Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektronikák, elektromos kérdések

forumadmin

Recommended Posts

Sziasztok!

C Vectra vásárlása előtt állok, tanácsokat kérnék tőletek!

Benzinesben néztem az 1.8-as 140 lovas és a 2.2 155 lovas modelleket, ezek elegendő teljesítménnyel rendelkeznek a karosszéria mozgatásához, melyik motor a jobb?!?!

Gázolajosban pedig a 120 vagy a 150 lovas olasz kerregő a jobb, a kisebbik nem kevés az autóhoz?

Szabad ezekből 200 ezer km felettieket is venni?

Van lényeges különbség a 2006 előtti és utáni modellben a külsőn kívül?

Köszönettel:

Istv@n

Megosztás:

• 2 weeks later...

Sziasztok,

Tudna nekem valaki segiteni, hol talalom a tolatolampa biztositekjat?

2007 Opel Vectra C 1.9TDCI 5 ajtos. Egoket mar csereltem, de csak nem vilagit es a hasznalati utmutato nem irja, hany amperos a biztije es pontosan hol talalom:( A muszerfalon is eg a hibajelzo kontroll jel.

Elore is koszonom,

Zoli

Megosztás:

Szia Gee,

Koszi a valaszod. Abban tudnal nekem segiteni,hogy tudom azt megnezni, merre talalom ezt a kapcsolot?

A computerre rateve nem irt semmi hibat.

Koszi,

A váltón szokott lenni. De hogy pontosan hol, azt nem tudom. Inkább az, mint biztosíték.

Megosztás:

Sziasztok!

Nemrég vásároltam egy Signumot. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok nappali menetfényt bekötni. Azt szeretném hogy szabályosan működjön. Kell hozzá valami kiegészítőt venni, vagy simán be lehet valahová kötni? (2005-ös az autó).

Előre is köszönöm a válaszokat.

Megosztás:

Olyat kell venni, amiben benne van az elektronika, így csak egy test, egy gyújtás és egy helyzetjelzőre kell rákötni. Utána pedig működik is.

Köszönöm a választ. Az nem probléma, hogy can-bus-os az autó ugye? Semmi hibát nem fog így kiírni?

Megosztás:

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy akinek az autójában cd70navi van volna e hozzá friss magyar térkép lemeze vagy a magyarosítást - szoftverfrissítést hogy oldotta meg honnan lehet letölteni netről?

Sok helyen kerestem de csak Budapesten csinálják személyesen amit találtam, nekem pedig az messze lenne.

Köszi előre is.

Megosztás:

kifog törlődni ;)

Én is úgy tudom, és ez minden típusra igaz,hogy ha pár indítás után sincs a hiba, akkor kitörlődik. Ha meg nem, ott lesz mint nem jelen lévő hiba. Ilyenből a Vectrákba mindig van 2-3, akkor is, ha soha nem láttad világítani a kulcsos autót. Elfér az ott, senkit nem zavar :)

• Like 1
Megosztás:

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy akinek az autójában cd70navi van volna e hozzá friss magyar térkép lemeze vagy a magyarosítást - szoftverfrissítést hogy oldotta meg honnan lehet letölteni netről?

Sok helyen kerestem de csak Budapesten csinálják személyesen amit találtam, nekem pedig az messze lenne.

Köszi előre is.

Hali! Térkép itt, magyarítást sajnos nem tudok, bár eddig nem is kerestem :)

• Like 1
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.