wildpig Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miként befolyásolja a kocsi mozgását egy 19" kerék, 1.9 zdth 150 le sport caravan. Egyáltalán alá tudom tenni, vagy kell állítani vmit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Na, végül tegnap beszereltettem a gumisnál a jeladókat. Úgy tűnik mázlim van, mert mind a négy tökéletesen működik. Nem tudom, hogy hogyan, de egyből fel is ismerte a randszer mind a négyet és azt is tudja, hogy melyik melyik. Az egyik hátsó kerékbe egy tized bárral alacsonyabb volt a nyomás, rögtön figyelmeztetett is rá és mutatta hogy melyik az. Egyébként a gyári garitúrával is az a tapasztalatom, hogy induláskor nem egyszerre kapja a jelet mind a négy adótól. Így pl szokott olyan lenni rövid ideig, hogy csak egy, két vagy három kerékhez ír ki adatot, de nem vettem észre hogy ezzel bármi problémája lenne. A működő rendszerhez elég a 4 szenzor és utána a felprogramozás? Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy az említett vevő rész alapból benne van az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miként befolyásolja a kocsi mozgását egy 19" kerék, 1.9 zdth 150 le sport caravan. Egyáltalán alá tudom tenni, vagy kell állítani vmit ? Láttam már Astrán 19" felnit, de azt nem tudom hogyan változik az autó tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildpig Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Láttam már Astrán 19" felnit, de azt nem tudom hogyan változik az autó tőle... Tudom ez gyári opel felni opc-re való, csak nem tudom, hogy kell-e esetleg vmit állítani, vagy így mehet alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Tudom ez gyári opel felni opc-re való, csak nem tudom, hogy kell-e esetleg vmit állítani, vagy így mehet alá? Ezt nem tudom én sem, de a 18"-hoz nem kell semmi! Ha teheted próbáld fel az autóra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 A működő rendszerhez elég a 4 szenzor és utána a felprogramozás? Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy az említett vevő rész alapból benne van az autóban? Szerintem nagy valószínűséggel nincs benne alapból. Legalábbis a gumisnak mikor mondtam hogy tegye bele a szenzorokat a kerekekbe, rögtön az volt a kérdése, hogy jó, de van-e az autóban vevő. Valamint nekem a kijelző alatt hat gomb van. Ebből az egyik a defektfigyelő rendszer kalibrálására szolgál ha jól tudom (még annyira nem tapasztaltam ki). Ami ugye az alap változatnál nincs, csak két gomb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
smajda Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok, hasznalt h astrammal vettem egy hijoin felnit. A kovetkezo feliratok vannak rajta: ET40 16x7JJ 100x4,5H. A gondom az, hogy egy kozepesen kopott goodyear gumival iszonyat hangos, morog valosaggal. Nem csapagy gond - az acelfelnis teli gumival minden rendben ill. tobb autoszerelo is megnezte mar. Kerdes: nem lehet, hogy a felni nem jo meretu? Koszonet minden valaszert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi9970 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Szép esztétikai állapotú, hibátlan Vectra GTS 18" garnitúrám lenne eladó!!! Én Astrán használtam...de az összes 5x110-re jó. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Opel_Vectra_C_GTS_V6.jpg (ilyen) Ha vlkit érdekel itt elér. e-mail: sipos.daveed@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Szép esztétikai állapotú, hibátlan Vectra GTS 18" garnitúrám lenne eladó!!! Én Astrán használtam...de az összes 5x110-re jó. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Opel_Vectra_C_GTS_V6.jpg (ilyen) Ha vlkit érdekel itt elér. e-mail: sipos.daveed@gmail.com Mi a többi mérete? Szélesség, ET? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok hamarosan, a kiszemelt gumival kapcsolatban kérnék tőletek infót vagy aki ilyet használ mi a tapasztalata! Bridgestone Turanza ER 300 195/65/15. Ár:17690 /db Az infóket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraz14xep Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok hamarosan, a kiszemelt gumival kapcsolatban kérnék tőletek infót vagy aki ilyet használ mi a tapasztalata! Bridgestone Turanza ER 300 195/65/15. Ár:17690 /db Az infóket előre is köszönöm! Szia! Ha jól tudom, akkor régen ilyen gumikkal jöttek ki a gyárból a H Astrák. Legalábbis nekem ilyen volt/van rajta. saját tapasztalataim a gumival kapcsolatban, a tapadása az jó bár nekem 16"-os 205/55-s és 94.000 km van benne. Egy baj van vele, hogy nagyon hangos és mindegy, hogy lassan vagy gyorsan megyek vele bár az lehet, hogy azért van mert már 8 éves a gumi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Szia! Ha jól tudom, akkor régen ilyen gumikkal jöttek ki a gyárból a H Astrák. Legalábbis nekem ilyen volt/van rajta. saját tapasztalataim a gumival kapcsolatban, a tapadása az jó bár nekem 16"-os 205/55-s és 94.000 km van benne. Egy baj van vele, hogy nagyon hangos és mindegy, hogy lassan vagy gyorsan megyek vele bár az lehet, hogy azért van mert már 8 éves a gumi! :) Köszi a tanácsot! Akkor még bogarászom tovább!:):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok hamarosan, a kiszemelt gumival kapcsolatban kérnék tőletek infót vagy aki ilyet használ mi a tapasztalata! Bridgestone Turanza ER 300 195/65/15. Ár:17690 /db Az infóket előre is köszönöm! Szia! Nekem ilyen van csak 16-osban, de nekem nincs vele semmi gondom. Jól tapad, szárazon és vizen is. A hangját meg nem tudom, mert zenét szoktam hallgatni. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsombi01 Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok hamarosan, a kiszemelt gumival kapcsolatban kérnék tőletek infót vagy aki ilyet használ mi a tapasztalata! Bridgestone Turanza ER 300 195/65/15. Ár:17690 /db Az infóket előre is köszönöm! Üdvözöllek! Én ezt hajtom minőségben és méretben 2009 óta, alu felnikre vannak szerelve. Nem csúszkál, nem zajos. Az igaz családtag a vas, nem gyilkolom. Caravan a lelkem és gyakran van fenn tetőbox is rajta, de nincs panasz! Lassan ugyan csere érett, de egy szezont még elmegy. /Évi 13-16 ezres km. futás, persze téli garnitúrára cserélés mellet! / Zsombi01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ati77 Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Sziasztok! Nem tudna olyan valaki infót adni,akinek 18coll-os felnije van Astra H-n,hogy ha 16-ról 18-ra cserélném,mit változna a fogyasztás? És mennyire teszi tönkre a futóművet csapágyakat? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Sziasztok! Nyári gumit szeretnék venni az Astra-mra. Két kiszemelt van, egyik a Bridgestone Turanza ER300, a másik a Bridgestone EP150. Jelenleg az első van, az volt a gyári, de a másik (EP150) elvileg újabb fejlesztés. Jobb az EP150 mint a Turanza? A Turanza még mindig drágább, gondolom jobb is. A mintázatából is arra következtetek, mivel a Turanza aszimmetrikus, az EP150 meg csak országúti mintás. Mit gondoltok? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Sziasztok! Nyári gumit szeretnék venni az Astra-mra. Két kiszemelt van, egyik a Bridgestone Turanza ER300, a másik a Bridgestone EP150. Jelenleg az első van, az volt a gyári, de a másik (EP150) elvileg újabb fejlesztés. Jobb az EP150 mint a Turanza? A Turanza még mindig drágább, gondolom jobb is. A mintázatából is arra következtetek, mivel a Turanza aszimmetrikus, az EP150 meg csak országúti mintás. Mit gondoltok? Köszi előre is! G. Én a turanza-t venném:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok én is. Nézegettem egy oldalt: http://www.olahgumi.hu/webshop/. Itt a gumik mellett van egy kis ábra, ami mutatja a fogyasztás, tapadás hatékonyságát és azt, hogy milyen hangos. Azt kérdezném, hogy mit gondoltok / ismeritek-e ezt a gumit? Hankook K 115 Ventus Prime 2 Jó tapadást ígér, magasabb fogyasztás mellett. Nekem fontosabb, tapadás, mint a fogyasztás. (kisgyermek miatt) Vagy tudtok-e ajánlani egy bevált, megbízható típust? (20.000Ft alatt) (Esetleg kedvezményes vásárlási lehetőséget. :P ) Köszönöm! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Szia! Én nagyon jó áron tudtam szerezni Barum Bravuris 2-t a gumiabroncs.hu oldalon! Szállítással 17200/db! Nekem volt már barum abroncsom, igaz nem az Asrta-n, de meg voltam vele elégedve! Remélem ez is be fog válni. Jah, és van rá két év teljes körű garancia is! Érdemes ránézni! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok én is. Nézegettem egy oldalt: http://www.olahgumi.hu/webshop/. Itt a gumik mellett van egy kis ábra, ami mutatja a fogyasztás, tapadás hatékonyságát és azt, hogy milyen hangos. Azt kérdezném, hogy mit gondoltok / ismeritek-e ezt a gumit? Hankook K 115 Ventus Prime 2 Jó tapadást ígér, magasabb fogyasztás mellett. Nekem fontosabb, tapadás, mint a fogyasztás. (kisgyermek miatt) Vagy tudtok-e ajánlani egy bevált, megbízható típust? (20.000Ft alatt) (Esetleg kedvezményes vásárlási lehetőséget. :P ) Köszönöm! :icon13: Nekem a köv. a véleményem és tapasztalatom.... előző autómon új Conti és Pirelli garnitúra volt (nyári és téli)...a Conti csak 2/3-át tudta futni a Pirellinek, mert annyival hamarabb elkopott, konkrétan 50.000km-t futott. A Pirelli kb. 70.000-nél kopott el (és kb. ugyanannyi hónapot volt fent az egyik, mint a másik). Tapadásban nem vettem észre különbséget -bár hülyeség is talán összehasonlítani téli- ill. nyári gumikat-, de mégis csak ugyanazon úton használtam mindkettőt. A Pirelli hangosabb is csak azért volt, mert téli volt a mintázata. Árkategóriájában jó az, amit találtál....de figyelmedbe ajánlanám ezeket is: http://www.olahgumi.hu/webshop/dunlop/sp-sport-fastresponse/205-55-16-91-h-dunlop-sp-sport-fastresponse http://www.olahgumi.hu/webshop/goodyear/efficient-grip-performance/205-55-16-91-v-goodyear-efficient-grip-performance http://www.olahgumi.hu/webshop/dunlop/sp-sport-blu-response/205-55-16-91-v-dunlop-sp-sport-blu-response Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Nekem a köv. a véleményem és tapasztalatom.... előző autómon új Conti és Pirelli garnitúra volt (nyári és téli)...a Conti csak 2/3-át tudta futni a Pirellinek, mert annyival hamarabb elkopott, konkrétan 50.000km-t futott. A Pirelli kb. 70.000-nél kopott el (és kb. ugyanannyi hónapot volt fent az egyik, mint a másik). Tapadásban nem vettem észre különbséget -bár hülyeség is talán összehasonlítani téli- ill. nyári gumikat-, de mégis csak ugyanazon úton használtam mindkettőt. A Pirelli hangosabb is csak azért volt, mert téli volt a mintázata. Árkategóriájában jó az, amit találtál....de figyelmedbe ajánlanám ezeket is: http://www.olahgumi....rt-fastresponse http://www.olahgumi....rip-performance http://www.olahgumi....rt-blu-response Nos, én nem megyek többet, mint 10.000 km éves szinten, így 5 évig ki is tartana egy garnitúra, utána meg lehet, hogy cserélni is kell. Inkább úgy kérdezem, mellé tudok nyúlni egy olcsóbb gumival, mint pl, amit a Hankook, amit linkeltem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Nos, én nem megyek többet, mint 10.000 km éves szinten, így 5 évig ki is tartana egy garnitúra, utána meg lehet, hogy cserélni is kell. Inkább úgy kérdezem, mellé tudok nyúlni egy olcsóbb gumival, mint pl, amit a Hankook, amit linkeltem? Mellényúlni nem nyúlsz, én inkább azt venném mint a Barum-ot... Nekem Uniroyal RainExpertem van, esőben és vizes úton verhetetlen, szárazon átlagos, gyorsabban kopik mint a pirelli meg a michelin, de nálad kiszolgálná az 5 évet és nagyon jó az ára is:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Mellényúlni nem nyúlsz, én inkább azt venném mint a Barum-ot... Nekem Uniroyal RainExpertem van, esőben és vizes úton verhetetlen, szárazon átlagos, gyorsabban kopik mint a pirelli meg a michelin, de nálad kiszolgálná az 5 évet és nagyon jó az ára is:)! Jó lenne az Uniroyal RainExpert, de annak is 20.000Ft darabja. Vagy tudsz rá kedvezményt? :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Jó lenne az Uniroyal RainExpert, de annak is 20.000Ft darabja. Vagy tudsz rá kedvezményt? :-P Nekem is ilyen van, tavaly előtt vettem, 195-s, tesco akció 12600.-/db. És nem túltároltak, friss gyártásúak voltak. Kicsit zajosabb a mintázata miatt, de egyébként tényleg jó gumi, kb 20 ezer van bennük, és semmi gondom. A fiam mitsuján fuldák vannak, azokra sincs panasz, pedig lengyel gyártásúak. Gugli a barátod, írd be hogy nyárigumi akció és lehet válogatni. Én a télen vettem két conti ts 850-t, 16500.-/darab, +1000 szállítás. Lehet jó árakat elkapni, csak kicsit keresgélni kell. Üdv! Frankie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Sziasztok! Nyári gumi vásárlás előtt állok én is. Nézegettem egy oldalt: http://www.olahgumi.hu/webshop/. Itt a gumik mellett van egy kis ábra, ami mutatja a fogyasztás, tapadás hatékonyságát és azt, hogy milyen hangos. Azt kérdezném, hogy mit gondoltok / ismeritek-e ezt a gumit? Hankook K 115 Ventus Prime 2 Jó tapadást ígér, magasabb fogyasztás mellett. Nekem fontosabb, tapadás, mint a fogyasztás. (kisgyermek miatt) Vagy tudtok-e ajánlani egy bevált, megbízható típust? (20.000Ft alatt) (Esetleg kedvezményes vásárlási lehetőséget. :P ) Köszönöm! :icon13: Auchanban lesz most nyári gumi. 16-os méretben: Goodyear 22e, Fulda 20,5e, Debica 17e szereléssel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts