viperes Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Srácok, másnak nem veszik el a rádió hangszínbeállítása, csak nekem? NCDC2015 nekem évek óta ugyanott van.Soha nem állítódott el.Hát az biztos,hogy nem egészséges! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 A lámpatestem ezen része (nyilakkal jelölve) be van fehéredve, ez mitől lehet? A cserén kívül van megoldás? Növelt fényerejű izzóval isl este egy kínszenvedés vele menni. Utángyártottat nem akarok venni, mert a többi fórumon csak fikázzák azokat, legyen az Corsa, vagy Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovi37 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Sziasztok! Egy Opel Astra 2.2 DTI tulajdonosa vagyok, bocsi hogy ide írok, de Astrában nagyon kevés ilyen motor van. Segítségre lenne szükségem: Az a problémája az autónak, hogy alig van ereje 2800-as fordulatig (a turbó egyáltalán nem dolgozik) , de viszont 2800 felett megindul, ha nem villan ki a műszerfalon egy lámpa (autó és azon egy villáskulcs). Légyszives, aki tud valami tippet adni milyen hibája lehet, írjon. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
boldikem Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem tudom a security kódot vagy (immo kód) és ez kellene a cd70 programozásához. Az opelbe azt mondták, hogy le tudják kérni (6200FT) németből (onnan jött a vectra) és még 6000Ft a programozás, ez egy kicsit durva. Ha valaki tud ez ügyben segíteni azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem tudom a security kódot vagy (immo kód) és ez kellene a cd70 programozásához. Az opelbe azt mondták, hogy le tudják kérni (6200FT) németből (onnan jött a vectra) és még 6000Ft a programozás, ez egy kicsit durva. Ha valaki tud ez ügyben segíteni azt megköszönném. sajnos ez ennyibe kerül. ugyanis a GM a márkaszerviznek számláz ennyit a kódlekérésért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Sziasztok! Van egy 2006-os vectra c amiben a műszerfalon a mutatók(fordulatszám, km/h, visszajelző lámpák) egyik megállás után "meghaltak". Indításkor minden lámpa felvillan majd szépen elalszik ahogy kell, de csak a csomagtér ajtó visszajelző lámpája égve marad. Ha a kulcsot kivesszük akkor is világít. Az index és a világítás működik, de a műszerfalon nem jelzi és a mutatók is a nullán állnak. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Sziasztok! A Km óráról jut eszembe, hogy tudja valaki esetleg hogyan van a világítás megoldva bennük? Ledes vagy sima égős megoldás gyárilag? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolihart Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Üdvözlök mindenkit segitségeteket kérném. 2003-as 2,2DT motoros Signumom tegnapi nap egy előzés alkalmával úgy 110-nél vészüzemmódba kapcsolt nem kis riadalmat keltve. Utána hazahozott de 80-nál többet nem ment. Lállitás és ujrainditás után mintha semmi nem történt volna. Ma szervizbe a hibakódkiolvasó "folytószelep negati eltérés" hibát mutatt. A szerviz szerint "bármi" lehet a tanács járjak vele tovább lássuk mi lessz. Ha valakinek van valami ötlete vagy járt hasonló cipőbe kérem ossza meg tapasztalatait az autóval sokat járok vidékre nem szeretném ha komolyabb meghibásodás következne be. Köszönettel: Zolihart Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Üdvözlök mindenkit segitségeteket kérném. 2003-as 2,2DT motoros Signumom tegnapi nap egy előzés alkalmával úgy 110-nél vészüzemmódba kapcsolt nem kis riadalmat keltve. Utána hazahozott de 80-nál többet nem ment. Lállitás és ujrainditás után mintha semmi nem történt volna. Ma szervizbe a hibakódkiolvasó "folytószelep negati eltérés" hibát mutatt. A szerviz szerint "bármi" lehet a tanács járjak vele tovább lássuk mi lessz. Ha valakinek van valami ötlete vagy járt hasonló cipőbe kérem ossza meg tapasztalatait az autóval sokat járok vidékre nem szeretném ha komolyabb meghibásodás következne be. Köszönettel: Zolihart Két ilyen motoros Vectrám is volt-van, mindkettő ugyanezt produkálta, megtanultam vele együttélni, mert nekem is ugyanazt mondta a szerelő, hogy "bármi lehet, tipushiba". Annyira nem zavaró, van, hogy hónpokig se hire-hamva a hibának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolihart Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Két ilyen motoros Vectrám is volt-van, mindkettő ugyanezt produkálta, megtanultam vele együttélni, mert nekem is ugyanazt mondta a szerelő, hogy "bármi lehet, tipushiba". Annyira nem zavaró, van, hogy hónpokig se hire-hamva a hibának. Hát igen de nem szerencsés állandó gyomorgörcsel autózni és állandóan attól félni hogy mikor kapcsol vészüzemmódba, ami autópályán vagy elözésnél nem veszélytelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Üdv mindenkinek! Két olyan kérdésem lenne, hogy rá lehet-e programozni a kulcsra olyat, hogy amikor bezárom az ajtókat, csak egyszer kelljen megnyomni a zárógombot és a zárással együtt be is kapcsolja a riasztót? A másik, hogy mit lehet kezdeni az ablakkal olyankor, amikor lehúzás után elkezd "recsegő", "nyikorgó" hangot adni? A B-s Vecimnél is ugyanez volt, ha mondjuk lehúztam egy kicsit az ablakot, elkezdett recsegni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi05 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Üdvözlök mindenkit segitségeteket kérném. 2003-as 2,2DT motoros Signumom tegnapi nap egy előzés alkalmával úgy 110-nél vészüzemmódba kapcsolt nem kis riadalmat keltve. Utána hazahozott de 80-nál többet nem ment. Lállitás és ujrainditás után mintha semmi nem történt volna. Ma szervizbe a hibakódkiolvasó "folytószelep negati eltérés" hibát mutatt. A szerviz szerint "bármi" lehet a tanács járjak vele tovább lássuk mi lessz. Ha valakinek van valami ötlete vagy járt hasonló cipőbe kérem ossza meg tapasztalatait az autóval sokat járok vidékre nem szeretném ha komolyabb meghibásodás következne be. Köszönettel: Zolihart Szia. Nekem egy 1.9 Vectram van nekem is volt ilyen jelenség. Első körben az EGR szelep tisztítást esetleg cserét ajánlom. Ez a leggyakoribb hiba. Nekem még egy szívósor és egy fojtószelep csere is volt, de most már nincs vészüzem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Sziasztok! Ma volt a verda műszakin, ez eddig nem nagy dolog, át is ment persze, csak azóta van egy hibajelenség! Nevezetesen a jobb hátsó lámpa mindig ég, nem lehet kikapcsolni, csak ha leveszem az akksi sarut! Ez közvetlenül az után jelentkezett, ahogy elhoztam a kocsit műszaki után! Kiszedtem a lámpakapcsolót ezek után is égve maradt! Valakinek ötlet esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Sziasztok! Ma volt a verda műszakin, ez eddig nem nagy dolog, át is ment persze, csak azóta van egy hibajelenség! Nevezetesen a jobb hátsó lámpa mindig ég, nem lehet kikapcsolni, csak ha leveszem az akksi sarut! Ez közvetlenül az után jelentkezett, ahogy elhoztam a kocsit műszaki után! Kiszedtem a lámpakapcsolót ezek után is égve maradt! Valakinek ötlet esetleg? Ugyanazon az oldalon az első helyzetjelző nem ég ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nem, tudom az a parkolófény lenne vagy hogy hívják! Az a dolog ettől függetlenűl működik, sőt minden működik, de ezt a lámpát nem tudom kikapcsolni! Valamit néztek Műszakin az OBD csatin keresztül, szerintem akkor hülyülhetett meg valami, másra nem tudok gondolni, mert előtte semmi gond nem volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolihart Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Szia. Nekem egy 1.9 Vectram van nekem is volt ilyen jelenség. Első körben az EGR szelep tisztítást esetleg cserét ajánlom. Ez a leggyakoribb hiba. Nekem még egy szívósor és egy fojtószelep csere is volt, de most már nincs vészüzem!!! A folytószelep cserét a szerviz nekem is ajánlotta az árát le sem merem irni. Egyenlőre a hiba még nem ismétlődött meg de az EGR szelep tisztitását elvégzem. Köszönöm a segitséget. : Zolihart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! Még viszonylag új Vectra tulajdonos vagyok, de nagyon tetszik az autó. Most épp nem találok rajta egy dolgot, mégpedig az OBD2 csatlakozót. Találtam egyet a hamutartó alatt, de mivel még az interfészem nem jött meg, nem tudom pontosan, az-e az. Viszont ha az, akkor nagy bajba leszek, mert be van esve a csatlakozó. Tudna nekem valaki segíteni egyrészt, hogy az-e az, és ha igen, akkor hogyan tudnám lebontani körülötte a burkolatot, hogy hozzáférjek, és visszapattintsam? (Már ha vissza lehet) Előre is köszi mindenkinek! Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! Még viszonylag új Vectra tulajdonos vagyok, de nagyon tetszik az autó. Most épp nem találok rajta egy dolgot, mégpedig az OBD2 csatlakozót. Találtam egyet a hamutartó alatt, de mivel még az interfészem nem jött meg, nem tudom pontosan, az-e az. Viszont ha az, akkor nagy bajba leszek, mert be van esve a csatlakozó. Tudna nekem valaki segíteni egyrészt, hogy az-e az, és ha igen, akkor hogyan tudnám lebontani körülötte a burkolatot, hogy hozzáférjek, és visszapattintsam? (Már ha vissza lehet) Előre is köszi mindenkinek! Gábor Megtaláltad, a hamutartó alatt van az OBD. Szétszednem még nem kellett, de gondolom a lábtérnél levő csavarokkal, meg esetleg a váltószoknya alatt lehet rögzítve. Nekem csak a tetőt vitte el a szarvas, műszerfalat nem kellett cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Megtaláltad, a hamutartó alatt van az OBD. Szétszednem még nem kellett, de gondolom a lábtérnél levő csavarokkal, meg esetleg a váltószoknya alatt lehet rögzítve. Nekem csak a tetőt vitte el a szarvas, műszerfalat nem kellett cserélni :D Köszönöm a segítséget! Megpróbálom majd megbontani, hogy hozzáférjek valahogy. Elütöttél egy szarvast? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Köszönöm a segítséget! Megpróbálom majd megbontani, hogy hozzáférjek valahogy. Elütöttél egy szarvast? Ja, még 2 éve. De szerencsére bontóból meg e-bayről sok mindent meg tudtam szerezni, még búrát a kanyarlámpához is, így újat csak szélvédőből, tetőlámpából meg pár apróságból kellett vennem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Kérdés: megyek az autópályán, leállok egy pihenőnél, visszaülök az autóba indítanám az autót, a műszerek nem működnek csak a motordiagnosztika, felgyullad ls kialszik ahogy illik, illetve folyamatosan világít az ajtó nyitva maradt ikon. Ha nem lenne töltés(generátor), akkor jelezne az autó, illetve 60 km-t tudtam vele menni világítással. Az akkumulátor gyári - 2007. január. Ötletek? A biztosítékokat holnap megnézem. Ja és akkor is világít az ajtó nyitva maradt, amikor leállítom és bezárom az autót. Z19DT Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Kérdés: megyek az autópályán, leállok egy pihenőnél, visszaülök az autóba indítanám az autót, a műszerek nem működnek csak a motordiagnosztika, felgyullad ls kialszik ahogy illik, illetve folyamatosan világít az ajtó nyitva maradt ikon. Ha nem lenne töltés(generátor), akkor jelezne az autó, illetve 60 km-t tudtam vele menni világítással. Az akkumulátor gyári - 2007. január. Ötletek? A biztosítékokat holnap megnézem. Ja és akkor is világít az ajtó nyitva maradt, amikor leállítom és bezárom az autót. Z19DT Valszeg CIM modul Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Valszeg CIM modul A párom elvitte az autót szervízbe és kritikán aluli ami történt... Autószerelő cimbora ezt mondta: megnyomta a kilométer számláló nullázó gombját és megjavult. Így valóban az is lehet amit mondasz, hogy a CIM modul a hibás, mert a tempomat sem kapcsol be mindig. Most elnapoltuk a szétszedését de hamarosan lesz az éves szervíz és ott akkor azt is... Köszi a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sziasztok! Ma kicsit tüzetesebben átnéztem a nemrégiben vásárolt Vectrámat. Azt tudni kell róla, hogy eddig csak márkaszervizben járt. Érdekes dologra lettem figyelmes, amikor kivettem a kesztyűtartót. Egy csatlakozó le volt húzva a képen piros nyíllal jelölt szervó motorról. http://kephost.hu/kep/2011/06/kep_001_12.jpg Visszadugtam, és két dologra jöttem rá. Az első, hogy az a belső levegő keringetés szabályzó motorja, a második pedig, hogy a már itt sokat olvasott hiba nálam is fenn áll, kattog egyik végállásába egy ideig. A szerviz annó viszonylag hamar megoldotta ahogy látom, de nekem ez annyira nem felel meg. :D Így elsőre arra gondoltam, hogy szerelek bele egy végállás mikrokapcsolót. Aki már szedte szét próbálkozott ilyennel? Lenne bent hely egy ilyet beépíteni? A legidegesítőbb, hogy nemrégiben vettem egy klímatisztító sprayt, amit ugye bent kell hagyni az autóba belső levegő keringetéssel, meg max levegőkeringetéssel negyed óráig, és persze mindent bezárni. Sok értelme nem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wase Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Sziasztok, egy 2002/08-as 1,8-as Vectra C boldog tulajdonosa vagyok. Lenne hozzátok két gyors kérdésem: - A kormánykerék tekerésekor (ez főleg álló helyzetben alapjáraton látszik) a világítás kissé elhalványul. Gondolom a szervóval lehet összefüggésben. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? - Gázadáskor az motor mintha kissé "késve" reagálna. A régi bowdenos dolgok nagy holtjátékához tudnám hasonlítani. Lehet ezügyben házilag valamit kezdeni az elektromos gázpedállal? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts