vectra mikike Elküldve Január27, 2016 Elküldve Január27, 2016 1 hour ago, Somi írta: Lehet állítani a lámpák magasságán, van egy alapbeállítás, és ahhoz képest szintez a gyári magasságállító! Minden eggyes inditasnál csinál egy színezést de akkor is lent világítanak! Egyébként kanyar követős. (pár napja volt rajta lengőkar cserélve mind a két oldalon és szerintem a szintező vel lehet valami) Nekem azt mondták hogy újra kéne programozni, na de hogy?
TomH Elküldve Január30, 2016 Elküldve Január30, 2016 Sziasztok! Egy aprócska kérdésem lenne csak. Opel kereskedésben láttam egy C Vectrát (2007-es), 5 év garancia, minden földi jó. Egy valami zavar, h elviekben nincs benne bluetooth. DVD 90-es navi,BC, CID van. Lehet bele utólag, emberi áron BT-t építeni (volt aki azt mondta, h az Opel 400 ezresért szívesen beépíti, ezt érthetően sokallom.) ? Gondolok olyasmire, h előre be van-e kábelezve a helye, akkor bedug, tech2 és öröm. Köszönöm a válaszokat.
Invaited Elküldve Január30, 2016 Elküldve Január30, 2016 Sziasztok, 2008-as C Vectrához nem tud valaki első lökhárító alá jobb oldali koptató lemezt?
Somi Elküldve Január31, 2016 Elküldve Január31, 2016 On 2016. 01. 30. at 10:56, TomH írta: Sziasztok! Egy aprócska kérdésem lenne csak. Opel kereskedésben láttam egy C Vectrát (2007-es), 5 év garancia, minden földi jó. Egy valami zavar, h elviekben nincs benne bluetooth. DVD 90-es navi,BC, CID van. Lehet bele utólag, emberi áron BT-t építeni (volt aki azt mondta, h az Opel 400 ezresért szívesen beépíti, ezt érthetően sokallom.) ? Gondolok olyasmire, h előre be van-e kábelezve a helye, akkor bedug, tech2 és öröm. Köszönöm a válaszokat. Igen lehet utólag, UHP4 modul kell bele, meg egy mikrofon hozzá! Meg persze kábelezés, ha nincs előkészítve! Használtam 35ezer körül mozog egy ilyen modul!
TomH Elküldve Február3, 2016 Elküldve Február3, 2016 On 2016. 01. 31. at 17:10, Somi írta: Igen lehet utólag, UHP4 modul kell bele, meg egy mikrofon hozzá! Meg persze kábelezés, ha nincs előkészítve! Használtam 35ezer körül mozog egy ilyen modul! Köszöntem, ez azért már barátibb Tech2-vel kell engedélyeztetni vagy csak összerakom és egyből használható?
Somi Elküldve Február3, 2016 Elküldve Február3, 2016 3 perce, TomH írta: Köszöntem, ez azért már barátibb Tech2-vel kell engedélyeztetni vagy csak összerakom és egyből használható? igen minden programozni kell, ezt is tech2-vel, esetleg frissíteni is!
TomH Elküldve Február4, 2016 Elküldve Február4, 2016 23 órája, Somi írta: igen minden programozni kell, ezt is tech2-vel, esetleg frissíteni is! Rendben, köszönöm a válaszokat
hatys Elküldve Február8, 2016 Elküldve Február8, 2016 (edited) Aki tud segítsen olyan problémám van,hogy a vectra c folyamatosan azt írja nincs ablakmosó folyadék mindent végignéztem de hibát sehol nem találom Módosítva Február13, 2016 : hatys
viperes Elküldve Február26, 2016 Elküldve Február26, 2016 (edited) Sziasztok! Ha valaki tud olyan emberkét aki ért hozzá vagy szervizeli a gyári TECH2 készüléket kérem jelezze!!!! Nagyon köszi!!! Módosítva Február26, 2016 : viperes
kalman76 Elküldve Március24, 2016 Elküldve Március24, 2016 Sziasztok! 2004/09 havi C vectrába be lehet építeni egy CDC40 Opera CD-t? Köszönöm
Somi Elküldve Március25, 2016 Elküldve Március25, 2016 16 órája, kalman76 írta: Sziasztok! 2004/09 havi C vectrába be lehet építeni egy CDC40 Opera CD-t? Köszönöm Jelenleg milyen rádiód van? Ha görgős a kormányod akkor már igen!
kalman76 Elküldve Március27, 2016 Elküldve Március27, 2016 On 2016. 03. 24. at 8:53, Somi írta: Jelenleg milyen rádiód van? Ha görgős a kormányod akkor már igen! Szia, CDR2005 van, és nem görgős a kormányom...
Somi Elküldve Március27, 2016 Elküldve Március27, 2016 10 órája, kalman76 írta: Szia, CDR2005 van, és nem görgős a kormányom... Akkor macerás mutatvány csatlakoző cserékkel, és egyéb eszközök cseréje szükséges!
kalman76 Elküldve Március30, 2016 Elküldve Március30, 2016 On 2016. 03. 26. at 22:44, Somi írta: Akkor macerás mutatvány csatlakoző cserékkel, és egyéb eszközök cseréje szükséges! Köszönöm. Akkor tovább gondolkodom, az enyém már nem nagyon eszi már a CD-t...
Gyurikab Elküldve Április2, 2016 Elküldve Április2, 2016 Sziasztok! Több dologban szeretném a Tanácsotokat kérni. Van egy Z19DTH Vectrám (2004.08.). Mostanában több probléma is felütötte a fejét amire sajnos nem találok megoldást. A tempomat-ot eldobálgatja (nagyobb sebességnél és fordulatnál is) - bajuszkapcsolót ill kuplung jeladót cseréltem, de a hiba az továbbra is előfordul. A másik problémám az automatikus központi zár 20-30km óra felett. Az utóbb időben ez is beadta kulcsot és hol működik - hol nem.(de többnyire inkább nem) -Próbáltam a rátanítást az sikerült is, de javulás sajnos az után sem volt. Az autó volt már márkaszervizben is ott javasolták a bajuszkapcsoló cseréjét meg a kuplung jeladót (ezzel kicsit javult a tempomat hiba bár közel sem olyan mint réggen) de utána már mást ők se mondtak. Az ajtó hibára sem tudtak érdemlegeset mondani -gépre dugták, állítgattak rajta, de változás nem volt Bízok benne, hogy Ti tudtok nekem ezekben a problémákban tanácsot adni. Segítségetek és Tanácsotokat Előre is Nagyon Szépen Köszönöm!
opelesjocco Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 Sziasztok! Tudja e valaki hogy a szervizlampat hogyan kell torolni vagy valahogyan eltuntetni? Tech 2 van! Koszontem ja az auto 2004 vectra 1.8 benzin
viperes Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 14 perce, opelesjocco írta: Sziasztok! Tudja e valaki hogy a szervizlampat hogyan kell torolni vagy valahogyan eltuntetni? Tech 2 van! Koszontem ja az auto 2004 vectra 1.8 benzin Hali!Mármint melyik szervízlámpa?A kijelzőn a kulcs vagy a motorhiba jelző,netán az olajcsere jelző?
Julian Elküldve Április19, 2016 Elküldve Április19, 2016 On 2016. 03. 30. at 7:25, kalman76 írta: Köszönöm. Akkor tovább gondolkodom, az enyém már nem nagyon eszi már a CD-t... Szia! Én pont most raktam rá egy AUX kimenetet. Így nincs gond a kormánnyal sem, hangerőt tudok állítani, a léptetést meg a telóról oldom meg, mert azt dugok rá. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy kell bele egy CD, ami folyamatosan megy. Viszont úgy csináltam meg, hogy, ha kihúzom a jack-et, akkor a CD szól, ha bedugom, akkor a teló. Nálam is vacakol a CD rész. Múltkor nem akarta felismerni (eredeti), másik lemezzel kellett piszkálnom, hogy legyen valami. Aztán lejátszotta, de nem akarta kiadni. Egy készülék kiszedést, visszarakást követően érdekes mód kiadta és a következő lemezt (másolt) simán beolvasta. Most az marad benn és majd telóról megy a zene. http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?333778-Delco-Electronics-CDR-2005-Aux-Input-Mod-Done-Properly. http://www.css-haupt.de/vectra/ http://www.css-haupt.de/vectra/zwei/cdr2005_line_in_tel.html Más: A kulcsaimhoz vettem javító készletet. Tokot és gombokat. Ezzel nem is lenne gond, viszont az új toknál van egy piros csík, ami a gombok megnyomásánál felvillanó led fényét engedné ki. Viszont a kulcsaimon nincs led, csak a helyük? Tudja valaki, hogy milyen ellenállás és milyen led van rajta? Esetleg meg tudná nézni? Az autó egy Vectra C Station Wagon és 3 gombos kulcsom van hozzá. Zár nyit egymás mellett, csomagtartó alatta.
kalman76 Elküldve Április20, 2016 Elküldve Április20, 2016 19 órája, Julian írta: Szia! Én pont most raktam rá egy AUX kimenetet. Így nincs gond a kormánnyal sem, hangerőt tudok állítani, a léptetést meg a telóról oldom meg, mert azt dugok rá. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy kell bele egy CD, ami folyamatosan megy. Viszont úgy csináltam meg, hogy, ha kihúzom a jack-et, akkor a CD szól, ha bedugom, akkor a teló. Nálam is vacakol a CD rész. Múltkor nem akarta felismerni (eredeti), másik lemezzel kellett piszkálnom, hogy legyen valami. Aztán lejátszotta, de nem akarta kiadni. Egy készülék kiszedést, visszarakást követően érdekes mód kiadta és a következő lemezt (másolt) simán beolvasta. Most az marad benn és majd telóról megy a zene. http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?333778-Delco-Electronics-CDR-2005-Aux-Input-Mod-Done-Properly. http://www.css-haupt.de/vectra/ http://www.css-haupt.de/vectra/zwei/cdr2005_line_in_tel.html Szia, Köszönöm a válaszod. Vettem egy NCDC 2013-at +CID kijelzőt és azt szeretném beépíteni vagy beépíttetni. A fórumról csinált már valaki ilyen cserét, és ha igen tudna segíteni? Köszönöm
viperes Elküldve Április20, 2016 Elküldve Április20, 2016 50 perce, kalman76 írta: Szia, Köszönöm a válaszod. Vettem egy NCDC 2013-at +CID kijelzőt és azt szeretném beépíteni vagy beépíttetni. A fórumról csinált már valaki ilyen cserét, és ha igen tudna segíteni? Köszönöm Szia!Csináltam már egy párat.Csörögj meg.06209919316
oreszteszi Elküldve Április20, 2016 Elküldve Április20, 2016 (edited) Tisztelt Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy a Corsa B 1994-esben hol található a központizárvezérlő elektronika. És mi a típusa- interneten találtam egy GM KIEKERT tipusú valamit-? Lehetséges hogy ezzel a típussal szerelték? A válaszokat előre is köszönöm! Tisztelettel: István Módosítva Április20, 2016 : oreszteszi
gattila84 Elküldve Április29, 2016 Elküldve Április29, 2016 Sziasztok! Vectra C-nél hol helyezkedik el a motor térben a motorvezérlő egység?
viperes Elküldve Április29, 2016 Elküldve Április29, 2016 2 órája, gattila84 írta: Sziasztok! Vectra C-nél hol helyezkedik el a motor térben a motorvezérlő egység? Szia! Ha benzines akkor a motoron,ha cdti akkor a jobb fényszóró alatt,ha adagolós akkor meg az adagolóba.
gattila84 Elküldve Április29, 2016 Elküldve Április29, 2016 9 perce, viperes írta: Szia! Ha benzines akkor a motoron,ha cdti akkor a jobb fényszóró alatt,ha adagolós akkor meg az adagolóba. Benzines. A motoron pontosan hol?
viperes Elküldve Április29, 2016 Elküldve Április29, 2016 2 órája, gattila84 írta: Benzines. A motoron pontosan hol? Mekkora a moci?
Recommended Posts