feca1229 Elküldve Október23, 2016 Megoszt Elküldve Október23, 2016 35 perce, viperes írta: Szia. Igen programozni kell a kijelzőt.Csináltam már egy párat. Tudnál esetleg segíteni nekem ebben? Akkor nem kell kicseréálni semmit csak egy "programozás" az egész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Október24, 2016 Megoszt Elküldve Október24, 2016 (edited) 20 órája, feca1229 írta: Tudnál esetleg segíteni nekem ebben? Akkor nem kell kicseréálni semmit csak egy "programozás" az egész? Szia!Igen tudok segíteni benne.Csörögj meg:0620******** -->Telefonszámot töröltem, admin. Módosítva Október24, 2016 : forumadmin Privát üzenetben kérlek. Telefonszámot NE adjatok meg hozzászólásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feca1229 Elküldve Október24, 2016 Megoszt Elküldve Október24, 2016 7 órája, viperes írta: Szia!Igen tudok segíteni benne.Csörögj meg:0620******** -->Telefonszámot töröltem, admin. Szia! Köszönöm szépen a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tzoli13 Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 Üdv mindenkinek! Kérdésem a következő,2008 c Vectra kombi csomagtér világítás nem kapcsol az égő rendben van.Hol keressem a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 10 órája, tzoli13 írta: Üdv mindenkinek! Kérdésem a következő,2008 c Vectra kombi csomagtér világítás nem kapcsol az égő rendben van.Hol keressem a hibát? Szia. Vagy a vezetékbe ahol átmegy az ajtóba,vagy a zárba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tzoli13 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Szia! Köszi a segítséget a zárban lévő mikrókapcsoló küld jelet a műszerfalra akkor valószínű,hogy a vezeték lesz . Biztosíték nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 23 perce, tzoli13 írta: Szia! Köszi a segítséget a zárban lévő mikrókapcsoló küld jelet a műszerfalra akkor valószínű,hogy a vezeték lesz . Biztosíték nem lehet? Biztositék is lehet, bár lehet, hogy a hátsó elektromos központ vezérli, akkor nincs biztije! Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 6 órája, Somi írta: Biztositék is lehet, bár lehet, hogy a hátsó elektromos központ vezérli, akkor nincs biztije! Ja hát én azt hittem azzal kezdtél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafigabi Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Üdv! Az normális jelenség, hogy az 1 állásban a gyújtás kulcsot a betéttel együtt ki tudom könnyedén húzni? Más állásban nem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tzoli13 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 S 4 órája, viperes írta: Ja hát én azt hittem azzal kezdtél. Üdv. A vezetéken nem találtam hibát szemrevételezve, bár nem mértem ki műszerrel A bisztiről nincs lista melyik melyik? bár mind jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve November27, 2016 Megoszt Elküldve November27, 2016 Nemrég rakattunk vonóhorgot a Vectra C-re (Y20DTH), és olyan jelenséget tapasztalunk, hogy az index normál sebességgel villog a futón, ha nincs felkapcsolva a világítás, viszont ha a világítás fel van kapcsolva, akkor az index kb. dupla sebességgel kezd el villogni. Valami ötelt, hogy ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2016 Megoszt Elküldve November27, 2016 50 perce, pjotr írta: Nemrég rakattunk vonóhorgot a Vectra C-re (Y20DTH), és olyan jelenséget tapasztalunk, hogy az index normál sebességgel villog a futón, ha nincs felkapcsolva a világítás, viszont ha a világítás fel van kapcsolva, akkor az index kb. dupla sebességgel kezd el villogni. Valami ötelt, hogy ez mitől lehet? Azt mondanám valamit elkötöttek, és vissza kell vinni oda ahol csinálták. Gondolom fizettél érte, csinálják meg rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve November27, 2016 Megoszt Elküldve November27, 2016 57 perce, zotya975 írta: Azt mondanám valamit elkötöttek, és vissza kell vinni oda ahol csinálták. Gondolom fizettél érte, csinálják meg rendesen. Rokon autójáról van szó, és közben kiderültek a részletek is. Szóval bontottan vett vonóhorgot, ami ugyanilyen autón volt. A vonóhorog csatlakozóját illetve egy "trailer control" feliratú dobozt a hátsó REC modul megfelelő helyére csatlakoztatott. Úgy tudom valamit fel is kell programozni, hogy a horgot fel is ismerje az autó. Szóval, - OPCOM-om van, lehet-e ezzel aktiválni a horgot? Ha igen, melyik menuben találom meg? - csak a horog csatlakozóját kell csatlakoztatni, vagy ezt a trailer control nevű eszközt is (ez mire is jó?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2016 Megoszt Elküldve November28, 2016 12 órája, pjotr írta: Rokon autójáról van szó, és közben kiderültek a részletek is. Szóval bontottan vett vonóhorgot, ami ugyanilyen autón volt. A vonóhorog csatlakozóját illetve egy "trailer control" feliratú dobozt a hátsó REC modul megfelelő helyére csatlakoztatott. Úgy tudom valamit fel is kell programozni, hogy a horgot fel is ismerje az autó. Szóval, - OPCOM-om van, lehet-e ezzel aktiválni a horgot? Ha igen, melyik menuben találom meg? - csak a horog csatlakozóját kell csatlakoztatni, vagy ezt a trailer control nevű eszközt is (ez mire is jó?) Hát ezt passzolom...majd jön valaki és tudni fogja a választ..türelem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
garajo Elküldve November28, 2016 Megoszt Elküldve November28, 2016 A trailer control modult be kell dugni a csomagtartóban a REC modulba. A vonóhorog kábel csatlakozóját pedig a trailer modulba. Ez akkor igaz, ha Vectra C -hez gyártott vonóhorogról van szó. Általános vonóhoroghoz külön can-bus elektronika kell. OPCOM-al programozni kell. Már nem emlékszem melyik menüben, de a karosszéria, világítás környékén. Végig kell nézni a menüket. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
garajo Elküldve November28, 2016 Megoszt Elküldve November28, 2016 13 perce, garajo írta: A trailer control modult be kell dugni a csomagtartóban a REC modulba. A vonóhorog kábel csatlakozóját pedig a trailer modulba. Ez akkor igaz, ha Vectra C -hez gyártott vonóhorogról van szó. Általános vonóhoroghoz külön can-bus elektronika kell. OPCOM-al programozni kell. Már nem emlékszem melyik menüben, de a karosszéria, világítás környékén. Végig kell nézni a menüket. ■ Vectra-C / Signum Modules ■ REC (Security code needed) ■ DIS ■ IPC (Security code needed) Variant Coding REC ■ Set Trailer Reversing lamp control to Present ■ Set Trailer Fog lamp control to Present DIS Set Check Control To Present Set Towbar To Present IPC Identifier "0x0???" ■ Set Towbar To Present Identifier "0x1???" ■ No variant coding needed 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 Sziasztok, Remélem tudtok segíteni. Van egy 2008-as 1.8 Benzin c-Vectrám. Most tapasztalom, mikor hidegebb van(napközben 2-3c), hogy elég lassan melegszik fel és ha fel is melegszik, de pl 60kmph-val megyek folyamatosan, akkor képes visszahűlni a víz. Szerintem ez nem normális dolog. Mit javasoltok? Termosztát? Vagy próbáljam ki a régi trükköt és papírt rakok a hűtő elé Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAV3N Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 Hello Márkatársak! Van egy Signumom 2004-es amiben NCDC 2015-ös fejegység van és sajnos nagyon gyengén olvassa be a CD-ket. Szeretném a fejet megtisztítani vagy ha az már nem elégséges, akkor kicserélni benne. A kérdésem, hogy ha kiveszem a fejegységet akkor elfelejti a kódot? Azért érdekelne mert nincs hozzá kódom. Kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 5 órája, Invaited írta: Sziasztok, Remélem tudtok segíteni. Van egy 2008-as 1.8 Benzin c-Vectrám. Most tapasztalom, mikor hidegebb van(napközben 2-3c), hogy elég lassan melegszik fel és ha fel is melegszik, de pl 60kmph-val megyek folyamatosan, akkor képes visszahűlni a víz. Szerintem ez nem normális dolog. Mit javasoltok? Termosztát? Vagy próbáljam ki a régi trükköt és papírt rakok a hűtő elé Hali! Cseréld ki a termosztátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 3 órája, RAV3N írta: Hello Márkatársak! Van egy Signumom 2004-es amiben NCDC 2015-ös fejegység van és sajnos nagyon gyengén olvassa be a CD-ket. Szeretném a fejet megtisztítani vagy ha az már nem elégséges, akkor kicserélni benne. A kérdésem, hogy ha kiveszem a fejegységet akkor elfelejti a kódot? Azért érdekelne mert nincs hozzá kódom. Kösz a segítséget! Hali! Vedd ki nyugodtan mert a te fejegységed már immó kódos úgyhogy a kocsira van programozva.Nyugodtan ki veheted és bármikor visszarakhatod nem fog kérni semmit. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 8 órája, viperes írta: Hali! Cseréld ki a termosztátot. Szia, Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 Sziasztok, Tudtok abban segíteni, hogy ha termosztátot szeretnék venni 1.8benzin 2008-as vectrámhoz, akkor melyik márka az amit ti ajánlanátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 Wahler. Tudtommal az a gyárija is, és még csak nem is a legdrágább. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAV3N Elküldve December9, 2016 Megoszt Elküldve December9, 2016 Köszi Viperes, megnyugodtam. A másik kérdésem, hogy van-e esetleg valakinek NCDC2015 fejegységhez valamilyen térkép lemeze ami használható? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts