krisztus Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Szia! Szerintem ne szedd le az ajtókárpitot, azt nézd meg, hogy az ajtókábel nem tört-e meg! Csatlakozó széhúzása: "tövig":D benyomod a kék keretet és a közepét, a szürke részt kihúzod! A csatlakozó oszlop felöl jövő része úgy fog kinézni, ahogy alul a képen látod! Ha van olyan hangszóród, aminek szabad a kábel Na csatlakozót széthúztam az ajtónál.aztán összeraktam de nem lett jobb. aztán másnap már ki se nyitotta az ajtót.na megint szétszedtem és jól összenyomtam már amennyire lehet a zárt hátsó ajtónál a nyitott első ajtótól.na úgy megjavult hogy még a zene is megindult. köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 no szegény keverék,megvolt a lambda szonda cserém,meg a szoftver frissités,8-as szoftver volt a gépen gyárilag,most meg 19-es van már beszarás,viszont most meg nincs olajnyomásom 10-15 km után alapjáraton, tud valaki mondani valami tippet esetleg,előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 no szegény keverék,megvolt a lambda szonda cserém,meg a szoftver frissités,8-as szoftver volt a gépen gyárilag,most meg 19-es van már beszarás,viszont most meg nincs olajnyomásom 10-15 km után alapjáraton, tud valaki mondani valami tippet esetleg,előre is köszi. hallani a motoron hogy nincs nyomás,vagy csak az olaj gomba lehet kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 no szegény keverék,megvolt a lambda szonda cserém,meg a szoftver frissités,8-as szoftver volt a gépen gyárilag,most meg 19-es van már beszarás,viszont most meg nincs olajnyomásom 10-15 km után alapjáraton, tud valaki mondani valami tippet esetleg,előre is köszi. :D Z16XEP??? ha igen: mond meg a baromállat szervizesnek, hogy ha már megcsinálta a programozást, akkor csinálja meg az olajgomba visszahivást az autódon, ami tartalmaz 1 db olajgomba cserét, 1 db gomba ledugózást, és egy programozást. Az új program a módositott olajgombához van amiből már csak 1 db kellene lenni a 2 db helyett. és lám, lesz olajnyomásod. És adja vissza a programozásért kért pénzt, mert a visszahivás tartalmazza a programozást.... ( feltéve ha márkaszervizben javittattad az autódat, ha nem akkor visszaszivok minden csúnyát.... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 :D Z16XEP??? ha igen: mond meg a baromállat szervizesnek, hogy ha már megcsinálta a programozást, akkor csinálja meg az olajgomba visszahivást az autódon, ami tartalmaz 1 db olajgomba cserét, 1 db gomba ledugózást, és egy programozást. Az új program a módositott olajgombához van amiből már csak 1 db kellene lenni a 2 db helyett. és lám, lesz olajnyomásod. És adja vissza a programozásért kért pénzt, mert a visszahivás tartalmazza a programozást.... ( feltéve ha márkaszervizben javittattad az autódat ) ez megint tanulságos :) csak H-ga ,vagy G-be is létezik ilyen "probléma"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 a H nál emlékszem erre, de mindelehet. fogalmam sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Sziasztok! Nekem is Z16XEP-es motorom van, de nem hallottam ilyen visszahívásról. Tudtok róla többet mondani? Mi a feltétele, hogy megcsinálják? Nincs gari már az autón. Előre is köszi. Üdv Tibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 meg kell nézni, hogy a hengerfej közeepén van e egy olajgomba. ha van, akkor érintett a visszahivásban az autód. ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ugy ahogy uhuhu mondja nekem se volt már garis és ingyen megcsinálták, uhuhu hozzád is lenne egy kérdésem nem tudom gázos témában mennyire vagy otthon, szeretnék gázt szereltetni az autóba csak nem tudom megéri e? Mondjuk megérni biztos megéri csak ha valamit tönkretesz akkor elviszi a hasznot! Amit hallottam gáznál hogy a szelepfészkek beégnek autópálya használatnál (mondjuk azt se tudom kinek mit jelent az autópálya használat nekem 120-130 ennek nem kéne szerintem károsítania a motort de nem értek hozzá) ez igaz lehet és ennek mondjuk mennyi kb a javíttatása? A másik pedig az autómba van BC ami mutatja a fogyasztást stb, gondolom hogyha belekerül akkor ezt elfelejthetem bár nem tudom a fogyasztásmérés milyen elven működik ? 1,6 B Z16XEP A választ előre is köszönöm meg kell nézni, hogy a hengerfej közeepén van e egy olajgomba. ha van, akkor érintett a visszahivásban az autód. ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 meg kell nézni, hogy a hengerfej közeepén van e egy olajgomba. ha van, akkor érintett a visszahivásban az autód. ennyi :D Tehát le kell vennem hozzá a műanyag burkolatot és a szelepfedelet is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 2-re visszaviszem a kocsit a márkaszervizbe kiváncsi leszek mit mondanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nem kell levenned a burkolatot a blokk elején van Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 sziasztok!nagy az öröm!tul nagy volt a nyomás,a szelep nem nyitott ki tönkrement. ezért a komputer letiltott!ez volt a baja eddig ugy néz ki.most ki van véve.le van kötve a turbó, nincs olyan erő benne.jövö héten hoznak gyárit az utángyártott 20ezer körül mondták.ltud valaki gyárit olcson??köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nem kell levenned a burkolatot a blokk elején van Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 megjöttem a szervizből,ledugozták az olajpumpám,viszont most kitalálták hogy twinportot kell cserélni, mert megint gyujtáshibát ir ki az összes hengernél,UHUHUtól szeretném megkérdezni,neki mi a véleménye,de ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném de egyenlőre azt sem tudom mi az a TWINPORT Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 megjöttem a szervizből,ledugozták az olajpumpám,viszont most kitalálták hogy twinportot kell cserélni, mert megint gyujtáshibát ir ki az összes hengernél,UHUHUtól szeretném megkérdezni,neki mi a véleménye,de ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném de egyenlőre azt sem tudom mi az a TWINPORT "ledugózták az olajpumpám..." :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 "ledugózták az olajpumpám..." :) :D :D olyan vagy :D twinport Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Így már legalább tudjuk, hogy miért kell a Twinportot is cserélni... Szemét egy szerviz!:D :D olyan vagy :) twinport Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Így már legalább tudjuk, hogy miért kell a Twinportot is cserélni... Szemét egy szerviz!:D :D a kérdés az volt mi a twinport :) nem az hogy miért kell cserélni :D ,főleg ha megtudja hogy 300e körül van nem hiszem hogy cserélni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ez így szokott lenni:) Amikor hozzám került az autó panaszkodtam, hogy alapjáraton kicsit ketyegős hangja van a szívóoldalon, akkor legalább voltak annyira rendesek, hogy megmondták, nem érdemes vele foglalkozni, nincs semmi baja, ha cserélnék, lehet hogy egy idő után megint ilyen lenne...:D Amikor megmondták, hogy egyébként 160e körül van a csere rögtön kevésbé hallottam:)! a kérdés az volt mi a twinport :) nem az hogy miért kell cserélni :D ,főleg ha megtudja hogy 300e körül van nem hiszem hogy cserélni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 jól van igazatok van elirtam, gombát akartam irni oszt ez lett belüle :) ,de ha ti is kivigyorogtátok magatokat valamit segithetnétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 mondjatok inkább valami jó szakit aki végre megcsinálja a kocsim mert tele a tököm vele,ez a twinportság vagy mi a szösztöl lehet gyújtás meg motorbaj is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 mondjatok inkább valami jó szakit aki végre megcsinálja a kocsim mert tele a tököm vele,ez a twinportság vagy mi a szösztöl lehet gyújtás meg motorbaj is? biztos nincs neked szelepszorulás? hajtod rendesen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 ma voltam az opel gombosnál ott azt mondták,hogy nem valószinű a szelepszorulás én is ezt kérdeztem,utána mondta a srác, a szervizes, hogy twinport baja lessz szerinte ami 170 guriga,és ezt szeretném elkerülni,azt azért tudni kell hogy hülye vagyok az autókhoz tehát mondhatnak nekem bármit,ezért csináltam elöször olajcserét,utána gyertya csere, utána , trafó csere, majd hengerfejmarás,utána lamda szonda,és szar az egész,tudod az a legnagyobb baj hogy senki nem tud semmit,HELP,HELP,HELP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 ma voltam az opel gombosnál ott azt mondták,hogy nem valószinű a szelepszorulás én is ezt kérdeztem,utána mondta a srác, a szervizes, hogy twinport baja lessz szerinte ami 170 guriga,és ezt szeretném elkerülni,azt azért tudni kell hogy hülye vagyok az autókhoz tehát mondhatnak nekem bármit,ezért csináltam elöször olajcserét,utána gyertya csere, utána , trafó csere, majd hengerfejmarás,utána lamda szonda,és szar az egész,tudod az a legnagyobb baj hogy senki nem tud semmit,HELP,HELP,HELP és mindez márkaszervizbe ? volt valami hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts