Kom1974 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Az 1.3 maradjon a Corsában, az újabb 1.7-ek a maguk 115-125 lóerejükkel igencsak dinamikusak de az 1.9 nagytesvérek viszik a prímet. Szerintem a 8 szelepes motorok megbízhatóbbak, ezért választottam én is azt. Most chip-el meg többet tud mint a gyári 16V. Sokan lebőgik az olasz konstrukciókat de ugyanakkor sok pozitív tapasztalat szól eme erőforrások mellett. Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Köszi a segítséget! Nincs mit, bár ez csak az én személyes véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! H astrát szeretnék venni, 1,6-os benzines motorral szerelve. Melyik 1,6-os motorváltozattal érdemes megvenni? Illetve vannak-e olyan (akár általános) hibák, figyelmeztető jelek, amikre érdemes odafigyelni a H astra vásárlás esetén? Előre is köszi a segítséget! a 105 lovasnál a twinporttal színak emberek a 115 lovasnál pedig valami vezérlésmódosító kerék adhatja be a kulcsot szóval egál a kettő utóbbi jobban megy kicsit előbbi talán 1-2 decivel kevesebbet eszik (de nem többel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 a 105 lovasnál a twinporttal színak emberek a 115 lovasnál pedig valami vezérlésmódosító kerék adhatja be a kulcsot szóval egál a kettő utóbbi jobban megy kicsit előbbi talán 1-2 decivel kevesebbet eszik (de nem többel) lehagytam a lényeget, utóbbival van tapasztalatom hosszabb távon előbbi motort csak próbáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 a 105 lovasnál a twinporttal színak emberek a 115 lovasnál pedig valami vezérlésmódosító kerék adhatja be a kulcsot szóval egál a kettő utóbbi jobban megy kicsit előbbi talán 1-2 decivel kevesebbet eszik (de nem többel) Nagyon nagy szöveg! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok, Egy konkrét autó teljes felszereltségét (részletesen) meg lehet tudni alvázszám vagy valami alapján? (szalonban, vagy itteni segítséggel) Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! H astrát szeretnék venni, 1,6-os benzines motorral szerelve. Melyik 1,6-os motorváltozattal érdemes megvenni? Illetve vannak-e olyan (akár általános) hibák, figyelmeztető jelek, amikre érdemes odafigyelni a H astra vásárlás esetén? Előre is köszi a segítséget! Nekem kicsivel több mint 1 éve van 1.6 twinport 105 LE Astrám kombi kivitelben! Az eddig megtett 20.000 km alatt nem volt gondom a motorral! Fogyasztás 6-7 liter között mozog vegyes használat mellett! Így télen inkább 7. :) Ehhez a kocsihoz szerintem minimum ez a motor kell! Aki sokat pályázik és nagy versenyző annak viszont nem lesz elég az 1.6. Magával az autóval is elégedett vagyok, bár most éppen beszart a 2-es lambda szondám! :D Ezen kívül eddig csak a keréknyomás érzékelő rendszer vacakolt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok, Egy konkrét autó teljes felszereltségét (részletesen) meg lehet tudni alvázszám vagy valami alapján? (szalonban, vagy itteni segítséggel) Norbi Az alvazszam alapjan meg lehet tudni, milyen felszereltseggel jott ki a gyarbol. Hogy ezt hivatalosan kiadja-e a szerviz, es ha igen, mennyiert, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok, Egy konkrét autó teljes felszereltségét (részletesen) meg lehet tudni alvázszám vagy valami alapján? (szalonban, vagy itteni segítséggel) Norbi Küld el az alvázszámot és mondom, hogy mi van az autóban. Ezt a funkciót az EPC tudja vázszám alapján, még az eredeti rendszámot is megmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 még az eredeti rendszámot is megmondja. ha benne van a rendszerbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ha benne van a rendszerbe :) Általában benne szokott! Bár pont az enyém nincs benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 sziasztok egy olyan probléma merült fel az autómmal tegnap, hogy voltam mosatni , és valamilyen úton módon a tetőcsomagtartó felszerelésérére szolgáló nyílás műanyag burkolata (az a kicsi téglalap alakú) eltűnt, valószínüleg felhajlott, és a kefe meg letörte. szóval a kérdésem az lenne hogy lehet -e ilyet kapni, és lehet-e csak így simán kívülről cserélni, vagy fel kell bontani az egész sint, vagy ami még rosszabb lenne, ki kell cserélni az egész sint? próbáltam rákeresni, de nem sok sikerrel jártam a válaszokat előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 sziasztok egy olyan probléma merült fel az autómmal tegnap, hogy voltam mosatni , és valamilyen úton módon a tetőcsomagtartó felszerelésérére szolgáló nyílás műanyag burkolata (az a kicsi téglalap alakú) eltűnt, valószínüleg felhajlott, és a kefe meg letörte. szóval a kérdésem az lenne hogy lehet -e ilyet kapni, és lehet-e csak így simán kívülről cserélni, vagy fel kell bontani az egész sint, vagy ami még rosszabb lenne, ki kell cserélni az egész sint? próbáltam rákeresni, de nem sok sikerrel jártam a válaszokat előre is köszi Szia Az a legegyszerűbb ha bemész a legközelebbi autós boltba (vmi komolyabba) és rákérdezel. Elvilleg minden alkatrész amin van GM szám azt utólag lehet rendelni de ez most attól is függ, hogy a szállítás nem kerül-e többe mint maga az alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Szia Az a legegyszerűbb ha bemész a legközelebbi autós boltba (vmi komolyabba) és rákérdezel. Elvilleg minden alkatrész amin van GM szám azt utólag lehet rendelni de ez most attól is függ, hogy a szállítás nem kerül-e többe mint maga az alkatrész. akkor megnézek egy másik fedőt, hogy van-e rajta szám meg esetleg megnézem bontóban köszi a választ na megnéztem ez a szám van rajta: ASA+PC-M13 ez a szám alapján szerinted lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 akkor megnézek egy másik fedőt, hogy van-e rajta szám meg esetleg megnézem bontóban köszi a választ 518791 az első, 5187915 a hátsó cikkszáma és 5000Ft darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 518791 az első, 5187915 a hátsó cikkszáma és 5000Ft darabja. ez komoly? 5000/darab? mert most néztem meg a többit, és a bal elsőn lévő 3 akasztóból is 2 törött, úgyhogy lehet az sem fog sokáig tartani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez komoly? 5000/darab? mert most néztem meg a többit, és a bal elsőn lévő 3 akasztóból is 2 törött, úgyhogy lehet az sem fog sokáig tartani Gondolom gépi mosóban voltál. Legközelebb nézd meg az autót miután kimentél, mert ők biztosítva vannak arra az esetre, ha valami kárt okoznának az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez komoly? 5000/darab? mert most néztem meg a többit, és a bal elsőn lévő 3 akasztóból is 2 törött, úgyhogy lehet az sem fog sokáig tartani Pedig sajnos annyi. Esetleg bontóban nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Gondolom gépi mosóban voltál. Legközelebb nézd meg az autót miután kimentél, mert ők biztosítva vannak arra az esetre, ha valami kárt okoznának az autóban. igen gépi, az Emo-ban(vagy imo nem tudom), 2 nap után meg már nem érdemes visszamenni és reklamálni sajnos Pedig sajnos annyi. Esetleg bontóban nézd meg. remélem van bontóban, mert az 5000 nagyon sok. köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! Most télen először voltam az autómosómnál (kézi és mindig oda járok, még soha nem volt problémám). Azt tűnt fel, hogy az összes lámpa bepárásodik. Szerintetek van összefüggés, vagy a lámpák szoktak így csinálni, van mi lehet a problema? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! Most télen először voltam az autómosómnál (kézi és mindig oda járok, még soha nem volt problémám). Azt tűnt fel, hogy az összes lámpa bepárásodik. Szerintetek van összefüggés, vagy a lámpák szoktak így csinálni, van mi lehet a problema? Köszi Szeru Az a helyzet, hogy kint hideg van, az izzók melegítik a lámpatestet, majd a mosóban jön a hidegvizes nyakleves...az lenne a csoda ha nem párásodna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Szeru Az a helyzet, hogy kint hideg van, az izzók melegítik a lámpatestet, majd a mosóban jön a hidegvizes nyakleves...az lenne a csoda ha nem párásodna :) Akko jó, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Akko jó, köszi. A hátsók meg 90%-ban párásodnak. Gariban 1x-2x kicserélik de a 2 rétegű lámpatest miatt mindig is fog párásodni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Sziasztok! Vki meg tudja mondani kapásból, hogy a 1463, 1462 hibakód mit jelent? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Sziasztok! Vki meg tudja mondani kapásból, hogy a 1463, 1462 hibakód mit jelent? Köszönöm előre is! Mondj egy motorkódot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts