majszti Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 milyen kijelző van a kocsiban ? tid, cid, gid ? 2 szinű nagy kocka a radiom meg elv képes simkartyat fogadni de ha rámek a bcre a rádionál csak a stopper jön elő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 2 szinű nagy kocka a radiom meg elv képes simkartyat fogadni de ha rámek a bcre a rádionál csak a stopper jön elő Opel szervizbe be tudják programozni, hogy legyen fedélzetid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 2 szinű nagy kocka a radiom meg elv képes simkartyat fogadni de ha rámek a bcre a rádionál csak a stopper jön elő Programozni kell, a kijelzőn meg elképzelhető, hogy szoftvert is frissíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
E61bumer Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Sziasztok! C Vectra vásárlása előtt állok, tanácsokat kérnék tőletek! Benzinesben néztem az 1.8-as 140 lovas és a 2.2 155 lovas modelleket, ezek elegendő teljesítménnyel rendelkeznek a karosszéria mozgatásához, melyik motor a jobb?!?! Gázolajosban pedig a 120 vagy a 150 lovas olasz kerregő a jobb, a kisebbik nem kevés az autóhoz? Szabad ezekből 200 ezer km felettieket is venni? Van lényeges különbség a 2006 előtti és utáni modellben a külsőn kívül? Köszönettel: Istv@n Link to comment Megosztás: More sharing options...
boszi0311 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Sziasztok, Tudna nekem valaki segiteni, hol talalom a tolatolampa biztositekjat? 2007 Opel Vectra C 1.9TDCI 5 ajtos. Egoket mar csereltem, de csak nem vilagit es a hasznalati utmutato nem irja, hany amperos a biztije es pontosan hol talalom:( A muszerfalon is eg a hibajelzo kontroll jel. Elore is koszonom, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve December29, 2013 Megoszt Elküldve December29, 2013 Nem lehet, hogy inkább a tolatólámpa kapcsoló romlott el? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
boszi0311 Elküldve December29, 2013 Megoszt Elküldve December29, 2013 Nem lehet, hogy inkább a tolatólámpa kapcsoló romlott el? Szia Gee, Koszi a valaszod. Abban tudnal nekem segiteni,hogy tudom azt megnezni, merre talalom ezt a kapcsolot? A computerre rateve nem irt semmi hibat. Koszi, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve December30, 2013 Megoszt Elküldve December30, 2013 Szia Gee, Koszi a valaszod. Abban tudnal nekem segiteni,hogy tudom azt megnezni, merre talalom ezt a kapcsolot? A computerre rateve nem irt semmi hibat. Koszi, A váltón szokott lenni. De hogy pontosan hol, azt nem tudom. Inkább az, mint biztosíték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siki007 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 BUEK. Elm327-es interface tamogatja az opel tech2-t? 2004-es signum. Tapasztalat? Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trabant Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Signumot. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok nappali menetfényt bekötni. Azt szeretném hogy szabályosan működjön. Kell hozzá valami kiegészítőt venni, vagy simán be lehet valahová kötni? (2005-ös az autó). Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Olyat kell venni, amiben benne van az elektronika, így csak egy test, egy gyújtás és egy helyzetjelzőre kell rákötni. Utána pedig működik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trabant Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Olyat kell venni, amiben benne van az elektronika, így csak egy test, egy gyújtás és egy helyzetjelzőre kell rákötni. Utána pedig működik is. Köszönöm a választ. Az nem probléma, hogy can-bus-os az autó ugye? Semmi hibát nem fog így kiírni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Nem lesz gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Sziasztok! Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy ha van egy hiba amit eltárol az autó, de közben orvosolják a hibát, a tárolt kód törlődik magától vagy törölni kell tech2-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Sziasztok! Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy ha van egy hiba amit eltárol az autó, de közben orvosolják a hibát, a tárolt kód törlődik magától vagy törölni kell tech2-vel? kell neki kb 15-20 indítás ,és elfog múlni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 De attól még a hibatárolóban benne lesz, mint eltárolt nem jelenlévő hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Elfér az ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pimpamaster Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy akinek az autójában cd70navi van volna e hozzá friss magyar térkép lemeze vagy a magyarosítást - szoftverfrissítést hogy oldotta meg honnan lehet letölteni netről? Sok helyen kerestem de csak Budapesten csinálják személyesen amit találtam, nekem pedig az messze lenne. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 De attól még a hibatárolóban benne lesz, mint eltárolt nem jelenlévő hiba. kifog törlődni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 kifog törlődni ;) Én is úgy tudom, és ez minden típusra igaz,hogy ha pár indítás után sincs a hiba, akkor kitörlődik. Ha meg nem, ott lesz mint nem jelen lévő hiba. Ilyenből a Vectrákba mindig van 2-3, akkor is, ha soha nem láttad világítani a kulcsos autót. Elfér az ott, senkit nem zavar :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siki007 Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 BUEK. Elm327-es interface tamogatja az opel tech2-t? 2004-es signum. Tapasztalat? Koszi. Saját kérdésem megválaszolva: igen teljesen jól kommunikál az autóval az ELM327-es interface, a megfelelö driver-rel és ScanmasterELM programmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy akinek az autójában cd70navi van volna e hozzá friss magyar térkép lemeze vagy a magyarosítást - szoftverfrissítést hogy oldotta meg honnan lehet letölteni netről? Sok helyen kerestem de csak Budapesten csinálják személyesen amit találtam, nekem pedig az messze lenne. Köszi előre is. Hali! Térkép itt, magyarítást sajnos nem tudok, bár eddig nem is kerestem :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Hali! Térkép itt, magyarítást sajnos nem tudok, bár eddig nem is kerestem :) Nekem itt csinálták :) http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pimpamaster Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Hali! Térkép itt, magyarítást sajnos nem tudok, bár eddig nem is kerestem :) Hello! Nagyön köszi szépen, meg is találtam kelet európát letöltöttem, kiírtam és láss csodát friss magyarország térkép! Köszi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pimpamaster Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 (edited) ... Nekem itt csinálták :) http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz Kösz a linket! És mennyiért csinálták? Módosítva Január11, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts