bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Akkor kezdett pofázni ha nyugisabban gurultam 2 kört a városban. Aztán nyomtam neki egy 160-at és megint pár körig nem volt baj. Lehet,hogy 160-nál kipucolta egy kicsit,aztán később megint telerakódott korommal.Lehet,hogy egy teljes, kézzel való kipucolás után megint működött volna egy jó darabig,de ki tudja meddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Na mentem egy kört és azt tudom mondani 5.000-ig nem tilt! Ezt az EGR-t nem lehet törölni és újraprogramozni, vagy tanítani? Elég kemény ára van! :) De azt még nem tudjuk hogy mi is az a 13604 és 14100 hibakód! Nem lehet újraprogramozni sajnos,nekem volt olyan,hogy EGR megragadt,és 3000 fölé nem engedte pörögni a mocit (letiltott),2-3 szor felpörgettem a mocit amennyire tudtam,igaz csak 3000-ig engedte,4-ikre már 3000-en túl engedte, a sárga tengeralattjáró akkor is világitott,de pár inditás után már kialudt megszünt a hiba, törölte a számítógép a jelzést,de nálad lehet,hogy nem EGÉR szelep lesz a baj,legalábbis a kódok alapján.Én ennyit tudok "mondani"hátha a SZAKIK majd pontosabb diagnózist adnak a jelenségről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 H-astrában nem vagyok olyan járatos, de EGR-t ki lehet pucolni egyszerűen, érdemes megpróbálni. Ki is lehet iktatni, sokat nem zavar elvileg. Kipucolni ki lehet,de a H-nál én úgy tudom(opel szerelőtől kérdeztem)nem lehet ki iktatni az EGÉR szelepet,mert visszajelez a sárga tengeralattjáró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca1986 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Ha lesztek olyan kedvesek és esetleg tudtok nekem tanácsot adni pár dologgal kapcsolatban megköszönném! Van egy opel astra h -m 2004-es z17dth.1.7cdti 101le. hibajelenségek amiket produkál néha napján. -bevillan a kulcs menet közben sőt addig elment hogy a diagnosztika lámpa égve maradt...elvittem a szervizesemhez ráduktuk gépre és tultöltött a turbóm azt irta.eltelt 3nap és elaludt a lámpa megjavult a turbó!!ki éárti ezt:)?most meg kilukadt a turbó csövem..ma veszek egyet! -benyomom a kuplungot picit és kerreg iszonyuan...ha teljesen benyomom akkor elhallgat....mi lehet?kinyomócsapágy?vagy duplatömegű lendkerék?valaki járt már ebben a cipőben?köszönöm a válaszokat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 H-astrában nem vagyok olyan járatos, de EGR-t ki lehet pucolni egyszerűen, érdemes megpróbálni. Ki is lehet iktatni, sokat nem zavar elvileg. Gariban cserélték de azt mondta a szerelő kár vele foglalkozni mert pár hónap múlva megint odakozmál. Lehet,hogy 160-nál kipucolta egy kicsit,aztán később megint telerakódott korommal.Lehet,hogy egy teljes, kézzel való kipucolás után megint működött volna egy jó darabig,de ki tudja meddig. Igen, ez történt. Nagyobb volumenű füstmennyiség megmozgatta a szelepet de amint a füsthozam csökkent megint megszorult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! A napokban hallottam arról, hogy a H Astránál valamikor 2007.-ben volt az átállás az úgynevezett "facelift" típusra. Azt szeretném megtudni, hogy mikor volt ez pontosan, és miben különbözik az újabb autó a régebbitől. Köszönettel:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=698361 Sziasztok! A napokban hallottam arról, hogy a H Astránál valamikor 2007.-ben volt az átállás az úgynevezett "facelift" típusra. Azt szeretném megtudni, hogy mikor volt ez pontosan, és miben különbözik az újabb autó a régebbitől. Köszönettel:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! A napokban hallottam arról, hogy a H Astránál valamikor 2007.-ben volt az átállás az úgynevezett "facelift" típusra. Azt szeretném megtudni, hogy mikor volt ez pontosan, és miben különbözik az újabb autó a régebbitől. Köszönettel:benkoa Helló! Az alig megújult Astra először december 7-én volt élőben is látható a Bolognai Motor Show. A 2007-es Astra külsőre alig különböztethető meg közvetlen elődjétől. A legszembetűnőbb különbség a szélesebb krómozott betét az autó orrán, és a hűtőrács vízszintes elemeinek fémszínű bevonata. Új az első lökhárító is, de a karaktere megmaradt, csupán a ködlámpák környékén vehető észre némi különbség. Emellett a hátsó lámpatesteken módosítottak egy keveset, valamint a Caravan kapott alumínium tetősíneket, és a háromajtós GTC méhsejtszerkezetű hűtőrácsot. Belül is változtattak a műszerfal díszítésén, de itt is csak amolyan tessék-lássék módon, valamint a gyári CD-s rádió kapott egy iPod-csatlakozót. Kárpótlásul a felületes formai átalakításért négy új négyhengeressel bővítették a motorválasztékot, két 1,6 literes benzinessel és két 1,7 literes dízellel. Az 1,6 literes Twinport motor változó szelepvezérlést kapott, így teljesítménye 115 lóerőre nőtt, bár ezt a változatot egyelőre a régi, 105 lovas kivitel mellett forgalmazzák. A kétliteres, 170 lóerős turbómotor viszont eltűnik a kínálatból, a helyét a Meriva OPC-ből már ismert 180 lóerős, 1,6 literes turbómotor veszi át. Emellett a 80 és 100 lóerős 1,7 literes, illetve a 100 és 120 lóerős, 1,9 literes dízelmotorok helyére az 1,7 literes CDTI motor két új változata érkezik, 110 és 125 lóerővel. Mindez 2007 tavaszától volt kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Köszönöm a segítséget "harmlevi"-nek. Megtaláltam a választ. Mostmár csak össze kell hasonlítanom a két változatot, (amit már fénykép alapján próbáltam, de nem jutottam előrébb). Még annyit kérnék, hogy az átállás dátumában segítsetek. Az én autóm: Astra H Essentia+ Kombi amit 2007-ben gyártottak. (pontosabban :2007.07. 10. Bochum - ezt pedig az ülésről leesett matricából tudom -). Köszi:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szia! Reeckatee, neked is köszönöm, hogy segítettél. Mostmár biztos vagyok abban, hogy az én autóm a "facelift" változat. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szia! Reeckatee, neked is köszönöm, hogy segítettél. Mostmár biztos vagyok abban, hogy az én autóm a "facelift" változat. benkoa Egyszerűen csak nézz szembe az autóval. Facelift előtt: Facelift után Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Igen, mostmár látom a különbségeket. Mégegyszer köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Igen, mostmár látom a különbségeket. Mégegyszer köszönöm. Egészségetekre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kom1974 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! H astrát szeretnék venni, 1,6-os benzines motorral szerelve. Melyik 1,6-os motorváltozattal érdemes megvenni? Illetve vannak-e olyan (akár általános) hibák, figyelmeztető jelek, amikre érdemes odafigyelni a H astra vásárlás esetén? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! H astrát szeretnék venni, 1,6-os benzines motorral szerelve. Melyik 1,6-os motorváltozattal érdemes megvenni? Illetve vannak-e olyan (akár általános) hibák, figyelmeztető jelek, amikre érdemes odafigyelni a H astra vásárlás esetén? Előre is köszi a segítséget! Helló Mint minden használtautónál figyelmesen meg kell nézni az autó állását. Nem-e áll ferdén, nem-e húz félre, nem szitál-e a kormány menet közben stb... Minél többet tudj meg a múltjáról és ha teheted ne kereskedőtől vedd hanem magánszemélytől. Nézd végig az ablakok gyártási évét, ezzel ki lehet szűrni ha pl. fejreállós volt vagy a fél oldala már cserélve volt. Szép tiszta motor nem mindig nyugtató sőt inkább gyanus. Jobb egy nagyon poros motort találni a mht alatt mert azon könnyen észrevehető az olaj. Ha az alvázon furcsa rozsdanyomok, tűrődések vannak lehet, hogy sérült. Emeld meg a csomagtartó fedelét, vedd ki a pótkereket, alatta nem lehet gyűrődés, forrasztás vagy egyéb gyanús nyom. Ha beindítod a motort az egyenletesen kell járjon, ne legyen látható füstje és ne csattogjon. Nem szabad bedőlni a "most cseréltem benne mindet" szövegnek, olajat, szűrőket és vezérlést utána ugyis ajánlott cserélni. Legyen meg mind a 2 kulcs és induljon is vele az autó vmint ne álljon le 5 mp után a motor. Nagyjából ennyi amit szemrevételezéssel meg lehet állapítani. A motor ha lehet inkább 8 szelepes legyen, kevesebb vele a gond és megbízhatóbb is bár picit gyengébb mint a 16 szelepes nagytestvér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kom1974 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Helló Mint minden használtautónál figyelmesen meg kell nézni az autó állását. Nem-e áll ferdén, nem-e húz félre, nem szitál-e a kormány menet közben stb... Minél többet tudj meg a múltjáról és ha teheted ne kereskedőtől vedd hanem magánszemélytől. Nézd végig az ablakok gyártási évét, ezzel ki lehet szűrni ha pl. fejreállós volt vagy a fál oldala már cserélve volt. Szép tiszta motor nem mindig nyugtató sőt inkább gyanus. Jobb egy nagyon poros motort találni a mht alatt mert azon könnyen észrevehető az olaj. Ha az alvázon furcsa rozsdanyomok, tűrődések vannak lehet, hogy sérült. Emeld meg a csomagtartó fedelét, vedd ki a pótkereket, alatta nem lehet gyűrődés, forrasztás vagy egyéb gyanús nyom. Ha beindítod a motort az egyenletesen kell járjon, ne legyen látható füstje és ne csattogjon. Nem szabad bedőlni a "most cseréltem benne mindet" szövegnek, olajat, szűrőket és vezérlést utána ugyis ajánlott cserélni. Legyen meg mind a 2 kulcs és induljon is vele az autó vmint ne álljon le 5 mp után a motor. Nagyjából ennyi amit szemrevételezéssel meg lehet állapítani. Szia! Nagyon köszönöm a tanácsokat! Tudsz esetleg valamit az 1,6-os régi G astrás ecotec motorrol, vagy a twinportról ami bármelyik oldalára billentené a választás mérlegét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kom1974 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szia! Nagyon köszönöm a tanácsokat! Tudsz esetleg valamit az 1,6-os régi G astrás ecotec motorrol, vagy a twinportról ami bármelyik oldalára billentené a választás mérlegét? OK, utána láttam a motor tippet! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 OK, utána láttam a motor tippet! Köszi! Az ECOTEC erőforrások rendelkeznek bizonyos hibákkal, pl igencsak csipegetik az olajat de amúgy jó mocik. Én személyszerint dízelpárti vagyok de egy 8 szelepes motorral sok bajod nem lessz. Mindent meg kell adni neki ami kell és akkor meghálálja. Nem vagyok benne egészen biztos de azt hiszem a G Astrákban is ugyanaz a motor mint a H-ban. Ismerek emberkéket akiknek TwinPort van és nem panaszkodtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Udv! Olyan hangokat hallani a motortérből mintha az ékszíj valamit sotolna tehát olyan egyenletlenül megyen a motor, mintha dizeles lenne :) pedig 1,4 benzines! Mi csinálhatja ill. minek nézzek utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Udv! Olyan hangokat hallani a motortérből mintha az ékszíj valamit sotolna tehát olyan egyenletlenül megyen a motor, mintha dizeles lenne :) pedig 1,4 benzines! Mi csinálhatja ill. minek nézzek utána? A generátor szíjat könnyen szeműgyre lehet venni de mindjárt mellette ott a vezérműszíj borítása. Nézd meg mind a 2 szíj rendben van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A generátor szíjat könnyen szeműgyre lehet venni de mindjárt mellette ott a vezérműszíj borítása. Nézd meg mind a 2 szíj rendben van-e. ok holnap megkukkantóm mindkettőt, de a vezérműszíj az elvileg lánc azt milyen időnként kell cserélni, mert most 6 éves a km pedig 61e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 ok holnap megkukkantóm mindkettőt, de a vezérműszíj az elvileg lánc azt milyen időnként kell cserélni, mert most 6 éves a km pedig 61e! Ha lánc akkor no problem. 500 ezret kibírnak a láncok. Sztem a generátor szíj szórakozik de az is lehet csak valamit felkapott az autó menet közben és hozzáér a forgó alkatrészekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kom1974 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Az ECOTEC erőforrások rendelkeznek bizonyos hibákkal, pl igencsak csipegetik az olajat de amúgy jó mocik. Én személyszerint dízelpárti vagyok de egy 8 szelepes motorral sok bajod nem lessz. Mindent meg kell adni neki ami kell és akkor meghálálja. Nem vagyok benne egészen biztos de azt hiszem a G Astrákban is ugyanaz a motor mint a H-ban. Ismerek emberkéket akiknek TwinPort van és nem panaszkodtak. Köszi! Ha már így felvetődött, mi a véleményed az H astrákba szerelt dízel motorokról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ha lánc akkor no problem. 500 ezret kibírnak a láncok. Sztem a generátor szíj szórakozik de az is lehet csak valamit felkapott az autó menet közben és hozzáér a forgó alkatrészekhez. Néztem a generátor szíjat nem látom elhasználodottnak, tehát semmi repedés vagy hasonló nincs rajta, nem tűnik lazának sem! és a vezérműszíj borítását azt hogy veszem le vagy hogyan férek hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Köszi! Ha már így felvetődött, mi a véleményed az H astrákba szerelt dízel motorokról? Az 1.3 maradjon a Corsában, az újabb 1.7-ek a maguk 115-125 lóerejükkel igencsak dinamikusak de az 1.9 nagytesvérek viszik a prímet. Szerintem a 8 szelepes motorok megbízhatóbbak, ezért választottam én is azt. Most chip-el meg többet tud mint a gyári 16V. Sokan lebőgik az olasz konstrukciókat de ugyanakkor sok pozitív tapasztalat szól eme erőforrások mellett. Néztem a generátor szíjat nem látom elhasználodottnak, tehát semmi repedés vagy hasonló nincs rajta, nem tűnik lazának sem! és a vezérműszíj borítását azt hogy veszem le vagy hogyan férek hozzá? Én nem nyúlnék hozzá ha tényleg láncos. Nem hiszem, hogy az okozná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts