panizzi Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 akkor most a 15"-os kerékkel gyárilag szerelt ótó lehet 4x100, valamint 5x110-es osztókörű?
Dini Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 akkor most a 15"-os kerékkel gyárilag szerelt ótó lehet 4x100, valamint 5x110-es osztókörű? Igen lehet.
S.D.I. Elküldve December2, 2007 Elküldve December2, 2007 Srácok, a 195/65 R15-os téligumit mennyire kell fújni? 2.0/2.0 (3 személyig) 2.5/2.5 (ECO) 2.1/2.5 (full terhelés) A használati utasítás szerint ezek közül választhatok,
Dini Elküldve December2, 2007 Elküldve December2, 2007 Srácok, a 195/65 R15-os téligumit mennyire kell fújni? 2.0/2.0 (3 személyig) 2.5/2.5 (ECO) 2.1/2.5 (full terhelés) A használati utasítás szerint ezek közül választhatok, Szerintem ilyen 2,1-2,2. de lehet tévedek igaz bele kell szamolni azt is hogy mikor fújod mert -10 fogban kisebb lesz a nyomas és ha melegszik az idő 3-4 fokban mar nagyobb.
Frank Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Sziasztok! Lassan itt a jó idő, és a nyári gumijaim ( 205/55 R16 Bridgestone Turanza) még nincsenek felnin. Értelemszerűen 16"-os könnyűfém felnit szeretnék, lehetőleg gyárit. Ha használt, az se baj. Tudnátok esetleg segíteni? H Astrára kellene, 4x100-as osztókörrel.
attis Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 ez szerencsére ennyire ökölszabálynak nem mondható, jó lenne gyakorlati tapasztalatot hallani a konkrét típusról... a barum bravurisra több helyről hallottam hogy nem az igazi, ezért el is kerültem, viszont a barum polaris2-t ajánlották többfelé, és tényleg teljesen bevált - és az se a drága kategória, 12e/db... Barum Bravuris-t használtam nyáriként. Az én hisztim, hogy a kötött forgásirányú esőmintás gumi jobb,mert vizes úton jobb. Szárazon szinte mindegy mivel mész. Nekem bejött, jó volt. Októberi az autóm, nem nagyon van még tapasztalatom a gyári bridgestone-al. Ha nem tetszik Bravurist veszek megint. H-s vagy V-s gumi: A V osztálynak nyilván nagyobb a tartaléka. A gumis szerint egy nagy nyomatékú diesel autóra inkább V-t, mert nem csak a fékezés teszi tönkre, hanem a padlógázas indulás is. A V-s gumiknak erősebb kicsit az oldalfala, nehezebben lesz szálszakadásos az abroncs. Persze ez lehet vakítás is mint a nitrogénes gumifújás.
Robee Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Hello! Szeretném az Astra H -rol az acélfelnit alufelnire cserélni! Mostani acélfelni 6.5x15 - 4x100 osztókörrel és ET 35 kinéztem egyfajta alufelnit ami szintén 6.5x15 - 4x100 de ET 37 !!! Ez menyiben vagy mit befolyásol? esetleg milyen változás lessz ha az ET értéke nagyobb vagy egyeltalán lehet-e nagyobbat rá tenni?? thx :)
Dini Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Hello! Szeretném az Astra H -rol az acélfelnit alufelnire cserélni! Mostani acélfelni 6.5x15 - 4x100 osztókörrel és ET 35 kinéztem egyfajta alufelnit ami szintén 6.5x15 - 4x100 de ET 37 !!! Ez menyiben vagy mit befolyásol? esetleg milyen változás lessz ha az ET értéke nagyobb vagy egyeltalán lehet-e nagyobbat rá tenni?? thx :) Hello! Igazabol annyi lesz hogy a kerék beljebb lesz denekm nem csinált gondot de kell kiemelő pogácsa mert nem olyna szép ha kisebba szám akkor értelem szerüleg kijebb jön a kerék, egyiksem egészséges tulzott mértékben de a ET35 mellé ET33 ET37 között szeritnem gon nélkül felmegy.
Robee Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Hali! Ahogy már irtam Astra H 2005 1.4 az acélfelni 6.5x15 4x100 56.5mm középfuratu, ET35, lenne 1 alufelni ami ugyan ijen csak ET37 és nem tom hogy mennyi a középfurata mert nem találtam rola infot sehol. Szerintetek ha minden passzol tehát 6.5x15 4x100 ET37 akkor a furat is egyezni fog?? És akkor az Astranál lehet akkor az ET 33 és 37 között, nem fog valamit érni a kerék fordulásnál?? thx
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Hali! Ahogy már irtam Astra H 2005 1.4 az acélfelni 6.5x15 4x100 56.5mm középfuratu, ET35, lenne 1 alufelni ami ugyan ijen csak ET37 és nem tom hogy mennyi a középfurata mert nem találtam rola infot sehol. Szerintetek ha minden passzol tehát 6.5x15 4x100 ET37 akkor a furat is egyezni fog?? És akkor az Astranál lehet akkor az ET 33 és 37 között, nem fog valamit érni a kerék fordulásnál?? thx Ha most 35-ös ET-vel nincs gond,a 37-essel sem lesz. Központosítót pedig lehet venni,mármint a közepébe müanyag közbetétet.
akzo Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Barum Bravuris-t használtam nyáriként. Az én hisztim, hogy a kötött forgásirányú esőmintás gumi jobb,mert vizes úton jobb. Szárazon szinte mindegy mivel mész. Nekem bejött, jó volt. Októberi az autóm, nem nagyon van még tapasztalatom a gyári bridgestone-al. Ha nem tetszik Bravurist veszek megint. H-s vagy V-s gumi: A V osztálynak nyilván nagyobb a tartaléka. A gumis szerint egy nagy nyomatékú diesel autóra inkább V-t, mert nem csak a fékezés teszi tönkre, hanem a padlógázas indulás is. A V-s gumiknak erősebb kicsit az oldalfala, nehezebben lesz szálszakadásos az abroncs. Persze ez lehet vakítás is mint a nitrogénes gumifújás. nitrogénes gumifújás? az meg mire jó? amúgy a vastagabb oldalfalú gumi nehezebb és így nem annyira jó menetdinamikailag...nagyobb a centrifugális erő,stb... amúgy x sebességindexű és x sebességindexű erősített oldalfalú is van...akkor az miért nem nagyobb sebességindexű?
attis Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 nitrogénes gumifújás? az meg mire jó? amúgy a vastagabb oldalfalú gumi nehezebb és így nem annyira jó menetdinamikailag...nagyobb a centrifugális erő,stb... amúgy x sebességindexű és x sebességindexű erősített oldalfalú is van...akkor az miért nem nagyobb sebességindexű? mert a.) széthullik b.) nagyobb tempónál több a deformációs ciklus, jobban melegszik a gumi. nitrogén a gumiba: BELÜLRŐL (ha-ha) óvja a gumit. Ha naptól védett helyen (UV), szennyeződésmentes helyen, nem aszfalton, nem sózott úton, oxigénhiányos környezetben használod, úgy hogy a gumi csereciklusát nem a kopás, hanem az élettartam indikálja. Tehát különösen ajánlott inert gázokkal töltött steril bányákban, glicerines felületű utakon, ahol a futásteljesítmény indokolja a 6 évnél hosszabb használatot. :) Na, ott majd nem károsítja az a 10 l oxigén a gumit belülről.
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 nitrogén a gumiba: BELÜLRŐL (ha-ha) óvja a gumit. Ha naptól védett helyen (UV), szennyeződésmentes helyen, nem aszfalton, nem sózott úton, oxigénhiányos környezetben használod, úgy hogy a gumi csereciklusát nem a kopás, hanem az élettartam indikálja. Tehát különösen ajánlott inert gázokkal töltött steril bányákban, glicerines felületű utakon, ahol a futásteljesítmény indokolja a 6 évnél hosszabb használatot. :D Na, ott majd nem károsítja az a 10 l oxigén a gumit belülről. Mekkora baromság! :)
akzo Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Mekkora baromság! :) jó kérdés,hogy miért nem használnak héliumot...annak még lenne is értelme gumiba fújni...
attis Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Mekkora baromság! :) Az lehet, de emberek pénzt adnak érte :D Gondolom egy nitrogénes pumpálás után simán +20% teljestménynövekedés és +50% kanyarsebesség növekedés ... :D :D :P
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Az lehet, de emberek pénzt adnak érte :D Gondolom egy nitrogénes pumpálás után simán +20% teljestménynövekedés és +50% kanyarsebesség növekedés ... :D :D :P Aha!Én meg a májkül dzsekszon! :)
attis Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Aha!Én meg a májkül dzsekszon! :D Ha meg nem hiszed, akkor körebpörgőfejberúg Chuck Norris. Úgy vigyázz.... Az ilyen embert beszélték rá annó az ólmozott benzinre (nehezebb, jobban ül tőle az autó :) )
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Elküldve Február23, 2008 Az ilyen embert beszélték rá annó az ólmozott benzinre (nehezebb, jobban ül tőle az autó :D ) Komoly?Na bazmá!Na megyek és feloldok pár ólom lapot gázolajban! :)
szasza27 Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 A gumit nem azért fújják gázzal,hogy jobban menjen a kocsi,hanem nem hallani az utastérben annyira a gumi hangját az aszfalton. Csendessebb lessz.
Robee Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Hy! Most szeretnék venni új alufelniket és szeretném tudni hogy melyek a JO márkák ami mellet érdemes dönteni? Hogy stabil jo legyen na meg persze szép is :D
attis Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 A gumit nem azért fújják gázzal,hogy jobban menjen a kocsi,hanem nem hallani az utastérben annyira a gumi hangját az aszfalton. Csendessebb lessz. Ha ennek a fizikai-mechanikai magyarázatát is magadod, tiéd a paranemnormális nobel díj. Alapból hülyeség ugyanis :D
Robee Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Hy! Most szeretnék venni új alufelniket és szeretném tudni hogy melyek a JO márkák ami mellet érdemes dönteni? Hogy stabil jo legyen na meg persze szép is :D
gezoli Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Ha ennek a fizikai-mechanikai magyarázatát is magadod, tiéd a paranemnormális nobel díj. Alapból hülyeség ugyanis :D Azért töltik fel nitrogénnel a gumit /tudomásom szerint/ mivel a nitrogénnek kisebb mértékben változik a nyomása a hőmérséklet változás arányában. Szóval nyomástartóbb mint a levegő. Másik ok az oxidáció. Az oxigén az egyik legreagensebb elem. Lehet, hogy viccesen hangzik de ha ezzel van feltöltve a gumi akkor oxidálja a gumi felületét, míg a nitrogén nem lép reakcióba a gumival. Ezért a két ok miatt használnak a repülőgépgyártásban is nitrogént. Ott is rengeteg gumialkatrész található. 1
attis Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Azért töltik fel nitrogénnel a gumit /tudomásom szerint/ mivel a nitrogénnek kisebb mértékben változik a nyomása a hőmérséklet változás arányában. Szóval nyomástartóbb mint a levegő. Másik ok az oxidáció. Az oxigén az egyik legreagensebb elem. Lehet, hogy viccesen hangzik de ha ezzel van feltöltve a gumi akkor oxidálja a gumi felületét, míg a nitrogén nem lép reakcióba a gumival. Ezért a két ok miatt használnak a repülőgépgyártásban is nitrogént. Ott is rengeteg gumialkatrész található. Aha, és kívülről is elzárod a gumit az oxigéntől :D Meg a napsütéstől. Meg a kőolajszármazékoktól (pl aszfalt) Meg a sótól télen. Meg soha nem mész gödörbe. Meg vizet sem kap. És kutya sem pisili le soha. Szép napot!
Robee Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Hy! Most szeretnék venni új alufelniket és szeretném tudni hogy melyek a JO márkák ami mellet érdemes dönteni? Hogy stabil jo legyen na meg persze szép is :D
Recommended Posts