Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 köszi az infót , de most meg nem mondom milyen van benne, majd megnézem... Azért akarom cserélni, mert úgy éreztem mintha lenne egy lyuk a 2. sebességnél mikor váltok, ami eddig nem volt! Meg néha ropogott is ilyenkor! De öntöttem rá valamennyit, mert szint alatt volt, azóta megszűnt! Ameddig ma várakoznom kellett a kocsimra elmentem tesztvezetni az az új Astra J-t! Nem azt mondom h rossz, de nekem csalódás volt kicsit... ja ha leveszed a deklit akkor új tömítés+paszta én még várok a j-vel... szerintem még sok a gyerekbetegsége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ja ha leveszed a deklit akkor új tömítés+paszta én még várok a j-vel... szerintem még sok a gyerekbetegsége :D Teljesen igazad van... Nekem az nem tetszik benne, h a mostani autómra rá kelleni fizetni elég sok pénzt és még akkor is csak ugyanilyen felszereltségű autót tudnék venni, de lehet rosszabbat... Azért meg miért cseréljem le, h még rá is fizessek és ne is legyek vele annyira megelégedve mint ezzel?! Ha meg jobbat akarok, annyi pénzt meg nem szánok autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Abban segítsetek,hogy az Opel tényleg nem épített be semmilyen vízhőfokra utaló jelzőt,mérőt stb.-t? Honnan tudom meg,hogy mikor nyomhatom jobban a gázt? Hali! Van benne, de csak teszt módban tudod nézni. Azt meg a következőképen tudod előhívni: bekapcsolt rádió mellett hosszan nyomod a settings gombot míg egy sípolást nem hallasz. Ezek után meg elkezded nyomkodni a BC gombot. Azt hiszem 4x kell megnyomnod, hogy eljuss a hűtőfolyadék hőmérséklethez, de azt szerintem már megtalálod. Coolant az angol neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisztian000 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hali! Van benne, de csak teszt módban tudod nézni. Azt meg a következőképen tudod előhívni: bekapcsolt rádió mellett hosszan nyomod a settings gombot míg egy sípolást nem hallasz. Ezek után meg elkezded nyomkodni a BC gombot. Azt hiszem 4x kell megnyomnod, hogy eljuss a hűtőfolyadék hőmérséklethez, de azt szerintem már megtalálod. Coolant az angol neve. Köszi! Nem tudom,hogy miért nem tudták kirakni... Dízelnél annyira fontos lenne...nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Köszi! Nem tudom,hogy miért nem tudták kirakni... Dízelnél annyira fontos lenne...nem? Nem fontos, ésszel kell közlekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guzsati Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 A korábban jó nagy vihart kavart sztorihoz egy kis anyag: totalcar-cikk Üdv! Olvastam a cikket, van pro és kontra is benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guzsati Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Hogyan győződhetem meg arról, hogy van ill. nincs részecskeszűröm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Üdv! Olvastam a cikket, van pro és kontra is benne.... Nálad hol tart a dolog? Sikerül dűlőre jutnod a kereskedővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Hogyan győződhetem meg arról, hogy van ill. nincs részecskeszűröm? A leggyorsabban úgy, ha adsz egy alvázszámot és megmondom. De ha alánézel az autó alá és látsz egy katalizátor szerű hengeres dobot a rendszer elején, amiből vezetékek jönnek, akkor szomorodj el, mert van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 a részecskeszürő - ha valaki tudja vezetni az autót, vagy kezelni a részeskeszürőt - nem gáz, nincs probléma vele. akkor van gáz, ha valaki nem tudja kezelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 a részecskeszürő - ha valaki tudja vezetni az autót, vagy kezelni a részeskeszürőt - nem gáz, nincs probléma vele. akkor van gáz, ha valaki nem tudja kezelni.... Az a baj, hogy az esetek nagy többségében nem tudja a tulaj, hogy regeneráció van folyamatban és megszakítja egyszer-kétszer-háromszor. Utána már lesz hibakód, de az lehet hogy már késő. Nincs mindenkinek lehetősége arra, hogy rápillantson géppel a koromtartalomra, vagy nyomáskülönbségre. Nekem nincs részecskeszűrőm és egyáltalán nem bánom, nem érzem a hiányát. Egy gonddal kevesebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 ezzel én is így vagyok, nekem sincs.... de aki pörgeti, megy hosszú útra, annak ki tud regenerálni menet közben gond nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guzsati Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 A leggyorsabban úgy, ha adsz egy alvázszámot és megmondom. De ha alánézel az autó alá és látsz egy katalizátor szerű hengeres dobot a rendszer elején, amiből vezetékek jönnek, akkor szomorodj el, mert van. Alv.sz.:W0L0AHL3582135691 Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guzsati Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 [quote name='-=HZR= Nálad hol tart a dolog? Sikerül dűlőre jutnod a kereskedővel? Márkaszerviz, árajánlat, cirka 150.000,- Már csak a felét akarja fizetni. Jövő héten megyek a pénzért.....lehet, már csak nyaklevest kapok...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Márkaszerviz, árajánlat, cirka 150.000,- Már csak a felét akarja fizetni. Jövő héten megyek a pénzért.....lehet, már csak nyaklevest kapok...... :lol: Vidd el magaddal Charlie Wax-ot! B) Lerendezi az ügyedet! :D Komolyra fordítva 150 az 150... Ha megelégednél 100-zal az megint más helyzetet teremt! De a 75 ruppó... Majd írd meg, h mi történt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Alv.sz.:W0L0AHL3582135691 Köszönöm :lol: Nincs részecskeszűrőd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Hali! Van benne, de csak teszt módban tudod nézni. Azt meg a következőképen tudod előhívni: bekapcsolt rádió mellett hosszan nyomod a settings gombot míg egy sípolást nem hallasz. Ezek után meg elkezded nyomkodni a BC gombot. Azt hiszem 4x kell megnyomnod, hogy eljuss a hűtőfolyadék hőmérséklethez, de azt szerintem már megtalálod. Coolant az angol neve. Sziasztok! Köszönöm a választ, én is pont ezt kerestem a hozászolásoknál. Azt szeretném kérdezni, hogy a BC gomb nyomogatása közben 1 csomó más infót is ki lehet szedni az autóból, estleg el tudná nekem "mondani" valaki hogy mik ezek az infók mert a könyvében nem tesz róla említést? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guzsati Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Nincs részecskeszűrőd! Köszi, egy gonddal kevesebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok! Köszönöm a választ, én is pont ezt kerestem a hozászolásoknál. Azt szeretném kérdezni, hogy a BC gomb nyomogatása közben 1 csomó más infót is ki lehet szedni az autóból, estleg el tudná nekem "mondani" valaki hogy mik ezek az infók mert a könyvében nem tesz róla említést? Előre is köszönöm. Hali! Pár dolog amit találtam. De van egy oldal: http://www.astra-h.ru/ Ezen az Elektronikáknál találod meg a tesztmódot. Le van benne írva, hogy mi micsoda. Google fordító kicsit érdekes fordítja le, én meg sajnos nem tudok oroszul :lol: Coolant: a víz hőmérséklete U-Term30:U-Term30: Akkumulátor feszültség (feszültség terminál 30) Sensor: Érzékelő: külső hőmérséklet mérése Speed:Sebesség: Aktuális sebesség Display: Kijelző: külső hőmérséklet kijelző LED/LCD Temp: hőmérséklet az LCD panel RC-Inst: a tényleges fogyasztás (mint ahogy a BC) RC-Time: átlagosan fogyasztás (last minute (?)) RC-Dist: átlagolt fogyasztást (az utolsó 50km (?)) TC-Inst: tartály pillanatban mérés TC-Time: Tank kapacitás átlagolt TC-Dist: Üzemanyagtank átlagolt tovább Inj-RC:áramfelvétel [ml / s] (* 3,6 = l / h) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krissz1984 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok! Tudnátok nekem hibakódban segíteni: ECN 21397F és 213970. Ezek jöttek ki nekem, és nem tudom hogy mi lehet! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok! Tudnátok nekem hibakódban segíteni: ECN 21397F és 213970. Ezek jöttek ki nekem, és nem tudom hogy mi lehet! Előre is köszi! Trouble Code Group: Engine - Z19DT, Z19DTJ, Z19DTH Trouble Code: U2139 - Invalid Signal from CIM (Steering Column Module) Trouble Code Group: Vehicle Trouble Code: U2139 - CAN-Bus No Communication with CIM (Steering Column Module) Trouble Code Group: Parking Sensors Trouble Code: U2139 - Invalid Data from CIM (Steering Column Module) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hali! Pár dolog amit találtam. De van egy oldal: http://www.astra-h.ru/ Ezen az Elektronikáknál találod meg a tesztmódot. Le van benne írva, hogy mi micsoda. Google fordító kicsit érdekes fordítja le, én meg sajnos nem tudok oroszul :lol: Coolant: a víz hőmérséklete U-Term30:U-Term30: Akkumulátor feszültség (feszültség terminál 30) Sensor: Érzékelő: külső hőmérséklet mérése Speed:Sebesség: Aktuális sebesség Display: Kijelző: külső hőmérséklet kijelző LED/LCD Temp: hőmérséklet az LCD panel RC-Inst: a tényleges fogyasztás (mint ahogy a BC) RC-Time: átlagosan fogyasztás (last minute (?)) RC-Dist: átlagolt fogyasztást (az utolsó 50km (?)) TC-Inst: tartály pillanatban mérés TC-Time: Tank kapacitás átlagolt TC-Dist: Üzemanyagtank átlagolt tovább Inj-RC:áramfelvétel [ml / s] (* 3,6 = l / h) Köszönöm a választ, megtaláltam az oldalon, jó kis fordító progival sikerült emberi nyelvre lefordítanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krissz1984 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Trouble Code Group: Engine - Z19DT, Z19DTJ, Z19DTH Trouble Code: U2139 - Invalid Signal from CIM (Steering Column Module) Trouble Code Group: Vehicle Trouble Code: U2139 - CAN-Bus No Communication with CIM (Steering Column Module) Trouble Code Group: Parking Sensors Trouble Code: U2139 - Invalid Data from CIM (Steering Column Module) Köszönöm szépen! Az igaz, hogy a kormánytávirányító egyik fele nem mindig működik, de hogy nekem tolatóradarom nincsen, az is biztos:) Lehet, hogy azért írja a hibát :lol: De sajnos ezek közül egyik sem utal az én bajomra. Van még 2 hibakódom 007071 és 050074 de ha jól olvastam ki akkor az egyik külső hőmérsékleti szenzor, a másikra meg már nem emlékszem :D Az én hibám pedig az, hogy nem mindig pörög föl az autó, ha jól emlékszem EGR szelepet mondtak a szervizben Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Köszönöm szépen! Az igaz, hogy a kormánytávirányító egyik fele nem mindig működik, de hogy nekem tolatóradarom nincsen, az is biztos:) Lehet, hogy azért írja a hibát :lol: De sajnos ezek közül egyik sem utal az én bajomra. Van még 2 hibakódom 007071 és 050074 de ha jól olvastam ki akkor az egyik külső hőmérsékleti szenzor, a másikra meg már nem emlékszem :D Az én hibám pedig az, hogy nem mindig pörög föl az autó, ha jól emlékszem EGR szelepet mondtak a szervizben Szaladj el egy szervizbe és olvastasd ki a gépet! Lehet ezek a hibák tárolt hibák és nincsenek is jelen! Kitörlik és minden OK, aztán majd mondanak valami okosat hogy miért kerültek bejegyzésre a hibák! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 6 éves H astrán az alvázat szeretném lekezelni. Eredetileg vmilyen viaszos anyag van rajta. Gondoltam le kellene kenni méhviasszal. Vagy ez nagyon elrugaszkodott ötlet? :lol: Vagy van vmi bevált módszer, anyag? Az eredeti, még meglévő kezelést nem akarnám bántani, de jó lenne megerősíteni. Egyelőre nincs vele gond, de már nem sok anyag van az eredeti viszos anyagból rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts