viperes Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hátha valaki tudja a választ, hogy 2003-as vectra C-ben hogyan lehet rávenni a fedélzeti computert, hogy kimutassa az átlagfogyasztást/hátralévő üzemanyag/pillanatnyi fogyasztás...stb adatokat? Nemrég vettem egy ilyen autót, azt már megtaláltam az ablaktörtlő irányító kar végén, hogy tudok belépni a menübe, és meg tudom változtatni pl a mértékegységet (US, Si, GB, Japan), a kontraszt beállításokat, a nyelvi beállításokat, de az istennek nem akarja kiírni a fogyasztási adatokat. Lehetséges, hogy nincs benne ilyen funkció??? Akkor minek van benne mértékegység állítási lehetőség?? Előre is köszi a segítséget! Szia! A fedélzeti computert csak akkor tudod elővarázsolni,ha olyan fejegységed van amibe benne van.Ez azt jelenti,hogy van egy olyan gomb amin BC felirat van.Az újabb opelekbe beleépítették a rádióba(lásd vectra c).Tehát csak akkor lesz fedélzeti számítógéped ha kicseréled a rádiót,esetleg a kijelzőt is.Üdv:Miki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 vagy felprogramoztatod, mert valamelyiken fellehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mityó Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sziasztok!(vadi Ha nagy kijelző van (én ugy tudom csak a digit klimához jár) akkor tech2-vel 10 perc alatt beálitják hogy lásd a fogyasztási adatokat. Nekem ez két éve 5000Ft-ba került. Ha a mértékegységet tudod állitani akkor annak jónak kell lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mityó Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Bocs az akartam írni hogy (Vadi új vagyok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 nem mindegyiken lehet. én pénteken próbáltam egy manuális klimás, de nagy kijelzősre felprogramozni, és nem lehetett, mert qa computer nem engedte. és az 2005 ös autó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mityó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Akkor lehet hogy csak a comfort-nál van a nagy kijelző és a digit klima párositás!? Az enyém 2003-as, nálam is szentségelt aki csinálta de végül sikerült neki. Márkaszervizben volt, és a gyári cuccal programozta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Huby Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Sziasztok!! Lenne egy kérdésem, nem vagyok nagy spíler ezekkel az új Vekikkel kapcsolatban. Van egy C vekim, 2006.12 évj. A ránfelvarrt változat... Nem tudom h elektronika szempontjából számít e... :S A problémám a következő: Nokia Bluetooth kihangosító van benne gyárilag (Nokia CK-7). eddig szépn működött is, minden rendben is volt, majd kb 2 hete egy mukkot nem ad, mintha nem kapna áramot. "Se' kép, se' hang"....semmi. Van esetleg ötletetek h mi lehet a baj? olyan mintha elfelejtete volna az autó az eszközt, vagy kiment volna egy biztosíták. Biztosítékokat lecsekkoltam a kocsiban, mindegyik tökéletes állapotban van, ha el van rejtve esetleg, akkor fogalmam sincs hol... :S Lehet az a baj, hogy a számítógép "elfelejtette a kihangosítót?" :S És ha igen, akkor ez hogy orvosolható a legolcsóbban, leggyorsabban? :huh: :lol: Üdv. Néktek..... HUby Link to comment Megosztás: More sharing options...
leonidas79 Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Sziasztok! Nekem egy 2004-es 2.2-es 4 ajtós opel vectra C autóm van. Nem rég vettem. Lenne pár dolog amiben lehet, hogy tudnátok segíteni: Előre rögzíteném, hogy nem vagyok nagy műszaki szakember :huh: 1. a fedélzeti komputeremnél tudom léptetni a kijelzot, azaz az Ok gombot nem talalom, igy ha kiir valamit nagyba pl. csuszos ut vigyazat nem birom eltuntetni a kepernyorol, hiaba jelenik meg az OK felirat...az idot sem tudom pl beallitani, mert nem tudok mivel kattintani a settings-re... 2. az autó rugózásakor a bal oldal felol (talan elolorol) nyekergo hang jon. nem kopog, jol rugozik, de hangot ad, mintha pl valami gumi illesztes lecsuszott volna hallani ahogy dolgizik a rugozas szerintetek ezt egy lengecsillapito ellenorzes soran eszre veszik? Köszi leo Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Az első kérdésedre ebben feltehetőleg megtalálod a választ, a másodikban sajnos nem tudok segíteni: http://vectra-c.swi.hu/VectraManual.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Sziasztok! Nekem egy 2004-es 2.2-es 4 ajtós opel vectra C autóm van. Nem rég vettem. Lenne pár dolog amiben lehet, hogy tudnátok segíteni: Előre rögzíteném, hogy nem vagyok nagy műszaki szakember :huh: 1. a fedélzeti komputeremnél tudom léptetni a kijelzot, azaz az Ok gombot nem talalom, igy ha kiir valamit nagyba pl. csuszos ut vigyazat nem birom eltuntetni a kepernyorol, hiaba jelenik meg az OK felirat...az idot sem tudom pl beallitani, mert nem tudok mivel kattintani a settings-re... 2. az autó rugózásakor a bal oldal felol (talan elolorol) nyekergo hang jon. nem kopog, jol rugozik, de hangot ad, mintha pl valami gumi illesztes lecsuszott volna hallani ahogy dolgizik a rugozas szerintetek ezt egy lengecsillapito ellenorzes soran eszre veszik? Köszi leo Szia! Az első kérdésedre a válasz: Milyen magnó van benne?Ha fed computeres akkor a magnón van az ok gomb.Ha nem akkor pedig az ablaktörlő kar végén egy billenő kapcsoló(le-fel)alatta pedig rögtön az ok gomb. A második kérdésedre valószínüleg a válasz: Toronycsapágy toronyszilenttel.Ez a c vekikben sűrűn előfordul(már az nyémbe is cserélni kellett)olyan hangot ad mintha két vizes gumi összeérne. Remélem segítettem.Ha nem érthető a válasz hívj nyugodtan:06209919316.Üdv:Miki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Az első kérdésedre én is válaszolnék: Ha fedélzeti computer van az autóba akkor bármelyik nyillal, amivel a menüpontokon lépegetsz. Nekem meg a kezembe maradt a váltó gombja, de nem találok rajta se csavart se semmit, menet közben elég kellemetlen.... Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Az első kérdésedre én is válaszolnék: Ha fedélzeti computer van az autóba akkor bármelyik nyillal, amivel a menüpontokon lépegetsz. Nekem meg a kezembe maradt a váltó gombja, de nem találok rajta se csavart se semmit, menet közben elég kellemetlen.... Ötlet? Vagy ragasztó vagy csere,de akkor csak váltókarral együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ghostface83 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Mególdódott!!!! hello Érdeklődnék hogy van e erre a siemens ncdc 2015re navi cd-d??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra jyy Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Sziasztok! Nemrég vettem egy 2006-os vectra c-t. Van egy két problémám remélem tudtok segiteni. Manuális klima van benne,és idáig tökéletesen is müködött a hátsó ablak fütés,a szélvédő lefújató gomb, és a ventilátor fokozaz kapcsoló is. Két napja hol megy hol nem. Pl: Nem megy semmi. Megnyomom a belső levegő keringetés gombot akkor beindul a ventilátor?! Érdekes? Ha a hőfokszabályzót eltekerem teljesen hidegbe vagy melegbe akkor 3-4 katanást hallani a müszerfalbol. Ez is érdekes?? Más: A középső kijelző néha kiirja hogy TURN SIGNAL lamp. Tudtommal indexet jelent. De minden jó! Ezt sem értem??? --- A vízhőfok óra nem megy fel max: 80 'C ra. Azt is elég nehezen éri el kell hozzá vagy 10 km. Miskolc egyik végéből a másikba. Lámpárol lámpára araszolva. De ez valószinüleg termosztát lesz? Segitségeteket előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Helló... Ha rugózik és nyekereg akkor a stabgumit kell zsírozni!!Ha egyhelyben állsz és tekered a kormány és ropog-pattogó hang elől akkor toronycsapágy ... Másik:Váltókar kompletten kb 100 ezer forint.Nincs külön gomb...Én a helyedbe szélvédő ragasztóval rögzíteném..Csak figyelj a gomb alatti rugóra,mert kell a hátramenet kapcsoláshoz....Egy kevés ragasztó,rányomod mint állat és leragasztod vagy 10 órára..Úgy tutti lesz.... Másik: Ha 80 fokra sem megy fel akkor termosztát........ Üdv:Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdenyus Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Helló! Következő problémával fordulok hozzátok, c vectra airbeg vezérlő elektronika ment tönkre. Állitolag lehet javittatni! Tud valaki segiteni ebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 ... Váltókar kompletten kb 100 ezer forint.Nincs külön gomb...Én a helyedbe szélvédő ragasztóval rögzíteném..Csak figyelj a gomb alatti rugóra,mert kell a hátramenet kapcsoláshoz....Egy kevés ragasztó,rányomod mint állat és leragasztod vagy 10 órára..Úgy tutti lesz.... A ragasztás megtörtént, egy hete remekül működik, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Helló! Következő problémával fordulok hozzátok, c vectra airbeg vezérlő elektronika ment tönkre. Állitolag lehet javittatni! Tud valaki segiteni ebben? :lol: Nekem van ilyen elektronikám. Olcsón odaadom ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Hali srácok.tud nekem valaki segíteni?Kijelző nullázásával kapcsolatban kellene segítség.Ha valaki tud ilyen emberkéről ,segítsen! Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 ha bent van még azautóba akkor én tudok segiteni neked. ha már nincs akkor sajnos nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 ha bent van még azautóba akkor én tudok segiteni neked. ha már nincs akkor sajnos nem :lol: Németből kaptam és ott nem nullázták ki.Pesten csinálják a GID-et és a MID-et,de a CID-ről nem hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 sajnos én nem tudok akkor segiteni, de keresd meg Wessz nevü fórumozót, Ő nagy mágus, biztos tud segiteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 sajnos én nem tudok akkor segiteni, de keresd meg Wessz nevü fórumozót, Ő nagy mágus, biztos tud segiteni... Köszi megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ghostface83 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 sziasztok valaki meg tudná mondani hogy gyári opel signumomba lévő CD70es fejegységen lehetne e filmet vagy videoklipeket nézni és egyáltalán megjeleníteni a gyári nagy színes kijelző??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gammar Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok! Egy kérdésem lenne az Opel szakemberekhez,nincs gyári rádió ,hogyan lehet beállítani a gid kijelzőn az órát,és dátumot? Kell hozzá tech2 ,mert állítólag van valamilyen gombkombináció amivel lehetséges,kérlek írjatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts