wick23 Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 45-55 ezer a felújítás. Szia! Megmérte a szaki azt mondta hogy teljesen jók a csúcsok! Egy hibakód volt most benne elosztó vezeték magas nyomás ezt irja hibának! menni jól megy,nem füstöl! Mi lehet a baj szerinted???
Lia Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 1.4-es a kocsid?B) Szia :D Nem, 1.6-os a drágám :)
Tomoty Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Jó választás volt szerintem :) :( Szia B) Nem, 1.6-os a drágám :D
zsombi01 Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Nekem autópályán egy nagyobb tempónál repült le...amikor meg megkérdeztem h mennyi leültem majdnem! Megvettem bontóban 600ért(nem volt könnyű találni), utána le lett karbon fóliázva az egész és most már nem fog leesni! B) Üdv! Nekem a télen tört ki a kis műanyag takaró lemez. Már szereztem egy komplett tetődíszlécet, de hogy a fenébe lehet leszedni a kocsiról ami rajta van? Hol kell hozzákezdeni és hogy? S.O.S!!!!!!!!! Előre is köszi!
hg001 Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Üdv! Nekem a télen tört ki a kis műanyag takaró lemez. Már szereztem egy komplett tetődíszlécet, de hogy a fenébe lehet leszedni a kocsiról ami rajta van? Hol kell hozzákezdeni és hogy? S.O.S!!!!!!!!! Előre is köszi! A kombin simán ki lehet pattintgatni egy lapos csavarhúzóval, ügyelve a fényezésre.
benkoa Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Üdvözlök Mindenkit! Két problémában kérem a segítségeteket. 1. Valaki legyenszíves leírni (a fórumon nem találtam), hogy házilag hogyan tudom kitakarítani a klímámat. Milyen vegyszerrel és honnan fújjam be a tisztítószert, szereljek-e szét valamit? 2. Hogyan lehet levenni az első ülések ajtó felőli oldaláról a műanyag burkolatot? Ugyanis útban van, mert üléshuzat szeretnék felrakni. Köszönettel: benkoa
facsazs Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Sziasztok! 1,7-es 2008-as cdti astában 5. sebességben rángat az autó ha tempomattal megyek. A többi sebességi fokozatban nem csinálja(6., 4., stb) Találkoztatok már hasonlóval és ha igen mi lehet az oka?
facsazs Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Üdvözlök Mindenkit! Két problémában kérem a segítségeteket. 1. Valaki legyenszíves leírni (a fórumon nem találtam), hogy házilag hogyan tudom kitakarítani a klímámat. Milyen vegyszerrel és honnan fújjam be a tisztítószert, szereljek-e szét valamit? 2. Hogyan lehet levenni az első ülések ajtó felőli oldaláról a műanyag burkolatot? Ugyanis útban van, mert üléshuzat szeretnék felrakni. Köszönettel: benkoa Hello! Kereskedelmi forgalomban kapható klíma tisztító spray. Loctite, Retech, stb. Ki kell szerelni a pollenszürőt, célszerű cserélni is. A kiszerelt pollenszűrő helyén látod az elpárologtató egységet, azt kell befújni a spray-vel. Visszaszerelés után a klímát bekapcsolni belső levegő keringtetéssel a maradék sprayt a befúvókba nyomni és hagyni kb 15 percet hatni. Egyébként a sprays dobozon van használati utasítás aszerint kell eljárni, de a pollenos és elpárologtatós dolgot nem fogják leírni
benkoa Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Hello! Kereskedelmi forgalomban kapható klíma tisztító spray. Loctite, Retech, stb. Ki kell szerelni a pollenszürőt, célszerű cserélni is. A kiszerelt pollenszűrő helyén látod az elpárologtató egységet, azt kell befújni a spray-vel. Visszaszerelés után a klímát bekapcsolni belső levegő keringtetéssel a maradék sprayt a befúvókba nyomni és hagyni kb 15 percet hatni. Egyébként a sprays dobozon van használati utasítás aszerint kell eljárni, de a pollenos és elpárologtatós dolgot nem fogják leírni Szia "facsazs"! Köszi a választ, de még egy kicsit segíts légyszíves. -A pollenszűrő helyére befújom a spray egy részét (tetszés szerinti mennyiséget?). -Visszaszerelem a szűrőt és azonnal elindítom a motort, a klímát és a belső levegőt keringetem. (meddig?) -Befújom a maradék spray-t a "befúvókba" (ezek hol vannak?) és hagyom hatni kb. 15 percig. Járó motor és klíma mellett hagyjam hatni, vagy állítsam le a motort és csak 15 perc múlva járassam újra? Köszi:benkoa
Kálmi Elküldve Április28, 2011 Elküldve Április28, 2011 Szia UHUHU! Köszönöm szépen érdeklődésed B) elmentem a Weszi fiuhoz törökbálintra azt mondta ismeritek egymást,voltam nála 4-5 alkalommal mire teljesen véletlenül jött rá hogy az egr szelepem hamarabb adott jelet állitolag, azt hiszem tech 2 programmal nézte az élő adatot és akkor jőtt ki a hibám, már mint az autó rángatás ugyhogy nagyon megszivtam mind a hengerfejjel amit le se kellett vona szednem,meg gondolom olvastad azt a rengeteg hibát ami volt, ráköltöttem vagy 2 kilot mire megtalálta a hibát.Hamarabb kellett volna vele találkoznom.hál istennek a kocsi most jó, és a fogyasztásom is 6-8 és 7,2 között van.Bizom benne hogy igy marad. Szia Motley! Nekem is 2004-es 1,6-os 16XEP H-m van, u.azzal a hibával küzködöm amivel te a régebbi hozzászolásaid szerint. Be-be rángat 2000-2500 ford között, városi forgalomban idegesítő, gázadással mindig manipulálni kell. EGR tisztításon túl van, de a rángatás+hibajelzés visszatért 1 hónap után, ma van újra szervízben kiváncsi leszek mire jutnak. Jó lenne elkerülni a sok felesleges költséget. Azóta minden ok a géppel?
facsazs Elküldve Április28, 2011 Elküldve Április28, 2011 Szia "facsazs"! Köszi a választ, de még egy kicsit segíts légyszíves. -A pollenszűrő helyére befújom a spray egy részét (tetszés szerinti mennyiséget?). -Visszaszerelem a szűrőt és azonnal elindítom a motort, a klímát és a belső levegőt keringetem. (meddig?) -Befújom a maradék spray-t a "befúvókba" (ezek hol vannak?) és hagyom hatni kb. 15 percig. Járó motor és klíma mellett hagyjam hatni, vagy állítsam le a motort és csak 15 perc múlva járassam újra? Köszi:benkoa Helló! Kb a fele mennyiséget az elpárra, a többit a befúvó nyillásokba. Természetesen járó motorral és működő klímával.
Motley70 Elküldve Április30, 2011 Elküldve Április30, 2011 Szia Kálmi! Hát egyenlőre minden oké a géppel a fogyasztásom is 7 alatt van,nekem az egr szelep volt rossz,de nagyon sokat szivtam vele remélem te nem fogsz.
HuOrso Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok, 1.4 benzines H astaba hol találjuk az üzemanyag szűrőt?
facsazs Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok, 1.4 benzines H astaba hol találjuk az üzemanyag szűrőt? Szia! Elvileg a hátsó tengely előtt van.
fetike89 Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Szia! Elvileg a hátsó tengely előtt van. Hali, Én úgy tudom, hogy a tankban van benne és nem is nagyon szokták cserélni! Üdv
harmlevi Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok, 1.4 benzines H astaba hol találjuk az üzemanyag szűrőt? Nem kell cserélni hivatalosan, a szintjelzővel van egybeépítve... Ha cserélni akarnád az majd 100000ft lenne:) szóval szerintem te is lemondasz róla:D... Amúgy a hátsó ülés alatt van egy műanyag fedél, onnan lehet szerintem elérni...B)
gabb Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok, 1.4 benzines H astaba hol találjuk az üzemanyag szűrőt? A tankban van és csak a szivattyúval együtt lehet cserélni. Gyári ára 100 ezer körül van. Biztos cserélni akarod?
HuOrso Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Szoktam használni néha E85-öt 50%os arányosságban. Javasolták, h cseréljek utána üzemanyag szűrőt... Ezért kérdeztem csak. Nagyon-nagyon néha, szokott olyan tüneteket produkálni, hogy induláskor (hideg indulás) mintha nem kapna megfelelő üzemanyagot.
harmlevi Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Szoktam használni néha E85-öt 50%os arányosságban. Javasolták, h cseréljek utána üzemanyag szűrőt... Ezért kérdeztem csak. Nagyon-nagyon néha, szokott olyan tüneteket produkálni, hogy induláskor (hideg indulás) mintha nem kapna megfelelő üzemanyagot. Amúgy őszintén mennyit spórolsz 50%-os arányban? Ha jól emlékszem amikor egyszer kiszámoltam, nekem kb. 3-400ft jött ki tankonként, és még csak a baráti 1 literes többletfogyasztással számoltam:)... Ennyiért inkább nem vállalom a meghibásodási kockázatot, meg a hidegindítási problémákat...
HuOrso Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Amúgy őszintén mennyit spórolsz 50%-os arányban? Ha jól emlékszem amikor egyszer kiszámoltam, nekem kb. 3-400ft jött ki tankonként, és még csak a baráti 1 literes többletfogyasztással számoltam:)... Ennyiért inkább nem vállalom a meghibásodási kockázatot, meg a hidegindítási problémákat... Teljesen jogos! De több az mint 3-400Ft
zsombi01 Elküldve Május2, 2011 Elküldve Május2, 2011 A kombin simán ki lehet pattintgatni egy lapos csavarhúzóval, ügyelve a fényezésre. Szia! Köszönöm a választ, csak most olvastam! Megpróbálom, de azt mondták a bolhák el fognak törni közben, egy kicsit félek hozzáfogni! Még egyszer köszönöm a választ! Zs.
Findzs Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 sziasztok nekem olyan problémám van, hogy a klímagázt állandóan minden évben utána kell tölteni mert elszökik minden évben elviszem feltöltetni volt már opel szervizben is meg klímaszervizben is műszerre rakták 1 napra de nem volt szivárgás télen is be szoktam hetente 1x indítani de tavasszal mikor már elkezdi az ember intenzívebben használni érezni, hogy nem úgy hűt normális dolog ez ? 5 éve van meg a kocsi de mindig ezzel szivat, előtte g astrám volt 4 évig de azt se tudtam mi az a klímagáz másik dolog: jó -e a motorba a 10w 40 valamilyen mol motorolaj ? a szerelőm azt mondta mivel keveset járok vele évente 8-10 ezret és évente cserélem jó lesz az is így az olajcserém kijön egy 10 esből olaj, olajszűrő, levegőszűrő,
harmlevi Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 mennyit kellene fogyasztania egy 1,4 es benzinesnek ? z14xep most mértem városban 8 litert eszik, kevesebbre számítottam Nekem: Város/országút/átlag: 7,4-7,7/5,6-6/6,6-6,8 Télen olyan 2-3-4 decivel több általában, ami attól függ....:D Szerintem városban simán jó a nyolc, erősen függ a vezetési stílusodtól:)! Nekem legelőször volt, hogy alig több mint 610km-t mentem el egy tankkal, de akkor nagyon nyomtam neki (persze feleslegesen:)), csak még nagyon örültem neki és próbálgattam, ja és tél is volt:)... Lendületesen viszont ésszerűen vezetve azóta 730-740km-nél szoktam tankolni általában 48 liter körül kattan és a BC is azt a 6,6-6,7-et mutatja...:D
harmlevi Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 sziasztok nekem olyan problémám van, hogy a klímagázt állandóan minden évben utána kell tölteni mert elszökik minden évben elviszem feltöltetni volt már opel szervizben is meg klímaszervizben is műszerre rakták 1 napra de nem volt szivárgás télen is be szoktam hetente 1x indítani de tavasszal mikor már elkezdi az ember intenzívebben használni érezni, hogy nem úgy hűt normális dolog ez ? 5 éve van meg a kocsi de mindig ezzel szivat, előtte g astrám volt 4 évig de azt se tudtam mi az a klímagáz másik dolog: jó -e a motorba a 10w 40 valamilyen mol motorolaj ? a szerelőm azt mondta mivel keveset járok vele évente 8-10 ezret és évente cserélem jó lesz az is így az olajcserém kijön egy 10 esből olaj, olajszűrő, levegőszűrő, Ne rakj bele semmilyen 10w40-et, nem való bele! Gm Dexos2 5w30-ból egy 5l kanna 7000-8000 körül kapható és az való bele... A gyári szűrő 1500-2000ft, utángyártott levegőszűrő 1500 szintén, az olajcsere munkadíjak meg 3000ft-ok szoktak lenni, én rászánnám azt a plusz kb. kettő-háromezer forintot, ilyenen nem érdemes spórolni...:D A klímát meg töltsék meg Uv-val, utána használd egy pár hétig, utána meg lámpázzák meg... Nekem pl. a Kompi Tömbszelencét kellett cserélni (UV-s megvilágításnál derült ki) gáztöltéssel együtt 25-30 körül van egy ilyen művelet!
owdar Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 Ajjaj, akkor nekem valami probléma van mert, én 280 km- re lakom Budapesttől, és abból 240 km autópálya, ahol 140 km/h-el szoktam menni, és úgy pont fél tank bezin megy el. Pedig nekem is 1.4-es! :D
Recommended Posts