Tibi(1) Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 AWS formula alufelnivel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata,hogy milyen,vagy ez az AWS márka milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Vennék 17-es kereket a H astrámra és most találtam egy egész jót, de 48-as az ET-je, ha jól tudom nekem meg 36-os. Ezáltal befelé mozdulna 8mm-t, tudna-e esetleg valaki segíteni hogy elfér-e vagy kellene alá pogi, esetleg pogit hosszabb csavarokkal hol találnék mi pénzért? köfi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 szerintem nem fér el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Hello! 4x100 vagy 5x110! Elvileg motor teljesíténytől függ, és ha aktiv futomű van alatta akkor alapból 5x110! azt tudom hogy 1.4 az biztos 4 csavaros, az 1.7cdti az 5 csavaros már. Én ugy gondolom hogy a 1.6 os is mar alapbol 5 csavaros mert 100Le fölött van. de lehet tévedek. Nekem az 1.6-os benzineshez is 4x100as van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 ugy emlékszem, hogy az 5 ajtós az 4 a kombi meg 5 csavaros Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 ugy emlékszem, hogy az 5 ajtós az 4 a kombi meg 5 csavaros az enyém 5 ajtósként 5 csavaros, ráadásul hátul is tárcsafék van a 80LE mellé, szóval úgytűnik még teljesítmény és méret alapon se nagyon lehet megközelíteni a kérdést - ami éppen volt a polcon... :lol: pechesebbeknek lehet tengelyenként is eltér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 az enyém 5 ajtósként 5 csavaros, ráadásul hátul is tárcsafék van a 80LE mellé, szóval úgytűnik még teljesítmény és méret alapon se nagyon lehet megközelíteni a kérdést - ami éppen volt a polcon... :lol: pechesebbeknek lehet tengelyenként is eltér :D a tengelyenként eltérés szép lenne...viszont nekem sajna dobfékem van hátul...pedig most már 99.2kW-os a kis drága:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Eladó 4db EtaBeta Alnair alufelni (7*16, 5*110) + hozzá Bridgestone Turanza ER300 205/55 R16 91H (kb 4mm-es profillal, ja és persze 4db ez is ). KB 100000Ft-ot álmodtam meg az egészért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Sziaszok! Meg tudja mondani valaki, hogy a 4 lyukú 15"-os gyári acélfelni milyen széles, és mekkora az ET száma? A G Astrájé jó lehet a H-ra? (15"x6" ET49) Köszi! Szalma Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Sziaszok! Meg tudja mondani valaki, hogy a 4 lyukú 15"-os gyári acélfelni milyen széles, és mekkora az ET száma? A G Astrájé jó lehet a H-ra? (15"x6" ET49) Köszi! Szalma Hali! Sajna az ET szám nem passzol, mert a H-n az 37 (bár nem annyira gáz sztem, téli gumihoz én is ET49 Vectra B felnit használok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hali! Sajna az ET szám nem passzol, mert a H-n az 37 (bár nem annyira gáz sztem, téli gumihoz én is ET49 Vectra B felnit használok). Hi! Feltételezem, hogy Opelék nem gyártanak minden típushoz külön felnit, ezért ha a Vektra B és az Astra G ugyanaz, akkor az Astra H-ra remélem, hogy lusták voltak más felnit gyártani. Tegnap a szervízben azt mondták, hogy a H Z14XEP első kerékcsapágya ugyanaz mint a G Z14XE, ebben az esetben egyértelmű a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hi! Feltételezem, hogy Opelék nem gyártanak minden típushoz külön felnit, ezért ha a Vektra B és az Astra G ugyanaz, akkor az Astra H-ra remélem, hogy lusták voltak más felnit gyártani. Tegnap a szervízben azt mondták, hogy a H Z14XEP első kerékcsapágya ugyanaz mint a G Z14XE, ebben az esetben egyértelmű a dolog... Sajnos rosszul tudod, nem voltak lusták :lol: . Ahogy már írták korábban a H-n 37-es az Et és ez sajnos azt jelenti hogy a 49-es befelé fog menni 12mm-t. Valószínű nem lesz semmi gondod vele, de a nyomtávod keskenyebb lesz! Ja és attól hogy a csapágy ugyanaz a bölcső, a csonkállvány más és természetesen a nyomtáv is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Sajnos rosszul tudod, nem voltak lusták :lol: . Ahogy már írták korábban a H-n 37-es az Et és ez sajnos azt jelenti hogy a 49-es befelé fog menni 12mm-t. Valószínű nem lesz semmi gondod vele, de a nyomtávod keskenyebb lesz! Ja és attól hogy a csapágy ugyanaz a bölcső, a csonkállvány más és természetesen a nyomtáv is! Ez az ET elég érdekes, mert nekem a gyári vas felni az Astra H-n ET 35 -ös, vagy ahány autó annyi fajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sajnos rosszul tudod, nem voltak lusták :D . Ahogy már írták korábban a H-n 37-es az Et és ez sajnos azt jelenti hogy a 49-es befelé fog menni 12mm-t. Valószínű nem lesz semmi gondod vele, de a nyomtávod keskenyebb lesz! Ja és attól hogy a csapágy ugyanaz a bölcső, a csonkállvány más és természetesen a nyomtáv is! Az ET-t honnan mérik? Mert ha valamelyok szélétől, akkor a szélesség miatt (16"-6,5" / 15"-6") a felni szélességében is van eleve 12mm. Így elképzelhető, hogy pont 0 az eltérés, de lehet hogy 24 (ha jól okoskodom :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ez az ET elég érdekes, mert nekem a gyári vas felni az Astra H-n ET 35 -ös, vagy ahány autó annyi fajta :lol: Robee! 15-ös vagy 16-os a felnid? Van valaki akinek gyárilag 15-ös van fent? Meg tudná nézni? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ez az ET elég érdekes, mert nekem a gyári vas felni az Astra H-n ET 35 -ös, vagy ahány autó annyi fajta :lol: A 15" ET 35 a 16" meg ET37 úgytudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Az ET-t honnan mérik? Mert ha valamelyok szélétől, akkor a szélesség miatt (16"-6,5" / 15"-6") a felni szélességében is van eleve 12mm. Így elképzelhető, hogy pont 0 az eltérés, de lehet hogy 24 (ha jól okoskodom :lol: ). Agyközéptől mérik ha minden igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Hali! Sajna az ET szám nem passzol, mert a H-n az 37 (bár nem annyira gáz sztem, téli gumihoz én is ET49 Vectra B felnit használok). Én is télihez szeretném felrakni. Asszem a felni vásárlás elött kipróbálom, hogy átrakom a kerekeket a G-ről, és kipróbálom. Jó lett volna megspórólni a kerékcseréket. (Lustaság fél egészség :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Robee! 15-ös vagy 16-os a felnid? Van valaki akinek gyárilag 15-ös van fent? Meg tudná nézni? Előre is köszi! IGEN 15-ős a gyári vas felnim, és az alufelni is szintén 15-os és ET-35 (de az alu nem OPEL-es felni, hanem BORBET ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cosmozs Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Sziasztok Egyből két kérdés: 1. 8J ET35-ös felni befér a H Astrába? (csak megjegyzésként, ha estleg valaki nem tudná: 8J = 8 inch) 2. Tudja-e valaki az 5 lyukú változat kerékagy átmérőjét? Tehermentesítő gyűrűhöz kellene ez az infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoPa Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 sziaszok! ti mekkora, milyen márkájú téli gumit használtok autóitokon? Már felrakattátok? tapasztalatotok a gumikkal? üdv. ZoPa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 sziaszok! ti mekkora, milyen márkájú téli gumit használtok autóitokon? Már felrakattátok? tapasztalatotok a gumikkal? üdv. ZoPa Nekem 205/55 R16 van és Dayton. Tapasztalat még nincs, most jött meg a tél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atti29 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Sziasztok! Láma vagyok a témában, ezért olyan kérdésem lenne, hogy a 2008-as 1.9(150Le) Gtc-mre 16"-os felni ami 5X110 az jó e vagy nézni kell e még ilyeneket hogy felni szélessége illetve felni mélysége! gondolom hogy igen ezt konkrét példára átültetve egy 6,5" ET39 jó e nekem ha nem akkor milyen érték a megfelelő! Köszi előre is! Üdv Atti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mathias85 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Üdv! A kérdésem az lenne, hogy fel lehet-e tenni H Astrára 15"-os ET49-es felnit? A nyári 16"-os ET39. Ha nem miért? Nem nagyon vágom ezt a részt! Előre is köszönöm a segítséget és az információkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Üdv! A kérdésem az lenne, hogy fel lehet-e tenni H Astrára 15"-os ET49-es felnit? A nyári 16"-os ET39. Ha nem miért? Nem nagyon vágom ezt a részt! Előre is köszönöm a segítséget és az információkat! Nekem az van rajta elmegy vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts