Gab X Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Tudom, hogy rettento sotet vagyok, de meseljetek mar el, miert nem jo a gyarilag adott felni/gumi parositas :) az egy baromság :D sok hülye mérnök hülyeségeket párosít össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gab X Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 - egyedibbet szeretne (ízlések és pofonok), szebbet - jobb útfekvést szeretne mint a gyári felnivel - szélesebb, peresebb gumi - kisebb ET számú felni - könnyebb felni - esetleg kényszer is nekem pl a speedy -re a gyári első gumik/felniméret elég idióta, illetve a fentebb soroltakkal is szeretném finomítani a vasat így egész garnitúra csere előtt állok (felni+gumi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 - egyedibbet szeretne (ízlések és pofonok), szebbet - jobb útfekvést szeretne mint a gyári felnivel - szélesebb, peresebb gumi - kisebb ET számú felni - könnyebb felni - esetleg kényszer is nekem pl a speedy -re a gyári első gumik/felniméret elég idióta, illetve a fentebb soroltakkal is szeretném finomítani a vasat így egész garnitúra csere előtt állok (felni+gumi) Ja, nem tudtam, hogy versenyzesre hasznalod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gab X Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ja, nem tudtam, hogy versenyzesre hasznalod :) közúton sajnos nem igazán lehet kihasználni vannak jó helyek, gyors kanyarok, de megannyi rizikó - beláthatatlan kanyarban már számtalanszor jött át szemből a sávomba busz - kavics/homok kiszóródás - padlófék elém kacsázó biciklisek miatt kanyarfalót jobb kivinni nyílt napokra Amennyiben csak biztonságos közúti közlekedésre gondolunk, ott is célszerűbb a minél könnyebb felni illetve jobb minőségű, nem öreg gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok Szeretnék a H Astránkra alufelnit , nézegettem is a netet veszettül és ezt találtam "AEZ alufelni, 7Jx16 /Opel Astra H/" ez jó ugye ? Járgány az 2007 -es enjoy caravan Z16LET 180LE. csavaros 110 es 16" .75000 megér a 4db? Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok Szeretnék a H Astránkra alufelnit , nézegettem is a netet veszettül és ezt találtam "AEZ alufelni, 7Jx16 /Opel Astra H/" ez jó ugye ? Járgány az 2007 -es enjoy caravan Z16LET 180LE. csavaros 110 es 16" .75000 megér a 4db? 7Jx16 -> 7" a felni szélessége a peremnél mérve, a 16" a felni átmérő. A'szem az Opelnél 110 mm az osztókör átmérője, és 5 csavaros felni kell. Szóval, ha jól gondolom 7Jx16/110x5 méretű felnit keress! Melyik AEZ felniről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 7Jx16 -> 7" a felni szélessége a peremnél mérve, a 16" a felni átmérő. A'szem az Opelnél 110 mm az osztókör átmérője, és 5 csavaros felni kell. Szóval, ha jól gondolom 7Jx16/110x5 méretű felnit keress! Melyik AEZ felniről van szó? http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=380608 de ez használt és messze is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=380608 de ez használt és messze is van. AEZ (Intenso Dark) felnit használok, de nem az Astra-n. A 3 év alatt nem volt rá panasz, nem mattul, nem kellett görgőzni, nem pergeti a súlyokat. Igaz, én újan vettem, csavarokkal, kerékőrrel és szelepekkel együtt. Az ár szerintem rendben van, a design megítélése pedig egyéni ízlés kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 AEZ (Intenso Dark) felnit használok, de nem az Astra-n. A 3 év alatt nem volt rá panasz, nem mattul, nem kellett görgőzni, nem pergeti a súlyokat. Igaz, én újan vettem, csavarokkal, kerékőrrel és szelepekkel együtt. Az ár szerintem rendben van, a design megítélése pedig egyéni ízlés kérdése. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norberto32 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok! Lehet hogy Ti tudtok segíteni .... gyári 17 felnim van vectra C-n és az eredeti gumi 215/50 r17 csak hát ez a gumi mocskos drága..... kérdésem a következő lenne mi ennek a guminak a váltója ha nem akarok felnit cserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Lehet hogy Ti tudtok segíteni .... gyári 17 felnim van vectra C-n és az eredeti gumi 215/50 r17 csak hát ez a gumi mocskos drága..... kérdésem a következő lenne mi ennek a guminak a váltója ha nem akarok felnit cserélni ? A Google a te barátod, segít neked (is)! :D váltóméretek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A Google a te barátod, segít neked (is)! :D váltóméretek "Figyelem! Könnyen választható olyan méret,amelyet nem is gyártanak!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 "Figyelem! Könnyen választható olyan méret,amelyet nem is gyártanak!" :lol: :D Nagyon nagy! Bolond-biztos az oldal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Sziasztok hátra szeretnék rakni egy 235/45 r17-es gumikat,előre pedig 225/45 r17-eseket.Az elsőt tudom hogy váltóméret,de hátul elfér a 235-ös,gondolom,hogy igen de valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen gumival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
keszidi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 sziasztok! erdeklödnek hogy a h astra gtc gyari alufelnijehez (5 küllös asszem r17) milyen gumimeret dukal? jaes honnan tudnek beszerezni ilyen felnit hasznaltan? 2007 ota r16 acel van gyari disztarcsaval es ezen cserelgetem a telit-nyarit es meguntam a dolgot. meg eddig nagyon keret se volt az ujitasra. <_< koszonom elore is! felreertesek elkerulese vegett erre a felnire gondolok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 sziasztok! erdeklödnek hogy a h astra gtc gyari alufelnijehez (5 küllös asszem r17) milyen gumimeret dukal? jaes honnan tudnek beszerezni ilyen felnit hasznaltan? 2007 ota r16 acel van gyari disztarcsaval es ezen cserelgetem a telit-nyarit es meguntam a dolgot. meg eddig nagyon keret se volt az ujitasra. :angry: koszonom elore is! felreertesek elkerulese vegett erre a felnire gondolok: Szia! 225/45 r17 a gyári méret! Felnit vagy a hasznaltauto.hu alkatrészes részénél, racing-bazar, vatera, google kereső, bontó... Én ilyen helyeken keresném...<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 de a képen látható felni nem 17 es hanem 18 as... az astra h ra 18 as méretbe rakták, a tigrán volt 17 es. de azt meg nem láttam 5 csavarosba még csa k 4 csavarosba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
keszidi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 de a képen látható felni nem 17 es hanem 18 as... az astra h ra 18 as méretbe rakták, a tigrán volt 17 es. de azt meg nem láttam 5 csavarosba még csa k 4 csavarosba..... haaaaat szemre szerintem inkabb 17 mint 18 de kitudja.. akinek ilyen van az csak tudja. majdm egirja valaki :angry: harmlevi: egy 245/35 el szivesebben elfurikaznek, mert en kicsit peresebbet szeretem <_< az gaz lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 kukk, és keresd meg itt a felnit, van kép is... http://www.opel-infos.de/modelle/astra_hgtc.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 haaaaat szemre szerintem inkabb 17 mint 18 de kitudja.. akinek ilyen van az csak tudja. majdm egirja valaki :angry: harmlevi: egy 245/35 el szivesebben elfurikaznek, mert en kicsit peresebbet szeretem <_< az gaz lenne? Szerintem már túl nagy eltérés, Szemléltetésképpen: 100-nál 105-öt mutat az óra...:P Másrészt a magyar utakra sajnos a 225/45 is határeset de az már legalább tényleg mutat is:).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quattro79 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy Opel Astra H kombihoz /2005ös, 101LE/ 16"-os 5×110 6,5J ET39es méretű lemezfelnihez, jó-e 205/55 R16os /nyári/gumi. Mert a jelenlegi lemezfelni ugyanez, csak ET37es, azon vannak a téli gumik, ezért keresek lemezfelnit a meglévő nyári gumikhoz, de nem tudom, hogy a nyári gumi, jó-e ehhez a lemezfelnihez. Segítségeteket előre is köszönöm. q Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szia, Szerintem simán jó nekem is ez a méret van:-) Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy Opel Astra H kombihoz /2005ös, 101LE/ 16"-os 5×110 6,5J ET39es méretű lemezfelnihez, jó-e 205/55 R16os /nyári/gumi. Mert a jelenlegi lemezfelni ugyanez, csak ET37es, azon vannak a téli gumik, ezért keresek lemezfelnit a meglévő nyári gumikhoz, de nem tudom, hogy a nyári gumi, jó-e ehhez a lemezfelnihez. Segítségeteket előre is köszönöm. q Link to comment Megosztás: More sharing options...
quattro79 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szia, Szerintem simán jó nekem is ez a méret van:-) Köszi a segítséget, már csak az a kérdés, hogy a jelenlegi acélfelnin(ET37) lévő dísztárcsa jó-e hozzá(ET39). Ha erről lenne valami infód, akkor azt megköszönném. q. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Köszi a segítséget, már csak az a kérdés, hogy a jelenlegi acélfelnin(ET37) lévő dísztárcsa jó-e hozzá(ET39). Ha erről lenne valami infód, akkor azt megköszönném. q. A dísztárcsa collban méretik ha 16os a felni akkor jónak kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
quattro79 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 A dísztárcsa collban méretik ha 16os a felni akkor jónak kell lennie Köszönet! q. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts