meg kapcsoló kéne, hogy kitudjam próbálni! Bekábelezve elvileg be van, azt néztem már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 A színes kijelző valóban bután van megcsinálva világitás szempontjából sehogy sem jó!A műszerfalban baromi sok gomb van ahol ki kellene cserélni a világitást nem kevés munkával,ehhez nagyon sok türelem kell!Bár ha kész akkor biztos nagyon szép egy képet kérnénk ide a fórumra!Találtam valamit!Ez ? És ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Hát igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 :lol: Azzzz igennn!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Jók a videók, hasonlóan szeretném én is, nekem tetszik a fehér! És a kikapcsolható ESP is jópofa, ahhoz meg kapcsoló kéne, hogy kitudjam próbálni! Bekábelezve elvileg be van, azt néztem már! A fehér nekem is nagyon tetszik, ha egyszer úgy lesz pénzem biztos, hogy megoldom valahogy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Sziasztok!A kapcsolókat hogy lehet megoldani hogy ne sárgák hanem fehér vagy kék színű legyen?Mert ez engem is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Ismét én. hogy tudok fényképet feltölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Sziasztok!A kapcsolókat hogy lehet megoldani hogy ne sárgák hanem fehér vagy kék színű legyen?Mert ez engem is érdekel. Ki kell cserélni bent a ledeket általad választott színűekre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ismét én. hogy tudok fényképet feltölteni? Feltöltöd egy fénykép megosztóra, ide meg belinkeled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ki kell cserélni bent a ledeket általad választott színűekre Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Műszerfalhoz én ezt raktam be nagyon király! http://kephost.hu/share-28D1_4ECCAD54.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ha lesz pénzem akkor ilyen színűt szeretnék. http://kephost.hu/share-E46E_4ECCAD54.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Szevasztok!Találtam egy kábelt és nem tudom hogy mire jó. http://kephost.hu/share-F415_4ECCD6BF.html Remélem tudtok segíteni.Ez a hátsó ajtónál találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Szevasztok!Találtam egy kábelt és nem tudom hogy mire jó. http://kephost.hu/share-F415_4ECCD6BF.html Remélem tudtok segíteni.Ez a hátsó ajtónál találtam. Hali! Szerintem vagy az ablakemelőhöz lehet köze, ami látom neked nincs, vagy valamelyik hangszóróhoz (Mert ugye van lent a nagy, meg a kapaszkodó mellett van még egy csipogó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Hali! Szerintem vagy az ablakemelőhöz lehet köze, ami látom neked nincs, vagy valamelyik hangszóróhoz (Mert ugye van lent a nagy, meg a kapaszkodó mellett van még egy csipogó) Szerintem a hátsó elektromos ablakemelő kezelő paneljének az előkészített vezetéke, tiédbe nem kérték extraként, így nem szerelték be, de a kábel csatlakozóval a végén ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Szerintem a hátsó elektromos ablakemelő kezelő paneljének az előkészített vezetéke, tiédbe nem kérték extraként, így nem szerelték be, de a kábel csatlakozóval a végén ott van. az ablak az manuális.tehát ha veszek egy ablak emelő motort akkor müködni-e kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropicsek75 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ismét vagyok.Vettem egy bicskakulcsot az eredeti nem az volt de a chipet nem tudom átrakni mert nem passzolnak tudtok valami megoldást!A másik meg az hogy megvan mi az a kábel.A hang szórónak a kábele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Sziasztok! Újabb fejlemény elektromos klímaszabályzókon lévő rotary encoderek problémás működéséven kapcsolatban! Nem hagyott nyugodni amit a boltban mondtak, hogy panelba szakadt el valami. Összeraktam nézegettem, nem kaphat a helyén akkora pofont. Felhívtam egy ismerősömet is, aki a Velaonál dolgozik. Szóval a megoldás, ami teljesen megoldotta a hibát, és most tökéletesen működik az volt, hogy a forgó, nyomógombok összes lábát átforrasztottam. Van neki 3 az egyik oldalon, ami a forgatás iránya miatt van, másik oldalon kettő, az a nyomógomb funkció, plusz még kettő erősebb láb, mechanikusan rögzíti. Mindet átforrasztottam, most tökéletesen működik. Kilágyul a forrasztás, meg ahogy néztem alapból se túlozták oda el gyárilag a forrasz anyagot. Szóval egy kevésbé másnapos nem remegő kezű csodálatos napon egy ügyes pákával szépen meg lehet javítani. :lol: Szia! Lesz mostanában egy kis időm, gondoltam megnézem én is a kapcsolót mert néha nekem is nehezen kapcsol! Meg ha már szétszedem, teszek be fehér ledeket! Annyi segítséget kérhetek, hogy hogyan érdemes a fűtés panel kiszedéséhez fogni? nem akarom összekarmolni a műanyagot, vagy megsérteni valahol! Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Szia! Lesz mostanában egy kis időm, gondoltam megnézem én is a kapcsolót mert néha nekem is nehezen kapcsol! Meg ha már szétszedem, teszek be fehér ledeket! Annyi segítséget kérhetek, hogy hogyan érdemes a fűtés panel kiszedéséhez fogni? nem akarom összekarmolni a műanyagot, vagy megsérteni valahol! Köszi előre is! Én betoltam két oldalról két kártyát. Az egyik a jogsim volt, a másik meg egy Metrós, de bármilyen jó. :lol: Ez benyomja a rögzítő pöcköket, és ki lehet játszani a helyéről. Bal oldala jött nekem mindig könnyebben ki. (Vezető ülés felőli oldala) Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Na kiszedtem nem olyan rég, igaz végül úgy oldottam meg, hogy az alatta lévő tárolót kipattintottam, és utána már gyerekjáték a klíma panel kiszedése! Átforrasztottam a kapcsoló lábait, és szemügyre vettem a világítást is! Remélem holnap eljutok és veszek ledeket, aztán majd beszámolok a végeredményről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts