mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hy! Most szeretnék venni új alufelniket és szeretném tudni hogy melyek a JO márkák ami mellet érdemes dönteni? Hogy stabil jo legyen na meg persze szép is :D BBS, AEZ, OZ stb. alessio olcsó felnijei puhák, bár minden olcsó felni puha, sűrűn görgőztethető. Ha jót akarsz, akkor még a tömegekre is figyelhetsz. Nem lényegtelen ez sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 BBS, AEZ, OZ stb. alessio olcsó felnijei puhák, bár minden olcsó felni puha, sűrűn görgőztethető. Ha jót akarsz, akkor még a tömegekre is figyelhetsz. Nem lényegtelen ez sem. :D THX És a DEZENT, MAK, ALUTEC vagy az OZ RACING ezek közül melyik a jobb?? Kicsit az OZ Racing felé hajlok. Bár nem értem hogy mijen "tömegekre is figyelhetsz" ????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ...Bár nem értem hogy mijen "tömegekre is figyelhetsz" ????? :D Hogy valóban KÖNNYŰfém felni legyen. Nem kell mindjárt megzavarodni a sok fővárosi sztrájkolástól :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 THX És a DEZENT, MAK, ALUTEC vagy az OZ RACING ezek közül melyik a jobb?? Kicsit az OZ Racing felé hajlok. Bár nem értem hogy mijen "tömegekre is figyelhetsz" ????? :D ezek közül talán az OZ. tömeg. Nem mindegy, hogy 15 kiló a felni, vagy 9. Ez rugózatlan tömeg, a nagyobb tömeg így rosszabb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ezek közül talán az OZ. tömeg. Nem mindegy, hogy 15 kiló a felni, vagy 9. Ez rugózatlan tömeg, a nagyobb tömeg így rosszabb. :D Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ELADÓ! 4db michelin gumiabroncs 205/55*16-os méretben.A gumik kb:500km-t futottak,sajnos az autót a téli gumikkal együtt ellopták. Az ára: 18000 ft/db lenne.Akit érdekel érdeklődhet a 06 20 556 2994-es telefonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy 1.6 16V H Astra Caravan milyen osztókörű felnikkel van ellátva? Láttam már 4, és 5 csavarost is.Mitől függ, hogy 4 vagy 5 csavaros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy 1.6 16V H Astra Caravan milyen osztókörű felnikkel van ellátva? Láttam már 4, és 5 csavarost is.Mitől függ, hogy 4 vagy 5 csavaros? Hello! 4x100 vagy 5x110! Elvileg motor teljesíténytől függ, és ha aktiv futomű van alatta akkor alapból 5x110! azt tudom hogy 1.4 az biztos 4 csavaros, az 1.7cdti az 5 csavaros már. Én ugy gondolom hogy a 1.6 os is mar alapbol 5 csavaros mert 100Le fölött van. de lehet tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sziasztok! Eladó 16 colos alufelnim lenne oplere, (5 csavaros) nem tudom a lyukkör kiosztását, 205/50/R16-os Continental gumikkal. Irányár 60.000 Ft Szokol Attila 20/2652159 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sziasztok! Eladó 16 colos alufelnim lenne oplere, (5 csavaros) nem tudom a lyukkör kiosztását, 205/50/R16-os Continental gumikkal. Irányár 60.000 Ft Szokol Attila 20/2652159 Tudsz róla képet felrakni? Ill. milyen idős a felnid, a gumid? Ill. milyen állapotban vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hy! Tud valaki valamijen információt mondani a BORBET alufelnikről?? pozitívumok?? negatívumok?? érdemes a márka mellet dönteni? tHx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Haho Nem ismeri senki a BORBET felniket ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Haho Nem ismeri senki a BORBET felniket ???? Páran használnak itt biztos,szerintem nem aleiso kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Páran használnak itt biztos,szerintem nem aleiso kategória. Miért milyen kategóriába sorolnád akkor a BORBET-et ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 a megvehető jó ba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 a megvehető jó ba :D Ákos mondja jól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 a megvehető jó ba :D Akkor JÓ így minőségben is ?? :D Jól bírja a strapát ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor JÓ így minőségben is ?? :D Jól bírja a strapát ?? Mutass nekem olyan felnit elérhető árban,amit a "jó" magyar utak nem vágnak tönkre? :D Nyugodtan vedd meg,ha méretben,ET-ben passzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mutass nekem olyan felnit elérhető árban,amit a "jó" magyar utak nem vágnak tönkre? :D Nyugodtan vedd meg,ha méretben,ET-ben passzol. OK köszi az infót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyegleo Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Üdv.Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni alufelni ügyben. Tudom, hogy 5x110-es a gyári lukosztás, viszont többen állítják(gumisok-felnisek is), hogy az 5x112-es, illetve még az 5x108-as is jó. Van valakinek ezügyben tapasztalata, véleménye? Köszi előre is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Üdv.Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni alufelni ügyben. Tudom, hogy 5x110-es a gyári lukosztás, viszont többen állítják(gumisok-felnisek is), hogy az 5x112-es, illetve még az 5x108-as is jó. Van valakinek ezügyben tapasztalata, véleménye? Köszi előre is! :lol: forgókúpos csavarral igen, de egyébként nem túl jó megoldás... a felelőtlen gumis persze hogy azt mondja hogy jó, hiszen ő akarja eladni neked a nem rávaló felnit, meg hozzá a jó drága csavart, utána hozzá mész majd görgőztetni is, plusz biztos jó haverja a futóműves akihez meg a kerékcsapágy miatt mehetsz... inkább vadássz a használt oldalakon rávalót, én tavasszal 32e-ért vettem a teljesen újszerű enzo H 15-ös garnitúrámat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 nekem a taligámon 5x112 es felbni van lötyötgőalátétes csavarral :lol: semmi baja 1 éve. felmegy rá, jó rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyegleo Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Köszi a segítséget! Egyébként azért kérdeztem, mert típusra is (egy bizonyos oldalon) bejött mindhárom méret. Sokkal nagyobb a választék így, hogy nem kizárólag az 5x110-es méretre kell hagyatkoznom. Én is úgy gondoltam, hogy talán az az 1-1 mm. nem számíthat annyit, de gondoltam előbb azért kérek tanácsot, mivel ilyen gondom eddig nem volt. Kb.1 hónapja vettem egy 1,7cdtdi-t, lemezfelnin téligumival, úgyhogy tavaszra kellene beszereznem 17 v.18"-os alukereket + gumit. Esetleg valaki tud jó(olcsó és jó) lelőhelyet??? Köszi előre is és utólag is a segítséget! Üdv: nyegleo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hy! Mennyi lehet ilyenkor az ideális nyomás a gumikban? (persze téli abronccsal :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcsb Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Hello, 5x110es (ET41) felnin eladó alig futott Conti Wintercontact téligumi, 195/65/R15 méretben. Sajnos tévedésből ilyet vettem, mielőtt utánajártam volna, és mikor fel akartam rakni, kiderült, hogy nekem 4x100 kell... IÁ: 80ezer HUF, képeket e-mailben tudok küldeni. Érd.: +36304105262 / tcsb80@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts