Gab X Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ez a Reds felni nem grafit színű? Most egyébként kezdek egy kicsit elbizonytalanodni, hogy fehér legyen-e a felni, vagy maradjon ezüst. A képeket várom :) Elég ütős formája van így kép alapján a felnidnek. az autó fekete, a felni grafit ez az Y forma tulajdonképpen már rég forgalomban van ilyen forma van a vectra -hoz, illetve a focus -okhoz is, annyi hogy a Reds c(s)ic(s)ázott rajta egy kicsit szerintem jó lett, ez volt a legolcsóbb felni ami még elérhető volt 5x110 -es méretben 80 EUR /db , vagyis bruttó 22.000 HUF alatt jött ki, ami nagyon jó ár a magyarországi viszonyokhoz képest biztos most sokan mondják hogy ennyiért használt jó állapotú 17" -est lehet kapni ami többet dob az autón, de nekem fontos volt h számlás legyen illetve nem akartam a gyárinál peresebb gumit kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100408/DSC0350...ltoltes.hu_.jpg felni festés... fekete autóhoz ütős és egyedi pl ha arany/réz színt választasz mint az impreza -kon szokott lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
HorsePower Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 felni festés... fekete autóhoz ütős és egyedi pl ha arany/réz színt választasz mint az impreza -kon szokott lenni Gondolkodtam rajta, de aztán elvetettem az ötletet. Az arany jobban mutat a kék mellett, na meg az imprezán :) Meg talán egy kicsit hivalkodó is lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nekem a szürke kocsin is grafit színű felni van feltéve (Borbet LV4) eleinte furcsa volt számomra is, mert a sötétebb autón a világos felni mutat jól vagy forditva, de most már kezd tetszeni hogy ilyen van rajta :) Ez van <<<Zoom<<< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gab X Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Gondolkodtam rajta, de aztán elvetettem az ötletet. Az arany jobban mutat a kék mellett, na meg az imprezán :) Meg talán egy kicsit hivalkodó is lenne... éppen ma láttam egy fiat stilon...fekete autó, arany felni ütős, szép, egyedi nincs még egy a környéken Link to comment Megosztás: More sharing options...
HorsePower Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 éppen ma láttam egy fiat stilon...fekete autó, arany felni ütős, szép, egyedi nincs még egy a környéken Úgy tűnik marad az ezüst szín, mivel ma körbefóliázott G Astra-s barátaim azon csodálkoztak, hogy milyen gyorsan is lehet menni ezzel az autóval. Magyarul bemértek a szemetek, már csak az a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni az egydarab fénykép. Úgyhogy jövő héten felkerül a felnire a gumi, aztán majd ha lesz egy kis pénzem megcsináltatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HorsePower Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Felkerült végre a felni. De ma persze szakadt az eső, úgyhogy jól elázott. Felpolíroztam még a múlt héten, és nagyon szép ez az ezüst szín is :) Ezzel a 225-ös gumival érdekesen működik az autó :) a nyomvályú + eső kombináció elég meglepő. Viszont nem ráz annyira, amennyire gondoltam, sőt, egészen komfortos. Viszont tényleg hangos, de hát ez legyen a legnagyobb baj :D Egy kép most, aztán majd csinálok normálisat is, ha le lesz mosva az autó :D Felni + gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Felkerült végre a felni. De ma persze szakadt az eső, úgyhogy jól elázott. Felpolíroztam még a múlt héten, és nagyon szép ez az ezüst szín is :) Ezzel a 225-ös gumival érdekesen működik az autó :) a nyomvályú + eső kombináció elég meglepő. Viszont nem ráz annyira, amennyire gondoltam, sőt, egészen komfortos. Viszont tényleg hangos, de hát ez legyen a legnagyobb baj :D Egy kép most, aztán majd csinálok normálisat is, ha le lesz mosva az autó :D Felni + gumi Jó lett grat hozzá, de egy kis ültetést elbírna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HorsePower Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Jó lett grat hozzá, de egy kis ültetést elbírna! Köszi. Nekem is az az érzésem, hogy 1-2 centit elviselne, bár a kép is csalóka egy kicsit, mert ferdén áll az autó. Na majd rakok fel normális képet, bár azon is látszani fog, hogy van még hova fejlődni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag 4 kerékcsavar fogja a felnit az autómon....le lehetne cserélni 5-re? Mert megtetszett egy felni, de azon 5 csavaros felfogatási lehetőség van, ezt akkor felejtsem el, vagy van valami megoldás? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Felejtsd el:)! Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag 4 kerékcsavar fogja a felnit az autómon....le lehetne cserélni 5-re? Mert megtetszett egy felni, de azon 5 csavaros felfogatási lehetőség van, ezt akkor felejtsem el, vagy van valami megoldás? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag 4 kerékcsavar fogja a felnit az autómon....le lehetne cserélni 5-re? Mert megtetszett egy felni, de azon 5 csavaros felfogatási lehetőség van, ezt akkor felejtsem el, vagy van valami megoldás? köszi Simán meg tudod oldani! 160e. a 4db 5 csavaros kerékagy <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Simán meg tudod oldani! 160e. a 4db 5 csavaros kerékagy <_< :wacko: :( Ez vicc... Annyit nem ér, akkor inkább nézek másik felnit! Valaki tett már fel fekete felnit, szürke grafit színű autóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez vicc... Annyit nem ér, akkor inkább nézek másik felnit! Valaki tett már fel fekete felnit, szürke grafit színű autóra? Nekem fekete-króm van ezüst autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez vicc... Annyit nem ér, akkor inkább nézek másik felnit! Valaki tett már fel fekete felnit, szürke grafit színű autóra? Szürkés autóm van melyen matt grafitos színű a felni (lásd a kis képen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nbkuszy Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Hello! Astra H Caravan 1.6 benzinesre a gepkonyv 205/55 R16 6,5x16 5x110 ET 37 vagy 195/65 R15 6,5x15 5x110 ET 35 kereket javasol. Azonos felniszelesseg mellett itt van 2 mm elteres az ET szamban. Szerintetek fel lehet tenni 6,5x15 ET 33-as felnit? Nem okoz problemat? Mar azt is furcsallom, hogy a ket gyari meretben is van 2 mm kulonbseg... Elore is koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Hello! Astra H Caravan 1.6 benzinesre a gepkonyv 205/55 R16 6,5x16 5x110 ET 37 vagy 195/65 R15 6,5x15 5x110 ET 35 kereket javasol. Azonos felniszelesseg mellett itt van 2 mm elteres az ET szamban. Szerintetek fel lehet tenni 6,5x15 ET 33-as felnit? Nem okoz problemat? Mar azt is furcsallom, hogy a ket gyari meretben is van 2 mm kulonbseg... Elore is koszi! A kulonbseg nem meglepo, mert a gumik szelessege is eltero; a szelesebb guminak el kell fernie pl. Ha 33-ast raksz fel, akkor osszesen 4 mm-el csokken a nyomtavod, esetleg osszeerhetnek dolgok, amiknek nem kene, valtozik a stabilitas, stb., tehat a hivatalos valasz az, hogy nem jo. Ettol persze a gyakorlatban valoszinuleg nem tortenne semmi rendkivuli, de nyilvan jobb a gyari meretnel maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 A kulonbseg nem meglepo, mert a gumik szelessege is eltero; a szelesebb guminak el kell fernie pl. Ha 33-ast raksz fel, akkor osszesen 4 mm-el csokken a nyomtavod, esetleg osszeerhetnek dolgok, amiknek nem kene, valtozik a stabilitas, stb., tehat a hivatalos valasz az, hogy nem jo. Ettol persze a gyakorlatban valoszinuleg nem tortenne semmi rendkivuli, de nyilvan jobb a gyari meretnel maradni. Minden igaz amit írtál, de az ET szám fordítva van. Amennyivel kisebb annyit jön kifelé a felni a kerékagy síkjához képest. Azaz nem az lesz a gond hogy belül mibe ér bele, hanem pl berugózásnál a kerék külső széle a sárvédőhöz érhet. De amúgy teljes nyugalommal felrakhatja semmi baj nem fog származni belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoolee10 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok! Van egy 15 colos 5x110. es lemezfelnire szerelt Debica 195/65 téligumi garnitúrám eladó! Nekem Zafin volt! Adok hozzá 2 darab gyári disztárcsát! Másik kettőt ellopták! : ( Érd:30 354 4043 Szabó Zoltán Db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Sziasztok H Astrámon a felni Et37.amit kinéztem hozzá az ET 39. Jó lesz e hozzá vagy kell valami közbetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Szia! Jó lesz, 2 mm-t észre sem veszed. Üdv: Laci Sziasztok H Astrámon a felni Et37.amit kinéztem hozzá az ET 39. Jó lesz e hozzá vagy kell valami közbetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyi80 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 sziasztok, nem nagyon találtam erre vonatkozó infót, de ha csak nem találtam meg, akkor bocs... de talán valaki tud segíteni. jelenleg nyári guminak 225/45 R17 Dunlop Sportmaxx van a kocsin, viszont télre szeretnék kisebb méretet, na meg kipróbálni milyen is ha kissé csendesebb a gumi. 205/55 R16 Dunlop Winter Sport 3D-t néztem ki, elég ebből a 91T, illetve van valakinek tapasztalata vele? előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Szia! Jó lesz, 2 mm-t észre sem veszed. Üdv: Laci Köszönöm az infót Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok 3db 215/55 R 16 93 w continental premium contact használt nyári gumimtól szabadulnék mivel a vásárolt felnin ez volt és nincs rá szükségem.sajna 1 kuka lett a négyből 2008 januári a gumi ,2 db még kb 3 mm a kopásjelzőtől,1 kb 2mm még. Kikiáltási ár:9999 ft/3 db de a licit szerintem lefelé mehet főleg igy tél előtt,mivel biztos kapós is lesz. Opel zafirán vagy Vectrán volt.Miskolcon vannak a gumik http://kephost.hu/image-0D67_4CADC282.jpg http://kephost.hu/image-F93E_4CADC282.jpg http://kephost.hu/image-F64D_4CADC282.jpg http://kephost.hu/image-BABF_4CADC282.jpg http://kephost.hu/image-2783_4CADC282.jpg lesz 4db 16 os 5lyukas gyári astra h lemezfelni is 6 1/2 méret et 37.ha ez érdekel valakit egyeztetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom59 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok Lenne 4db gyári sose használt dísztárcsa 15 méretben,nagyon baráti áron,dél-budán laknak:) Kérésre teszek fel képet róla,de gondolom mindenki ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! Véleményt kérnék aki a gyári 205/55 R16 ET37 (6,5 col) felnit lecserélte nagyobbra! Én most egy 8 col ET40 R17 felnin gondolkozok 225/45 gumival! Egy online ET kalkulátorral már számolgattam és kicsit tartok tőle hogy kicsit sok a 16mm kifelé és 22mm befelé történő eltérés. Aki valami hasonlót tett fel kérem ossza meg mindenféle tapasztalatát (fogyasztás, zaj, egyenesfutás, stb.)! Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts